aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere en kortreist hyttedrøm, Daskerudvegen 135 i Nes strandhager.
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere en kortreist hyttedrøm, Daskerudvegen 135 i Nes strandhager.

OPPAKER Daskerudvegen 135

Meget delikat & påkostet hyttedrøm ved Glomma - Tiltalende & lettstelt uteområde - 2. soverom & praktisk innredet hems!

 • kr 3 300 000
 • BRA 35 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 300 000
 • Omkostningerkr 99 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 399 542
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom2
 • ArealP-rom 35 m²
 • Tomt209.2 m²
 • Eierform tomt -
 • 3 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 300 000,00))   99 542,- (Omkostninger totalt)   3 399 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegninger hovedplan og hems.
Daskerudvegen 135 er en moderne og funkisinspirert hytte med en meget praktisk og arealeffektiv planløsning for sine 35 kvm. Hytta er fra 2022 og det er gjort en rekke smakfulle tilvalg og påkostninger. Hytta har moderne arkitektur uten dominerende «utstikk», bare rene linjer som skaper et rolig uttrykk. Vinduer fra gulv til tak skaper en utrolig opplevelse av å få naturen direkte inn i hytta. Både peisovn og varmepumpe sørger for lun varme på kalde dager og sval innetemperatur på varme sommerdager. Vindusfasaden på endevegg samt foldedørene ut mot markterrassen har innvendige lameller. Hytta rommer 2 soverom/alkove, bad, hems samt stue/kjøkken i åpen løsning med en naturskjønn og usjenert utsikt til Glomma. Denne hytta MÅ bare oppleves! Kontakt megler Solveig Mob. 951 519 83 for visning
Flott og usjenert uteområde. Markterrasse i vedlikeholdsfri Møre Royal og lettstelt uteareal med stein.

Daskerudvegen 135, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Daskerudvegen 135
  Bruksareal
  1. etasje: 35 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 35 kvm Entré, stue, kjøkken, bad, soverom, soverom 2  Tomt
  209.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Hytta har en flat tomt opparbeidet med terasseplatting på ca. 20 kvm. Lettstelt uteområde med steinlagt markterrasse på ca. 47 m² med steinbelagte gangveier rundt boligen, nylig lagt i 2023. Det er videre et lite plenareal på siden av uteområdet.

  Beliggenhet
  Nes er fylt med spennende aktiviteter og tilbud. Her kan du gå lange turer på oppmerkede stier, fiske etter gjedde og abbor i Glomma, eller ørret i en av tidligere Akershus fylkes beste ørretelver. Du kan padle kajakk eller kano i sideåene, spille golf på en av banene i nærheten, eller bruke tid på de mange kulturtilbudene Nes har å tilby. Et ypperlig område for både avslapping og aktiviteter! Nes er fylt med spennende aktiviteter og tilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop eller Kiwi som ligger 11 minutter unna med bil. Ønsker man et bredere utvalg ligger det en stor Coop Mega butikk på Amfi Årnes, ca. 14 minutter med bil unna hytta. Amfi Eurosenteret har et bredt utvalg av servicetilbud med 20 butikker og bibliotek. Her finner du bl.a. bokhandel, sportsbutikk, vinmonopol, klesbutikker og kafeer. Jessheim og Oslo sentrum ligger godt innen rekkevidde med bil eller offentlig kommunikasjon.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området er under utvikling for fritidsboliger. Området består ellers hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

  Offentlig kommunikasjon
  Busstopp: Frognerstrand 1,3 km Hunstadvegen 1,7 km Årnes togstasjon 11,7 km

  Byggemåte
  Utvendig: Bolig med støpt såle til antatt faste masser. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Pulttak tekket med takpapp. Innvendig: Vegger: Panel. Fliser og panel på bad. Gulv: Antatt parkett. Fliser på bad. Himlinger: Panel på innvendige takoverflater. Etasjeskille i betong og trebjelkelag på hems.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, Sørumsand Elektriske AS har montert egen kurs til varmepumpe. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? - Ja, stikkontakt til spotter på platting er montert av faglært (familie) uten dokumentasjon.

  Innhold
  1.etasje: entré, kjøkken, stue, bad, soverom, soverom 2. ENTRÉ Velkommen inn! Inngangspartiet har plass for klesoppheng og skotøy i en praktisk stumtjener. KJØKKEN Flott HTH kjøkken med moderne, sort innredning og gjennomførte gulldetaljer på håndtak, integrerte hvitevarer, Franke komposittvask og laminat benkeplate i marmorimitasjon. Integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin, ovn og induksjonstopp. STUE Stuen ligger i åpen løsning til hyttas kjøkken. Sort innredning skaper en fin kontrast til lyse overflater på parkett og patina på vegger og tak. Hytta har gulvvarme i stue/kjøkken og baderom, varmepumpe montert på kjøkken og en koselig peisovn. Peisovnen er plassert sentralt i allrommet og gir hytta en god og lun atmosfære. Hytta er meget arealeffektiv for sine 35 kvm. Her har du mulighet for å innrede i ulike soner, sofakrok for tv-titting, hems for spill og lek samt en trivelig lesekrok. Vinduer fra gulv til tak skaper en utrolig opplevelse av å få naturen direkte inn i hytta. BAD Lekkert delvis flislagt baderom med innfellbare dusjdører i herdet glass, regnfallsdusj, tidløse flisvalg og gjennomførte, moderne sorte detaljer. Helservant på sort skuffeseksjon, speilskap m/belysning, vegghengt wc og praktisk takhylle for diverse oppbevaring samt varmtvannsbereder. Badet har elektrisk gulvvarme. SOVEROM Soverommene har pene plassbygde senger og hovedsoverom har Pax garderobe. Lys parkett på gulvflater med unntak av baderom. HEMS Hemsen er smart innredet med kontorplass, ingen grunn til å ikke ta hyttekontor fremfor hjemmekontor. Det er lagt teppe på gulv og mulighet for ekstra sengeplasser. Uteområdet er påkostet med steinlagt uteareal, plen og solrik uteplass.

  Standard
  Tg2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Panel-Lufting

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Alle integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger salget.

  Parkering
  Parkering på felles parkering for hytteområdet. Biloppstillingsplass utenfor hytta er kun ment for av/pålessing.

  Forsikringsselskap
  Storebrand

  Polisenummer
  8607502

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Følgende inventar medfølger IKKE: - Messinghylle på baderom - Ingen taklamper medfølger Alt av inventar/møbler kan kjøpes mot et pristillegg etter avtale med selger. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 300 000,00))   99 542,- (Omkostninger totalt)   3 399 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmepumpe. Peisovn. Gulvvarme i stue og på baderom.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  9702

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer: hytterenovasjon, abonnementsgebyr avløp, avløp etter areal, abonnementsgebyr vann, vann etter areal.

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det vil bli fakturert eiendomsskatt når verdigrunnlag er fastsatt. Eiendomsskatten vil utgjøre 3 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskiftet. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og festeavgift, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Årlig velavgift
  1200

  Velforening
  Nes strandhager velforening. Velavgiften inkluderer brøyting, vei, vedlikehold av parkeringsplass, felles strøm, service/strøm på kloakkpumper og drift av velforeningen. Velavgiften fastsettes på årsmøte.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/137/109: 13.02.2019 - Dokumentnr: 188212 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
  Årlig festeavgift: NOK 1
  Gjelder fra dato: 01/02-2019
  Tomteverdi: NOK 10 000
  Bestemmelser om regulering av leien
  Bestemmelse om benyttelse
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 F
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Delvis sletting ved arealoverføring
  Frafaller pant i areal som overføres mellom gnr. 137 bnr. 7 og gnr. 138 bnr. 4 på 109 m2.
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 F
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Nye vilkår - feste
  Årlig festeavgift: NOK 9 648
  13.02.2019 - Dokumentnr: 188212 - Pant for forfalt festeavgift Gjelder feste
  Rettighetshaver: Øverby Tor Olav
  Fnr: 030667 34578
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 F
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.02.2020 - Dokumentnr: 2121333 - Bestemmelse om nettstasjon Gjelder feste
  Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
  Bestemmelse om adkomsrett
  Bestemmelse om bygging og beplatning
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7 F
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.06.1926 - Dokumentnr: 900085 - Skjønn Skjønn vedrørende Rånåsfossanlegget
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.03.1987 - Dokumentnr: 1945 - Erklæring/avtale Bestemmelse om vedlikehold og kostn. på el.anlegg vedr.
  campingplassen i l0 år m/rett til forlengelse - årl.
  avgift kr. l.400,- mfl. bestemmelser
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.09.1991 - Dokumentnr: 5320 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7
  Bestemmelse om kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.08.1994 - Dokumentnr: 5470 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.12.2015 - Dokumentnr: 1201519 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Smartbo AS
  Org.nr: 989 299 565
  Opsjon til videreutvikling av eiendommen
  Gjelder til 10.09.2019
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.02.2019 - Dokumentnr: 188212 - Festekontrakt - vilkår Årlig festeavgift: NOK 1
  Gjelder fra dato: 01/02-2019
  Tomteverdi: NOK 10 000
  Bestemmelser om regulering av leien
  Bestemmelse om benyttelse
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Delvis sletting ved arealoverføring
  Frafaller pant i areal som overføres mellom gnr. 137 bnr. 7 og gnr. 138 bnr. 4 på 109 m2.
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Nye vilkår - feste
  Årlig festeavgift: NOK 9 648
  29.04.2021 - Dokumentnr: 499016 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3034 Gnr:137 Bnr:7
  Elektronisk innsendt


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse - frittliggende. Delareal 209 kvm RPHensynsonenavn H1 Faresone Flomfare

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Hyttene i Nes strandhager er populære utleieobjekt og utleiepris pr. døgn ligger på ca. 2000,-.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 300 000,00))   99 542,- (Omkostninger totalt)   3 399 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  99542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprovisjon kr. 36 300,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000 -, markedspakke kr. 20 000,- og oppgjørshonorar kr. 6 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev