aktiv-eiendomsmegling
Velkomen til Elsåkerneset 29 - Presentert av Elisabeth Nonås Fylkesnes i Aktiv Eiendomsmegling

ONARHEIM Elsåkerneset 29

Flott og oppussa einebustad med storslått utsikt og nausttomt | 3 soverom |

 • kr 2 590 000
 • BRA 121 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 590 000
 • Omkostningerkr 80 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 670 892
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 970
 • Soverom3
 • ArealP-rom 100 m²
 • Tomt1 044 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) 80 892,- (Omkostninger totalt) 2 670 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkomen til Elsåkerneset 29 - ein kjekk og oppussa einebustad med storslått utsikt og nausttomt. Eigedommen har nytt bad og nye overflater i nesten alle romma. Det er ikkje satt inn kjøkken, men klargjort med vatn og avløp. Einebustaden går over to plan og inneheld: 1.etg.: Gang, stove og kjøken (uten innreiing), bad, ekstra stove/vinterhage (uinnreia) og soverom 2.etg.: 2 soverom, gang og boder Uteområde Eigedommen har ei stor tomt med både grasplen, grusa innkøyrsel og litt beplantning. Det er terrassedør ut frå stova til ein stor uteplass. Nausttomta: Det er regulert til naust og småbåtanlegg på naustttomta. Den ligger eit par minutts gange frå huset, men det er og mogleg å køyre ned. VERDT Å MERKE SEG - Oppussa einebustad - Storslått utsikt - Gode solforhold - Nytt bad - Naust

Elsåkerneset 29, Vestland

 • Tomt
  1044m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomta er på ca. 1.044 m² Kommunen skriv at arealet er henta frå matrikkelen, sjølinja er ikkje oppmålt

  Beliggenhet
  Einebustaden ligg kjekt til i naturskjønne omgivnadar. Eigedomen ligg ca. 5 min køyring frå Onarheim sentrum med barnehage, og barneskulen frå 1. til 7. klassetrinn. På Onarheim finn ein senteret OnarTun med leilegheiter, Joker-butikk, kafè, treningssenter, squashbane, spinningsal og badstu. området byr på mange flotte turområder og turløyper. Det er eit aktivt bygsasamfunn med mange gode tilbod. Sjå www.Onarheimsguiden.no for meir informasjon om nærområdet og tilbod.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp AKTIV-visningsskilt under fellesvisning.

  Bebyggelse
  Veletablert bustadområde beståande av einebustader, småhus. fritidseigedommar, rorbu og naust.

  Byggemåte
  Støypt grunnmur med kjellar og blindkjellar. Bjelkelag i tre med vindtetting på undersida. Reisverk i tre. Saltakkonstruksjon tekket med betongstein.

  Innhold
  VERDT Å MERKE SEG: - Gode solforhald - Roleg å fredeleg område Velkomen til Elsåkerneset 29 - ein kjekk og oppussa einebustad med storslått utsikt og nausttomt. Eigedommen har nytt bad og nye overflater i nesten alle romma. Det er ikkje satt inn kjøkken, men klargjort med vatn og avløp. Einebustaden går over to plan og inneheld: 1.etg.: Gang, stove og kjøken (uten innreiing), bad, ekstra stove/vinterhage (uinnreia) og soverom 2.etg.: 2 soverom og gang VERDT Å MERKE SEG - Oppgradert - Storslått utsikt - Gode solforhold - Vinterhage - Nausttomt Velkomen inn! Entré Stor og lys entré med god plass til å henge frå seg yttertøy og sko. Entré/gangen gir tilkomst til alle romma, samt trapp opp til 2 etasje. Det er god plass til garderobeinnreiing. Stova Stor og lys stove med storslått utsikt og store vindauger. Det er god plass til tv-og sofakrok, etestove og go stolen. Det varmepumpe i stova. Det er utgang til stor og solrik uteplass. Kjøkenet Det er ikkje satt inn kjøkken. Eigar har gjort klart med strøm og avløp. Her kan ein skape sitt eige drømmekjøkken. Badet Moderne bad med varmekablar i golvet. Badet er innreia med vegghengt toalett, dusjdører i glas, spegelskap og dobbel vask. Soverom 1 Soverom 1 ligg i 1.etasje. Det er plass til seng, garderobeskap og nattbord. 2.etasje Det er to store soverom i 2.etasje. Trappa opp er bratt. Soverom 2 og 3 er av god storleik. Soverom 2 er det største soverommet, med god plass til dobbeltseng og nattbord. Soverom 3 ligg på andre sida av gangen og har plass til seng, nattbord og garderobeløysing. Uteområde Eigedommen har ei stor tomt med både grasplen, grusa innkøyrsel og litt beplantning. På framsida av huset så er det starta med uteplass, men ikkje ferdigstilt. Det er terrassedør ut frå stova. Nausttomta: §3-7 i reguleringplanen: Det er regulert til uthus/naust/badehus. Iht. reguleringsplanen så står det følgjande under naust: Innan området kan det byggjast naust. Utforming av nausta skal vera i samsvar med føresegnene i arealdelen til kommuneplanen. Nausta skal ikkje omdisponerast eller nyttast som fritidsbustad eller bustad.. Under §6-1 Område for småbåtanlegg Området kan nyttast til småbåtanlegg, med faste og flytande innstallasjoner. Detlajplanar for faste og flytande tiltak skal godkjennast av Tysnes kommune. Tiltak i sjø som kjem inn under havne- og farvannslova, skal i tillegg godkjennast av hamnemynde.

  Standard
  Beskrivelse av innvendige overflater: 1. etasje: Golv: Laminat på alle golvflater. Vegg: for det meste plata og malt. En vegg med panelplater i stove. Tak: Himlingar er plata og malt. Loft: Golv: Laminat på alle golvflater. Vegg: malt trepanel og malte plater. Tak: Himlingar og skråhimlingar har malt trepanel og malte plater. Badet Golv: fliser Vegg: baderomsplater Tak: malte plater i himling Utstyrt med: dobbel vask med ksapinreiing, speilskap, vegghengt toalett og dusjdører i glas. Kjøken Golv: laminat Vegg: malte plater Tak: malte plater i himling Utstyrt med: det er ikkje montert kjøkeninreiing i bustaden Ein gjer merksam på at det som regel vil vera diverse mindre hol i overflater etter bilete/hyller osb, og noko misfarging/skjolder der bilete/hyller/ møblar osb. har vore plassert. På golv vil det som regel vera diverse slitasje, og noko misfarging/riper osb der møblar har vore plassert. Dette vert ansett som normalt for ein brukt bustad. Følgjande er gitt tilstandsgrad 2 i tlilstandsrapporten. 1.1 Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet TG2 settes grunnet sviktende utvendig drenering. 1.3 Terrengforhold TG2 settes grunnet terreng på vestsiden. Nødvendig fuktsikring bør foretas mot grunnmur. 2.1 Yttervegger TG2 settes grunnet lite lufting, mangel på museband og stedvise sprekker og malingsavskalinger på utvendig kledning. 7.1.2 Bad Overflate gulv TG2 settes grunnet manglende tilstrekkelig fall, bom i fliser og mangel på tilluft i form av spalte under dør. 7.1.3 Bad Membran, tettesjiktet og sluk TG2 settes grunnet manglende dokumentasjon på membran og tettesjikt forøvrig. 10.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør TG2 settes grunnet manglende dokumentasjon på VVS og mangel på inspeksjonsmulighet og dokumentasjon på innebygget sisterne. 10.5 Ventilasjon TG2 settes grunnet manglende spalte for tilluft i dør til bad. Dette kan føre til vakuum ved bruk av avtrekk. Følgjande er gitt tilstandsgrad 3 i tlilstandsrapporten. 1.2 Krypekjeller TG3 settes grunnet fukt i krypekjeller og lekkasje gjennom bjelkelag. Lekkasjen må lokaliseres og utbedringer må foretas. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.- 3.1 Vinduer og ytterdører TG3 settes på kjellerdør og sprekke i glass i uinnredet rom. Utskiftinger må påberegnes. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 10.000. - og 25.000.- Eigedommen er gjennomgått av ein bygningskyndig og det er utarbeida ein tilstandsrapport av thomas Angel Langli. Denne er vedlagt salsoppgåva.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Eigar har sidan kjøp gjort gode oppgraderingar og det kan bl.a nemnast: - Ny varmepumpe - Ny varmtvannsbereder - Bytta alt elektrisk - Nytt avløp og vatn - Fora ut veggane med 5 cm glava

  Parkering
  På tomta

  Diverse
  Etter aksept av bod, vil eigedommens salssum bli meddelt dei som ev. måtte etterspørre denne. Eigedomens salssum vil bli offentleg tilgjengeleg ved overføring av heimel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) 80 892,- (Omkostninger totalt) 2 670 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  Varmekablar i golv på bad. Varmepumpe i stove.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt er unntatt mva. Andre beløp er inkl. mva.

  Formuesverdi primær
  330137

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1188493

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankane i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tenester. Aktiv Sunnhordland sin samarbeidsbank er Tysnes Sparebank (tlf: 53 43 03 00). Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarleg for eit uforpliktande tilbod vedrørende finansiering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4616/153/13: 14.10.1969 - Dokumentnr: 5711 - Bestemmelse om gjerde 14.10.1969 - Dokumentnr: 5711 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4616 Gnr:153 Bnr:5 - Gangveg til nausttomta og kjøreveg til huset. 05.02.2001 - Dokumentnr: 1021 - Jordskifte Gjelder denne registerenheten med flere - Jorsdkifte om felles veg. Det er felles vedlikehaldsplikt på vegen fram til Fylkesvegen. 18.10.2018 - Dokumentnr: 1426350 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4616 Gnr:153 Bnr:5 - Kjøreveg til bustaden og til naustetomta. Vedlikehaldsplikt på veg ilag med resten av eigarane. 18.10.2018 - Dokumentnr: 1426350 - Bestemmelse om gjerde - Gjerdeplikt 18.10.2018 - Dokumentnr: 1426350 - Erklæring/avtale Bestemmelse om ikke å ha høyere trær enn 5 meter på sin eiendom - Bestemmelse om å ikkje ha trær høgare enn 5 meter på eigedommen. 14.10.1969 - Dokumentnr: 5711 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4616 Gnr:153 Bnr:5 01.01.2020 - Dokumentnr: 858966 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1223 Gnr:153 Bnr:13 Rettigheter på andre eiendommer Rettigheter på 4616-153/5, 4616-153/31 Rettigheter i eiendomsrett 14.10.1969 - Dokumentnr: 5711 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:153 Bnr:5 Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:153 Bnr:31 Bestemmelse om septiktank m.m. Gjelder denne registerenheten med flere - Vegrett på opparbeida veg til bustad og naust. 18.10.2018 - Dokumentnr: 1426350 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:153 Bnr:5 Bestemmelse om vedlikehold - Vegrett på opparbeida veg til bustad og naust. Delta i felles vedlikehald, brøyting og eventuelt asfaltering. Rettigheter på 4616-153/5 Rettigheter i eiendomsrett 18.10.2018 - Dokumentnr: 1426350 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:153 Bnr:5 Bestemmelse om rett til å benytte felles lekeplass Bestemmelse om vedlikehold - Rett til å bruke felles leikeplass, mot å delta i felles vedlikehald. 18.10.2018 - Dokumentnr: 1426350 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:4616 Gnr:153 Bnr:5 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger - Koble seg på felles avløp og vassverk.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikkje utstedt ferdigattest/mellombels bruksløyve på eigedomen. Kommunen opplyser at det ikkje finnest slike dokument i kommunalt arkiv. Det foreligger godkjente byggeteikninger på eigedommen ifm. ombygging i 2011. Det er mindre endringer på planteikning, med nokre. Det er flytta dør til soverommet i 1.etasje til gangen. Det er eit stor bad og ikkje eget toalettrom. Det er opna opp i stova til stove og kjøken. Det er ikkje innsatt kjøkken, men klargjort for kjøken. Det er innglassa overbygget altann og over til bod.

  Vei, vann og avløp
  Eigedomen er tilknytta privat vatn. Eigedommen har ikkje vassmålar, avlaup og septiktank. Det er ikkje etablert utslepp. Eigedomen er tilknytta offentleg veg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eigedomen ligg i eit område som er regulert til frittliggande fritidsbebyggelse Nausttomta ligg i eit område som er regulert til uthus/naust/badehus på land og småbåtanlegg i sjø og vassdrag. Framfor hytta er det eit område som er avsett til lekeplass. Sjå vedlagt reguleringskart.

  Adgang til utleie
  Det foreligger ingen offentlegrettslege reglar som er til hinder for utleige av eigedommen.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eigedommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikkje odel på eigedommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) 80 892,- (Omkostninger totalt) 2 670 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  80892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Seljar har teikna boligselgerforsikring som dekker seljar sitt ansvar etter avhendingsloven avgrensa opp til MNOK 10. I den forbindelse har seljer fylt ut eigenerklæringsskjema som kjøper bør gjera seg kjend med før bodgiving.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Elisabeth Nonås Fylkesnes

Megler

Elisabeth Nonås Fylkesnes

97 06 16 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev