aktiv-eiendomsmegling

Salgsstart: Nytt Byggetrinn His Terrasse - Meget solrik og sentralt beliggenhet - Naturskjønne omgivelser og utsikt

 • 2 890 000
 • BRA 62 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 890 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 890 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 023
 • SOVEROM2
 • FELLESKOST./MND1 860
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 890 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  2 890 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leilighetsillustrasjon

Kirkeveien 190, Agder

 • Et nytt og spennende prosjekt er under utvikling på attraktive Hisøy. Det opprinnelige stedsnavnet er Solåsen, noe som vel taler for seg selv!

  Her vil det i første byggetrinn oppføres 31 flotte leiligheter med høy standard, gode solforhold og flott utsikt!

  Leilighetene vil få en tidsriktig og moderne utforming. Bygget blir oppført i en kombinasjon av tre/betong, og det er lagt vekt på store
  vindusflater som vil maksimere lysforholdene og utsikten.

  Det blir balkonger med glassrekkverk til leilighetene fra 2. etasje og oppover. Leilighetene i 1. etasje får terrasser på bakkeplan i tillegg
  til en liten hage med blomsterbed. Noen av endeleilighetene har to balkonger. Leilighetene i øverste etasje får takterrasser på inntil 30 kvm.

  Det vil bli lagt vekt på fine uteområder med grøntarealer i form av plener, beplantning og felles dyrkeområder! Hyggelig benk ved inngangsparti hvor man kan ta med seg en kaffe og slå av en prat med de øvrige beboerne. I tillegg blir det lekeplass og kinesiske treningsapparater til felles glede og benyttelse for beboerne. Det vil bli oppført garasjeanlegg i kjeller med tilhørende boder. Her kan man kjøre rett inn i garasjen, gå tørrskodd og ta heisen direkte opp til valgte etasje. Det vil også bli sykkelparkering i fellesanlegg kjeller. I tillegg vil det bli etablert utvendig sykkelparkering og gjesteparkering for både sykler og biler på uteområdet.

  Det vil også bli etablert et felles uteområde i bakkant av bygget med både lavvo og grillplass. Herfra vil man kunne gå rett ut i skogen fra 5. etasje, og følge stier videre opp til et flott utsiktspunkt på fjellet Solåsen. Her kan du virkelig komme deg fra sofa til natur på 1-2-3!

  Innvendig har man gode planløsninger, og her er det også mulighet for variasjoner utfra ønsket bruk. Eksempelvis kan det på noen leiligheter velges større stue, ett mindre soverom - eller motsatt. Disse valgene kan tas utfra egne behov. Også mulighet for tilvalg/endringer innenfor gitte rammer. Størrelse på leilighetene varier fra ca. 62 kvm til 110 kvm.
 • Rammetillattelse er gitt. Det tar forbehold om igangsettingstillatelse.
 • Leilighetene vil få en meget sentral og solrik beliggenhet på Solåsen, His. Flere av leilighetene vil få flott utsikt både mot sjøen og områdene rundt!

  Dette er et meget attraktivt og sentralt område på Hisøy. Her det det flotte turområder både langs svaberg og i skog med et bredt utvalg av skogsløyper rett på utsiden av inngangsdøren! Kort gangavstand til Stølsviga badestrand med friskt saltvann og utsikt til Torungene og havet - eller EB-stranda ved Nidelvas utløp. Det er kun 5 minutters kjøretid til Arendal sentrum hvor man finner alt av fasiliteter. God offentlig kommunikasjon med busstopp like ved. Her er det jevnlig bussforbindelse til sentrum. Nær dagligvarebutikker med langåpent samt post i butikk. Gangavstand til Hisøy barne- og ungdomsskole. Her er det kunstgressbane, ballbinge, idrettshall og et aktivt skole- og fritidsmiljø. Flere barnehager i nærområdet.
  Hisøy har også eget Legesenter og lokal pub i Kolbjørnsvik. Her går det også ferge til sentrum med flere avganger i timen.
 • Fra Arendal mot Hisøy. Ta inn ved rundkjøring mot Hisøy kirke. Ta deretter til venstre i neste kryss ved kirken, og kjør bakken. Ta deretter til venstre rett før rundkjøringen på toppen av bakken.
 • Leilighetene vil få en tidsriktig og moderne utforming med høy standard! Bygget vil bli oppført i en kombinasjon av tre/betong, og det er lagt vekt på mye vinduer som vil maksimere lysforholdene og utsikten. Energiforsyning fra energibrønner, det vil si jordvarme. Sammen med varmepumpeløsninger vil dette gi en god og energisparende funksjon for boligene.

  Det blir balkonger med glassrekkverk til leilighetene fra 2. etasje og oppover. Leilighetene i 1. etasje får terrasser på bakkeplan i tillegg
  til en liten hage med blomsterbed. Noen av endeleilighetene har to balkonger. Leilighetene i øverste etasje får takterrasser på inntil 30 kvm.

  Det vil bli etablert parkering i felles parkeringskjeller hvor alle leilighetskjøpere vil få mulighet til kjøp av minst 1 parkeringsplass. Det leveres egen sportsbod i kjeller til den enkelte leilighet.

  Leilighetene leveres med høy standard, og det henvises til vedlagte bygningsmessige- og tekniske beskrivelse for His Solåsen.

  Gulv
  En stavs matt lakkert eikeparkett leveres i vindfang, gang, stue, kjøkken og soverom.
  Flislagt gulv på bad og toalettrom.
  Vaskerom/bod leveres med vinylbelegg med oppkant på vegg.

  Vegger
  Sparklede og malte betong/gipsvegger med 4 valgfrie farger.
  Bad og toalettrom leveres med flislagte vegger.

  Himling
  Sparklet og malt gipshimling.

  Kjøkken
  Lekkert kjøkken fra Strai - type Scala-Geiranger i hvit utførelse.
  Integrerte hvitevarer som kombinert kjøl/fryseskap, induksjon koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

  Bad
  Flislagt bad med servant i innredning, vegghengt toalett, innfellbare dusjvegger av laminert glass.

  Oppvarming

  Det blir vannbåren varme i gulv på vindfang, gang, stue og kjøkken. Det vil bli boret energibrønner, som sammen med varmepumpeløsning vil gi en god og energisparende funksjon. Baderom får varmekabler i gulv. På soverom er det lagt inn eget stikk som er klargjort for eventuell el-ovn dersom det skulle være ønskelig å montere i ettertid.

  Fordelingsskap for vann, energi og vannbåren varme (samt målere) vil bli integrert i eget teknisk skap i badekabinen. Energiforbruket
  avregnes sentralt av sameiet, men vil bli fordelt på den enkelte leilighet med separate målere for varmt forbruksvann og vannbåren
  gulvvarme. Alt av avlesning av målere vil skje via trådløst system

  Balansert ventilasjon

  Det etableres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i hver leilighet. Aggregat plasseres på vegg i vask/bod. Det
  vil bli tilluft i stue/kjøkken og soverom, og avtrekk på kjøkkenvifte og i våtrom (bad, wc og bod/vask). Luftinntak på fasader.
  Avtrekksluft føres opp til avkastrister i takoppbygg på takflater/takterrasser, se tegninger fra arkitekt.

  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Bygningsmessige krav er stilt gjennom bestemmelsene i TEK 17 med tilhørende veiledning VTEK 17. Boligene tilfredssstiller generelt NS 8175 lydklasse C. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Det henvises til vedlagte bygningsmessige- og tekniske beskrivelse for His Solåsen.


  Typer leiligheter:

  Det vil bli 5 ulike typer leiligheter å velge mellom, i tillegg til 4 ulike inntrukne leiligheter med store terrasser i 5. og 6.etasje.
  Enkelte endeleiligheter mot yttervegg har to balkonger.

  Leilighets type A:
  BRA: 89,5 kvm
  Inneholder: Vindfang, gang, 3 soverom, stue/kjøkken, bad, bod og ekstra toalettrom.
  (Her er det også mulighet for større stue ved å fjerne soverom nr. 3 samt flytte kjøkkenet over på den andre siden).
  Dette anses som tilvalg. Pris må avtales med utbygger/entreprenør.

  Leilighets type B:
  BRA: 74,6 kvm
  Inneholder: Vindfang, gang, 2 soverom, stue/kjøkken, bad og separat vaskerom/bod.

  Leilighetstype C:
  BRA: 62,4 kvm
  Inneholder: Vindfang, 2 soverom, stue/kjøkken, bad og bod.

  Leilighetstype D:
  BRA: 98,7 kvm
  Inneholder: Vindfang, gang, 3 soverom, stue/kjøkken, 2 bad og separat vaskerom/bod.
  (Her er også mulighet for større stue ved å fjerne soverom nr. 3). Dette anses som tilvalg. Pris må avtales med utbygger/entreprenør.

  Leilighetstype E:
  BRA: 63,7 kvm
  Inneholder: Vindfang, 2 soverom, stue/kjøkken, bad og bod.

  Toppetasje, 5. etasje:
  Leilighet H0504:
  BRA: 80,4 kvm
  Inneholder: Vindfang, gang, 2 soverom, stue/kjøkken, bad og separat vaskerom/bod.
  Takterrasse på 17,2 kvm.

  Leilighet H0505:
  BRA: 107,2 kvm
  Inneholder: Vindfang, gang, 3 soverom hvorav ett har walk-in closet, 2 bad og separat vaskerom/bod.
  Takterrasse på 31,3 kvm.
  Toppetasje, 6. etasje:

  Leilighet H0601:
  BRA: 110,6 kvm
  Inneholder: Vindfang, gang, 3 soverom hvorav ett har inngang til walk-in closet, 2 bad og separat vaskerom/bod.
  Takterrasse på 26,5 kvm

  Leilighet H0602:
  BRA: 72,5 kvm
  Inneholder: Vindfang, gang, 2 soverom, bad, bod og ekstra toalettrom.
  Takterrasse på 15,5 kvm
 • Varierer fra ca. 62 m2 til 110 m2

  Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.
  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter vedlagte tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe,
  slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA)
  er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet
  som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem
  bruksarealet.
 • Det vil bli lagt vekt på fine uteområder med grøntarealer i form av plener, beplantning og felles dyrkeområder! Hyggelig benk ved
  inngangsparti hvor man kan ta med seg en kaffe og slå av en prat med de øvrige beboerne. I tillegg blir det lekeplass og kinesiske
  treningsapparater til felles glede og benyttelse for beboerne. Det vil bli oppført garasjeanlegg i kjeller med tilhørende boder. Her
  kan man kjøre rett inn i garasjen, gå tørrskodd og ta heisen direkte opp til valgte etasje. Det vil også bli sykkelparkering i fellesanlegg kjeller. Her vil det være ladepunkt for 8 stk. el-sykler. I tillegg vil det bli etablert utvendig sykkelparkering og gjesteparkering for
  både sykler og biler på uteområdet
 • Det vil bli etablert parkering i kjeller med felles garasjeanlegg. Alle leilighetskjøpere vil få mulighet til kjøp av minst 1 parkeringsplass
  per leilighet. Pris pr. parkeringsplass: Kr. 280.000,-.

  Det vil være mulighet for montering av elbil lader i garasje. Dette kommer som tillegg og må bestilles av den enkelte beboer i tilvalgsrunder.
  Det vil være handicapplasser tilgjengelig i boligsameiet. Disse tildeles beboere som har særskilt behov for dette, dersom de har kjøpt
  p-plass. De beboerne som eventuelt får tildelt HC-plass uten særskilt rett til en slik plass, forplikter seg til og måtte avgi denne mot
  tildeling/ bytte til alminnelig plass, dersom styret i sameiet finner grunn til å tildele HC-plassen til beboer med offentlig dokumentert
  behov for HC-plassen.

  Sykkelparkering ivaretas i fellesanlegg kjeller. Her vil det være ladepunkt for min 8 stk el-sykler. I tillegg vil det bli etablert utvendig
  sykkelparkering og gjesteparkering for sykler i uteområdet.

  Det gjøres oppmerksom på at parkeringsplasser, herunder størrelse og utforming av disse, vil måtte hensynta byggets grunnleggende konstruksjoner, herunder ved bruk av bæresøyler. Utbygger vil tilstrebe å finne en hensiktsmessig balansegang mellom
  bygningsmessige forhold, utforming av parkeringsplasser og et hensiktsmessig antall parkeringsplasser. Bredde og utforming av
  parkeringsplasser følger av funksjonskrav i teknisk forskrift. Parkeringsplassenes bredde og utforming vil variere i størrelse. Noen få
  parkeringsplasser vil kunne avvike fra anbefalt minimum størrelse som følger av ulike veiledere. Ved noen plasser vil det forekomme søyler.
  Utbygger forbeholder seg retten til fritt å tildele parkeringsplasser. Denne tildelingen utføres når utbygger anser det som hensiktsmessig.
 • Det leveres egen sportsbod i kjeller til den enkelte leilighet. Alle sportsboder vil bli merket med nummer på leiligheten den tilhører.
  Det leveres lys og stikkontakter på fellesanlegg i den enkelte bod. Rørføringer og kanaler i bodeareal kan forekomme. Fordeling av
  boder utføres når de bygningsmessige detaljer i kjeller er endelig avklart
 • Det vil bli boret energibrønner, og leilighetene vil bli utstyrt med vannbåren varme, som er meget energiøkonomisk.
 • Det vil bli fremforhandlet avtale om leveranse av fiberlinjer inn i bygget. Detaljer rundt dette vil fremlegges når leverandør er valgt.
  I forbindelse med tilvalg vil det bli mulig å bestille flere TV uttak
 • Det etableres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i hver leilighet. Aggregat plasseres på vegg i vask/bod.
  Det vil bli tilluft i stue/kjøkken og soverom, og avtrekk på kjøkkenvifte og i våtrom (bad, wc og bod/vask). Luftinntak på fasader.
  Avtrekksluft føres opp til avkastrister i takoppbygg på takflater/takterrasser, se tegninger fra arkitekt.
 • Det vil bli mulighet for tilvalg på flere leveranser etter særskilt avtale. Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift. Utførende entreprenør vil kalle inn til tilvalgsmøte for de enkelte fag/leveranser.

  Tilvalg er styrt av fremdriften på prosjektet, og på hvilket tidspunkt man som kjøper tiltrer kjøpekontrakt i byggeprosessen. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøpers rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Ved tilvalg av solavskjerming, så må type og farge (screens) være etter arkitektens anvisning for å få dette tilpasset byggenes fasade best mulig.
  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf.
  bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers
  side.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Eventuelt gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

  Asfalterte parkeringsplasser samt plen på fellesområder for et rent og ryddig utemiljø.
 • Priser fra Kr. 2.890.000,- + omkostninger.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:
  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Dette utgjør pr. leilighet Kr. 4.250,-
  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-
  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som
  legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er
  stipulert til kr. 30,- pr. kvm BRA pr. mnd. og skal dekke bl.a. avsetning til vedlikehold fellesarealer/evt. garasje, oppvarming av
  fellesarealer, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo) og fellesarealer og andre driftskostnader. Forslag til fellesutgifter følger
  i utkast til budsjett som utleveres på forespørsel. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.
  Utgifter til TV/internettabonnement, eventuelt a-kontobeløp for varmtvann og oppvarming, samt vedlikehold av parkeringsanlegg
  kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. Driftskostnader til parkeringsanlegg er stipulert til kr 100,- per mnd for første driftsår, og
  skal betales av de som disponerer plass i parkeringsanlegget.
  Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.
  Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen, og vil ikke bli inkludert i felleskostnadene som beskrevet ovenfor.
 • Det vil bli fastsatt eiendomsskatt av Arendal Kommune når bygget er ferdigstilt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at
  utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.

  Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.
  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.
  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt til selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.

  Det betales kr. 100.000,- ved inngåelse av kjøpekontrakt. Dette må være såkalt fri egenkapital, dvs at det ikke kan være knyttet
  noen vilkår eller forbehold til innbetalingen av pengene utover de vilkår som fremgår av nærværende kontrakt. Beløpet kan for
  eksempel ikke innbetales med forbehold om at megler avgir inneståelseserklæring overfor Kjøpers bankforbindelse. Restbeløp
  innskudd/egenkapital samt omkostninger betales i god tid i forbindelse med overtagelsen
 • Et sameie vil bli etablert og tinglyst.

  Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.
 • Forretningsfører vil bli valgt ved etablering av Sameiet.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for sameiet som ligger vedlagt.
 • Dyrehold vil bli tillatt såfremt dette ikke medfører sjenanse for de øvrige beboerne.
 • Det vil være tillatt med utleie.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Gnr. 305 Bnr. 1115, samt deler av Gnr. 305 Bnr. 68
 • Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
  Privat stikkvei fra Kirkeveien.
 • Leiligheten overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2019-2029.
  Formål: Bebyggelse og anlegg, boligbebyggelse.
  Reguleringsplan: Kirkeveien 190 vedtatt 21.11.2019.
  Formål: Boligbebyggelse; blokkbebyggelse.
  Uteoppholdsareal
  Friområde.
  Det er vedtatt en områdeplan for His bydelsenter.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet,
  deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

  Forbehold om igangsettingstillatelse. Se ytterligere beskrivelse under Forbehold.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
  Det er ikke konsesjon på eiendommen.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.
 • Selger tar følgende forbehold om gjennomføring av avtalen:
  Igangsettelsestillatelse for byggearbeidene i samsvar med søknad.
  Forhåndssalg av minimum 50% av leilighetsprosjektets totale verdi.
  Etter bustadoppføringslova §11 bokstav c kan entreprenøren ha krav på fristforlengelse dersom det oppstår forhold som hindrer gjennomføringen av prosjektet (Force Majeure). Dette gjelder både fremdrift og vedtak om gjennomføring av prosjektet og kan skyldes forhold utenfor entreprenørens kontroll f.eks. tilgang på materialer grunnet krig.

  Selger er bundet av kontrakten dersom han ikke gjør forbehold for gjennomføring gjeldende senest 30.11.2022. Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig
  myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i
  standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil
  kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.
  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten
  ugrunnet opphold
 • Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar
  med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper.
  Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper
  om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere.
  Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de
  samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr. 35.000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Det er inngått avtale om vederlag på Kr. 29.500,- eks. mva. pr. salg.
  Tilrettelegging Kr. 20.000,- pr. byggetrinn eks. mva.
  Oppgjørsgebyr Kr. 2500,- eks. mva.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Helge Nilsen

Dokumenter

Leif Christian Garcia de Presno

Megler

Leif Christian Garcia de Presno

47 20 12 74

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev