aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Skjenlien 46.

OLSVIK Skjenlien 46

Olsvik | Stor og praktisk leilighet med 4 soverom, uteplass og garasjeplass. Behov for modernisering!

 • kr 2 290 000
 • BRA 115 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 2 290 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 812 601
 • EierformAndel
 • Byggeår1 976
 • Soverom4
 • ArealP-rom 111 m²
 • Andel fellesgjeldkr 505 000
 • Felleskostnaderkr 7 147
 • Tomt54 722 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 290 000 (Prisantydning) 505 000 (Andel av fellesgjeld)   2 795 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 812 601 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Skjenlien 46. Leiligheten er sentralt plassert i Bergen Vest i et barnevennlig område. Modernisering av leiligheten må påregnes.
 • 4 soverom av god størrelse.
 • Sikringsskapet ble oppgradert i 2019 av SAS elektroservice.
 • Nye rør, gulv og vegger på bad. Arbeidet ble utført i 2021 av Skadealliansen.
 • Stor privat uteplass med utgang fra stuen.
 • Varmtvann inkludert i felleskostnadene.
 • Kort vei til treningssentre og turområder.
 • Nærhet til skoler og barnehager.
 • Kort vei til de fleste servicetilbud. Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Gang, mellomgang, toalett, bad, vaskerom, 4 soverom, stue og kjøkken. Velkommen på visning - husk påmelding!
 • Skjenlien 46, Vestland

  • Tomt
   54722m²

   Beskrivelse av tomt
   Fellestomten er opparbeidet med plen, beplantninger, lekeplasser, adkomstveier og parkeringsplasser.

   Beliggenhet
   Velkommen til Skjenlien 46! Denne leiligheten er sentralt plassert i Bergen Vest. Beliggenheten er perfekt for de fleste, med kort vei til det meste man trenger. Nærområdet er barnevennlig med skoler og barnehager, og i tillegg er Vestkanten kjøpesenter med mange fasiliteter og servicetilbud bare få minutters kjøring unna. Er du glad i å bevege deg, finnes både Olsvikhallen og Olsvik idrettsplass i gangavstand fra leiligheten. Treningssenter som SATS på Vestkanten, Skyfitness i Drotningsvik og In shape i Olsvik, er også like i nærheten. Frister det mer å bevege seg ute i fri natur, er det flere flotte turmuligheter i området. Det er blant annet kort vei til Lyderhorn, som er et av byens populære fjell. For de minste er det flere fine lekeplasser i området, i tillegg til rett utenfor dørstøkken på borettslaget tomt. Vannkanten Badeland er en få minutters kjøretur unna, og om det er interessant å drive med idrett, så tilbyr Kjøkkelvik IL både fotball, håndball og turn. Av barnehager er det flere å velge mellom, blant annet Grøntulien barnehage og Olsvikåsen Kanvas-barnehage. Av nærmeste dagligvare finner du Kiwi Olsvik, og like i nærheten ligger også Coop Ekstra Olsvik. Begge i gåavstand fra leiligheten. Om du tar den korte kjøreturen til Vestkanten Storsenter, vil du ha et bredt utvalg av andre butikker og fasiliteter. Her finner du mange ulike klesbutikker, matbutikker, frisør, vinmonopol og koselige spisesteder. Her er også Loddefjord terminal. Frister det å besøke Bergen sentrum, kan buss nr. 40 og 24 ta deg til sentrumskjernen på ca. 15-20 minutter. Ønsker du å bo i et barnevennlig område med nærhet til det meste, vil boligens beliggenhet passe perfekt til deg!

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leilighets bebyggelse.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Yttervegger: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som flat konstruksjonen tekket med folie/ papp eller tilsvarende Etasjeskille: Av betong. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Vaskerom Overflate gulv Avvik: Det er påvist at vaskerommet er oppført etter eldre forskrifter. Utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre vaskerom, det må derfor tas høyde for oppgradering av vaskerommet. Vaskerom Membran, tettesjiktet og sluk Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Andre rom Avvik: Det er observert en del slitasje på enkelte av overflatene. Parkettgulvene har en del slitasje. Modernisering/oppgradering av enkelte overflater må påregnes. Balkonger, verandaer og lignende Avvik: Enkelte av flisene er "løse", vedlikehold må påregnes. WC og innvendige vann- og avløpsrør Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på avløpsrør og slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Sammendrag selgers egenerklæring
   - Eiendommen ble kjøpt i 1984 - På bad/våtrom er det utført arbeid av faglærte. Arbeidet ble utført av skadealliansen og det ble lagt nye rør, nytt gulv og nye vegger. - SAS elektroservice har utført arbeid på el-anlegget. - Det er elbil-lader ved beboerparkering. - Radonmåling nylig innhentet av ansvarlig selskap.

   Innhold
   Inneholder Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 115 kvm BRA / 111 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Gang(12,8m²), mellomgang(2,2m²), toalett(2,1m²), bad(4,7m²), vaskerom(4,7m²), soverom(11m²), soverom(6,4m²), soverom(9,1m²), soverom(12,6m²), stue(30,9m²), kjøkken(11,9m²). I tillegg medfølger 1 stk innvendig bod på ca. 2,1 kvm og 1 stk ekstern bod på ca. 5,3 kvm.

   Standard
   Leiligheten har en praktisk planløsning og har behov for modernisering og oppussing. Her er utgangspunktet lagt for deg som vil skape drømmehjemmet. Innvendige overflater Gulv: Gangene har teppe, resterende rom har gulvbelegg og parkettgulv. Vegger: Badet har baderomsplater, resterende rom har malte flater og tapet. Tak: Malte flater. Entré: I entréen er det god plass til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko. Stue: Stor stue med utgang til flislagt terrasseplatting på 21,3 kvm. De store vinduene i stuen sørger for at det kommer rikelig med naturlig lys inn. Stuens størrelse gir god mulighet til å innrede stuen med både tv- og spisestue. Kjøkken: Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet malte flater, stål oppvaskkum, ventilator. Bad og vaskerom: Badet inneholder toalett, helstøpt servant, skap under servant med slette fronter, dusjgarnityr montert på veggen. Vaskerommet inneholder opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Soverom: Boligen har 4 soverom med god størrelse. På alle soverommene er det god plass til dobbeltseng, nattbord og annet passende møblement. Andre opplysninger: - Sikringsskapet ble oppgradert for ca. 4 år siden av SAS elektroservice. Sikringsskapet er montert i fellesgang og inneholder automatsikringer. - Badet ble pusset opp i 2021. - Leiligheten har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør, plastrør til vannforsyningsrør. - Boligen har naturlig ventilasjon. - Vanninstallasjonen på kjøkkenet er fra 2021. Arbeidet ble utført av Skadealliansen. - Vinduer og altandør er fra 2010.

   Innbo og løsøre
   Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Inkludert i felleskostnadene.

   Parkering
   Fast garasjeplass. Gjesteparkering mot gjesteparkeringsbevis.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har foretatt radonmåling, men måleverdien er ukjent.

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkken. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   2 290 000 (Prisantydning) 505 000 (Andel av fellesgjeld)   2 795 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 812 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   - Varmekabler på badet, ellers elektrisk oppvarming.

   Energiklasse
   F

  • Formuesverdi primær
   929229

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   3345193

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, innbo etc.

   Tilbud på finansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

   Andelsnummer
   214

   Part.obl.nr.
   951528145

   Felleskostnader pr. mnd.
   7147

   Andel fellesgjeld
   505000

   Andel fellesgjeld år
   2023

   Andel fellesgjeld per dato
   2023-04-30T22:00:00Z

   Andel fellesformue
   36513

   Andel fellesformue per dato
   2022-12-30T23:00:00Z

   Kommentar kommunale avgifter
   De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene.

   Borettslaget
   Grøntulien Borettslag

   Borettslagets org.nr
   951528145

   Om borettslaget
   Grøntulien Borettslag er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierene bruksrett til egen bolig i lagets eiendom (borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med denne. Borettslaget er tilknyttet OBOS Stor-Bergen Boligbyggelag som er forretningsfører. Borettslagets hjemmeside: www.grontulien.no Diverse info: - Trapper og oppganger vaskes av profesjonell aktør en gang per uke. - Det er ikke IN-ordning.

   Gebyr forkjøpsrett
   7769

   Forkjøpsrett
   Dersom andelen skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

   Styregodkjennelse
   Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

   Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
   Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 ? tolv? måneder regnet fra oppsigelsesdato.

   Lånebetingelser fellesgjeld
   Lånenr: HANBA2-95287208090 Type: A Restsaldo:18.303.279,- Restløpetid:24 år 3 md. Term per år: 4 Rente: Flyt 3,99% Lånenr: HUS302-135580454 Type: A Restsaldo: 92.944.778,- Restløpetid:19 år 3 md. Term per år:4 Rente: Fast 2,47%

   Sikringsordning fellesgjeld
   Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 ? tolv? måneder regnet fra oppsigelses dato.

   Borettslagets forsikringsselskap
   Gjensidige Forsikring

   Polisenummer felles forsikring
   85844547

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Dyrehold
   Dyrehold må søkes om til styret.

   Eierskiftegebyr
   6215

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest for boligblokk B-3 datert 29.05.1980. Det foreligger ferdigattest for innredning av fritidslokaler datert 25.06.1984.

   Vei, vann og avløp
   Eiendommen er tilknyttet offentlig/privat vei, vann og avløp ifølge Bergen kommune. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

   Regulerings- og arealplanner
   Området er regulert til boligfelt i følge Bergen kommune. Reguleringsplaner på grunnen PlanID: 3325100 Plannavn: LAKSEVÅG. GRØNTULIEN FELT A 3 Dekningsgrad: 99,5% PlanID: 3360000 Plannavn: LAKSEVÅG. LODDEFJORD NORD, BRØNNDALEN, REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDE 3 Dekningsgrad: 0,4% Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom PlanID: 3325402 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 23, LODDEFJORD NORD/OLSVIK, OMRÅDE 4 - S1 Ikrafttrådt: 24.06.1985 Kommuneplan PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Dekningsgrad: 100% Arealformål i kommuneplanen PlanID: 65270000 Arealformål: 1130 - Sentrumsformål Dekningsgrad: 71% PlanID: 65270000 Arealformål: 1001 - Bebyggelse og anlegg Dekningsgrad: 28,7% PlanID: 65270000 Arealformål: 3001 - Grønnstruktur Dekningsgrad: 0,4% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H220_3 Dekningsgrad: 13,1% Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H210_3 Dekningsgrad: 9,3% Planer i nærheten av eiendommen PlanID: 3365400 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 123 BNR 46, KJØKKELVIK, SOS BARNEBY PlanID: 3325400 Plannavn: LAKSEVÅG. LODDEFJORD NORD, FELTENE S1, S2, I1, I2 PlanID: 3320801 Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 143 BNR 519, LODDEFJORD NORD/OLSVIK, OMRÅDE 4, FELT I1 Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen Eiendom: 123/34 Bygningsnr: 20773308-2 Saksnr: 202133880 Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

   Adgang til utleie
   Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

   Legalpant
   Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   2 290 000 (Prisantydning) 505 000 (Andel av fellesgjeld)   2 795 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 812 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   17601

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Dødsbo
   Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Tarek André Bergfjord

  Megler

  Tarek André Bergfjord

  46 63 62 55

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev