aktiv-eiendomsmegling
Fasade med markering
Fasade med markering

OPPDAL Aunevegen 9D

Pen, sentrumsnær og praktisk leilighet i 1. etasje.

  • kr 4 100 000
  • BRA-i 69 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 4 100 000
  • Omkostningerkr 117 181
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 226 829
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2022
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 1 576
  • Tomt1 428.6 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 100 000,- (Prisantydning) 9 648,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 741,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,00))   117 181,- (Omkostninger totalt)   4 226 829,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Pen, sentrumsnær og praktisk leilighet i 1. etasje. Leiligheten ligger rett i sentrum og bygget er utstyrt med parkeringskjeller og heis. TG 0-1 på alle kontrollerte punkter i tilstandsrapport.
Entré

Aunevegen 9D, Trøndelag

  • Tomt
    1428.6m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiertomt. Tomten er opparbeidet og består i hovedsak av plen. Det er et eget fellesareal ved inngangsparti med sittegrupper og lekeapparat. Innkjøring til parkeringskjeller skjer fra sør.

    Beliggenhet
    Vestvendt leilighet i første etasje midt i Oppdal sentrum. I tillegg til øvrige servicefunksjoner, har sentrumskjernen et rikt restaurant-, handels- og kulturtilbud, alt innenfor kort gåavstand fra leiligheten. Det er for øvrig kort avstand fra sentrum til skoler og barnehager, skiheis, oppkjørte skiløyper, idrettsanlegg og andre fritidsaktiviteter.

    Adkomst
    Fra torget i Oppdal sentrum, følg Aunevegen mot nordvest ca. 180 meter. Leilighetsbygget ligger da på venstre side. Leiligheten har bl.a. inngang fra Aunevegen på nordsiden av bygget samt innkjøring til parkeringskjeller fra sørsiden av bygget. Her er det automatiske dører med porttelefon. Se vedlagte kart for nærmere beskrivelse. Ved eventuelle fellesvisninger vil det bli satt opp visningsbukker fra Aktiv Eiendomsmegling.

    Byggemåte
    Bygget er oppført med 3 etasjer pluss kjeller. Grunnmur er med støpt betong med støpt betongplate mot grunn. Yttervegger er med bindingsverk og betong kledd med fasadeplater og stående kledning. Etasjeskille er med trebjelkelag. Vinduer med 3-lags isolerglass. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport. 

    Innhold
    Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder følgende: Entré, stue/kjøkken, gang, vaskerom/teknisk rom, to soverom og bad. For øvrig: Parkeringsplass og bod i kjeller. Stor vestvendt terrasse. Trimrom med treningsutstyr i kjeller.

    Standard
    - Entré 1: Malte plater med spotter i himling. Malte plater på vegger og steinflis på gulv. Varme i gulv. Brannvarslingssentral. Garderobeskap. - Stue/kjøkken: Malte plater i himling og på vegger. Laminat på gulv. Varme i gulv. Utgang til terrasse. Sigdal hvit profilert kjøkkeninnredning med laminert benkeplate og nedfelt koketopp (induksjon). Det er flis over benkeplate. Nedfelt oppvaskkum. Innebygd stekeovn, kjøl,- og fryseskap og oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekk via balansert anlegg. Vannstoppsystem og komfyrvakt. - Gang 2: Malte plater i himling og på vegger. Laminat på gulv. - Vaskerom/teknisk rom: Malte plater i himling og på vegger. Flis på gulv. Varme i gulv. Ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning. Utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin. Sluk. Sikringsskap. Varmtvannsbereder. Sentral for varmefordeling. - Soverom 1: Malte plater i himling og på vegger. Laminat på gulv. Stor skyvedørsgarderobe. - Soverom 2: Malte plater i himling og på vegger. Laminat på gulv. - Bad: Malte plater i himling. Flis på vegger og gulv. Varme i gulv. Dusjsone med glassdører. Baderomsinnredning med to høyskap. Speil med lys. Servant med underskap. Vegghengt Wc. For øvrig. Elektrisk utvendig solavskjerming av vindu mot vest. Sikringsskap har automatsikringer og AMS strømmåler.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er opplegg for tv/internett i leiligheten.

    Parkering
    Parkering i parkeringskjeller (plass nr. 4). Det er ikke gjesteparkering på eiendommen. All gjesteparkering må skje på offentlige p-plasser. Ved bygget er det lagt til rette for sykkelparkering

    Diverse
    Trøndelag brann og redning har ingen opplysninger om fyringsanlegget på eiendommen

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 100 000,- (Prisantydning) 9 648,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 741,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,00))   117 181,- (Omkostninger totalt)   4 226 829,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Elektrisitet. Panelovner og varme i gulv. Varme til gulv (alle gulv med unntak av soverom) er via vannboren varme. Boligen har elementpipe uten at det tilkoblet noe ildsted. Pipe er kun vurdert ut fra type og alder. Ved montering av ildsted må pipeløp kontrolleres av montør.

    Info strømforbruk
    Selger har oppgitt at utgifter til strøm er på ca. kr 20.000,- pr. år

    Energiklasse
    B

  • Formuesverdi primær
    752848

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2860823

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    69/1218

    Felleskostnader pr. mnd
    1576

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnadene dekker blant annet felles bygningsforsikring, felles strøm, brøyting, vedlikehold, rengjøring og regnskapsførsel.

    Andel fellesgjeld
    9648

    Andel fellesgjeld år
    2023

    Andel fellesformue
    1350

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Sameiets forsikringsselskap
    Gjensidige Forsikring ASA

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt.

    Eierskiftegebyr
    1000

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5021/284/43/4: 05.06.1964 - Dokumentnr: 1437 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:5021 Gnr:284 Bnr:43 Gjelder denne registerenheten med flere 21.12.1965 - Dokumentnr: 3974 - Erklæring/avtale Vegvesenets betingelser vedtatt vedr. legging av vannledning Overført fra: Knr:5021 Gnr:284 Bnr:43 Gjelder denne registerenheten med flere 11.01.2021 - Dokumentnr: 34908 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 69/1218

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest datert 26.11.2021.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert. Områdereguleringsplan for Oppdal sentrum (planID 16342012024) gjelder Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 100 000,- (Prisantydning) 9 648,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 741,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,00))   117 181,- (Omkostninger totalt)   4 226 829,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    117181

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15 000,-, eiendomsregistersøk og elektronisk signering kr 900,- oppgjørshonorar kr 5 250,-, markedsføring kr 15 900,- og visninger kr 2 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Bjarne Brattbakk

Megler

Bjarne Brattbakk

46 81 93 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev