aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til nydelige Liaparken. Nå er det kun 5 
leiligheter igjen!
Velkommen til nydelige Liaparken. Nå er det kun 5 leiligheter igjen!

NYBORG Liaflaten 2A,B,C og 4A,B

Liaparken | 5 nyoppførte leiligheter|Gode kvaliteter| Garasje | Heis | Flotte deleløsninger

 • kr 2 350 000 - 3 500 000
 • Priser fra og tilkr 2 350 000 - 3 500 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 2 250 000 - 3 450 000
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 4 600 000 - 6 950 000
 • Omkostninger fra og tilkr 5 960 - 5 960
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 4 605 960 - 6 955 960
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 11 009 - 16 405
 • Areal primærareal - fra og til74 - 113 m²
 • Areal bruksareal - fra og til76 - 117 m²
 • Tomt -
 • EierformAndel
 • MatrikkelGNR. 207 BNR. 59
 • Informasjon om meglerforetaketAktiv Prosjektmegling Vestland AS Strandgaten 53 5004 BERGEN
 • OppdragsansvarligLena Leikvoll
 • Oppdragsnummer1508235004
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger: - Tinglysingsgebyr hjemmelsdokument p.t. kr 480,- - Tinglysingsgebyr for hvert pantedokument p.t. kr 480,- - Andelsinnskudd kr. 5.000,- Total omkostninger utgjør kr. 5.960,- (årskontingent og innmelding i BOB BBL er ikke inkludert) - Kostnader til innmelding i BOB pr. kjøper kr. 300,- - Årskontingent i BOB pr. år. Pr. kjøper Kr. 0,- i innmeldingsåret. Kontingent etter innmeldingsåret er kr. 300,- pr år Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
B1-307.Riktige mål er P-rom 74 kvm og BRA 78
 kvm

Liaflaten 2A,B,C og 4A,B, Vestland

 • Om prosjektet
  Borettslaget består av 127 leiligheter fordelt på 2 bygg. Det er flere flotte fellestilbud, som beboerne kan få stor glede av. 2 gjesteleiligheter som du kan booke inn når du får mange på besøk og det blir litt trangt i leiligheten. Stort selskapsrom med kjøkken og terrasse som kan reserveres til private arrangementer. I tillegg er det et romslig og velutstyrt treningsrom der du kan få deg en skikkelig god treningsøkt + verksted og hobbyrom. I tillegg har borettslaget 2 kajakker, 2 el-sykler og 2 el-sparkesykler til utleie for beboerne. Det er parkeringskjeller under begge bygg med totalt 114 parkeringsplasser. Begge bygg har parkering for HC, gjesteparkering og sykkelparkering. MC-parkering under bygg 1.

  Priser fra og til
  kr 2350000 - 3500000

  Omkostninger fra og til
  kr 5960 - 5960

  Fellesareal i bygg
  ADKOMST Prosjektet får hovedadkomst fra Liavegen. Alternativ tilkomst fra Flaktveitvegen. Alle boligene får adkomst fra innvendige og utvendige fellesarealer. FELLES INNGANGSPARTIER Innvendig får felles inngangspartier synlig betong med blank over- flate. Hovedinngang i 0.etg vil få nedsenket fotskrapematte inn- vendig. Vegger leveres malt, og hvor nødvendige nedsenkninger kan bestå av systemhimling eller malte gipsplater. POSTKASSER Det leveres en postkasse til hver leilighet som plasseres i nærheten av hovedinngangsparti. PORTTELEFON CALLINGANLEGG Det monteres callinganlegg ved hovedinnang samt løsning for døråpning til hver leilighet. Endelig løsning er ikke valgt. I tillegg leveres ringeknapp utenfor hver leilighet. FELLES TRAPPEROM Innvendige trapper i trappehus leveres som betongtrapper og rekkverk i metall. Vegger og himlinger males. Systemhimling under repos. HEIS Alle heiser leveres som båreheiser. FELLES SYKKELPARKERING Det etableres sykkelparkering i ulike deler av prosjektet. BODER Til hver leilighet vil det være 1 sportsbod i ulike felles bodanlegg. Enkelte boder kan ha inngang direkte fra felles gang. RENOVASJON Det er planlagt at prosjektet etablerer eget bosanlegg for restavfall, papp/papir, plast og glass/metall. PARKERING Prosjektet har parkeringsanlegg i begge byggenes underetasje. Enkelte leiligheter har 1 fast plass i anlegget. Resterende leiligheter parkerer fritt på de 70 plassene som er avsatt til dette. ANDRE AREALER Prosjektet har blant annet 2 bonusleiligheter, snekkerbod, stort allrom med kjøkken og uteplass, matkasserom, treningsrom, verksted og hobbyrom.

  Garasje/parkering
  Borettslaget har parkeringsanlegg i begge byggenes underetasje. I Liaparken har vi 114 parkeringsplasser. Av disse er hele 70 plasser slik at du kan velge fritt hvor du skal parkere. Du kan enkelt parkere i nærheten av en av de fem heisene om du har mye varer eller nær matkasserommet om du bestilte varene på nett. For deg som trenger HC parkering er dette selvsagt ivaretatt. Totalt 8 parkeringsplasser er dedikert til akkurat ditt behov. I garasjen får du også tilgang til elbiler, elsykler og elsparkesykler etter ditt behov. Elsykler og elsparkesykler eies av borettslaget. Leien fastesttes av styret og vil bli benyttet til vedlikehold og utskifting.

  Boder
  Til hver leilighet vil det være 1 sportsbod i ulike felles bodanlegg. Enkelte boder kan ha inngang direkte fra felles gang.

  Tomteareal
  nullm²

 • Kjøkken
  Det leveres kjøkken fra HTH. Som standard er det valgt hvite slette fronter og benkeplate i laminat. Det vises til plantegninger for nærmere beskrivelse av kjøkken i den enkelte leilighet. Med kjøkkenet følger integrerte hvitevarer fra Siemens, som induksjonskoketopp, steke- ovn og helintegrert oppvaskmaskin.

  Bad
  På bad er det servantskap med skuffer i hvit utførelse, med heldekkende servant og ett-greps servantbatteri. Over servant er det speil og belysning. Badene har vegghengt toalett i hvit utførelse, med sete og lokk. Dusj med ett-greps dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjvegger i glass. Det er avsatt plass for vaskesøyle med vaskemaskin og kondenstørketrommel på bad. 1 stk. sluk pr bad. På WC-rom er det servant med ett-greps servantbatteri og speil.

  Andre oppholdsrom
  Liaparken har flere gode fellesarealer. Stort og velutstyrt trimrom. Selskapslokale med kjøkken som kan bookes til festlige anledninger. 2 gjesteleiligheter der dine gjester kan overnatte i egen leilighet med stue, bad og kjøkken. Hobbyrom Verksted Matkasserom

  Konstruksjon
  Bygning fundamentert i hovedsak direkte på fjell eller spreng- steinsfylling.

  Fasade
  Byggets yttervegger utført i hovedsak som bindingsverk isolert med mineralull. Utvendig kledning i tre, metall og plater. Innside yttervegger er kledd med gipsplater eller malt betong.

  Yttertak
  Yttertak tekket med papp, folie eller metallplater. På takene vil det enkelte steder forekomme oppbygginger og innkassinger av tekniske installasjoner.

  Balkonger/terrasser/uteplasser
  Noen får private terrasser/balkonger inn mot de grønne fellesarealene, andre mer skjermet.

  Trapper
  Innvendige trapper i trappehus levert som betongtrapper og rekkverk i metall. Malte vegger og himlinger. Systemhimling under repos.

  Heiser
  Alle heisene er båreheiser. Det er totalt 5 heiser i bygget.

  Ventilasjon
  Hver leilighet/boenhet er utstyrt med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. I hovedsak er ventilasjonsaggregat montert i himling i entrè eller innvendig bod. Ventilator tilknyttet ventilasjonsaggregat som igjen er utstyrt med by-pass for kjøkkenavtrekk. Inntak av friskluft skjer via fasade og avtrekksluft føres over tak.

  Brannsikring
  Alle leiligheter er fullsprinklet med synlige sprinklerhoder (plassert på vegg eller i tak). I tillegg leveres 1 stk. 6 kg pulverapparat til hver leilighet.

  Dører og vinduer
  Innvendige dører og inngangsdør levert med glattmalte dørblad og ferdigbehandlede karmer fra produsent. Tilsvarende utførelse legges til grunn for utforinger og listverk generelt hvor disse forekommer. Listverk levert med synlige stift. Dører i fellesarealer levert i aluminium/stål eller tre. Vinduer levert i hovedsak i ferdig overflatebehandlet treverk med aluminium på utside. Enkelte vinduer kan være levert med gjennomgående aluminiumskarmer.

  Overflater og kledning
  Utvendig kledning levert som tre, metall og plater. Innside yttervegger er kledd med gipsplater eller malt betong. Overflater vil dels være oppført i betong eller gipslatekledd bindingsverk. På bad er det keramiske fliser. Type flis og størrelse varierer i de forskjellige leilighetene. Det er listefri løsning rundt vinduer.

  Bodløsning
  Til hver leilighet vil det være 1 sportsbod i ulike felles bodanlegg. Enkelte boder kan ha inngang direkte fra felles gang.

  Kabel-tv/bredbånd
  Fibernett- og kabel-TV fra Telia.

 • Info om eiendomsskatt
  Inkludert i felleskostnad

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Total fellesgjeld for Liaparken Borettslag pr. 28.06.2023: 233 810 000,00 Bank: DNB Bank ASA Lånebeskrivelse: Lån DNB - IN lån - avdragsfritt til 2043 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,39% Innfrielsesdato: 30.06.2063

  Avdragsfri periode
  Fellesgjelden er avdragsfri i 20 år

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer kjøpere til å sette seg inn i borettslagets vedtekter og husordensregler Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget, dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/207/59: 14.11.1942 - Dokumentnr: 502649 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:207 Bnr:9
  14.11.1942 - Dokumentnr: 502649 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:4601 Gnr:207 Bnr:9
  06.02.1981 - Dokumentnr: 2876 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  08.09.1981 - Dokumentnr: 20568 - Best. om vann/kloakkledn. Solidarisk ansvar for reperasjon og vedlikehold av
  fellesledninger m.v.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:1201 Gnr:207 Bnr:147
  13.11.1981 - Dokumentnr: 26503 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Blindheim Åse
  Fnr: 040550 32047
  Rettighetshaver: Tranøy Øyvind
  Fnr: 090850 47113
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:207 Bnr:9
  30.03.1982 - Dokumentnr: 7428 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelser om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:1201 Gnr:207 Bnr:147
  30.03.1982 - Dokumentnr: 7429 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:207 Bnr:9
  03.02.2020 - Dokumentnr: 2058568 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.08.2020 - Dokumentnr: 2875229 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Bkk AS
  Org.nr: 976 944 801
  Rett til å bygge, drive, vedlikeholde og fornye nettstasjon med tilhørende kabelanlegg
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om beplantning
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  03.11.2020 - Dokumentnr: 3273222 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Eiendomsmegler 1 Sr-Eiendom AS
  Org.nr: 958 427 700
  ----------
  Prioritetsbestemmelse
  Veket for: Pantedokument 2022/1434658-1/200
  Veket for: Felles pantedok bor.innsk 2023/33314-1/200
  25.10.1966 - Dokumentnr: 506139 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:207 Bnr:1
  01.12.1978 - Dokumentnr: 990220 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: ET GRUNNSTYKKE AV AREAL CA 736 M2 FRADELT FRA BNR. 1
  21.10.2019 - Dokumentnr: 1243176 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:1201 Gnr:207 Bnr:147
  Elektronisk innsendt
  01.01.2020 - Dokumentnr: 231828 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:207 Bnr:59
  03.02.2020 - Dokumentnr: 2058546 - Arealoverføring Areal overført fra: Knr:4601 Gnr:207 Bnr:131
  Vederlag: NOK 11 434 900
  Omsetningstype: Fritt salg
  27.05.2020 - Dokumentnr: 2511536 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:4601 Gnr:207 Bnr:9
  Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:4601 Gnr:207 Bnr:163
  Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:4601 Gnr:207 Bnr:274
  11.02.2021 - Dokumentnr: 174247 - Arealoverføring Areal overført fra: Knr:4601 Gnr:207 Bnr:1
  Vederlag: NOK 480 000
  Omsetningstype: Fritt salg
  25.11.1966 - Dokumentnr: 506945 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:207 Bnr:1
  Bestemmelse om vannrett
  03.02.2020 - Dokumentnr: 2058601 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:207 Bnr:131
  08.12.2022 - Dokumentnr: 1396118 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:207 Bnr:1


  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 23.03.2023

  Adgang til utleie
  1) Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. (2) Med styrets godkjenning kan andelseierne overlate bruken av hele boligen dersom: - andelseieren selv eller andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen, har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Andelseierne kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opp til tre år - andelseieren er en juridisk person - andelseieren skal være midlertidig borte som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste, sykdom eller andre tungtveiende grunner - et medlem av brukerhusstanden er andelseierens ektefelle eller slektning i rett oppeller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen - det gjelder bruksrett til noen som har krav på det etter ekteskapslovens § 68 eller husstandsfellesskapslovens § 3 andre ledd. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Har laget ikke sendt svar på skriftlig søknad om godkjenning av bruker innen en måned etter at søknaden har kommet fram til laget, skal brukeren regnes som godkjent. (3) Andelseier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning. I tillegg kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre i opptil 30 døgn i løpet av året.

  Vann, vei og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt i desember 2022 og mars 2023. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

  Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

  Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

  Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse.

  Viktig informasjon
  Kjøper må være innforstått med og akseptere de ulemper som naturlig følger med under gjennomføring av byggeprosjektet, også etter innflytting har funnet sted. Dersom selger ferdigstiller boligene i ulike byggetrinn, og/eller fellesareal ikke er ferdigstilt til overtakelse, må kjøpere som flytter inn regne med en periode med byggearbeider, støv og noe anleggsstøy på dagtid. Dette omfatter også rett til å ha maskiner og utstyr stående på eiendommen/i området frem til arbeidene er ferdigstilt.   Kjøpere har ikke anledning til å besøke byggeplassen i byggeperioden uten avtale, og ved avtale kun med følge av representant fra selger. Dette på grunn av selgers ansvar og forsikring for bygg og personer som oppholder seg på anleggsplassen.        

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Lena Leikvoll

Megler

Lena Leikvoll

48 08 13 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev