aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Tømmerveien 28.

Ørje Tømmerveien 28

Ørje - Fin leilighet med attraktiv beliggenhet. Gangavstand til alt. Flott utsikt. Garasje.

 • 1 730 000
 • BRA 84 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING1 730 000
 • OMKOSTNINGER13 954
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 743 954
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 991
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 79 m²
 • FELLESKOST./MND5 354
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 1 730 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  5 000,- (Omkostning kjøper - betales i sluttoppgjøret)
  194,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  13 954,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 743 954,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
2. etg.: Bad/vaskerom, entré, gang, kjøkken, stue med utgang til balkong på 21 m², vendt mot vest, 2 soverom, bod.

Garasje 23 kvm.
Terrasse

Tømmerveien 28, Viken

 • Overflater
  Gulv: Laminat i entré/gang, stue, kjøkken og soverom. Belegg i bad.
  Vegger: Malte/tapetserte overflater. Brystning i entré og gang.
  Våtromstapet på bad.
  Himlinger: Betong. Nedsenket i himling i ett soverom og deler av stue.

  Bad/vaskerom:
  Bad/vaskerom med løsninger hovedsakelig fra byggeåret, nyere innredninger og utstyr i 2020. Det er belegg på gulvet og våtromsbelegg på vegger. Rommet er innredet med servantinnredning med slette fronter i høyglans hvit, overhengende speil med belysning. Dusjkabinettet er plassert i hjørnet og har dører av glass, dusjarmaturet er håndholdt. Videre er det montert toalett, og det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Badet ventileres via ventil som er tilkoblet skapvifte. Panelovn på veggen varmer opp rommet.
  TG 3: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav.
  Tiltak: Totalrenovering er kun en anbefaling grunnet alder. Badet kan fortsatt tåle forsiktig bruk med tett dusjkabinett. Det er dog ingen garantier. En slik løsning kan forhindre fuktskade, men gir ingen erstatning for tettesjikt/membran samt skader på rør.

  Kjøkken:
  Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue, hvor det er plass til spisegruppe. Egen barløsning på kjøkkenet. Innredningen er fra 2013, og har profilerte, lyse fronter og laminerte benkeplater. Det er opplegg og plass til oppvaskmaskin i innredningen. Kjøkkenvasken av rustfritt stål, er nedsenket i benkeplaten og inneholder vaske- og skyllekum. Kjøkkenventilatoren er plassert over plass til komfyr og er tilkoblet skapvifte. Det er montert belysning og det er lagt fliser på veggen mellom skap.
  TG 2: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Påvist noe slitasje på innredningen, utover normal slitasjegrad. Noen fronter er også ujusterte.
  Tiltak: Det må påregnes lokal utbedring/utskiftning.

  Elektrisk anlegg:
  Sikringsskap med automatiske sikringer. Nyere kurser til garasje og varmepumpe. Downlights i deler av stue og ett soverom.
  Elektrisk oppvarming med panelovner.
  TG 2: Foreligger ikke dokumentasjon på alle arbeider utført på det elektriske anlegget, takstmannen anbefaler derfor at det utføres en utvidet el-kontroll på det elektriske anlegget.
 • Leiligheten ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Ørje i Marker kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, populære Bakergården Cafe, samt et godt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall, treningssenter og svømmehall, samt kort vei til flotte turområder og bade- og fiskemuligheter. Leiligheten ligger rett ved, og med utsikt mot Ørje Sluser fra den solrike balkongen. Ørje er kjent for sitt kanalmuseum og dampbåtklubben, og hvert år i slutten av juni arrangeres det Slusefestival på kanalmuseets område. I august arrangeres Kanallekene, med fiskekonkurranse, rebuskonkurranse, dampbåter, paraseiling, teater og mye annet gøy. Her kan hele familien kose seg med morsomme og lærerike aktiviteter. Slusene er plassert mellom Rødenessjøen og Øymarksjøen, begge med mange fine turområder. I tillegg ligger Stora Lee, en grensesjø med 365 øyer i forskjellige størrelser, bare ca. 35 kilometer fra Ørje. Stora Lee er en del av Dalslands kanal, og et eldorado for blant annet kanopadlere og båtfolk. Det er kun ca. 13 minutter med bil til fine shoppingmuligheter i Töcksfors.
 • Leilighet i underetasje i terrassehus, på totalt 84 m².
  Bygningen ble oppført i 1991.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Taktekking:
  Taket er tekket med lekter, sløyfer og betongtakstein, undertaket er ukjent.
  Taktekkingen er fra byggeåret.
  TG 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekking og mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak.
  Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av taktekking nærmer seg. Tidspunkt for utskiftning av undertak nærmer seg.

  Nedløp og beslag:
  Pipe er helbeslått med blikk over taket. Takrenner, nedløp og beslag er av overflatebehandlet stål.
  TG 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må beslag/renner/nedløp skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Veggkonstruksjon:
  Bærende konstruksjoner er av betong, med utfyllende bindingsverksvegger i tre, som er kledd utvendig med liggende trekledning. Antatt oppført og isolert etter de forskriftskrav som var gjeldende ved oppføringstidspunktet.

  Takkonstruksjon/Loft:
  Bærende takkonstruksjon i tre, type saltak.

  Vinduer:
  Vinduer med rammer og karmer i tre.
  Vindusglass er av 2-lags isolerglass, fra byggeåret.
  TG 2: Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Ved funksjonstesting av vinduer, ble det påvist at noen vinduer subber i karm.
  Tiltak: Vinduer må justeres.

  Dører:
  Ytterdør med glassfelt, fra 2017. Terrassedør med isolerglass, fra byggeåret.
  TG 2: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Dårlige tetningslister rundt terrassedør.
  Tiltak: Det bør gjøres tiltak for å lukke avviket.

  Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
  Balkong på 21 m², vendt mot vest, med tilgang fra stue. Av materialer er det benyttet trykkimpregnerte gulvbord og det er brukt malt
  trevirke på rekkverket. Det er montert stikkontakt på veggen og det er montert markise som er motorisert.
  TG 2: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Rekkverkshøyde målt til under 1 meter, som er dagens krav til rekkverk. Rekkverket er dog iht. krav ved oppføringstidspunktet. Påvist dels værslitt trevirke på balkongen.
  Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav.

  Etasjeskille/gulv mot grunn:
  Betong mellom etasjene. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet.
  TG 2: Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter.
  Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående
  tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Ytterligere undersøkelser må foretas for å få kartlagt omfanget for utbedring.

  Rom Under Terreng:
  Veggene har betong/mur.
  TG 2: Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Takstmannen gjorde fuktsøk direkte på grunnmursvegger ved hjelp
  av ett Protimeter, påvist svakt forhøyede verdier i boden.
  Tiltak: Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskader.

  Vannledninger:
  Rørføringer er av kobber. Stoppekran og vannmåler er plassert i bod.
  TG 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. • Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.

  Avløpsrør:
  Avløpsledninger er av plast.
  TG 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. • Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.

  Ventilasjon:
  Tilluft via spalteventiler i vinduer. Mekanisk avtrekk på kjøkken og bad. Tilluft via spalteventiler. Ny skapvifte i 2018.

  Andre VVS-installasjoner:
  Luft/luft varmepumpe i stue, type Mitsubishi, fra 2008.
  TG 2: Det har ikke vært avholdt service på anlegget senere år. Mer enn halvparten av forventet brukstid på VVS-installasjoner er oppbrukt.
  Tiltak: Anlegget må sjekkes av fagperson, som må utføre eventuelle tiltak på anlegget. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden VVS-installasjonen(e) fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre VVS-installasjoner.

  Varmtvannstank:
  Varmtvannstanken er plassert i bod og er på 200 liter, fra 2015.
  TG 2: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Varmtvannstanken er tilkoblet med vanlig stikkontakt. Nye varmtvannsberedere (med effekt på 1500 W eller mer) som installeres, må være fast tilkoblet. Det er ikke lenger lov å koble til vanlig
  stikkontakt.
  Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.
 • 2. etg.: Bra/P-rom: 84/79 kvm.


  Følgende rom inngår i primærareal:
  Bad/vaskerom, entré, gang, kjøkken, stue med utgang til balkong på 21 m², vendt mot vest, 2 soverom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Luft/luft varmepumpe i stue, type Mitsubishi, fra 2008.
  Elektrisk oppvarming med panelovner.
 • Andel av felles, eiet tomt på 3 383,2 m². Eiendommen er opparbeidet med asfaltert adkomst samt diverse beplantninger. Parkering i
  garasje.
 • I garasje.
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: Sarpsborg og omegn boligbyggelag.
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra oppdragsansvarlig.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er som regel ikke tillat å holde dyr. Beboer kan likevel holde dyr hvis gode velferdsmessige grunner taler for det og det ikke er til ulempe for borettslaget eller de andre brukerne av eiendommen, jfr. § 5-2 i husleieloven.

  Dyrehold skal søkes styret i borettslaget.
 • Gjensidige Forsikring. Avtalenr: 87383948.
 • Formuesverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig: kr 363 386 Som sekundærbolig: kr 1 308 189
 • Kr. 5 054,- pr. måned. (Vil øke til 5.354,- fra 01.01.2023.)

  Fordelt som følger:
  Felleskostnader: kr. 4.800,- (fra 01.01.2023, vil felleskostnader øke til kr. 5.100,-)
  Eiendomsskatt: kr. 254.

  Dette inkluderer avgift for kommunale avgifter, tv/internett, vedlikehold bygninger, forsikring av bygninger, eiendomsskatt, forretningsførsel og revisjon, strøm på fellesarealer, m.m.

  OBS ! VANN- OG AVLØPSGEBYR BLI AVREGNET FOR HVER BOENHET I BORETTSLAGET.
 • Andel fellesgjeld kr. 0,-
  Andel fellesformue kr. 60.984,-
 • Boligselskap er ikke tilknyttet sikringsordning.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Radon:
  TG 2: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Reguleringsplan Del av Ørje sentrum - Høvleritomta - Bolig. Vedtak: 30.06.87
 • Andelsnr. 202 Orgnr. 953266237 i Marker kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 5.000 -, oppgjørshonorar kr.0 ,- og visninger kr. 0 , -, Markedspakke 22.000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle avtalte utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Per Morten Gromholt
Tone Johnsrud

Megler

Tone Johnsrud

90 77 53 46

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev