aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Gjetdalsvegen 7!

Oppdal Gjetdalsvegen 7

Innholdsrik og romslig hytte i fremste rekke i Breesgård Fritidsby - 4 soverom - 2 stuer - To verandaer - Elbillader

 • BRA 111 m²
 • 4 soverom
 • OMKOSTNINGER87 092
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 087 092
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 012
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 101 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 3 000 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  73 750,- (Dokumentavgift)
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  87 092,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 087 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
1. etasje: Vindfang, stue og kjøkken.

Underetasje: Stue, fire soverom, bad og vaskerom.

Øvrig: Utvendig bod med takoverbygd inngangsparti. Veranda mot sør og mot vest.
Oversiktsbilde mot sentrum av Oppdal

Gjetdalsvegen 7, Trøndelag

 • 1. etasje

  Vindfang:
  Flislagt gulv med varmekabler, hvitlaserte panelvegger, hvitlasert panelhimling. Halvtrapp til stue i begge etasjer.

  Stue/kjøkken:
  Heltregulv, hvitlaserte panel-/tømmervegger, hvitlasert panelhimling med tømmeråser. Kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter og benkeplater i laminat med nedfelt oppvaskbeslag. Integrert stekovn, koketopp og ventilator. Oppvaskmaskin og kjøleskap. Jøtul peisovn tilkoblet pusset pipe. Panelovn. Utgang til begge verandaer (sørvendt og vestvendt). Spotbelysning (uplight) langs yttervegger.

  Underetasje

  Stue:
  Parkettgulv med varmekabler, beisede panelvegger, hvitlasert panelhimling. Jøtul peisovn tilkoblet pusset pipe. Panelovn.

  Soverom 1:
  Parkettgulv, hvitlaserte panelvegger, hvitlasert panelhimling.

  Soverom 2:
  Parkettgulv, beisede panelvegger, hvitlasert panelhimling.

  Soverom 3:
  Parkettgulv, beisede panelvegger, hvitlasert panelhimling.

  Soverom 4 (garderobe):
  Parkettgulv, beisede panelvegger, hvitlasert panelhimling. Luke til kott under trapp.

  Bad:
  Flislagt gulv med varmekabler, våtromsplater på vegger, hvitlasert panelhimling med downlights. Baderomsinnredning med mørke fronter, heldekkende servant, underskap/-skuffer, høyskap og speilskap med belysning. Dusjkabinett. Vegghengt wc med innbygd sisterne. Avtrekksvifte.

  Vaskerom:
  Flislagt gulv med varmekabler, hvitlaserte panelvegger, hvitlasert panelhimling. Sikringskap. Vegghengt skyllekar. Opplegg for vaskemaskin. Vanninntak, stoppekran, fordelingsskap for rør og varmtvannsbereder. Avtrekksvifte.

  Øvrig

  Utvendig bod:
  Murgulv, mur-/panelvegger, panelhimling med åpne sperrer.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i fremste rekke i Breesgård Fritidsby ca. 12 km vest for Oppdal sentrum, like vest for inngangen til populære Gjevilvassdalen, "Norges vakreste seterdal" med bl.a. den langstrakte sandstranden Raudøra, hvor bare badetemperaturen minner deg om at du ikke befinner deg på sydligere breddegrader. Eiendommen har enkel og god adkomst nærmest uansett vær- og føreforhold. Innenfor gåavstand fra hytta finner en både nærbutikk og kro. Området er meget barnevennlig og inviterer til allsidige aktiviteter i friluft året rundt, med turer i fjell, skog og mark, både til fots, på ski eller på sykkel. Det er også tilgang til akebakke og badedam m.m. på Breesgård camping like ved. For den som er glad i toppturer, er f. eks. Storhornet et populært turmål i området. Foretrekker du oppkjørte løyper, er også mulighetene mange i umiddelbar nærhet, da skiløyper tilkoblet hovedløypenettet går like forbi hyttefeltet. Om de mer urbane behov skulle melde seg, er sentrum av alpinbygda Oppdal med alpinanlegg og et rikt handels-, fritids- og kulturtilbud drøye 10 minutters kjøretur unna.
 • Breesgård Fritidsby består av i alt 88 fritidsboliger.
 • Kjør RV70 ca. 12 km vestover fra Oppdal sentrum. Ta til høyre ved kroa på Festa og deretter til venstre inn mot fritidsbyen. Følg veien rett frem til du får eiendommen på høyre side etter knappe 300 meter.

  Se vedlagte kart for nærmere beskrivelse. Ved eventuelle fellesvisninger vil det bli satt opp visningsbukker fra Aktiv Eiendomsmegling.
 • Bygningen er oppført med grunnmur i thermomur. Over dette oppført i stavlaft, med stående panel. Taket er et saltak tekket med torv. Etasjeskille er et trebjelkelag og vinduer har tolags isolerglass.

  Opplysninger om byggemåte er gitt av takstmann. For nærmere byggteknisk beskrivelse og tilstand vises det til tilstandsrapport av 05.10.2022 utført av Terje Sandhaugen samt selgers egenerklæring vedlagt salgsoppgaven.

  Ingen bygningsdeler er gitt TG 3.

  Følgende bygningsdeler er gitt TG 2:
  - Radonsikring
  - Bad

  Ytterligere opplysninger er gitt i hovedrapporten.

  Det gjøres oppmerksom på at tegninger av utvendig bod ikke foreligger i kommunens arkiver.
 • Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven.

  Bruksareal: ca. 111 m²
  Primærrom: ca. 101 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Vindfang, stue og kjøkken i 1. etasje samt stue, fire soverom, bad og vaskerom i underetasje.

  Følgende rom inngår i sekundærarealet:
  Utvendig bod.
 • Eiendommen har installert lader for elbil.

  Eiendommen har bredbånd fra Vitnett. Kostnad for etablering av abonnement på ca. kr 500,- må påregnes. Se vitnett.no for oppdaterte priser på abonnement.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarmingen er basert på elektrisitet og vedfyring. Varmekilder fremgår av standardbeskrivelsen.

  Siste varslet feiing ble utført 14.06.2021. Det er ikke registrert avvik på fyringsanlegget iht. opplysninger fra Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS Feieravdelingen. Megler mottar ikke opplysninger om ev. historiske avvik eldre enn 4 år.
 • Eiertomt på 234,1 m² iht. matrikkelbrev datert 23.11.2011.

  Tomten er i hovedsak opparbeidet med asfaltert gårdsplass. I bakkant av hytta er det er etablert en liten støttemur med beplantning mot vei.
 • Oppstillingsplass for flere biler på egen gårdsplass.
 • Felles privat vei.

  Felles privat vannforsyning.

  Felles privat avløpsanlegg.

  Utgifter forbundet med vei, vann og avløp dekkes gjennom serviceavgiften til Trollheimsporten Turistsenter AS. Denne utgjør p.t. kr 1 065,- pr. mnd.
 • Kr 602 250,- pr. 31.12.2020
 • Kr 5 347,- pr. år.

  Kommunale avgifter dekker eiendomsskatt, feie- og tilsynsgebyr samt fritidsrenovasjon. Renovasjon driftes og faktureres av Remidt IKS.
 • Eiendommen har følgende løpende kostnader pr. år:

  - Kommunale avg.: ca. kr 5 350,-
  - Serviceavgift: ca. kr 12 800,-
  - Forsikring: ca. kr 3 350,-
  - Strøm: ca. kr 10 400,-
  - Hytteforening: kr 250,-

  Totalt: ca. kr 32 150,-

  Megler gjør oppmerksom på at denne informasjonen er basert på selgers opplysninger og ikke er kontrollert noe utover dette. Boligens løpende kostnader vil variere ut i fra individuelle leverandøravtaler, samt beboers behov og forbruk.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen 7. mars 2013
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Hytteforening:
  Eiendommen er tilknyttet Breesgård Fritidsby's velforening. Hytteforeningens formål er å arbeide for å ivareta medlemmenes felles interesser gjennom samarbeid med bl.a. grunneier og kommune. Årlig kontingent til hytteforeningen utgjør p.t. kr 250,- og dekker drift av velforening, årsmøtekostnad samt kontingent i Oppdal Hytteforum og Norges Hytteforbund. Vedtekter samt referat fra siste årsmøte følger vedlagt salgsoppgaven.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Det er ikke registrert heftelser og/eller servitutter av betydning i eiendommens grunnbokblad.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Eiendommen selges for øvrig fri for pengeheftelser.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse og turistbedrift. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for Breesgård Fritidsby i Oppdal kommune, godkjent 25.06.2003 sak 03/062 er gjeldende. Reguleringsplan med bestemmelser følger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

  Interessenter oppfordres for øvrig til å sette seg inn i Kommuneplanens Arealdel 2019 - 2030, som blant annet gir god oversikt over eksisterende og framtidig bebyggelse og anlegg, sikrings- og faresoner m.m. For mer informasjon eller innsyn i kommuneplanen, ta gjerne kontakt med ansvarlig megler.
 • Gnr. 183, bnr. 95 i Oppdal kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300,-/2 700,-/2 600,- i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000,- ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest følge vedlagt salgsoppgaven.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

  Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Fremgangsmåte ved budgivning: Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen. Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan. Bekreft at innholdet i bud er korrekt ved å signere elektronisk. Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.

  Budforhøyelser kan gjøres enten ved å logge inn på nytt med BankID eller du kan sende svar til SMS-kvitteringen. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

  For bud som inngis skriftlig ved hjelp av budskjema, må budgiver ha legitimert seg overfor megler. Legitimeringen bør ikke skje ved oversendelse av kopi av bankkort. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

  Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Alle bud bør derfor ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.

  Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

  Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

  For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000,- (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 000,-, markedsføring kr 12 900,- og visninger kr 1 750, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Arve Ohrholm Sæther
  Kjersti Hals Sæther
Jon Ivar Jamtøy

Megler

Jon Ivar Jamtøy

93 42 68 96

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev