aktiv-eiendomsmegling
Steinbyveien 45 er en nyoppført og tiltalende enebolig med en familievennlig planløsning.

Nyoppført familiebolig med alt på ett plan. Stilrent og lettstelt, stor terrasse, stue med ildsted og grense til skogen.

 • 3 790 000
 • BRA 136 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 790 000
 • OMKOSTNINGER110 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 900 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 253 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 790 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-))
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  110 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 900 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Steinbyveien 45 - en nyoppført og tiltalende enebolig med en familievennlig planløsning der alt er samlet i en etasje. Her bor man i trafikkstille omgivelser, med skogen som nærmeste nabo og få minutters gange til skole, barnehage og butikk. Fra stuen er det utgang til en stor markterrasse. Tomten har gruset gårdsplass og er ellers planert slik at man kan lage den hagen man har lyst på.

Her kan man flytte rett inn, uten tanke på oppgraderinger på mange år. Farge- og materialvalgene er stilrene og pene. Det naturlige samlingspunktet blir den store, luftige stuen som har peisovn. Det er åpen løsning til et kledelig og funksjonelt utformet kjøkken med integrerte hvitevarer. Eneboligen har bad, vaskerom og separat toalett. Videre finnes det tre gode soverom, entré og bod.

Planløsning
1. etasje: Entré/gang, bod, 3 soverom, bad/wc, toalettrom, vaskerom, kjøkken og stue.

Kort fortalt
- Tiltalende, helt ny enebolig.
- God planløsning på en etasje.
- Skogen som nærmeste nabo.
- Nært skole, barnehage og butikk.
- Parkering på gruset gårdsplass.
- Stor markterrasse foran stuen.
- Luftig, møbleringsvennlig stue.
- Peisovn og store vindusflater.
- Åpen løsning til pent kjøkken.
- Alle hvitevarer er integrert.
- Tidløst bad, vaskerom og wc.
- Tre soverom av god størrelse.
- Innvendig bod for lagring.
- Gulvvarme i flere rom.
- Balansert ventilasjonsanlegg.

Entré
Det er adkomst til eneboligen via markterrassen. Innenfor en hvit ytterdør med glassfelt venter en entré som er tiltalende og stilren, akkurat som resten av boligen. Gulvet er lagt med grafittgrå fliser og varmekabler, mens veggene er kledd i hvite panelplater. Entreen har en nisje som passer ypperlig til garderobe, og det er dør inn til toalettrom. Like innenfor ligger det også bod.

Stue
Fra entreen er det delvis åpent mot stuen og kjøkkenet som ligger i åpen løsning. Stuen er lys og lett med store vindusflater i tre himmelretninger, deriblant en glassdør ut til terrassen.

Stuen er romslig og har en avlang form som er enkel å møblere med både sofagruppe og spisebord. De hvite panelflatene er videreført, men kombinert med et hvitpigmentert, trestavs parkettgulv i eik med underliggende varmekabler. Peisovnen har glassfelt på tre sider.

Kjøkken
Kjøkkenet har en pen Ikea-innredning. Det er montert i en hesteskoform og er avgrenset med en barløsning ut mot stuen. Hesteskoformen gir mye benke- og skapplass og sikrer god arbeidsflyt. Innredningen har hvite, slette fronter og benkeplate i heltre. Benken har nedfelt oppvaskkum i stål, og bak er det vindu. I benken er det også nedfelt koketopp med kullfilterventilator over. Ellers er stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap integrert.

Bad/wc
I eneboligen er det bad, vaskerom og separat toalettrom. Badet er holdt i en tidløs stil med mørke gulvfliser og hvite, flisemønstrede baderomsplater på veggene. Her er det gulvvarme og naturlig lys fra et lite vindu. Badet har vegghengt toalett, dusjkabinett, speil med integrert belysning og 120 cm bred, hvit skuffeseksjon med heldekkende servant.

Vaskerom
Vaskerommet har en praktisk benke- og skapinnredning fra Ikea med nedfelt utslagsvask i stål. Under benken er det plass og opplegg til vaskemaskin. Overflatene er i samme utførelse som badet.

Toalettrom
Foruten vegghengt toalett har de separate toalettrommet vindu, gulvvarme, speil og en hvit, 60 cm bred skuffeseksjon med heldekkende servant. Gulvet er lagt med parkett og veggene er kledd i hvite panelplater.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre soverom med god plass til garderobe og møblement med en størrelse på henholdsvis 13 kvm, 11,6 kvm og 10,1 kvm. Alle tre har parkettgulv og hvite panelplater på veggene. Utenom entreen er det også plass til garderobe i gangen utenfor vaskerommet. For lagring er det en innvendig bod på 2,6 kvm.
Tomten har gruset gårdsplass og er ellers planert slik at man kan lage den hagen man har lyst på.

Steinbyveien 45, Viken

 • Det er ikke avholdt tilstandsrapport over boligen. Boligen er oppført i 2022. Arbeidet blir utført i henhold til Tek17 og NS 3420, 3. utgave og toleransekrav i henhold til tabell 51 i NBI blad 520.008.
 • Eneboligen ligger i et landlig og barnevennlig område på Rømskog i Aurskog-Høland kommune. Boligen har nærhet til skole, barnehage, offentlig kommunikasjon og Joker nærbutikk. Rømskog er også et sted med gode muligheter for et aktivt friluftsliv.

  Rømskog IL har tilbud innen fotball, motorsport, ski og orientering. I tillegg er det trimgruppe. Rømskoge Stadion har gressbane, og ved skolen er det lekeplass.

  Det er flere bade- og fiskevann i nærområdet, samt fine rekreasjonsmuligheter i nærliggende skog og mark. Rømskog Spa & Resort, Norges vakreste innlands spahotell, ligger ca. 14 minutters kjøring fra boligen. For den golfinteresserte er det 18 hulls golfanlegg på Aursmoen.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker Rømskog som ligger rett i nærheten. Rømskog sentrum har i tillegg legesenter, sykehjem, bibliotek og kirke. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Amfi Bjørkelangen Torg et kjøpesenter som byr på unike forretninger og konsepter i en hyggelig atmosfære. Töcksfors i Sverige ligger også godt innen rekkevidde, noe som legger til rette for hyggelig grensehandel.

  Området har offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Rømskog skole, som ligger ca. 500 m unna. Med bil fra Rømskog tar det ca. 25 min til Bjørkelangen, 33 min til Töcksfors, 58 min til Lillestrøm og 72 min til Oslo S.

  Eneboligen ligger ca. 5 minutters gange fra Rømskog barneskole, som er en fådelt skole. Det er skolebussordning til Bjørkelangen ungdomsskole. For de minste ligger hyggelige Rømskog barnehage i skogkanten, ca. 400 meter fra boligen. Nærmeste videregående skoler er Bjørkelangen og Kjelle, som begge ligger i Bjørkelangen, ca. 30 min kjørevei fra boligen.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Arbeidet blir utført i henhold til Tek17 og NS 3420, 3. utgave og toleransekrav i henhold til tabell 51 i NBI blad 520.008.
 • 1.et: 136 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etg.: Stue, kjøkken, hall, wc, 3 soverom, vaskerom, bad/wc og wc.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Sikringsskapet er montert på vaskerommet. Det har overspenningsvern og 11 fordelingskurser med jordfeilautomater. Det er lagt fiberrør til boligen og trådløs ruter får plass i sikringsskapet. Boligen har en 200 liters varmtvannsbereder med blandeventil og alle rør er lagt rør-i-rør. Videre har kjøkkenet komfyrvakt og automatisk vannstopperventil.
 • Eneboligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler i bad, entré, toalettrom, stue og kjøkken. I stuen suppleres det elektriske med vedfyring. Et balansert ventilasjonssystem sikrer et godt og sunt inneklima. Systemet har varmegjenvinning og er fra Flexit.
 • Eneboligen har en god intern plassering i et barnevennlig nabolag uten gjennomgangstrafikk. Eiendommen ligger på den øverste delen av feltet og grenser til store skogsområder. Per i dag er tomten opparbeidet med gruset innkjørsel og gårdsplass, samt en markterrasse. Ellers er det planert og klargjort for opparbeidelse.

  Terrassen har utgang fra stuen og strekker seg langs to sider av boligen og ned til inngangspartiet. Rett utenfor stuen er det god plass til sittegrupper, grill og soling. Utendørs er eneboligen levert med frostfri kran med kaldtvann og fire utelamper tilknyttet astrour.
 • Det er parkering på den grusede gårdsplassen, hvor det er plass til flere biler. Øvrig parkering etter skjer områdets gjeldende bestemmelser.
 • Eiendommen er tilknyttet kommunalt avløpsnett via privat stikkledning. Eiendommen er tilknyttet Nordre Rømskog Vannverk. Eiendommen er tilknyttet kommunal vei.

  Det gjøres oppmerksom på at Aurskog-Høland kommune har vedtatt i hovedplan vann- og avløp 2022-2023 at alle nyoppførte boliger tilknyttet kommunal vannforsyning får installert vannmåler. Dette er starten på en langsiktig plan om gradvis innføring av vannmålere hos alle abonnenter i kommunen.
 • Boligen er nyoppført og formuesverdi foreligger ikke.
 • Kr. 15 000 pr. år
  I tillegg kommer vannavgift til Nordre Rømskog Vannverk. Eiendomsskatt vil påløpe når fritaksperioden for nye boliger utløper.
 • Strøm, oppvarming, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring, avgift til privat vannverk, nett/tv osv.
 • Ferdigattest vil foreligge til overtakelse.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 2017/108571-4/200. Jordskifte. 06.02.2017. Sak: 15-197899REN-JSAR Steinby. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/
 • Gnr. 271 Bnr. 104 i Aurskog-Høland kommune
 • Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har ikke utarbeidet en egenerklæring.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2).
  Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37.
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.
  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
  Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast vederlag tilsvarende kr. 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr. 18.900,- og visninger kr. 2.500,- pr stk med representant fra Aktiv tilstede. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg og øvrige i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr. 22.000,-. Utleggene og øvrige vederlag omfatter markedsføring og innhenting av opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 15.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Bergquist og Holth AS Holth
Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev