aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Klettstølvegen 167!
Velkommen til Klettstølvegen 167!

OPPDAL Klettstølvegen 167

Fritidsbolig i øvre del av Klettstølen med panorama mot Gjevilvassdalen - Helårsvei, strøm, vann og avløp - Nært skiløype

 • kr 2 800 000
 • BRA 77 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 800 000
 • Omkostningerkr 89 242
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 889 242
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1965
 • Soverom2
 • ArealP-rom 68 m²
 • Tomt1 157.6 m²
 • Eierform tomtEiet
 • Kr 2 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: Kr 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  Kr 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  Kr 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) Kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) Kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte) Kr 70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum kr 2 800 000,-))   Kr 89 242,- (Omkostninger totalt)   Kr 2 889 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse hytte
Eiendommen ligger i et svært attraktivt hytteområde ved inngangen til Gjevilvassdalen. Tomten er vestvendt med gode solforhold og panorama mot Gjevilvatnet. Området inviterer til aktiviteter i friluft året rundt, med turer i fjell, skog og mark, både til fots, på ski eller på sykkel. I Gjevilvassdalen finner en også den flotte sandstranda Rauøra. Området er rolig og barnevennlig. Om de mer urbane behov skulle melde seg, er sentrum av Oppdal med alpinanlegg og et rikt handels-, fritids- og kulturtilbud et kvarters kjøretur unna. Eiendommen består av hytte med kjøkken, stue, spisestue, gang, to soverom og toalettrom, anneks med oppholdsrom, vaskerom, badstu og hems med gang og to hemsrom med fire sengeplass samt frittstående uthus. Helårsvei, strøm, vann og avløp. Ta kontakt for visning!
Oversiktsbilde mot Gjevilvassdalen - Preparert skiløype tilknyttet Rauhovden rundt går like nedenfor eiendommen

Klettstølvegen 167, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Bruksareal
  1. etasje: 52 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 52 kvm Kjøkken, stue, spisestue, gang, to soverom og toalettrom.

  Anneks
  Bruksareal
  1. etasje: 16 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 16 kvm Oppholdsrom, vaskerom og badstu.

  Uthus
  Bruksareal
  1. etasje: 9 kvm To lagerrom. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven og omfatter alle bygg. Hems i anneks har ikke målbart areal grunnet lav takhøyde (under 190 cm) og inngår således ikke i arealene over.  Tomt
  1157.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 1157,6m² iht. eiendomskart mottatt fra kommunen. Iht. skylddelingsforretning tinglyst 22.01.1966 er tomten ett mål. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er skylddelt og at tomtens plassering og areal således må betraktes som omtrentlig. Grenselinjer og -punkter er i eiendomskart angitt som mindre nøyaktige (rosa). Det gjøres oppmerksom på at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes. Iht. eiendomskart ligger deler av anneks utenfor tomtegrensen, mens selger og grunneier mener dette ligger innenfor tomtens grenser. Uthuset ligger i sin helhet utenfor tomtegrensen. Tomten er hellende mot vest med panorama fra Dindalen i sør til Gjevilvassdalen i nordvest. I hovedsak naturtomt med lyng og gressbakke samt naturlig vegetasjon og noe beplantning. Det er etablert terrasse mot sør og vest i tilknytning til hytta og mot nordvest foran annekset. Markheller i skifer mellom bygningene. Tomten er delvis inngjerdet, men gjerdet følger ikke tomtegrensen. Flaggstang på eiendommen.

  Beliggenhet
  Denne eiendommen ligger i et svært attraktivt hytteområde ved inngangen til Gjevilvassdalen - "Norges vakreste seterdal". Tomten er vestvendt hellende med gode solforhold og panorama mot Gjevilvatnet. Området inviterer til allsidige aktiviteter i friluft året rundt, med turer i fjell, skog og mark, både til fots, på ski eller på sykkel. I Gjevilvassdalen finner en også den flotte sandstranda Rauøra, hvor bare badetemperaturen minner deg på at du befinner deg et godt stykke opp på den nordlige halvkule. For øvrig oppleves området rolig og barnevennlig. Om de mer urbane behov skulle melde seg, er sentrum av alpinbygda Oppdal med alpinanlegg og et rikt handels-, fritids- og kulturtilbud et kvarters kjøretur unna.

  Adkomst
  Kjør RV70 ca 12 km vestover fra Oppdal sentrum. Ta av til høyre inn på Festavegen ved skilt til Gjevilvassdalen. Hold til høyre etter å ha passert butikken og følg Osvegen inn mot Gjevilvassdalen (bomvei, avgift kr 80,-). Ca. 1,8 km fra RV70, tar du til høyre opp Klettstølvegen og følger denne ca. 1,4 km. Ta til venstre før den store parkeringsplassen og følg veien på nedsiden av gårdstun. Eiendommen ligger på venstre side ca. 300 meter fra parkeringsplassen. Se vedlagte kart for nærmere beskrivelse. Ved eventuelle fellesvisninger vil det bli satt opp visningsbukker fra Aktiv Eiendomsmegling.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av fritidsbebyggelse.

  Byggemåte
  Fritidsbolig oppført i én etasje. Denne ble påbygget i 1975. Bygningen har åpen fundamentering på pilarer. Veggkonstruksjonen er i hovedsak oppført i laftet tømmer samt noe bindingsverk, og er i tillegg til tømmer kledd med stående panel på vegger med bindingsverk. Taket er et saltak tekket med torv. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med doble enkeltglass, koblavinduer og 2-lags glass. I tillegg er det oppført et anneks i 1996, oppført på pilarer, hovedplan er med laftet tømmer, mens hemsdel har bindingsverk med stående panel. Taket er et saltak tekket med torv. Vinduer er koblavinduer. det er avdelt til tre rom, der et er en badstue med elektrisk badstuovn. Tilstøtende rom er benyttet som et enkelt vaskerom, også med hyttedusj med fotpumpe og egen plastbeholder for vann. Hemsdel er ikke målbar grunnet for lav takhøyde. Det er etablert en utvendig pipe med vedovn i hovedrom, trapp opp til hems. Det er innlagt strøm i annekset, ikke innlagt vann. Annekset er ikke videre vurdert, utover at det kunne observeres noe råte i nedre del av laftet tømmer på høyre side av ytterdør. På hems er det oppdelt til gang, samt to rom som benyttes som sovedel. Areal er oppmålt til 16m². Det er et lite uthus, sannsynlig fra byggeår for hytta. Dette er etablert ned mot bakkenivå, oppsatt i enkelt bindingsverk, kledd med stående panel. Taket er et saltak tekket med eternitplater. Generelt ble uthuset vurdert å være slitt, og man må påregne seg en større rehabilitering med dette, for å sette bygget i normalt god stand. Gjelder både for gulv, vegger og tak. Areal målt til ca. 9,5m². Opplysninger om byggemåte er gitt av takstmann. For nærmere byggteknisk beskrivelse og tilstand vises det til tilstandsrapport av 14.07.2023 utført av Terje Sandhaugen samt selgers egenerklæring vedlagt salgsoppgaven. Ingen bygningsdeler er gitt TG3. Følgende bygningsdeler er gitt TG2: - Drenering - Grunnmur og fundament - Balkong, terrasse, platting - Vinduer og dører - Yttervegger - Loft (konstruksjonsoppbygging) - Renner og nedløp - Takkonstruksjon - Taktekking - Etasjeskille og gulv på grunn - Ildsted/Skorstein - Kjøkken - Toalettrom - Trapp - Elektrisk - Ventilasjon Følgende bygningsdeler er gitt TG-IU (ikke undersøkt): - Utstyr på tak Ytterligere opplysninger er gitt i hovedrapporten.

  Innhold
  Hytte: Kjøkken, stue, spisestue, gang, to soverom og toalettrom. Anneks: Oppholdsrom, vaskerom, badstu og hems med gang og to hemsrom. Uthus: To boder.

  Standard
  Hytte Kjøkken: Heltregulv, beisede tømmer-/panelvegger, beiset panelhimling med åpne tømmeråser. Kjøkkeninnredning med malte/beisede fronter og benkeplater i heltre med nedfelt oppvaskbeslag. Integrert stekovn og koketopp. Frittstående kjøleskap. Fordelingsskap for strøm. Stue: Heltregulv, beisede tømmervegger, beiset panelhimling med åpne tømmeråser. Peisovn og panelovn. Brannmur i tegl. Spisestue: Heltregulv, beisede tømmervegger, beiset panelhimling med åpne tømmeråser. Innkasset vanninntak med varmtvannsbereder og stoppekran. Gang: Heltregulv, beisede tømmer-/panelvegger, panelhimling med åpne tømmeråser. Trapp mellom nivå 1 og 2. Panelovn. Soverom 1: Heltregulv, tømmer-/panelvegger, panelhimling med åpne tømmeråser. Plassbygd skap med kurvinnredning og garderobestang. Soverom 2: Heltregulv, beisede tømmer-/panelvegger, beiset panelhimling med åpne tømmeråser. Plassbygd overkøye med stige. Toalettrom: Laminatgulv, beisede tømmer-/panelvegger, beiset panelhimling med åpne tømmeråser. Servantbenk med heldekkende servant og skuffer. Speil med integrert belysning. Vegghengt hylle. Vegghengt wc med innbygd sisterne. Panelovn. Anneks Oppholdsrom: Heltregulv, tømmer-/panelvegger, panelhimling med åpne bjelker. Vedovn. Trapp til hems. Vaskerom: Heltregulv, tømmer-/panelvegger, panelhimling med åpne bjelker. Hyttedusj med kabinett, vanntank og fotpumpe. Badstu: Heltregulv, tømmer-/panelvegger, panelhimling. Benk i to etasjer. Elektrisk badstuovn. Hemsgang: Heltregulv, panelvegger, panelhimling med åpne tømmeråser. Sikringsskap. Trapp til 1. etasje. Hemsrom 1: Heltregulv, panelvegger, panelhimling med åpne tømmeråser. Stråleovn. Hemsrom 2: Heltregulv, panelvegger, panelhimling med åpne tømmeråser. Stråleovn.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplass ovenfor hytta.

  Diverse
  Det gjøres oppmerksom på at uthus er plassert utenfor tomtegrense. Selger opplyser at dette ble flyttet i samråd med grunneier i forbindelse med tilbygg på hytta. Det vises for øvrig til tomtebeskrivelse vedrørende upresise tomtegrenser. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Kr 2 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: Kr 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  Kr 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  Kr 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) Kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) Kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte) Kr 70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum kr 2 800 000,-))   Kr 89 242,- (Omkostninger totalt)   Kr 2 889 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på elektrisitet og vedfyring. Varmekilder fremgår av standardbeskrivelsen. Siste feiing og tilsyn med fyringsanlegg ble utført 21.03.2019. Det er ikke registrert avvik på fyringsanlegget iht. opplysninger gitt av Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS Feieravdelingen. Megler mottar ikke opplysninger om ev. historiske avvik eldre enn 8 år. Periodisk kontroll av elektrisk anlegg ble sist utført 06.10.2016. Det er ingen pålegg vedrørende elektrisk anlegg iht. opplysninger gitt av netteier Tensio.

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  5127

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter eiendomsskatt og renovasjon samt feie- og tilsynsavgift. Renovasjon utføres og faktureres av Remidt og er tatt med i beløpet ovenfor. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  71849

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Eiendommen har p.t. følgende løpende kostnader pr. år: - Kommunale avg.: ca. kr 5 100,- - Forsikring: ca. kr 3 500,- - Hytteforening: ca. kr 1 000,- - Andel drift/vedlikehold vei: ca. kr 5 000,- - Årskort bomvei: ca. kr 1 100,- - Vann/avløp: ca. kr 11 200,- - Strøm: ca. kr 13 000,- Totalt: ca. kr 39 900,- Megler gjør oppmerksom på at denne informasjonen er basert på selgers opplysninger og ikke er kontrollert noe utover dette. Boligens løpende kostnader vil variere ut i fra individuelle leverandøravtaler, samt beboers behov og forbruk.

  Årlig velavgift
  1000

  Velforening
  Eiendommen er tilknyttet Ytre Klettstølen hytteforening Hytteforeningen omfatter eiendommene i nordre/ytre del av Klettstølen, fra felles parkeringsplass og opp. Årlig kontingent utgjør p.t. kr 1 000,- som i hovedsak går til drift og vedlikehold av felles vei. Ev. ekstraordinære utgifter deles mellom oppsitterne. Det opplyses at det har oppstått skade på grøft/felles parkeringsplass, noe som vil innebære økte kostnader når dette skal utbedres.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1967/4210-2/64 - 11.11.1967 FORKJØPSRETT Rettighetshaver: Bakk Martin eller arvinger 1967/4210-3/64 - 11.11.1967 RETTIGHETER IFLG. SKJØTE Rettighet hefter i: Knr: 5021 Gnr: 201 Bnr: 2 Adkomst, parkering, vann, vannledning og strøm Av tinglyst skjøte fremgår det at arvinger av tidligere eier av grunneiendom har forkjøpsrett til eiendommen, alternativt rett til godkjenning av ny kjøper. Forholdet vil avklares etter aksept av bud. Konferer megler ved spørsmål. Kopi av tinglyst erklæring følger vedlagt salgsoppgaven.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig brukstilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. I Oppdal kommune ble det ikke utstedt ferdigattester for fritidsboliger som det ble søkt om før 01.01.97, da nye regler om ansvarsforhold ble innført. Før dette tidspunkt var det bygningsmyndigheten som skulle foreta ferdigbefaring av bygg, og gi ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Pga. avstander og antall fritidsboliger, ble det ikke ansett som hensiktsmessig og nødvendig og foreta slik ferdigbefaring på fritidsboliger. Mangel av ferdigattest for fritidsboliger som det er søkt om før 01.01.1997 vil ikke bli gjenstand for noen ulovlighetsoppfølging fra bygningsmyndigheten i Oppdal.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via felles privat vei. Kostnader til drift og vedlikehold av øvre/ytre del av veien inngår i kontingent til hytteforerning (se eget punkt). For andel utgifter til drift og vedlikehold av Klettstølvegen for øvrig betales forskuddsvis à konto beløp kr 3 000,-. Ev. overskytende faktureres som tillegg, ca. kr 2 000,- for inneværende år. Gjevilvassveien (Osvegen) er bomvei. Årskort for én bil utgjør p.t. kr 1 100,-. Øvrige priser for ulike passeringer og abonnement finner du ved å søke på Gjevilvassveien på youpark.no. Eiendommen er tilknyttet privat vann- og avløpsanlegg. Årlig avgift for vann og avløp er p.t. kr 11 210,-. Avgiften indeksreguleres hvert år.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen har status som fritidsbolig. Reguleringsbestemmelser for Rauhovden sone 5 del av gnr/bnr 201/2, godkjent 13.04.2015 sak 15/29 er gjeldende. For mer informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser eller ta kontakt med ansvarlig megler. Iht. kommuneplanens arealdel ligger eiendommen innenfor Hensynssone reindrift. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i Kommuneplanens arealdel som blant annet gir god oversikt over eksisterende og framtidig bebyggelse og anlegg, sikrings- og faresoner m.m. For mer informasjon eller innsyn i kommuneplanen, ta gjerne kontakt med ansvarlig megler eller se kommunens nettsider.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000,- (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Kr 2 800 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: Kr 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  Kr 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  Kr 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) Kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) Kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte) Kr 70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum kr 2 800 000,-))   Kr 89 242,- (Omkostninger totalt)   Kr 2 889 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  89242

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200,-/3 600,-/3 500,- i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000,- ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,7 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15 000,- markedsføring kr 12 900,-, registersøk og elektronisk signering kr 900,- og visninger kr 2000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Jon Ivar Jamtøy

Megler

Jon Ivar Jamtøy

93 42 68 96

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev