aktiv-eiendomsmegling
Solgt

Oppaker Bygdevegen 54

Bygdevegen

 • BRA 135 m²
 • 4 soverom
 • OMKOSTNINGER35 342
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 425 342
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 021
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 130 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT646 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 390 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  22 500,- (Dokumentavgift)
  11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  --------------------------------------------------------
  35 342,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 425 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Bygdevegen 54, Viken

 • Velkommen til Soltunet - Oppakers egne lille "Økolandsby / Økotun"

  Hvor drømmer du om å bo? Drømmer du om å bo i landlige og idylliske omgivelser hvor barna kan leke i trygge og sunne omgivelser? Ønsker du å bo i et hus med et sunt og naturlig inneklima og som er bygget med omtanke for naturen og klimaet ?

  På Soltunet er det fokusert på nettopp dette. Her planlegges det 3 flotte eneboliger av typen aktivhus på et solrikt og idyllisk tun i landlige omgivelser. Her er det rikelig tilgang til frisk og ren luft, fredelige omgivelser og barna kan leke trygt i egen hage eller på tunet.

  Aktivhus er et spennende konsept hvor man ikke bare fokuserer på å bygge et hus etter dagens strenge krav til energiforbruk men også har et særlig fokus på miljø og helse. Et aktivhus skal være sunt og miljøvennlig å bo i. Derfor bygger man utelukkende med fornybare og naturlige materialer med pustende egenskaper, legger opp til kun naturlig ventilasjon uten varmegjenvinning og bruker miljøvennlige og fornybare energikilder ved bruk av solcellepanel.

  Konstruksjonen består av laftet tømmer av saktevoksende og tett gran og innvendig er det heltre furugulv og panel i himling. Utvendig er tømmeret behandlet med linolje og innvendig er det beholdt ubehandlet så man selv kan velge hvordan man ønsker dette. Huset er isolert i grunnen med 10cm isolasjon, 40cm under selve huset, samt 4 meter rundt huset 60cm ned i bakken. I tillegg er det innblåst isolasjon i loft så det blir tett og tomrom blir fylt. Dette er gjort for å redusere varmetap, som ellers vil lekke opp og ut av huset. Det er vannbåren gulvvarme i hele 1.etasje og på bad i 2.etasje som gir en behagelig og energieffektiv varme i hele huset. Ventilasjonen er naturlig med lufteventiler og mekanisk avtrekk på kjøkken og bad. Alt dette, i tillegg til at man unngår bruk av kunstige stoffer som plast, kunstig isolasjon, gips og andre stoffer, gjør at huset får svært gode pustende egenskaper, balansert luftfuktighet og et naturlig inneklima.

  Tømmerkonstruksjonen gjør også at huset blir svalt om sommeren og krever lite energi for å bli varmt om vinteren i tillegg til at tømmeret vil ha en støydempende funksjon. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene!

  Helsemessige fordeler:
  I konstruksjonen og planleggingen har man hatt særlig fokus både på miljø og helse ved bruk av naturlig ventilasjon, miljøvennlige og pustende materialer og mye naturlig lysinnslipp fra vinduer. Dette skal bidra til å gi et sunt og friskt inneklima med god luftkvalitet. Ventilasjonen er naturlig uten varmegjenvinning da oppvarming av inneluften vil bidra til å gjøre støv tørt og svevende. Ved regelmessig naturlig utlufting sikrer man at innetemperaturen senkes og at svevende støv blir tyngre og legger seg på gulvet. I tillegg er det tatt et bevisst valg om å ikke montere ved- / peisovn med særlig omtanke for astma- og allergikere.

  Økonomiske fordeler:
  Boligen skal være energieffektiv og bruke miljøvennlige og fornybare energikilder. Derfor er det montert solcellepanel på deler av taket som produserer opptil 4900kvw strøm. Om man ikke bruker dette til eget forbruk selges overskuddet direkte til nettleverandør. Solcellene har 30års garanti og er montert av lokal montør fra Årnes. Dette i tillegg til at huset er bygget med materialer som krever lite vedlikehold bidrar til å gi svært forutsigbare og lave boutgifter. Vår samarbeidsbank Odal Sparebank kan i tillegg tilby "grønt boliglån" som gir gunstigere betingelser enn et ordinært boliglån.

  Boligen har flotte, solrike uteplasser med terrasse og balkong og i hagen har man unngått bruke av sprøytemidler så man har mulighet til å anlegge sin egen økologiske krydder- og eller grønnsakshage. Hvorfor ikke prøve seg med noen høner på tunet også?

  Soltunet vil ferdig utbygget bestå av 3 flotte eneboliger av typen Aktivhus, med adresse Bygdevegen 50, 52 og 54 i tillegg til flotte fellesarealer.

  Første hus er nå solgt og hus nr. 2 Bygdevegen 54 står nå ferdigstilt og klart for overlevering.

  Hus nr. 3 er under prosjektering - se illustrasjoner

  Innhold/ beskrivelse av boligen:
  Boligen går over to plan og har en meget god og arealeffektiv planløsning. Huset har flere flotte uteplasser som ligger riktig vendt i forhold til utsikt og solforhold.

  1.etasje:
  Entré/ gang:
  Romslig entré gang med flislagt gulv. Her er det god plass til sko- og yttertøy samt evt. garderobeløsning om man ønsker dette.

  Bad/wc:
  Delikat baderom med moderne og tidsriktige fargevalg på fliser. Inneholder dusjhjørne med glassdører, toalett og baderomsservant.

  Kjøkken:
  Flott kvalitetskjøkken fra Schüller. Leverandøren er kjent for å levere kjøkken med høy kvalitet, moderne design og unik funksjonalitet. Kjøkkeninnredningen er stilren og moderne med malte glatte fronter og gir mye skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- og fryseskap.

  Her ligger med andre ord alt til rette for at dere kan begynne med kokkeleringen, kanskje med grønnsaker som dere dyrker selv i deres egen lille økologiske grønnsakshage utenfor huset? Teppa Gård, som bare ligger en kort spasertur unna, kan stille med resten av råvarene dere trenger fra eget gårdsutsalg.

  Stue:
  Romslig stue som gir gode møbleringsmuligheter både for sofamøblement og spisebord. Fra stuen er det utgang til flott solrik og overbygget terrasse som følger husets syd- og vestside.

  Soverom:
  Romslig soverom i tilknytning til stuen med eget lite kontorhjørne. Boligen har 3 soverom i 2.etasje så om man ønsker å ha en større stue kan man med enkle grep innlemme soverommet i stuen ved å fjerne lettveggen som skiller rommene. Egen utgang til terrassen også her.

  Teknisk rom og separat bod:
  Gode lagringsmuligheter i praktisk innvendig bod og teknisk rom.

  Det er vannbåren gulvvarme i hele 1.etasjen som gir behagelig varme og inneklima.

  2.etasje:
  Loftstue / stue:
  Praktisk og koselig loftstue som kan ha flere bruksmuligheter. Møbler denne med sofa eller lenestol for eller bruk den som et ekstra lekerom for barna. Fra stuen er det utgang til solrik balkong hvor man kan nyte solnedgangen og flott utsikt over fredelige nærområder.

  Fra loftstuen er det adkomst til bod/ kneloft som gir ekstra oppbevaringsmuligheter.

  3 soverom:
  Alle rommene har god gulvflate og gjør det enkelte å innrede med seng og garderobeskap eller kommode.

  Bad/wc:
  Flott bad også i 2.etasje. I likhet med baderommet i 1.etasje er det valgt moderne og tidsriktige farger på fliser samt at det er vannbåren gulvvarme. Innredningen består av dusjhjørne med glassdører, badekar, toalett og dobbel baderomsservant. Fra badet er det også adkomst til kneloft.

  Utvendig:
  Det er oppført en romslig og praktisk dobbeltgarasje i samme materiale som boligen. Her er det i tillegg en praktisk hems med gulvflate på 24kvm som gir gode oppbevaringsmuligheter. Egen utgangsdør på siden mot boligens inngangsparti.

  Utearealene består av egen hage som vil bli opparbeidet med plen og gruset gårdsplass foran garasjen og inngangsparti. Her har man også tenkt økologisk og unngått sprøytemidler så man har mulighet til å opparbeide sin egne økologiske grønnsaks- eller urtehage. Hvorfor ikke prøve seg med noen høner på tunet også? Teppa Gård som ligger et steinkast unna kan hjelpe dere i gang.
 • Hus nr. 1 (Bygdevegen 50): solgt

  Hus nr. 2 (Bygdevegen 54): solgt

  Hus nr. 3 (Bygdevegen 52 - det røde huset): under prosjektering - se illustrasjoner. Pris på forespørsel.
 • Idyllisk og landlig beliggenhet på Oppaker i Nes kommune. Her bor man i landlige og fredelige omgivelser men har allikevel kort vei til det man måtte trenge av servicefasiliteter. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Extra og Kiwi på Vormsund hvor man også finner Amfi kjøpesenter med 20 butikker. Ytterligere servicefasiliteter finnes på Årnes som er sentrum i Nes kommune.

  Barnehage: Espira Oppaker barnehage, ca 1 km.
  Barneskole: Skogbygda skole, ca. 9km
  Ungdomsskole: Vormsund ungdomsskole, ca. 5kmb
  Videregående skole: Nes videregående og Hvam videregående

  Det er gode bussforbindelser fra E16, ca. 600 m fra boligen.

  Kort vei også til E16 som tar deg raskt til både Årnes (ca. 12 min), Kløfta og Jessheim (ca. 24min) og Oslo (ca. 50min). Her er det med andre ord gode pendlermuligheter med både el-bil og/ eller tog.
 • Avkjørsel fra E16 til Bygdevegen.
 • Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 18.09.2019 av takstmann Einar Sørevik.

  Ytterveggene i boligen er av massivt, laftet tre. Denne utføringen medfører at uttørking av treverket i ytterveggene vil føre til "krymp" i konstruksjonen. Konstruksjonen er laget for at dette kan etterjusteres.
 • 135kvm Bra, 130kvm P-rom, 146kvm Bta

  Garasje på 46kvm Bra med hems med gulvflate på 24kvm.
 • Eiet tomt på ca. 646kvm.

  Solrik tomt som er opparbeidet med økologisk gjødslet jord? (sjekk dette) og vil opparbeides med plen. Her kan man derfor også trygt anlegge egen økologisk grønnsakshage!
 • Parkering i dobbeltgarasje og egen gårdsplass.

  Det er lagt opp med 50amp ledningsnett så det er mulighet for å montere el-billader. Strømmen leveres fra eget solcelleanlegg på taket til boligen.
 • Innvendig teknisk rom samt bod i 1.etasje. I tillegg blir det hems i garasjen med gulvflate på 24kvm som gir ekstra oppbevaringsplass.
 • Solcellepanel på tak (30års garanti )
  Vannbåren varme (Upnor system) i gulv i 1.etasje og bad i 2.etasje
  190l varmtvannsbereder plassert i teknisk rom i 1.etasje.
 • Det planlegges fibertilkobling.
 • Ventilasjonen vil være mekanisk med avtrekk og lufting gjennom ventiler og luftevinduer. Man ønsker å basere seg på naturlig ventilasjon uten varmegjenvinning da dette vil gi et bedre inneklima.
 • Hus 2, Bygdevegen 54 er ferdigstilt og det vil ikke være muligheter for tilvalg.

  Hus 3, Bygdevegen 52 er under prosjektering og det vil være gode muligheter for endringer og tilvalg
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake kr. 50.000,- av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.
 • Kontakt megler

  Omkostninger
  22 500,- (Dokumentavgift)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)

  23 670,- (Omkostninger totalt)
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte bolig. P.t. er tomteverdien antatt å være kr. 900.000,-. Dette gir en dokumentavgift på kr 22.500, -. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-
  Gebyr for pantattest kr. 172,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Kommunale avgifter er ikke fastsatt enda

  Kommunale avgifter vil variere utifra husstandens forbruk.
 • Det er eiendomsskatt i Nes kommune. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller boligene skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

  Den enkelte boenhet vil eie en ideell andel av innkjøringen og fellesarealet mellom husene. Dermed vil man ha et felles ansvar for snørydding, strøing og vedlikehold.
 • Boligen kan fritt leies ut
 • Hele byggeprosjektet/ boligen vil være fullverdiforsikret frem til overtakelse.

  Kjøper er forpliktet til å tegne egen hus, innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Gnr. 133, bnr. 31 i Nes kommune
 • Boligen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
 • Eiendommen ligger i et uregulert område som i kommuneplanen for 2019-2030 er avsatt til LNF-område.

  Ny E-16 er under utredning. Det er flere mulige korridorer og alternativer det står mellom. Se https://www.e16portalen.no/ for mer informasjon.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Solgt "som den er"
  Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

  Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
  1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
  2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
  3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen.

  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Tillates ikke
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for boligen, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for boligen.
 • Det er avtalt fast provisjon kr. 70.000,- pr. enhet for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.000,-, markedsføringspakke kr. 15.000,-, oppgjørshonorar kr. 5.900,- og visninger kr. 2.500,- pr. visning. Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester.
  Vår samarbeidsbank Odal Sparebank kan tilby "grønt boliglån" som gir gunstigere betingelser enn et ordinært boliglån. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring.

  Vibeke Voksøy: vibeke@aktiv.no / 402 23 800 , Eirik Jørgen Off: ejo@aktiv.no / 975 26 138
 • Teppa Eiendom AS
Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev