aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Oversiktsbilde

OPPDAL Museumsvegen 7

Enebolig i attraktivt strøk

 • kr 3 950 000
 • BRA 290 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 950 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 950 000
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 956
 • Soverom3
 • ArealP-rom 179 m²
 • Tomt947.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 950 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  98 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000))

  114 892 (Omkostninger totalt)

  4 064 892 (Totalpris inkl. omkostninger)
Attraktiv enebolig i populært boligstrøk. gangavstand til sentrum og sentrumsfunksjoner. Hoveddelen av boligen påbygd og modernisert og sammenbygd med en enkeltgarasje. På eiendommen er det oppført en relativt stor dobbeltgarasje (ca 50 kvm) samt et uthus/lekestue. Huset fremstår pent og velholdt. Kjøkkenet og bad er av nyere dato og fremstår moderne.

Museumsvegen 7, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  Kjeller: 39 kvm
  1. etasje: 156 kvm
  2. etasje: 49 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 130 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Entrè, gang, toalett, vaskerom/teknisk rom, kjøkken og stue.
  2. etasje: 49 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Gang, bad og tre soverom.
  Sekundærrom
  Kjeller: 39 kvm
  1. etasje: 26 kvm

  Garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 46 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 46 kvm  Tomt
  947.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomtearealet er basert på opplysninger i matrikkelbrev datert 14.10.2010. Tomten er romslig og flat og er opparbeidet med plen og asfaltert innkjøring/biloppstillingsplass. Ved huset er det opparbeidet altan/platting samt eget uteområde ved lekestue.

  Beliggenhet
  Denne eiendommen ligger i et svært attraktivt og etablert boligfelt i Oppdal sentrum. Det er kort avstand bort til butikkene i sentrum, men samtidig langt nok unna til at det er svært rolig og fredelig her. Huset er plassert slik på tomta at det blir et stort og solrikt uteområde mot sørvest Det er kun ca. 550 meter bort til butikkene og alle fasiliteter i sentrum. Skolene ligger også innenfor gangavstand, og det er kun 250 meter til nærmeste barnehage. Oppdal byr for øvrig på det meste og beste av muligheter for aktiviteter en kan tenke seg gjennom året: Turer i fjellet, Norges største alpinanlegg, jakt og fiske, golfbane, curling, bowling, rafting, kulturhus med kino, basseng osv.

  Adkomst
  Når du kjører nordover fra Oppdal sentrum, tar du opp til venstre rett før YX-stasjonen, og opp på Høgmovegen. Her tar du til høyre, og så opp til venstre i Gorsetvegen etter kun 80 meter. Følg denne veien oppover i ca. 140 meter, og ta så inn til høyre i Museumsvegen. Huset ligger nå på venstre side etter ca. 110 meter. Ved fellesvisning vil det bli satt opp visningsskilt fra Aktiv Eiendomsmegling.

  Byggemåte
  Se vedlagte tilstandsrapport for beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  Boligen inneholder følgende: 1. etasje: Entrè, gang, toalett, vaskerom/teknisk rom, kjøkken og stue 2. etasje: Gang, bad og tre soverom. Kjelleretasje: Kjelleren består av tre boder. For øvrig: - Garasje sammenbygd med huset. Motorstyrt leddheiseport - Romslig frittstående garasje med motorstyrt leddheiseport. Garasjen har egen inngangsdør. - Overbygd inngangsparti - Altan mot sør og vest - Varmepumpe og peisovn i stue. - Søppelstativ

  Standard
  1. etasje Entrè: Malte plater i himling og på vegger. Skifer på gulv. Gang: Malte plater i himling og på vegger. Laminat på gulv. Trapp opp til 2. etasje. Toalett: Malte plater i himling og på vegger. Belegg på gulv. Vegghengt Wc. Servant. Speil. Vaskerom/teknisk rom: Malte plater i himling og på vegger. Belegg på gulv. Stor skyvedørsgarderobe og benk. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utslagsvask Sluk. Dør ut. Kjøkken: Malte plater i himling og på vegger. Laminat på gulv. Stor og flott profilert kjøkkeninnredning. Laminert benkeplate med flis over benk. Lys under overskap. Nedfelt koketopp og oppvaskkum. Avtrekksvifte med lys. Innebygd stekeovn. Kjølehjørne. Innebygd stekeovn samt mikrobølgeovn. Stue: Malt panel med åser i himling og malt panel/strie/brystingspanel på vegger. Laminat på gulv. Peisovn. Varmepumpe. Egen krok med spisestue. Skyvedør til altan. Opplegg for tv. 2. etasje Gang: Malte plater i himling og på vegger. Laminat på gulv. Bad: Malte plater med spotter i himling. Baderomsplater på vegger og belegg på gulv. Stor baderomsinnredning med heldekkende servant og høyskap. Speil med lys. Dusjhjørne. Vegghengt toalett. Mekanisk avtrekk. Vannfordelingsskap. Soverom 1:Malte plater i himling og på vegger. Laminat på gulv. Soverom 2: Malte plater med spotter i himling og malte plater på vegger. Laminat på gulv. Soverom 3: Malte plater i himling og på vegger. Laminat på gulv. Kjelleretasje: Bod 1: Boden er uinnredet (murvegger og murgulv). Trapp opp til 1. etasje. Bod 2: Boden er uinnredet (murvegger og murgulv). Varmtvannsbereder. Bod 3: Boden er uinnredet (murvegger og murgulv). Øvrig informasjon om standard Utvendig vannkrane ved inngangsparti Spotbelysning over garasjeport Mer informasjon om eiendommens standard finner du i vedlagte egenerklæring fra selger, samt i tilstandsrapport fra takstmann. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Eiendommen har i tilstandsrapport fått 27 forhold anmerket som TG2. Se tilstandsrapport for beskrivelse av disse forholdene Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 3. Utvendig - takkonstruksjon tilbygg. Kostnadsestimat 10.000-50.000,- Utvendig - balkonger, terrasser og rom under balkonger. Kostnadsestimat 10.000 - 50.000,-

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Tilbygg / modernisering 1996 Hovedbygg tilbygget. Med utvidelse av stue, vaskerom,toalettrom, entre og garasje. Utført av Team Bygg. 1996 Skiftet yttertak og ytterkledning. Utført av Team Bygg. 2011 Kjøkkeninnredning 2017 Bad 2 etasje Totalrenovering. Utført av Team Bygg. 2017 Nye gulv i kjøkken og gang. Utført av Team Bygg.

  Parkering
  Parkering i garasje sammenbygd med huset samt i frittstående garasje. Biloppstillingplasser på eiendommen

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Det gjøres oppmerksom på at det er avvik mellom bygningstegninger og dagens løsning. Det er den faktiske bruken av rommene som har avgjort hva rommene er definert som i salgsoppgaven, og om rommet er primær- eller sekundærrom. Dette betyr at rommene både kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Arealene (BRA) er oppgitt inkludert garasje sammenbygd med huset. Arealene av den frittstående garasjen er også inkludert i oppgitte totalareal. Uteboden er ikke ikke inkludert i totalen. Denne er på ca. 5 kvm BRA. Eiendommens bruksnavn er "kosebu" Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS har opplyst at det den 16.10.2016 ble gitt fyringsforbud på skorstein. Kommunale kart viser at det går en overvannsledning over eiendommen (vest på tomten). Kart over eiendommen viser at huset står i og over grenslinjen med nabo mot øst

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 950 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  98 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000))

  114 892 (Omkostninger totalt)

  4 064 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet (varmepumpe, varme i gulv samt panelovner) samt ved (ovn i stue)

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  15054

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter dekker eiendomsskatt vann og avløp samt et årlig feie- og tilsynsgebyr. Renovasjon foretas og faktureres av Remidt og er tatt med i beløpet ovenfor

  Formuesverdi primær
  698927

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2516136

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Forsikring kr 16.752,- Vitnett kr 12.295,- Strøm kr 15.400,

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5021/288/48: 20.03.1952 - Dokumentnr: 329 - Forkjøpsrett BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT RETTIGHETSHAVER: OPDAL MEIERI AL FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ifølge opplysninger fra Oppdal kommune foreligger det verken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Dette er heller ikke uvanlig for eiendommer oppført på denne tiden. Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig/kommunal vei, vann og avløp. Det vil som regel være private stikkledninger selv om eiendommen er tilknyttet offentlig anlegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for Bjerkehagen, Oppdal kommune stadfestet 9. april 1973 er gjeldende. For mer informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller ta kontakt med ansvarlig megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 950 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  98 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000))

  114 892 (Omkostninger totalt)

  4 064 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 500,- markedsføring kr 15 900,- og visninger kr 1 750, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.  Alle beløp er inkl. mva. 

Bjarne Brattbakk

Megler

Bjarne Brattbakk

46 81 93 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev