aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Geilan 6. Flott enebolig med solrik tomt og hage. Sentralt og attraktivt

ORKANGER Geilan 6

Enebolig med sentral og attraktiv beliggenhet i Geilan | 2 bad | 4 sov | Loftstue | Garasje | Solrik flat tomt

 • kr 4 500 000
 • BRA 248 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 500 000
 • Omkostningerkr 129 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 629 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 953
 • Soverom4
 • ArealP-rom 181 m²
 • Tomt750 m²
 • Eierform tomt -
 • 4 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  112 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000))

  129 542 (Omkostninger totalt)

  4 629 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Innholdsrik enebolig med fin beliggenhet i Geilan på Orkanger. En meget flott familiebolig som byr på renoverte og moderne rom. Inneholder i 1. etasje entrè, stue/ spisestue, stort flislagt bad fra 2016, nyoppusset kjøkken fra 2009, eget vaskerom med walk-in-closet. 2. etasje med 4 store soverom, bad/ wc med dusj og loftstue. Tilbygget garasje, samt uthus og dukkestue. Boligen har en uinnredet kjeller som blir brukt til boder og oppbevaring. Fra stuen er det utgang til stor veranda med delvis takoverbygg, hvor du kan nyte fine sommerdager. Eiendommen har gode solforhold. Beliggende tilbaketrukket i rolig gate i sentrum av Orkanger. Her er det gangavstand til de aller fleste fasiliteter. Velkommen til visning!

Geilan 6, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  -1. underetasje: 49 kvm Følgende rom inngår i P-ROM: Kjeller. Etasje: Gang med trapp og gang. Følgende rom Inngår i S-ROM: Kjeller. Etasje: 5 boder.
  1. etasje: 118 kvm Følgende rom inngår i P-ROM: 1. etasje: Entre/gang, gang med trapp, bad, vaskerom, kjøkken og stue. Følgende rom inngår i S-ROM: 1. etasje: Garasjerom.
  2. etasje: 81 kvm Følgende rom inngår i P-ROM: 2. etasje: Gang med trapp, bad, stue, gang og 4 soverom.
  Primærrom
  -1. underetasje: 13 kvm Følgende rom inngår i P-ROM: Kjeller. Etasje: Gang med trapp og gang.
  1. etasje: 87 kvm Følgende rom inngår i P-ROM: 1. etasje: Entre/gang, gang med trapp, bad, vaskerom, kjøkken og stue.
  2. etasje: 81 kvm Følgende rom inngår i P-ROM: 2. etasje: Gang med trapp, bad, stue, gang og 4 soverom.  Tomt
  750m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat tomt med hage Bortfester er Kjersti Røhme. Festeavgift er p.t. kr 11 378,- pr. år, med forfall 01.07. Festeavgiften er neste gang gjenstand for regulering i 2024 Festekontrakten er vedlagt i salgsoppgaven. Det følger av § 32 i dagens tomtefestelov at fester kan kreve innløsning av festetomt til bolig- eller fritidshus når det er gått 30 år av festetiden - om ikke kortere tid er avtalt - eller når festetiden er ute. Etter at det er gått 30 år av festetiden, kan festeren også kreve å få innløse en festetomt til bolighus hvert andre år, og en festetomt til fritidshus hvert tiende år. Krav om innløsning skal etter § 36 framsettes av festeren skriftlig og senest ett år før innløsningstiden er inne. Videre følger det av § 37 at innløsningssummen skal være 25 ganger festeavgift etter regulering på innløsningstidspunktet. I enkelte tilfeller vil bortfester kunne kreve regulering av festeavgift i samsvar med § 15 ved fastsettelse av innløsningssum. Om ikke annet er avtalt, kan bortfesteren likevel kreve at innløsningssum for andre tomter enn de som er festet bort på ubestemt tid uten oppsigelsesrett for bortfesteren, skal være 40 prosent av råtomteverdi på innløsningstidspunktet. Dagens ordning pålegger fester ingen plikt til å innløse tomten. Den europeiske menneskerettsdomstol (EMD) kom i 2012 til at tomtefesteloven § 33 om rett til å forlenge festeforholdet til samme leie som tidligere når festeavtalen utløper, er i strid med Den europeiske menneskerettskonvensjon (EMK). Dette har medført endringer i tomtefesteloven, med virkning fra 1. juli 2015, og endringene gir bl.a. bortfester rett til et engangsløft av festeavgiften i forbindelse med forlengelse av utløpt festeavtale, jf. lovens § 15. Vi anbefaler alle interessenter om å sette seg inn i lovverket og konfere megler ved spørsmål.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Orkanger. Det er kort gange til skole (både barneskole og ungdomsskole). Tar man beina fatt er det kun en liten gåtur ned til badestrender og turområder ved Gammelosen (Vannspeilet). Like ved eiendommen finner man Orklaparken. Her kan man gå tur langs elva. Det er godt utvalg av dagligvarebuttiker, kommunesenter, legekontor, restauranter/utesteder, bussforbindelser m.m. innen kort avstand fra eiendommen Vender man snuten opp mot "bakkan", kan man følge veien opp til Ulvåshytta. Her legger mange søndagsturen. Fra sentrum er det ca. 4,5 km. opp til hytta. Her går tilnærmet uendelige stier videre innover marka. På vinteren kan man glede seg over milevis med oppkjørte løyper samt søndagsåpen hytte med hyggelig bevertning og salg av kaffe, vaffel og kaker.. Kommunens største satsning noensinne, Folkehelsesenteret, åpnet i 2020. Senteret er ca. 5000 kvm med plass til ca. 450 brukere samtidig. Her er eget badeanlegg hvor det er terapibad, 25 meters basseng med seks konkurransebaner, opplæringsbasseng og eget stupebasseng. I tillegg boblebad, barnebasseng og et aktivitesbasseng med geysir, boblebenk, strømmekanal, bølgebasseng, vannkanon, samt vannsklier. Folkehelsesenteret ligger like ved Orklahallen, klatrehallen og vakre Idrettsparken. Orkanger har et godt næringsliv, med flere store industribedrifter. Industrien ligger hovedsakelig i området Grønøra.

  Adkomst
  Se kart på finn.no Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehage, barneskole og ungdomsskole i umiddelbar nærhet.

  Byggemåte
  Enebolig oppført over 2 etasjer + kjeller. Over grunnmuren som er i betong er det yttervegger i tre som er utvendig kledd med stående trekledning. Etasjeskillene er trebjelkelag. Taket har saltaks form og er tekket med profilerte metallplater. Vinduer med isolerglass. Dette i henhold til takstmann.

  Innhold
  BRA: 248 m2 P-ROM: 181 m2 S-ROM: 67 m2 Følgende rom inngår i P-ROM: 1. etasje: Entre/gang, gang med trapp, bad, vaskerom, kjøkken og stue. Følgende rom inngår i S-ROM: 1. etasje: Garasjerom. Følgende rom inngår i P-ROM: 2. etasje: Gang med trapp, bad, stue, gang og 4 soverom. Følgende rom inngår i P-ROM: Kjeller. Etasje: Gang med trapp og gang. Følgende rom Inngår i S-ROM: Kjeller. Etasje: 5 boder.

  Standard
  Standard: 1 etasje. Entre: Laminatfliser på gulv, malt brystpanel og malt strukturtapet på vegg og takess i himling. Bad: Fliser på gulv, fliser på vegg og malt smartpanel i himling. Vaskerom: Fliser på gulv, malt panel på vegg og takess i himling. Kjøkken: Laminat på gulv, malte flater på vegg og malte flater i himling. Stue: Laminat på gulv, malte flater på vegg og malte flater i himling. Gang med trapp: Laminatfliser på gulv, malt panel på vegg og malte flater i himling. Garasjerom: Betonggulv, panel på vegg og panel i himling. Primærrom: 2. Etasje: Gang med trapp, bad, stue, gang og 4 soverom. Standard: 2. Etasje. Gang med trapp: Laminat på gulv, malt panel og malte flater på vegg og takess i himling. Bad: Belegg på gulv, våtromsplater på vegg og takess i himling. Stue: Laminat på gulv, malte flater på vegg og takess i himling. Gang: Laminat på gulv, malte flater på vegg og takess i himling. Soverom 1: laminat på gulv, malte flater på vegg og takess i himling. Soverom 2: Laminat på gulv, malte flater på vegg og takess i himling. Soverom 3: Laminat på gulv, malte flater på vegg og takess i himling. Soverom 4: Laminat på gulv, malte flater på vegg og takess i himling. Primærrom: Kjeller. Etasje: Gang med trapp og gang. Sekundærrom: Kjeller. Etasje: 5 Boder. Standard Kjeller. Etasje: Gang med trapp: Betonggulv, malte flater på vegg og malt panel i himling. Gang: Betonggulv, malte flater og malt panel på vegg og malt panel i himling. Bod 1: Betonggulv, malte flater på vegg og malte flater i himling. Bod 2: Betonggulv, malte flater på vegg og malte flater i himling. Bod 3: Betonggulv, malte flater og malt panel på vegg og malt panel i himling. Bod 4: Belegg på gulv, malte flater og panel på vegg og malt panel i himling. Bod 5: Betonggulv, malte flater på vegg og malte flater i himling.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber.

  Parkering
  Garasje og på egen tomt.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmåling.

  Diverse
  Eiendommen består av to tomter, en eiet og en festet. gnr/bnr/fnr: 5/1/13 og 6/97 Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Konklusjon takstmann: Enebolig som har vært gjenstand for flere oppgraderinger/utskiftinger de senere åra, nevner her etter opplysninger fra tidligere prospekt og årstall på produkt: Oppgradering av badet i 1 etasje 2016, oppgradering av kjøkkenet 2009, varmepumpe luft til luft som er datert 2021, utskifting av diverse vinduer og terrassedører i årenes løp der de nyeste vinduene er datert 2008/2009, flere vinduer antas og være fra rundt år 2000 en gang og terrassedør på stuen er datert 2008. I tillegg er det diverse terrasser som er av noe nyere dato. Utover dette er det ikke foretatt vesentlige oppgraderinger/utskiftinger de senere åra og følgelig må en god del oppgradering/utskifting og vedlikehold påregnes i tiden som kommer. For videre vurdering anbefales det og gå nøye igjennom rapportens respektive punkter. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. TG3: - Innvendig > Rom Under Terreng - Innvendig > Innvendige trapper - 2 - Tomteforhold > Drenering TG2: - Utvendig > Nedløp og beslag - Utvendig > Veggkonstruksjon - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft - Utvendig > Vinduer - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Innvendig > Pipe og ildsted - Innvendig > Innvendige trapper - Innvendig > Innvendige dører - Utvendig > Vinduer - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Innvendig > Pipe og ildsted - Innvendig > Innvendige trapper - Innvendig > Innvendige dører - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad - Våtrom > Overflater Gulv > Bad - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad - Våtrom > Ventilasjon > Bad - Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom - Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom - Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad - Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken - Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken - Tekniske installasjoner > Vannledninger - Tekniske installasjoner > Avløpsrør - Tekniske installasjoner > Ventilasjon - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg - Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter - Tomteforhold > Terrengforhold Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  112 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000))

  129 542 (Omkostninger totalt)

  4 629 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedovn, varmepumpe og elektrisitet

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  16891

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  I tillegg betales det renovasjon til Remidt kr 6.500,- for 2022. Avgifter kan variere. Faktureres over 4 terminer.

  Formuesverdi primær
  887991

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3196766

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5059/5/1/13: 05.08.1953 - Dokumentnr: 1296 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Festetid: 80 år ÅRLIG AVGIFT NOK 66 BESTEMMELSE OM INNLØSNINGSRETT BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2018 - Dokumentnr: 80697 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1638 Gnr:5 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2020 - Dokumentnr: 968611 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5024 Gnr:5 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Boligen er registrert i matrikkel og det er ikke uvanlig at det er mangelfulle arkiv på eldre boliger i Orkland kommune. Det foreligger noen byggetegninger, men er mangelfulle tegninger av boligen. Vi har derfor ikke fått sammenligne byggetegninger opp mot dagens bruk. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Kjøper overtar ansvar og risiko knyttet til dette. Konferer megler.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  112 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000))

  129 542 (Omkostninger totalt)

  4 629 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  129542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Megler

Tor Håkon Skogstad

90 40 31 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev