aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Myrdalsvegen 34 - en stor og flott hjørneleilighet i 2 etasje.

NYBORG Myrdalsvegen 34

Lekker 4-roms hjørneleilighet med stor altan | Heis | Fast garasjeplass m/ el bil lader | 3 soverom og 2 bad

 • kr 6 490 000
 • BRA 107 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 490 000
 • Omkostningerkr 178 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 668 392
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 017
 • Soverom3
 • ArealP-rom 104 m²
 • Felleskostnaderkr 3 545
 • Tomt2 167 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  162 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000))

  178 392 (Omkostninger totalt)

  6 668 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Stor og flott 4-roms eierleilighet i Elvebredden sameie. Myrdalsvegen 34 ligger på fremste rekke mot Myrdal stadion og Åsane Arena. Leiligheten ligger på ende i 2 etasje og har fine utsikt- og solforhold. På den store altanen kan man følge solen til sen kveld. Sentral beliggenhet med bl.a. Horisont kjøpesenter rett utenfor gatedøren. - Leiligheten fremstår som "ny" med svært lite bruksslitasje. - 3 soverom, 2 bad/wc, stor stue m/ åpen kjøkkenløsning samt altan på ca. 40 kvm. - Gjennomtenkt planløsning med bl.a. eget bad og garderoberom til hovedsoverommet. - Leiligheten har påkostet kjøkken, flislagt gulv altan, gjennomgående 1-stavs eikeparkett, garderober og gulvlister samt oppgradert elektrisk. - Fast garasjeplass m/el-bil lader. - Heis til alle etasjer.

Myrdalsvegen 34, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 107 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 104 kvm P-rom inkluderer: Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 3 soverom og bad.  Tomt
  2167m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt i sameiet opparbeidet med interne veier og beplantning.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger fint til i et populært og meget sentralt boligområde i Åsane. Leiligheten ligger meget sentralt med alt av fasiliteter like utenfor gatedøren. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til Horisont kjøpesenter som innehar alt av motebutikker, apotek, caféer, restauranter, vinmonopol, SATS treningssenter og Coop Obs dagligvarehandel samt Åsane kirke. Fem minutters spasertur til Åsane Senter, IKEA og Gullgruven kjøpesenter med ytterlige servicetilbud. Bussholdeplass like i hovedveien med hyppige avganger. Det er også gangavstand til Åsane Terminal med god bussdekning i alle retninger. Gode sykkelveier til store deler av Åsane. Gangvei til flere skoler og offentlig etater, samt kort kjøretid til sentrum. Flere idrettsanlegg og fritidstilbud i nærområdet. For de turglade er det fine turmuligheter med bl.a. Geitanuken, Hjortlandsdalen, Høgstefjellet og Liavannet innen rekkevidde. Her er det flotte turstier som også er ideelle for langrenn på vinterstid. Veten er også en populær fjelltopp, og byr på panoramautsikt mot fjorden. Med utgangspunkt fra IKEA, kan du følge den Trondhjemske Postvei. Denne tar deg videre til Sætregården som er en perfekt søndagsaktivitet for hele familien.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av boligbebyggelse og sentrumsformål.

  Byggemåte
  Veggkonstruksjon: Bærekonstruksjoner i betong. Isolert bindingsverk mellom betongveggene. Vinduer og dører: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Glatt finert B-30/43 db entredør. Skyvedør mot balkong, med isolerglass i malte trekarmer. Glatte finerte dører. Etasjeskillere: Etasjeskillere i betong. Grunn og fundamenter: Grunnmur i betong på antatt faste masser.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Innhold
  Velkommen til Myrdalsvegen 34 - en flott 4-roms leilighet med gjennomgående høy standard. Leiligheten ble betydelig påkostet under prosjektering. Her nevnes bl.a. påkostet kjøkkeninnredning, påkostet gulv, påkostet elektrisk anlegg, fliser på altan, skyvedørsgarderobe med speil m.m. Boligen har ellers en rekke gode kvaliteter hvor man kan treffe frem heis i bygget, altan på ca. 43 m² (inkl. 2 boder) og fast parkeringsplass i garasje med el-bil lader. I tillegg er selve leiligheten meget innholdsrik med blant annet 3 soverom, hvorav det ene har adkomst til garderobe og det ene badet, 2 bad, stor stue med åpen kjøkkenløsning. Leilighetens altan strekker seg rundt boligen - slik at man kan flytte seg etter solen. Velkommen på visning! Stue/kjøkken: Leilighetens stue er av svært god størrelse med store vindusflater. Her kan man enkelt innrede med både sofagruppe og spisebord. Rommet er i lys utførelse og fremstår som meget moderne. Store vindusflater gir meget gode lysforhold samt flott fri utsikt. Fra stue er det utgang til leilighetens store altan hvor man virkelig kan nyte dagene. Altanen er takoverbygget slik at man sitter fint skjermet for vær og vind. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken noe som skaper en ekstra luftig og romslig følelse. Kjøkkenet er pent innredet med glatte malte fronter, laminat benkeplate, integrerte hvitevarer og overskap til tak. Spisebordet er naturlig plassert ved kjøkkenet. Bad: Leiligheten har totalt to bad fra byggeår (2017). Første badet er i direkte tilknytning til hovedsoverommet. Pent innredet med dusjdører, servant, møbler, veggmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Bad 2 er innredet med dusjdører, servant, møbler og veggmontert wc. Her er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Begge bad er i lys utførelse og helfliset, noe som skaper et gjennomført preg i leiligheten. Det er gulvvarme i badene. Soverom: Leiligheten har totalt 3 soverom hvor av det største har eget kontor/garderobeplass. Soverom 2 og 3 er noe mindre, men passer perfekt som soverom, barnerom, gjesterom og/eller kontor. I tillegg har man en praktisk innvendig bod i leiligheten samt sporstbod med gitter i 1. etasje.

  Standard
  Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder: Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 3 soverom hvor av det ene har adkomst til garderobe/kontor, bad og bod. Egen gitterbod på 5 m² i kjeller. Innvendige overflater: Parkett og fliser på gulver. Malt pusset betong, platet og malte vegger. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Eiendommen har ikke fått noe TG2 eller TG3 i tilstandsrapporten. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Den til enhver tid eier av gnr 189 bnr 433 snr 6 har en evigvarende rett til 1 biloppstillingsplass i parkeringsanlegg med betegnelse gnr 189 bnr 419. Seksjonen gar plikt til å innbetale fellesutgifter til drift og vedlikehold av gnr 189 bnr 419. I tillegg har seksjonen plikt til å følge ordensbestemmelser og vedtekter for Lonapark Anlegg. Parkeringsplassen er merket i garasjeplan for Lonapark Anlegg. Garasje: Det påløper eget eierskiftegebyr ved garasje (selv om leilighet og garasje selges sammen). Eierskiftegebyr for garasjeplass blir fakturert etter gjeldende prisliste, kr 750. Det jobbes med å opprette eget garasjesameie, dette vil muligens være på plass i løpet av 2021.

  Diverse
  - Det foreligger rammetillatelse for annen forretningsbygning på gnr 188 bnr 11 (tomt over veien for eiendommen). - Det foreligger igangsettingstillatelse for Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer på gnr 189 bnr 437 (Gjelder Myrdalsvegen 44) Kjøper må være klar over at det planlegges bygging på tomten foran leiligheten. Dette er Myrdalsvegen 147. Det er planlagt næringsbygg på eiendommen. Opplysninger fra forretningsfører: - Det vil innkreves 50 000kr med forfall i februar og august 2022 (totalt 100 000kr). Innkrevingen fordeles etter sameiebrøk og kommer sammen med faktura for felleskostnader disse 2 månedene. Beløpet er for å dekke forventet ekstra kostnader sameiet vil få i 2022. - Garasje: Det påløper eget eierskiftegebyr ved garasje (selv om leilighet og garasje selges sammen). Eierskiftegebyr for garasjeplass blir fakturert etter gjeldende prisliste, kr 750. Det jobbes med å opprette eget garasjesameie, dette vil muligens være på plass i løpet av 2021. - Sameiestyret har i 2021 hatt et meget aktivt år med møtevirksomhet, befaringer og samhandlinger. Sameiestyrene i Lonaparken har fortsatt utfordringer med utbygger Bonava, både felles og individuelt. Vi har hatt et naturlig tett samarbeid, og sameiene har benyttet eksterne tekniske firma til utredning og rapportering av reklamasjonene før eiendomsovertagelsen av realsameiet Lonapark Anlegg ( bodganger, boder og garasjeannlegg). - Styret vil undersøke om det er mulig å slå sammen Elvebredden 1 og Elvebredden 2 til et felles eierseksjonsameie. - Engasjementet i forbindelse med naboeiendommen; Myrdalsvegen 147 (det planlagte næringsbygget) fortsetter, og siste nytt i saken er at tiltakshaver Arenabygg AS har omsøkt sin rammetillatelse og fått denne godkjent hos Plan og Bygningsetaten. Nabovarsel ble tilsendt oss alle seksjonseiere, og 67 merknader fra sameiene ble innsendt til Norconsult. Styret har igjen benyttet sin demokratiske rett, og sendt sin merknad/ klage på vedtaket. Sameiestyrene i Lonaparken har ett mål med denne kampen, og det er å ivareta et godt bo, kultur og idrettsmiljø, med tilfredsstillende infrastruktur, og generell sikker ferdsel i området. Sameiestyret følger fortsatt nøye med i saken.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  162 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000))

  178 392 (Omkostninger totalt)

  6 668 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Gulvvarme i badene. Oppvarming/varmtvann: Forbruk avregnes via BKK energiavregning. Eierskifte meldes BKK.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  14960

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer renovasjon, vann, avløp og eiendomsskatt.

  Formuesverdi primær
  972534

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  3501123

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  106/3944

  Felleskostnader pr. mnd
  3545

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer garasje, kabel-tv, filter og felleskostnader herunder forsikringer, forretningsførsel og drift og vedlikehold. Felleskostnadene øker med 5,4% fra 01.07.22. Felleskostnader for garasje reduseres til kr 250 i mnd fra 01.07.22.

  Andel fellesgjeld år
  2021

  Andel fellesgjeld per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  11439

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Ny seksjonseier skal godkjennes av sameiet ved styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn.

  Dyrehold
  Dyrehold må søkes til styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/189/433/6: 12.08.2016 - Dokumentnr: 729115 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:419 Overført fra: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere - Anleggseiendommen gnr 189 bnr 419 har rett til å bruke gnr 189 bnr 373 til nødvendige heishus/nedstigningstårn/trapper. - Anleggseiendommen gnr 189 bnr 419 har rett til å kjøre og gangveg over gnr 189 bnr 373. 12.08.2016 - Dokumentnr: 729115 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:419 Bestemmelse om gangveg Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere - Anleggseiendommen gnr 189 bnr 419 har rett til å bruke gnr 189 bnr 373 til nødvendige heishus/nedstigningstårn/trapper. - Anleggseiendommen gnr 189 bnr 419 har rett til å kjøre og gangveg over gnr 189 bnr 373. 11.08.2017 - Dokumentnr: 867596 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Bergen Kommune Org.nr: 964 338 531 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune Org.nr: 964 338 531 Rett til å anlegge gang- og sykkelveier Overført fra: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere - Bergen kommune har rett til å anlegge offentlig gang- sykkeveger over gnr 189 bnr 373, 429, 430, 431, 432 og 433. 11.08.2017 - Dokumentnr: 867625 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:12 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:13 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:14 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:15 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:16 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:17 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:18 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:19 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:20 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:21 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:22 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:23 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:24 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:25 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:26 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:27 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:28 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:29 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:30 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:31 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:32 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:33 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:34 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:35 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:36 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:37 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:38 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:39 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:40 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:41 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:42 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:43 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:44 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:45 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:46 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:47 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:48 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:49 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:50 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:51 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:52 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:53 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:54 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:55 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:56 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:57 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:58 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:59 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:60 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:61 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:62 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:63 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:64 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:65 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:66 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:67 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:68 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:69 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:70 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:71 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:72 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:73 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:74 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:75 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:76 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:77 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:78 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:79 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:80 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:81 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:82 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:83 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:84 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:85 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:86 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:87 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:88 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:89 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:90 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:91 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:92 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:93 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:94 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:95 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:96 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:97 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:98 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:99 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:100 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:101 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune Org.nr: 964 338 531 Gjelder fellesarealer Overført fra: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere - Gnr 189 bnr 373, 429, 430, 431, 432 og 433 har rett til å benytte fellesarealer på gnr 189 bnr 422. - Gnr 189 bnr 422 har rett til å benytte fellesareal på gnr 189 bnr 373, 429, 430, 431, 432 og 433. - Gnr 189 bnr 373, 429, 430, 431, 432 og 433 har rett til å benytte fellesareal på gnr 198 bnr 373, 429, 430, 431, 432 og 433. 11.08.2017 - Dokumentnr: 867625 - Bruksrett Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune Org.nr: 964 338 531 Gjensidig rett til bruk av fellesarealer Overført fra: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere - Gnr 189 bnr 373, 429, 430, 431, 432 og 433 har rett til å benytte fellesarealer på gnr 189 bnr 422. - Gnr 189 bnr 422 har rett til å benytte fellesareal på gnr 189 bnr 373, 429, 430, 431, 432 og 433. - Gnr 189 bnr 373, 429, 430, 431, 432 og 433 har rett til å benytte fellesareal på gnr 198 bnr 373, 429, 430, 431, 432 og 433. 11.08.2017 - Dokumentnr: 867649 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:12 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:13 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:14 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:15 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:16 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:17 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:18 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:19 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:20 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:21 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:22 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:23 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:24 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:25 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:26 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:27 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:28 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:29 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:30 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:31 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:32 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:33 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:34 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:35 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:36 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:37 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:38 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:39 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:40 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:41 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:42 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:43 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:44 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:45 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:46 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:47 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:48 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:49 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:50 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:51 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:52 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:53 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:54 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:55 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:56 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:57 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:58 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:59 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:60 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:61 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:62 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:63 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:64 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:65 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:66 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:67 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:68 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:69 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:70 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:71 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:72 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:73 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:74 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:75 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:76 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:77 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:78 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:79 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:80 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:81 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:82 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:83 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:84 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:85 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:86 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:87 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:88 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:89 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:90 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:91 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:92 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:93 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:94 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:95 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:96 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:97 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:98 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:99 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:100 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:101 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune Org.nr: 964 338 531 Overført fra: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere - Gnr 189 bnr 422, 429, 430, 431, 432 og 433 har til enhver tid rett til å anlegge og vedlikeholde vei over gnr 189 bnr 373, 429, 430, 431, 432 og 433. 11.08.2017 - Dokumentnr: 867649 - Bestemmelse om veg Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune Org.nr: 964 338 531 Bestemmelse om gjensidig veirett Overført fra: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:433 Gjelder denne registerenheten med flere - Gnr 189 bnr 422, 429, 430, 431, 432 og 433 har til enhver tid rett til å anlegge og vedlikeholde vei over gnr 189 bnr 373, 429, 430, 431, 432 og 433. 12.06.2018 - Dokumentnr: 876881 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Bergen Kommune Org.nr: 964 338 531 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere - Bergen kommune har tillatelse til å ha liggende vann- og spillvannsledninger med tilhørende installasjoner. Kommunen skal ha uhindret adgang ifm tilsyn m.m. Det kan ikke uten Bergen kommune fundamenteres nærmere ledningsanlegget enn 2 meter. Det kan ikkke uten samtykke fra kommunen gjøres forandringer på terrengets nivå, eller plante noe trær av stor type over nettet. 12.06.2018 - Dokumentnr: 876881 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Bergen Kommune Org.nr: 964 338 531 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av kabler/ledninger Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærhet av kabler/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere - Bergen kommune har tillatelse til å ha liggende vann- og spillvannsledninger med tilhørende installasjoner. Kommunen skal ha uhindret adgang ifm tilsyn m.m. Det kan ikke uten Bergen kommune fundamenteres nærmere ledningsanlegget enn 2 meter. Det kan ikkke uten samtykke fra kommunen gjøres forandringer på terrengets nivå, eller plante noe trær av stor type over nettet. 25.03.2019 - Dokumentnr: 355168 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:12 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:13 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:14 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:15 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:16 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:17 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:18 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:19 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:20 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:21 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:22 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:23 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:24 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:25 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:26 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:27 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:28 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:29 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:30 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:31 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:32 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:33 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:34 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:35 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:36 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:37 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:38 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:39 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:40 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:41 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:42 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:43 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:44 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:45 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:46 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:47 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:48 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:49 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:50 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:51 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:52 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:53 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:54 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:55 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:56 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:57 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:58 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:59 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:60 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:61 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:62 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:63 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:64 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:65 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:66 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:67 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:68 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:69 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:70 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:71 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:72 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:73 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:74 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:75 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:76 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:77 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:78 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:79 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:80 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:81 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:82 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:83 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:84 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:85 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:86 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:87 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:88 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:89 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:90 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:91 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:92 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:93 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:94 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:95 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:96 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:97 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:98 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:99 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:100 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:101 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune Org.nr: 964 338 531 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere - Gnr 189 bnr 422 har rett til å ha liggende og vedlikeholde vann og avløpsledning over gnr 189 bnr 433. 11.09.2017 - Dokumentnr: 984912 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 106/3944 06.10.2017 - Dokumentnr: 1100709 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:419 Rett til 1 biloppstillingsplass i parkeringsanlegg - Den til enhver tid eier av gnr 189 bnr 433 snr 6 har en evigvarende rett til 1 biloppstillingsplass i parkeringsanlegg med betegnelse gnr 189 bnr 419. Seksjonen gar plikt til å innbetale fellesutgifter til drift og vedlikehold av gnr 189 bnr 419. I tillegg har seksjonen plikt til å følge ordensbestemmelser og vedtekter for Lonapark Anlegg. Parkeringsplassen er merket i garasjeplan for Lonapark Anlegg,

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for hele tiltaket, nybygg bolig datert 08.11.2019. Dokumenter mottatt fra Bergen kommune: - Utomhusplan, søknad om endring av gitt tillatelse datert 17.03.2016. - Tegninger, søknad om endring av gitt tillatelse datert 17.03.2016. - Tegninger godkjent rammesøknad og søknad om endring av gitt tillatelse datert 17.03.2016. - Basiskart datert 06.02.2016. - Tegninger parkering remmesøknad, datert 25.11.2015. - Basiskart datert 02.09.2015.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpnett via private stikk- og fellesledninger. Tilkomst via offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert for boligbebyggelse - blokkbebyggelse, angitt grøntstruktur kombinert med andre angitte hovedformål, lekeplass og gang- sykkelveg. Reguleringsplaner på grunnen: Planid: 18190000 Plannavn: ÅSANE. GNR 188 BNR 11 MFL. OG GNR 189 BNR 6 MFL., ÅSANE SENTEROMRÅDE S3 Ikrafttrådt: 23.01.2012 Saksnr: 201213355 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til boligbebyggelse - blokkbebyggelse (87,7 %), angitt grøntstruktur kombinert med andre angitte hovedformål (10,8 %), lekeplass (1 %) og gang- sykkelveg (0,5 %) etter reguleringsplanen på grunnen. Reguleringsplaner under grunnen: Planid: 18190000 Plannavn: ÅSANE. GNR 188 BNR 11 MFL. OG GNR 189 BNR 6 MFL., ÅSANE SENTEROMRÅDE S3 Ikrafttrådt: 23.01.2012 Saksnr: 201213355 Dekningsgrad: 48,4 % - Arealet er avsatt til garasjeanlegg for bolig- og fritidsbebyggelse (45,6 %) og samferdelsanlegg - teknisk infrastruktur tras. komb. m. andre ang. hovedformål (2,8 %). Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Saksnr: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til sentrumsformål (89,2 %) og grønnstruktur (10,8 %) etter kommuneplanen. Kommunedelplan: Planid: 9930000 Plannavn: ÅSANE. KDP ÅSANE SENTRALE DELER Ikrafttrådt: 18.09.2006 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til senterområde etter kommunedelplanen. Restriksjonsområder i kommuneplanen: 111 - Krav om reguleringsplan. Dekningsgrad 100 %. Kommunedelplaner under arbeid: Planid: 66290000 Plannavn: ÅSANE. STRATEGISK PLANPROGRAM FOR ÅSANE SENTRALE DELER Saksnr: 202220546 Dekningsgrad: 100,0 % - Planarbeidet har som hovedformål å sikre en samlende byutvikling for bydelssentrene sentralt i Åsane, som også inkluderer områdene rundt. En vil forsøke å binde sammen de sentrale arealene på øst- og vestsiden av E39, slik at det kan utvikles et samlet sentrumsområde i Åsane. Planer i nærheten av eiendommen: Planid: 65830000 Plannavn: ÅSANE. BYBANEN FRA SENTRUM TIL ÅSANE, DELSTREKNING 4, TERTNESKRYSSETVÅGSBOTN Saksnr:202220564 - Bybanetraséen fra Kaigaten til Vågsbotn er ca 12,5 km lang og har 13 holdeplasser. Hovedsykkelruten fra Kaigaten til Vågsbotn er ca 14 km lang. Forlengelsen av Fløyfjellstunnelen er ca 2,5 km lang. Ny lengde på Fløyfjellstunnelen blir ca 5,3 km. I tillegg kommer tilkoblinger i fjell og kryss i Eidsvåg og Sandviken. Planid: 65260000 Plannavn: ÅSANE. GNR 189 BNR 215 MFL., NYE ÅSANE VIDEREGÅENDE SKOLE OG KULTURHUS Saksnr: 201822455 - Formålet med planarbeidet er å legge til rette for utbygging av ny videregående skole med integrert kulturhus og bilbliotek for Åsane bydel. I tillegg skal nytt bygg inneholde tannhelsetjeneste og opplæringskontor for byggfag. Planid: 64430000 Plannavn: ÅSANE. GNR 188 BNR 492 MFL., MYRDAL IDRETTSPARK Saksnr: 201511171 - Det er planlagt en ny stor idrettshall/flerbrukshall, en ny ishall og oppgradering av Myrdal stadion til et moderne fotballanlegg. I planforslaget er det også vist 2 fotballbaner med kunstgress og et areal for en volleyballhall. Veitilkomst til idrettsparken er foreslått fra de to kommunale vegene Åsane senter og Myrdalsvegen. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 188/11 Bygningsnr: 139672186 Bygningstype: Enebolig Status: Bygning godkjent for riving/brenning Dato: 17.01.2022 Eiendom: 188/11 Bygningsnr: 139672194 Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig Status: Bygning godkjent for riving/brenning Dato: 17.01.2022 Saksnr: 201707255 Eiendom: 188/11 Bygningsnr: 300991121 Bygningstype: Annen forretningsbygning Status: Rammetillatelse Dato: 17.01.2022 Saksnr: 202129717 Eiendom: 189/437 Bygningsnr: 300635736 Bygningstype: Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer Status: Igangsettingstillatelse Dato: 29.06.2018 Saksnr: 201714559 Eiendom: 189/437 Bygningsnr: 300635736 Bygningstype: Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer Status: Igangsettingstillatelse Dato: 29.06.2018 Saksnr: 201606586

  Adgang til utleie
  Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Utleie må meldes til og godkjennes av styret.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  162 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000))

  178 392 (Omkostninger totalt)

  6 668 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  178392

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,85 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, markedsføringspakke kr 14 900,-, oppgjørshonorar kr 4 375,- og visninger kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 15 174,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg. Alle beløp er inkl. mva

Kim Stavang Olsen

Megler

Kim Stavang Olsen

97 67 63 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev