aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Laguneparken v/Cathrine Rogne har gleden av å presentere Brothaugen 4P!

OS Brothaugen 4P

Flott 3-roms leilighet fra 2012 | 2 faste parkeringsplasser | Elbil-lademulighet | Sentralt

 • kr 2 650 000
 • BRA 73 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 650 000
 • Omkostningerkr 80 592
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 782 887
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 012
 • Soverom2
 • ArealP-rom 65 m²
 • Felleskostnaderkr 2 311
 • Tomt10 520 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 650 000,- (Prisantydning)
  52 295,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  67 550 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000))

  80 592 (Omkostninger totalt)

  2 782 887 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Laguneparken v/Cathrine Rogne har gleden av å presentere Brothaugen 4P! En flott 3-roms leilighet fra 2012 med balkong og 2 faste parkeringsplasser, hvor det er mulighet for elbil-lader på en av plassene. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og har gode solforhold med balkong og uteområde ved inngangsparti. Moderne åpen løsning mellom stue og kjøkken, og to soverom i god størrelse med plass til garderobe og dobbeltseng. Badet er modernisert i 2023. Ideell beliggenhet med umiddelbar nærhet til flere flotte turområder, gangavstand til badeplass og barnehage, og ca. 5 minutters kjøring til skole. Med den nye hovedveien til Bergen bruker du kun 15 min til Lagunen og 25 min til Bergen sentrum. Husk visningspåmelding til megler!

Brothaugen 4P, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 73 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 65 kvm Gang(5,8m²), bad/vaskerom(5,2m²), soverom(10,7m²), soverom(7,5m²), stue og kjøkken(33,4m²).
  Sekundærrom
  2. etasje: 8 kvm Bod(3,1m²), bod med utvendig inngang(5,2m²).  Tomt
  10520m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, plen og diverse beplanting.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en flott beliggenhet på Os med gangavstand til både sentrum og turområder. I området er det kort kjøreavstand til blant annet dagligvarebutikk og gangavstand til barnehage. Til nærmeste busstopp bruker man ca. 5 minutter. Det er gode bussforbindelser mellom Halhjem, Osøyro og Bergen, samt Haukeland sykehus. Leiligheten ligger ideelt til med kort avstand til utløp av den nye hovedveien til Bergen sentrum. Med denne kommer du til Lagunen på 15 minutter og Bergen sentrum på 25 minutter. For de spreke og turglade ligger i Liafjellet lett tilgjengelig rett utenfor dørstokken, og nærmeste badestrand i Tellevika er kun 5 minutters gange unna.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Eiendommen ligger i et område med tilsvarende bebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som pulttakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med takpapp. Taket er ikke besiktiget.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja. Vannlekkasje i tak over soverom. Utbedret medio vinter 2018/2019, rettet via forsikring på sameiet. Ansvarlige parter: kuvågen boligsameiet, allianse skadeavd, og fløysand tak. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Skiftet elmotor og filtre iløpet av eierskapet på ventilasjonsanlegg.(filtre gjennomsnittlig pr 2 år). Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Ja, foreligger avtale hos elaway, med leiemulighet av ladeboks. Hvor vi leier ladeboks pr mnd. Infrastruktur eies av sameiet. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av faglært. Utbedring av takpapp for sameiet. Utbedring av gelender på altan/terrasse. (Utbedret av sameiet.) Fløysand tak, ukjent snekkerfirma. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger)? - En av enhetene i blokk (4r) har hatt problemer med sjeggkre, dette ble utbedret ved salg av enhet i vår 2022. For utfyllende informasjon, se vedlagt egenerklæringsskjema.

  Innhold
  Aktiv Laguneparken v/Cathrine Rogne har gleden av å presentere Brothaugen 4P! En flott 3-roms leilighet fra 2012 med balkong og 2 faste parkeringsplasser, hvor det er mulighet for elbil-lader på en av plassene. Boligen ligger i et veldrevet sameie med hyggelige naboer. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og har gode solforhold med balkong og uteområde ved inngangsparti. Moderne åpen løsning mellom stue og kjøkken, og to soverom i god størrelse med plass til garderobe og dobbeltseng. Badet er modernisert i 2023 med nye baderomsplater. Ideell beliggenhet med umiddelbar nærhet til flere flotte turområder, gangavstand til badeplass og barnehage, og ca. 5 minutters kjøring til skole. Med den nye hovedveien til Bergen bruker du kun 15 min til Lagunen og 25 min til Bergen sentrum.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Alle bygningsdeler har blitt gitt tilstandsgrad 1.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Selger opplyser om at følgende ikke medfølger i handelen: - Utvendige bodhyller som ikke er fastmontert - Vaskemaskin på bad - Dekorasjonshyller i stue - Speil i gang Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  - Bygget på en del av kjøkkeninnredningen i 2016. - Skiftet baderomsplater på to av veggene på badet i 2023.

  Parkering
  To faste parkeringsplasser hører til leiligheten, hvorav det er mulighet for å leie elbil-lader på en av plassene. Sameie har i 2021 investert i felles infrastruktur til lading. Anlegget består av 22 utvendige plasser med mulighet for tilkobling av ladestasjon. Det er kun mulig for beboere og knytte seg til med eget abonnement. Per dags dato er det Elway som administrer dette for sameiet. 1) Lading av El-bil/hybrid skal kun lades på godkjente og tildelte plasser. 2) Det er ikke tillat med skjøteledning fra bygning til parkeringsplass for lading av bil.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 650 000,- (Prisantydning)
  52 295,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  67 550 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000))

  80 592 (Omkostninger totalt)

  2 782 887 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, vedovn i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  14772

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, samt feie- og tilsynsavgift. Minimumsgebyret/grunnprisen for en 140 liters beholder er 2 526,59 kr. Tre hentinger av restavfall i kvartalet. Disse tømmingene faktureres per halvår. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  741488

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2669356

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader vil være kostnader knyttet til kommunale avgifter, felleskostnader, strøm, forsikringer, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  68/1244

  Felleskostnader pr. mnd
  2311

  Felleskostnader inkluderer
  Kabel-tv, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, forretningsfører, renter og avdrag fellesgjeld, m.m.

  Andel fellesgjeld
  52295

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-31T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  34856

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Leiligheten er tilknyttet Kuvågen boligsameie som består av 22 seksjoner. I følge styreleder er det p.t. ikke planlagt noen arbeider som vil øke fellesgjelden.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: * OBOS-98207983306 Type: A Restsaldo: 957.354,- Restløpetid: 18 år 8 mnd Terminer per år: 12 Type rente: Flyt Rente pr. 12.04.23: 6,50%

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Hentet fra innkalling til årsmøte 2022: Inntekter: Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 537 059. Kostnader: Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 450 847. Dette er lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak kostnader til vedlikehold. Resultat: Årets resultat på kr 82 343 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. Kommentarer til sameiets arbeidskapital pr. 31.12.2021. Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2021 var kr 1 350 341. Årsmøtet for 2023 er p.t. ikke gjennomført.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sameiet er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4624/51/519/13: 24.10.2012 - Dokumentnr: 891336 - Best. om adkomstrett Rett for folk flest til gang og sykkelsti Rettet ihht. tgl.l. § 18 - jf vedtak 29.11.2012 KTS e.f. Gjelder denne registerenheten med flere 24.10.2012 - Dokumentnr: 891336 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 13 Formål: Bolig Sameiebrøk: 68/1244

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 26.11.2012. Tiltaket gjelder nybygg.

  Vei, vann og avløp
  Vei: Offentlig vei til eiendommen. Vann: Offentlig Avløp: Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til: Bustad, felles grøntareal, parkeringsplass.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Styret skal informeres ved utleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 650 000,- (Prisantydning)
  52 295,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  67 550 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000))

  80 592 (Omkostninger totalt)

  2 782 887 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  80592

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14.900,-, oppgjørshonorar kr 6.900,- og visninger/overtagelse kr 2.900, - pr. stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 25.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte vederlag og utlegg. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag i henhold til oppdragsavtalen.  Alle beløp er inkl. mva. 

Cathrine Rogne

Megler

Cathrine Rogne

90 12 93 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev