aktiv-eiendomsmegling
Fasade
Fasade

OPPDAL Dovrevegen 1082

Bolig/fritidsbolig med tre soverom og landlig beliggenhet. Flott utsikt

 • kr 1 650 000
 • BRA 179 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 650 000
 • Omkostningerkr 52 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 702 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1946
 • Soverom3
 • ArealP-rom 104 m²
 • Tomt576 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 35 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 400 000,00))   52 042,- (Omkostninger totalt)   1 452 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse 1. etasje
Eiendommen har en fin beliggenhet ved Rislia på Driva med fantastisk utsikt mot Oppdal sentrum og alpinskianleggene som lyser opp på vinteren. Fra eiendommen er det kort vei til populære turområder med gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Det er oppkjørte langrennsløyper i nærheten.
Fasade

Dovrevegen 1082, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  Kjeller: 35 kvm
  1. etasje: 56 kvm
  2. etasje: 52 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 0 kvm
  1. etasje: 52 kvm Deler av bod i 1. etasje har ikke målbart areal grunnet lav takhøyde
  2. etasje: 52 kvm Bad i 2. etasje er ikke målbart areal, da det ikke er tilfredsstillende himlingshøyde.

  Uthus
  Bruksareal
  1. etasje: 36 kvm NB! Takstmannen skriver: Gulvareal er på ca. 36 m2. Delt opp i 2 boder samt en del med to rom.  Tomt
  576m²

  Beskrivelse av tomt
  Arealet er oppgitt i skylddelingsforretningen til å være ca. 576 kvm. Oppdal kommune har opplyst at de ikke har skylddeling. I matrikkelen er arealet beregnet til ca. 743 kvm. Grensene er i kartet markert som røde/rosa (mindre nøyaktig). En endelig beregning av arealet må gjøres ved en senere oppmåling. Kjøper forplikter seg til å gjøre seg kjent med skylddelingsforretning og tomtegrenser. Tomten skråner mot vest og er opparbeidet med plen og beplantning.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en fin beliggenhet ved Rislia på Driva med fantastisk utsikt mot Oppdal sentrum og alpinskianleggene som lyser opp på vinteren. Fra eiendommen er det kort vei til populære turområder med gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Det er oppkjørte langrennsløyper i nærheten. Oppdal byr for øvrig på mange forskjellige aktiviteter året rundt. Dette inkluderer et av Norges største alpinanlegg, 9- hulls golfbane, curling, bowling, rafting, kulturhus med kino, basseng og bibliotek m.m.

  Adkomst
  Følg E6 fra Oppdal sentrum i ca. 10 km. Eiendommen vil da ligge på høyre side på nedsiden av E6. Se vedlagte kart for nærmere beskrivelse. Ved eventuelle fellesvisninger vil det bli satt opp visningsbukker fra Aktiv Eiendomsmegling.

  Byggemåte
  Enebolig: Fundamentering: Gråsteinsmur og delvis støpt og jordgulv i kjeller. Hovedkonstruksjon: Reisverk med utvendig liggende panel. Tak: Saltaksform tekket med metallplater. Uthus: Fundamentering: Gråsteinsmur. Hovedkonstruksjon: Reisverk med utvendig stående panel. Tak: Saltaksform og tekket med plater. For mer informasjon om byggemåte, se vedlagte tilstandsrapport.

  Innhold
  Eiendommen har en fin beliggenhet ved Rislia på Driva med utsikt mot Oppdal sentrum. Eiendommen ligger like ved E6. Eiendommen har følgende innhold: - 1. etasje: Gang, stue, kjøkken samt toalett. - 2. etasje: Gang, bad og tre soverom. - Kjelleretasje: Trapperom samt tre kjellerrom. For øvrig: - Veranda - Uthus med fem boder.

  Standard
  1. etasje: - Gang: Malt panel i himling og på vegg. Laminat/belegg på gulv. Panelovn. Dør til bod/trapp til kjelleretasje. Trapp opp til 2. etasje. - Stue: Malt panel i himling. Malt panel på vegg. Belegg på gulv. Dovre vedovn. Varmepumpe. Utgang til veranda. Opplegg for Tv. - Kjøkken: Trukket tak i himling. Panel på vegg. Laminat på gulv. Panelovn. Kjøkkeninnredning og benkeplate i laminat. Oppvaskkum med heldekkende beslag. Mekanisk avtrekk. - Toalett: Malt panel i himling. Malte plater på vegg. Antatt malt sponplate på gulv. Servant med speil. Wc. Panelovn. Mekanisk avtrekk. 2. etasje: - Gang: Malt panel i himling og på vegg. Malt tregulv. Trapp ned til 1. etasje. Luke til kvist. Sikringsskap. - Soverom 1: Malt panel i himling. Malte plater på vegger. Laminat på gulv. Garderobeskap. Trolla vedovn. Panelovn. - Soverom 2: Malte palter i himling. Malte plater på vegger. Tregulv. Panelovn. Ventil. - Soverom 3: Malte plater i himling. Malte plater på vegger. Tregulv. Panelovn. - Bad: Takess i himling. Flis på vegg og gulv. Varme i gulv. Hvit baderomsinnredning med servant og over/- og underskap. Dusjhjørne. Kjelleretasje - Trappegang: Stubbloftshimling. Malte murvegger. Grus med skiferheller på gulv. Trapp opp til 1. etasje. Trykkutjevningstank. Vannfiltersystem (ikke i bruk) - Kjellerrom 1: Stubbloftshimling. Malte murvegger. Jordgulv. Sluk. Feieluke. - Kjellerrom 2: Stubbloftshimling. Malte murvegger. Murgulv. Varmepumpe. Sluk. Ovn. - Kjellerrom 3: Murhimling. Malte murvegger. Murgulv. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder. Sluk. Servant. Øvrige opplysninger vedrørende standard og løsøre: - Sikringsskap med automatsikringer er plassert i gangen i andre etasje. - Vannpumpe, trykktank og styring for pumpe er etablert i kjeller. - Seriekoblet brannvarsling. - Parabolantenne fra Canal Digital. Mer informasjon om eiendommens standard finner du i vedlagte egenerklæring fra selger, samt i tilstandsrapport fra takstmann. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Grunnmur og fundament - Rom under terreng - Balkong, terrasse og platting - Loft (konstruksjonsoppbygging) - Renner og nedløp - Takkonstruksjon - Taktekking - Etasjeskille og gulv på grunn - Kjøkken - Trapp - Vannledninger - Elektrisk - Varmesentral - Varmtvannsbereder - Ventilasjon - Våtrom: bad Forhold som har fått TG3: - Drenering. Utbedringskostnader kr. 50.000,- - 150.000,- - Vinduer og dører. Utbedringskostnader kr 50.000,- - 150.000,- - Våtrom bad. Utbedringskostnader kr 50.000,- - 150.000,-

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Opplysninger fra takstmann 2018 Opplysninger fra tidligere takstrapport: Det ble opplyst at eier har foret ut og etterisolert, samt etablert ny liggende kledning på bolig. I tillegg skal det være boret brønn for drikkevann samme år. 2022 Arbeid med boret hull til vann. Faktura 1751 fra Nordenfjeldske datert 08.09.2022 filming av borehull.pdf Faktura 1790 fra Nordenfjeldske faktdato 21.10.2022 - rensing og filming.pdf Faktura 1805 fra Nordenfjeldske datert 16.11.2022 montering av foringsrør.pd

  Parkering
  Biloppstillingsplass for flere biler på egen tomt.

  Diverse
  Eiendommen ble sist omsatt i det åpne markedet den 08.05.2019. Eiendommen ble lagt ut for salg høsten 2020 uten at eiendommen ble omsatt. Det var utformet egenerklæringer i forbindelse med salget i 2019 samt også i forbindelse med salgsprosessen i 2020. Nedenfor er en sammenfatning av de tiltakene som er gjort kjent tidligere samt gjennomført av nåværende eier. - Tidligere eier hadde gjennomført arbeid/oppgraderinger på bad ca. år 1994. Det ble opplyst at det var fagarbeidere på elektro og VVS samt at våtrommet ble bygd av en person som var murmester. - Tidligere eier byttet tekking, spillblikk, renner og nedløp i 2012. Arbeidene ble utført av Teambygg. - Det ble boret etter vann høsten 2018. - Det ble installert ny varmtvannsbereder på ca. 200 liter ca. år 2018. - Det er lagt ny taktekking på uthus (tidligere asbestplater) ca. år 2019 - Det er satt inn varmepumpe i huset. - Det er lagt nye gulv i store deler av 1. etasje ca. år 2019 - Det er gjort utbedringer på el anlegget samt innvendige flater i 2. etasje. - Isolasjon på gulv i kjøkkenet ble skiftet i forbindelse med vannlekkasje som skjedde i januar 2019. Det ble byttet rør på kjøkkenet samt blandebatteri. Utbedringen av vannlekkasje ble gjennomført av SSC/Comfort. Det ble i den forbindelse avdekket musganger i isolasjonen i gulv. Isolasjonen ble fjernet/utbedret. - Eier foret ut, etterisolerte samt monterte ny kledning ca. år 2020 - Eier har opplyst at årsaken til at borehull ble flyttet og boret på nytt var at dette var veldig nært veien og at det var fare for/mistanke om at veisalt kunne kom ned i drikkevannet. Det var i forbindelse med borehullet problematikk med vannsystemet og at dette hadde litt lukt og farge (Mangan og Svovel). Det ble på dette tidspunktet installert et relativt stort og omfattende filtersystem i kjelleren. Dette systemet fungerte ikke tilfredsstillende (antatt pga leire i vannet). På dette tidspunktet så var det ved tapping av kran slik at vannet var luktfritt men tåkete. Det siste to årene foretatt utbedringer av dette systemet med installering av et foringsrør. Det er i ettertid av dette tatt nye vannprøver som viser at vannet ikke har unormale verdier. Anslyserapport datert 12.01.2023 med forklaring er vedlagt salgsoppgaven Det gjøres oppmerksom på at det er avvik mellom bygningstegninger og dagens løsning. Det er den faktiske bruken av rommene som har avgjort hva rommene er definert som i salgsoppgaven, og om rommet er primær- eller sekundærrom. Dette betyr at rommene både kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Tegningen et tilbygg og som ikke eksisterer. Tegningen viser også et bad i første etasje som heller ikke eksisterer. Det eksisterer kun et toalettrom i første etasje. Rommene er angitt med andre formål på byggetegningene, og bruksendringen i forhold til det opprinnelige er ikke omsøkt og godkjent. Eiendommens bruksnavn er Sørheim. Selger har til tider leid ut eiendommen

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 35 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 400 000,00))   52 042,- (Omkostninger totalt)   1 452 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Siste tilsyn med fyringsanlegg ble utført 22.01.2019. Siste feiing ble utført 10.08.2021. Megler mottar ikke opplysninger om ev. historiske avvik eldre enn 8 år. Periodisk kontroll av elektrisk anlegg ble sist utført 13.11. 2006. Det er ingen pålegg vedrørende elektrisk anlegg iht. opplysninger gitt av netteier Tensio.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  9687

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene dekker eiendomsskatt, feie- og tilsynsgebyr samt slamtømming og renovasjon. Slamtømming og renovasjon foretas og faktureres av Remidt og er tatt med i beløpet ovenfor. Det fremstår slik at eiendommen faktureres som boligeiendom.

  Formuesverdi primær
  301106

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1083980

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Eiendommen har følgende løpende kostnader pr. år: - Forsikring ca. kr. 10 669,- - Strøm: ca. kr. 8 070,- Kjøper må påberegne noen utgifter til brøyting av egen vei/biloppstillingsplass samt til tv/internett. Megler gjør oppmerksom på at denne informasjonen er basert på selgers opplysninger og er ikke kontrollert noe utover dette. Boligens løpende kostnader vil variere ut i fra individuelle leverandøravtaler, samt beboers behov og forbruk.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5021/54/8: 06.12.1946 - Dokumentnr: 1224 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:1634 Gnr:54 Bnr:3
  EIENDOMMEN ER UTSKILT FRA FLERE BRUKSNUMMER
  01.01.2018 - Dokumentnr: 262738 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1634 Gnr:54 Bnr:8


  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge Oppdal kommune foreligger det verken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. I Oppdal kommune ble det ikke utstedt ferdigattester for fritidsboliger som det ble søkt om før 01.01.97, da nye regler om ansvarsforhold ble innført. Før dette tidspunkt var det bygningsmyndigheten som skulle foreta ferdigbefaring av bygg, og gi ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Pga. avstander og antall fritidsboliger, ble det ikke ansett som hensiktsmessig og nødvendig å foreta slik ferdigbefaring på fritidsboliger. Mangel av ferdigattest for fritidsboliger som det er søkt om før 01.01.1997 vil ikke bli gjenstand for noen ulovlighetsoppfølging fra bygningsmyndigheten i Oppdal.

  Vei, vann og avløp
  Vann: Privat vann. Høsten 2018 ble det etablert brønn på tomten. Avløp: Privat avløpsanlegg. Det er nedgravd en trekamret slamavskiller med infiltrasjon. Eiendommen har godkjent utslippstillatelse. Vei: Offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Det finnes ikke plankart og bestemmelser for området. Gjeldende plan for eiendommen er kommuneplanens arealdel. Eiendommen er regulert som helårsbolig, men brukes som fritidsbolig. Eiendommen er merket med oransje for fritidsbebyggelse. Se vedlagt, eller ta kontakt med ansvarlig megler for mer informasjon. I henhold til planopplysninger fra Oppdal kommune så er arealbruken for eiendommen Fritidsbebyggelse, nåværende. Eiendommen har i matrikkel status som Enebolig 111. Ca. 285 kvm av tomten ligger innen for hensyssone H210 Støysone Rød sone Ca. 485 kvm av tomten ligger innen for hensyssone H220 Støysone Gul sone

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 35 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 400 000,00))   52 042,- (Omkostninger totalt)   1 452 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  52042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,6% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 500,-, søk eiendomsregister og e-signering kr 900,-, markedsføring kr 9 500,- og visninger kr 1 750, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 42 500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Bjarne Brattbakk

Megler

Bjarne Brattbakk

46 81 93 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev