aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Daskerudvegen 74.

Nyere hytte med 2 soverom og hems. Hjørnetomt, skjermet beliggenhet og kort vei til flott badestrand ved Glommas bredd.

 • 2 950 000
 • BRA 35 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 950 000
 • OMKOSTNINGER89 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 039 892
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 020
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 35 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT217 m²
 • EIERFORM TOMTFestet tomt
 • 2 950 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  89 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 039 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Daskerudvegen 74 - en ny og moderne og arealeffektiv hytte på et nyetablert hyttefelt under én time i bil fra Oslo. Beliggenheten er særdeles attraktiv, med umiddelbar nærhet til en stor sandstrand og idylliske turområder, samt kort vei til golfbaner, sykkelstier og matbutikker. Tomten er pent opparbeidet med plen og en stor markterrasse i front av hytta.

Hytta fremstår med fantastisk takhøyde, store vindusflater og smakfulle materialvalg. Stuen og kjøkkenet danner et innbydende allrom med peisovn og dører til åpne til terrassen/hagen. Videre er det et tidsmessig bad/wc, to soverom og luftig hems med soveplass for inntil tre personer. Hytta er bygget med tanke på helårsbruk, og de store vinduene byr på unik lyssetting og flott utsikt. Det er solskjerming på vinduene.

Planløsning:
1. etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom og bad/wc.
Hems: Hems med et gulvareal på ca. 9 kvm.
Her er det kort vei til stor sandstrand ved Glommas bredder.

Daskerudvegen 74, Viken

 • Kort fortalt
  - Ny moderne og arealeffektiv hytte.
  - Hytta er oppført i 2020.
  - Et helårs ferieparadis ved Glomma.
  - Under én time i bil fra Oslo!
  - Nærhet til strand og idylliske turstier.
  - Egen, solrik tomt med usjenert beliggenhet.
  - Pent opparbeidet tomt og stor markterrasse.
  - Åpen og sosial stue-/kjøkkenløsning.
  - Stuen har moderne peisovn.
  - Lekkert og velutstyrt kjøkken.
  - Flott bad/wc med varme i gulvet.
  - 2 soverom på hovedplanet.
  - Hems med soveplass
  - Sikringsskap med automatsikringer.

  Stue
  Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et sosialt og innbydende allrom med fantastisk takhøyde og god møbleringsfrihet. Her er det fin plass til sofagruppe og tv-/mediastasjon, og ved kjøkkenet er det rom for å samle familie og gjester rundt et spisebord.

  Store vindusflater fra gulv til tak sørger ikke bare for unik, naturlig lyssetting, her er det også fin utsikt ned mot Glomma. Langs den sydvendte veggen er det høye dører i glass som kan skyves helt til side for å slippe sommeren inn i stuen på varme dager, og sentralt i rommet er det en peisovn som sikrer lun hygge på kjøligere kvelder.

  Kjøkken
  Kjøkkenet har et arealeffektivt og moderne design med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen har sorte, finerte fronter og laminatbenkeplate med nedfelt, sort kum. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, stekeovn og koketopp, samt ventilator, benkebelysning og benkestikk. I tillegg er det nisje for vaskemaskin.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet har en kombinasjon med naturlig panel og grå fliser på veggene, og på gulvet er det matchende fliser og gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et speilskap med belysning. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett, mekanisk avtrekk og et dusjhjørne med plassbesparende, innfellbare glassvegger.

  Soverom og garderobe
  Hytta har to soverom med beiset panel på veggene, gode vindusflater og trestavs parkettgulv. På det største soverommet er innredet med dobbeltseng og garderobe, og på det andre soverommet er det plass til enkeltseng, eller køyeseng hvis ønskelig. Soverom to kan også benyttes til hjemmekontor. På hemsen er det plass til flere personer for overnatting. Hemsen har adkomst via en tretrapp i stuen. Hemsen er et flott sted å sitte å lese bok - nyte utsikten eller bare slappe av.
 • Fritidseiendommen ligger fint til på et landlig, nyetablert og barnevennlig hytteområde på Oppaker i Nes kommune. Oppaker omkranses av skog med merkede turstier, og Nes for øvrig er fylt med spennende aktiviteter og tilbud. Nærheten til Glomma gir blant annet utmerkede muligheter til å fiske etter gjedde og abbor, eller ørret i en av Akershus' beste ørretelver.

  På sommerstid kan dere padle kajakk eller kano i sideåene, eller spille golf på en av banene i nærheten. Med umiddelbar nærhet til en stor sandstrand er også bade- og vannaktivitetene det som står høyest på lista på sommeren. I tillegg til arrangementer gir den store stranden muligheter for mange aktiviteter for store og små, som volleyball- og fotballturneringer. Her kan du hvile, bade, spille og nyte lange, solfylte sommerdager til det fulle.

  Nes kommune har også mye å by på vinterstid, og Nes ski- og sykkelanlegg, som ligger ca. 22 min unna med bil, har sprintløype og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg 2 løypemaskiner, snøproduksjonsanlegg, innendørs smøreboder, arenabygg, skistue (kafeteria) og paviljong.

  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi og Extra på Vormsund og Joker Skogbygda. I tillegg har Amfi Årnes et variert utvalg. På Årnes finner man også flere fasiliteter som forskjellige butikker, hyggelige spisesteder og koselige puber. Her er det også et moderne kulturhus med kino, konsertsal og andre kulturaktiviteter. Jessheim Storsenter, Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger for øvrig godt innen rekkevidde.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Frognerstrand som ligger ca. 1,2 km fra fritidseiendommen. Det er togstasjon på Årnes som betjener alle vogner på Kongsvingerbanen. Med bil tar det ca. 15 min til Årnes, 27 min til Jessheim, 35 min til Oslo lufthavn og 54 min til Oslo S.
 • Området består hovedsakelig av villa, fritidsbebyggelse og gårdsbruk.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Grunn og fundamenter: Det er ukjent byggegrunn.
  Takkonstruksjon/taktekking: Takkonstruksjonen har ikke kaldtloft er er av typen pulttak. Taktekking er av papp.
  Veggkonstruksjon: Veggene har type heltre/tømmervegger.
  Etasjeskiller: Etasjeskiller er av betongdekke.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Dører: Bygningen har stål/aluminiums hovedytterdør.
  Vurdering av avvik: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det er noe glip i nedre del av ytterdør.
  Tiltak: Det bør gjøres tiltak for å lukke avviket. Dør må justeres.

  Tomteforhold > Terrengforhold: Flat tomt
  Vurdering av avvik: Eiendommen ligger i flomutsatt område iht. kommuneplan.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 01.07.2022 av Øyvind Nåmo Rønning. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning.

  Følgende kommentarer er hentet fra selgers egenerklæring:
  9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Maur er observert i beskjedent antall.
  16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Plattingen er bygget på egeninnsats/dugnad.
  24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja.
  Beskrivelse: Tomten strekker seg helt til naboens hyttevegg. Her er det muntlig avtalt at nabo kan benytte gruslagt felt ved behov til bakside av sin enhet.

  Diverse:
  Det er foreløpig ikke foretatt noen besiktigelse av det elektriske anlegget, følgelig foreligger heller ingen pålegg om forbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.
 • 1.et.: 35 kvm Bra
  Hems: Alkove

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Stue/kjøkken, bad, 2 soverom, hemsareal.

  Iht. foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
 • Det er naturlig ventilasjon, med unntak av mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og varmtvannsberederen er plassert på hems over badet. Det er solskjerming.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Hytta er elektrisk oppvarmet med panelovner og med gulvvarme på badet. Dette suppleres med vedfyring i peisovn i stuen. Det er naturlig ventilasjon, med unntak av mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og varmtvannsberederen er plassert på hems over badet.
 • Fritidseiendommen har en attraktiv intern beliggenhet på hyttefeltet, med hjørnetomt som er skjermet for innsyn med skogen på to sider av tomten. Tomten, som er på 217 kvm. er pent opparbeidet med gressplen og i front av hytta er det laget en marketerrasse. Her kan man nyte en deilig sommerdag på terrassen og etablere ytterligere blomsterbed eller beplantning på tomten. Tomten strekker seg helt til naboens hyttevegg. Her er det muntlig avtalt at nabo kan benytte gruslagt felt ved behov til bakside av sin enhet.

  Grunneier: Nes kommune
  Framfester: Tor Olav Øverby.
  Festeavgift kr: 10 020 i 2022 fordelt på 4 gng. pr år. Neste regulering er 01.03.2023.
 • Det er parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
 • Formuesverdi kr per
 • Kr. 12 075 pr. år
  Beløpet er mottatt fra Nes kommune og er årsprognose for 2022. Av dette utgjør 1 605 eiendomsskatten i 2022.
 • Komm. avgifter, eiendomsskatt, festeavgift, serviceavgift, strøm, forsikring, tv/internett mm.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Den midlertidige brukstillatelsen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2021/24429-2/200 Festekontrakt - vilkår
  07.01.2021 21:00
  gjelder fra dato: 17.12.2020
  TOMTEVERDI: NOK 16.000
  ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 9.360
  Gjelder framfeste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2021/24429-3/200 Bestemmelse om adkomstrett
  07.01.2021 21:00
  Gjensidig adkomstrett for vedlikehold av hytter
  Gjelder også for senere fradelte parseller av gnr. 138 bnr. 4
  Gjelder framfeste

  2021/24429-4/200 Erklæring/avtale
  07.01.2021 21:00
  Gjensidig rett om at murer, hekker o.l. ikke kan etableres nærmere enn 1,2 m fra tilliggende eiendommer
  Gjelder også for senere fradelte parseller av gnr. 138 bnr. 4
  Gjelder framfeste
 • Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse - frittliggende.
 • Gnr. 138 Bnr. 4 Fnr. 1 i Nes kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,4% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 900,- og visninger pr. stk. kr. 2 500,- medrepresentant fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 42 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 26 600,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 16 900,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Marius Andre Pettersen
Wenche Aaserud Roterud

Megler

Wenche Aaserud Roterud

99 01 81 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev