aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere en flott familiebolig med god planløsning og stort uteareal.

Nyborg Eikåsneset 18A

Flott familiebolig i et rolig og barnevennlig område. Pent opparbeidet, skjermet hage med gode solforhold. Ladepunkt.

 • BRA 143 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER129 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 929 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 004
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 140 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT522 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 800 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  113 750,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  129 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 929 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Kanskje skal din boligdrøm gå i oppfyllelse akkurat her! Mange drømmer om en bolig med hage og boltreplass, men det er vanskelig å finne den rette. Boligen skal ha en egen sjarm og en god atmosfære. Størrelsen skal være god og planløsningen funksjonell. Beliggenheten må være perfekt - barnevennlig, men sentral. Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere en flott familiebolig med god planløsning og stort uteareal. Boligen ligger fint til i et barnevennlig og tilbaketrukket område i Åsane, med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Velkommen til Eikåsneset 18A - Her kan du flytte rett inn og trives fra første stund! Det første som møter deg i boligen er en luftig entré. Fra entré er det inngang til bod med praktisk plass for lagring og oppbevaring av yttertøy og sko. I denne etasjen ligger boligens viktigste oppholdsrom hvor familien kan samles - stue, spisestue og kjøkken. Hele første etasje har gulvvarme i gulv, med unntak av boden. Stuen er romslig og malt i behagelig og moderne farge. Store vindusflater gir godt lysinnslipp. Spisegruppe og sofagruppe finner sin naturlige plass i rommet. Her er det plass til å dekke til store middagsselskaper hvor familie og venner kan samles. Stuen har peis som varmer godt og skaper en hyggelig atmosfære. Fra stuen er det utgang via doble terrassedører til steinbelagt platting og hage. Kjøkkenet har innredning med slette fronter, laminat benkeplate med nedfelt vask og mosaikkfliser på vegg mellom innredningen og benkeplaten. Kjøkkenet har praktisk "u"- form som gir rikelig med skap- og benkeplass. Integrerte induksjon platetopp og steikeovn. Opplegg for resterende hvitevarer. Rommet har plass til kjøkkenbord hvor frokosten kan inntas. I denne etasjen ligger det også ett baderom og vaskerom. Badet er helfliset og utstyrt med vegghengt toalett, benkeskap med servant og dusjdører i glass. Vaskerommet har fliser på gulv og god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Vaskerommet inneholder også utslagsvask, varmtvannsbereder, sikringsskap og fordelerskap til "rør i rør" vannforsyning. Det er egen inngang fra utsiden. I boligens andre etasje er det tv-stue, 3 soverom og baderom. Tv-stuen har utgang til vestvendtbalkong. Alle soverommene er malt i lys farge. Hovedsoverommet har stor garderobeløsning med mye plass. Ett av de andre soverommene har garderobeskap. Badet er helfliset og utstyrt med vegghengt toalett, benkeskap med servant og innebygget badekar. Eiendommen har sportsbod på 7,1 kvm. Innkjørsel og tun er asfaltert og har plass til parkering av flere biler.

Eikåsneset 18A, Vestland

 • Gulv: Fliser på bad, vaskerom, kjøkken og entré. Heltré gulv i 2.etg og laminat i 1.etg. Vegg: Fliser på bad. Ellers i hovedsak malte glassfiberstrier. Tak: Himlingsplater i 1.etg og vaterhimling i 2.etg med panel i skråtak. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: Taktekking og beslag: Totalvurdering: Fremstår i normalt god stand. Over halvparten av forventet funksjonstid er nådd. TG 2 settes på grunn av alder. Anbefalte tiltak: TG 2 pga alder: Normalt vedlikehold og jevnlig kontroll av takgjennomføringer. Elektrisk: Totalvurdering: Det foreligger ingen dokumentasjon for anlegget i sin helhet, og får derfor TG 2. Anbefalte tiltak: Undertegnede har ikke elektrokompetanse, og det elektriske anlegget er derfor ikke faglig vurdert. Det anbefales på generelt grunnlag å rekvirere en el-takstmann/elektriker dersom korrekt tilstand for det elektriske anlegget ønskes. Det anbefales en utvidet el-kontroll. Ventilasjon: Totalvurdering: Anlegg har behov for service/filterskift. Anbefalte tiltak: Det anbefales utskifting av filter samt rens av motor/anlegg. Bad - 1.Etg: Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Ikke funnet avvik basert på visuell kontroll i sluk. TG 2 pga alder. Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: TG 2 pga alder: Fungerer med dagens tilstand. Det anmerkes dog at badet nærmer seg normal forventet levetid. Bad - 2.Etg: Totalvurdering overflater: Overflater fremstår i normalt god stand. TG 2 pga manglende mulighet for å kontrollere lokalt fall til sluk samt manglende tilkomst til sluk ved evt lekkasjer utenfor dusjsone. Anbefalte tiltak overflater: TG 2 pga manglende mulighet for å kontrollere lokalt fall til sluk samt manglende tilkomst til sluk ved evt lekkasjer utenfor dusjsone: Det må etableres tilkomst til sluk. Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Ikke tilkomst til sluk for kontroll og derfor ikke vurdert. TG 2 pga alder og manglende kontrollmulighet i sluk. Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: TG 2 pga alder og manglende kontrollmulighet i sluk: Det må etableres tilkomst til sluk. Vaskerom: Totalvurdering: Normal bruksslitasje på overflater. Registreres fall i retning sluk ved vvb. TG 2 pga alder på tettresjikt. Anbefalte tiltak: TG 2 pga alder på tettesjikt: Fungerer med dagens bruk.
 • Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde i Åsane. Her bor du i et rolig og barnevennlig nabolag med kort vei til alle hverdagsfasiliteter. Nærmeste dagligvarebutikker er Extra Nyborg, Kiwi Nyborg og Bunnpris Ulvedalen som alle ligger et par minutter med bil unna. For et utvidet butikk - og servicetilbud er det kort vei til Både Åsane Storsenter og Horistont hvor du finner bl.a flere dagligvarebutikker, klesbutikker, apotek, vinmonopol, blomsterbutikker, sportsbutikker m.m. Det er flere skoler og barnehager i nærheten: - Kyrkjekrinsen skole (1-10 kl.) - Åsane videregående skole - Tertnes videregående skole - Kidsa Breistein (0-6 år) - Liakroken barnehage (0-6 år) - Ulset barnehage (2-6 år) For den som liker å trene utendørs er det kort vei til flotte turmuligheter på bl.a Veten, rundt Liavatnet, Hjortlandsdalen med muligheter for å gå videre til byfjellene. For den som liker å trene innendørs ligger SATS, SKY Fitness Åsane, Family Sports Club og Nr1 Fitness i nærheten. Det er også flere idrettsanlegg med fritidstilbud for barn og unge like i nærheten.
 • Området består av tilsvarende boligbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp AKTIV-visningsskilt under fellesvisning.
 • Ringmur av betong. Yttervegger oppført i trekonstruksjoner med trekledning i fasade. Stop gulv mot grunn og etasjeskiller av trebjelkelag mellom 1.etg og 2.etg. Saltak tekket med betongtakstein. ENDRINGER ETTER BYGGEÅR (Kilde: Eier) 2022: Utbedret altan fra 2.etg. Ca 2018: Lagt nye fliser på eksisterende underlag på gulv i bad 1.etg.
 • 1.etg: P-rom 85 m² / BRA 88 m² 2.etg: P-rom 55 m² / BRA 55 m² Totalt: P-rom 143 m²/ BRA 144 m² Følgende rom inngår i primærareal: 1.Etg: Entré/hall (12,1 m²), bad (2,7 m²), stue (42,6 m²), kjøkken (18,8 m²), vaskerom (6,1 m²).
  2.Etg: Trapperom/stue (17,9 m²), bad (7,0 m²), soverom 1 (9,1 m²), soverom 2 (8,8 m²), soverom 3 (10,4 m²).
  Følgende rom inngår i sekundærareal: 1.Etg: Bod (2,6 m²) Øvrige bygg: Følgende rom inngår i sekundærareal: - Sportsbod (7,1 m²) Areal er hentet fra eierskifterapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Kun integrerte hvitevarer medfølger med mindre annet er avtalt.
 • Ildsted i 1.etg. Ellers elektrisk oppvarming med gulvvarme i hele 1.etg med unntak av bod samt på bad i 2.etg. VENTILASJON: Balansert ventilasjon.
 • Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel og tun, plen, steinbelagt uteplass og beplantning.
 • Det er plass til parkering til flere biler på egen tomt. Ladepunkt for elbil montert på vegg.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er adkomst fra Europaveg over i privat veg.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 214 322 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 371 558 per 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.
 • Kr. 17 382 pr. år
  Inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt.
 • Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr 17 382 for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på kommunale avgifter Merk at utgifter knyttet til strøm og forsikring ikke er hensyntatt.
 • Det foreligger ferdigattest for nybygg bolig datert 11.03.2005.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon. Følgende heftelser er tinglyst i eiendommen: 1932/900968-3/106 Bestemmelse om gjerde, tinglyst: 21.11.1932 1986/40730-1/106 Best. om vann/kloakkledn., tinglyst: 10.12.1986 Solidarisk ansvar for reperasjon og vedlikehold av fellesledninger m.v. Gjelder denne registerenheten med flere 1999/24818-2/106 Bestemmelse om veg, tinglyst: 20.09.1999 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:15 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:123 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:124 1999/24850-2/106 Bestemmelse om veg, tinglyst: 20.09.1999 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:6 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:15 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:123 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:124 Bestemmelse om adkomstrett 2001/30073-1/106 Best. om vann/kloakkledn., tinglyst: 27.09.2001 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere 2001/32229-1/106 Best. om vann/kloakkledn., tinglyst: 15.10.2001 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 4601-202/5 Rettigheter i eiendomsrett 1932/900968-2/106 Bestemmelse om veg, tinglst: 21.11.1932 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:12 Bestemmelse om vannrett Rettigheter på 4601-202/6 Rettigheter i eiendomsrett 1999/24850-1/106 Bestemmelse om veg, tinglyst: 20.09.1999 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:12 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:15 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:123 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:124 Bestemmelse om adkomstrett Rettigheter på 4601-202/124 Rettigheter i eiendomsrett 1999/24850-3/106 Bestemmelse om veg, tinglyst: 20.09.1999 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:6 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:12 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:15 rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:202 Bnr:123 Bestemmelse om adkomstrett Tinglyste heftelser følger eiendommen.
 • Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Åsane. Gnr 191, 192 og 193 Langvatnet, Fylkesanlegg for Kajakkbaner m.m. PlanID: 15080000 Reguleringsformål: Park 13,7%. Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018. PlanID: 65270000 Arealformål: bebyggelse og anlegg, 85,4%, grønnstruktur 14,6%, LNF < 0,1 % (0,1 m²). Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Vei støy - gul sone 100% Kommunedelplan(er): Plannavn: Åsane. KDP Åsane Sentrale Deler. PlanID: 9930000 Arealformål: Boligområder 86,2%, Friområder 13,8%, LNF-område < 0,1 % (0,0 m²). Retningslinjeområder i kommunedelplan: LNF-område hvor landbruk dominerer < 0,1 % (0,0 m²) Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 202/148 - Enebolig Eiendom 202/148 - Garasjehus anneks til bolig EIendom 202/148 - Garasjehus anneks til bolig Andre opplysninger: Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.
 • Gnr. 202 Bnr. 12 i Bergen kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, oppgjørshonorar kr 6 500 -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr.26 985,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Karianne Mjøs
  Tor-henrich Ramstad
Morten Christoffer Tøsdal

Megler

Morten Christoffer Tøsdal

98 22 06 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev