aktiv-eiendomsmegling
Wngetbilde (4).jpeg

OS Halhjemsmarka

Byggestart!! Unike eneboliger med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Utleiemuligheter, takterrasse, dbl. garasje mm.

 • kr 7 800 000 - 10 500 000
 • Priser fra og tilkr 7 800 000 - 10 500 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 7 800 000 - 10 500 000
 • Omkostninger fra og tilkr 0 - 0
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 7 800 000 - 10 500 000
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til146 - 174 m²
 • Areal bruksareal - fra og til146 - 184 m²
 • Tomt -
 • EierformEiet
 • MatrikkelGNR. 44 BNR. 677
 • Informasjon om meglerforetaketAktiv Prosjektmegling Vestland AS Småstrandgaten 6 5014 BERGEN
 • OppdragsansvarligLena Leikvoll
 • Oppdragsnummer1508235002
 • Ved kjøp av ny bolig skal det kun betales dokumentavgift av tomteverdien inkl. tomtens andel i utgiftene til vei, vann og avløp. Dokumentavgift er 2,5 % av denne verdien. Dokumentavgiften for den enkelte boliger er beregnet til å utgjøre kr 45.000. Tinglysingsgebyr for skjøte er for tiden kr. 585,-, tinglysingsgebyr for eventuelle pantedokument er for tiden kr. 757,- inkl. pantattest per dokument. Det tas forbehold om endring av gebyrsatsene og beregningsgrunnlaget for disse. Dersom tomteverdi blir nedjustert, og kjøper har betalt inn for mye i dokumentavgift, vil megler tilbakebetale overskytende beløp til kjøper.

Meld deg på visning!

Påmelding

Halhjemsmarka, Vestland

 • Om prosjektet
  Prosjektet består av 15 eneboliger garasje/parkering og fellesarealer. Utbygger for prosjektet er Boligbygg Vest Halhjem AS org.nr.: 928 018 520. Prosjektbeskrivelsen redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, samt planlagt organisering av boliger, fellesarealer og garasje/parkering.

  Priser fra og til
  kr 7800000 - 10500000

  Omkostninger fra og til
  kr 0 - 0

  Garasje/parkering
  Garasje: Betong dekke, leveres uisolert med dobbel isolert garasjeport. Det leveres en el-bil lader til hver garasje (Easee smart lader)

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Forventet ferdigstillelse av den enkelt enebolig er 3. kvartal 2024, men dette tidspunktet er foreløpig, ikke bindende og utløser ikke dagmulkt. Estimatet er basert på en byggetid på 18 mnd. med byggestart 1. kvartal 2023. Estimert byggetid er ikke bindende da det kan oppstå forhold som forlenger byggetiden. Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen, se punktet om "Særlige forbehold" skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden. Kjøper er innforstått med at fellesarealene vil kunne bli ferdigstilt og overtakelsesforretning avholdt etter kjøpers overtakelse av boligen, avhengig av årstid og øvrige forhold. Partene aksepterer i så tilfelle at det vil bli tilbakeholdt et passende beløp for å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeider.

  Tomteareal
  nullm²

 • Kjøkken
  Kjøkkenet leveres av den norske kvalitetsprodusenten Sigdal. Type Horisont Palett med 18 ulike tidsriktige fargevalg. Integrerte hvitevarer fra Siemens er inkludert. Oppvaskmaskin, kombinert kjøleskap/fryseskap, komfyr og induksjonstopp. Laminert benkeplate 30mm. Her kan en velge mellom en rekke farger som passer til kjøkkenet. Kjøkkenventilator Ignis 60 Slimline.

  Bad
  Det er 30x30 fliser på gulv, og 10x10 fliser på gulv i dusj. Flisene leveres i 6 farger. Varmekabler i gulv. På vegg leveres det 30x60 fliser (leveres i 3 farger). Se leveransebeskrivelse. Det leveres vegghengt toalett, Linn baderomsmøbel med heldekkende servant. Speil med sidelys. Innfellbare dusjvegger i glass. Noen bad har opplegg for badekar. Gjeste-wc: Det leveres 30x30 fliser på gulv (6 farger). Se leveransebeskrivelse. Vegghengt toalett og servant med speil. Vaskerom: Det leveres 30x30 fliser på gulv, kan leveres i 6 farger. Sokkelflis og malte vegger med våtromsmaling.

  Andre oppholdsrom
  Entré/Inngangsparti: Det leveres 30x60 fliser på gulv (tilgjengelig i 6 farger). Se leveransebeskrivelse. Varmekabler i gulv. Vegg og himling er gipsplater, sparklet og malt. Stue: Gulv leveres 1-stav eikeparkett Boen Eik Pop. Vegg og himling er gipsplater, sparklet og malt. Det leveres peis av typen Nordpeis Uno 1 med stålpipe (eller tilsvarende). Soverom: Alle soverom leveres med 1-stavs eikeparkett 15mm, merke Boen Eik Pop. Vegger og himling er malte og sparklede gipsplater. Hybelleilighet (leveres kun som tilvalg): I inngangsparti leveres det 30x60 fliser (6 farger). Det er 1-stavs eikeparkett type Boen Eik Pop i stue/kjøkken og sovealkove. Vegger og tak er malte og sparklede gipsplater. Kjøkken fra den norske kvalitetsprodusenten Sigdal, type Sigdal Uno Palett som kan leveres i 15 ulike farger ute tillegg i pris. Integrerte hvitevarer fra Siemens. På bad leveres det 30x30 fliser på gulv, 10x10 fliser på gulv i dusj. Flisene finns i 6 farger. 30x60 fliser på vegg, leveres i 3 farger. Se leveransebeskrivelse. Det leveres vegghengt toalett, servant med speil og dusjbatteri med dusjgarnityr.

  Konstruksjon
  Vegger: Tradisjonell bindingsverksoppbygging med luftet tre-kledning type gran grunnet med 1 mellomstrøk ytterst og gipsplater innvendig (se vedlagt romskjema) Veggene isoleres og det monteres diffusjonstetting etter TEK17 Innvendige lettvegger: leveres i ulike tykkelse avhengig av teknisk utstyr. Veggene isoleres og leveres med overflater av malt gips i henhold til romskjema. Etasjeskiller: Leveres med I-bjelker/stålkonstruksjon/sponplater dimensjonert etter gjeldende standard.

  Fasade
  Fasadeveggene utføres i hovedsak med isolert bindingsverk, men med enkelte vegger i betong som er isolert utvendig med Eps isolasjon. Utvendig består veggene hovedsakelig av type Gran grunnet med 1 mellomstrøk.

  Yttertak
  Yttertak / himling: Yttertak er utført med I-bjelker dimensjonert etter gjeldende standard, fallskåret polystyren-/mineralullisolasjon og tekket med takpapp utvendig. Det vil bli ned lektede himlinger. Over disse himlingene vil det være tekniske føringer som elektro, rør og ventilasjon. Over kjøkkenskap vil det være en innkassing av ventilasjonskanal for avtrekksvifte på kjøkken. Tekniske rørføringer vil også i noen grad bli montert i taket og langs vegger. Slike rørføringer vil bli skjult bak innkassinger. En horisontal innkassing av rør ved tak frem til vertikal innkassing langs vegg vil derfor kunne forekomme i enkelte rom. Nevnte konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir montert.

  Balkonger/terrasser/uteplasser
  Balkong/terrasse: Rekkverk leveres med stål / aluminium stående spiler og glassrekkverk etter gjeldende forskrifter i henhold til tegning. Takterrasser blir utført med fallskåret polystyren-/mineralullisolasjon og tekket med takpapp eller tilsvarende. Dekke i 28x120mm trykkimpregnert terrassebord. Balkonger leveres med trykkimpregnert bærekonstruksjon og dekke i 28x120mm trykkimpregnert terrassebord Takterrasse: Takterrasse leveres tekket med asfaltbelegg. Terrassebord 28x120 mm impregnert furu som dekke. 1 stk strømuttak. Pulverlakkert stålrekkverk med glass. Terrasse: Terrassebord 28x120 mm impregnert furu som dekke. Pulverlakkert stålrekkverk, stående spiler.

  Trapper
  Utvendig trapp: Leveres i trykkimpregnert materiell med ståltrinn. Håndløper Innvendig trapp leveres hvitmalt. Listverk dører/gulv leveres i tre, malt hvit.

  Ventilasjon
  Det leveres balansert ventilasjonsanlegg.

  Brannsikring
  Serietilkoblede røykvarslere.

  Dører og vinduer
  Innvendige dører: Leveres av Swedoor, eller tilsvarende hvitmalt overflate. Listeverk gulv/dører: Leveres hvitmalt 12x58. Overganger tak/vegg sparkles og males. Dørlister leveres hvitmalt. Utforing vinduer; gipset i smyg, malt. Utvendige dører: Dører leveres fra Swedoor, eller tilsvarende. I henhold til gjeldende krav. Vinduer: Utvendig aluminium belagt trevinduer, innvendig tre. Sikkerhetsglass der det er nødvendig og i henhold til prosjektering

  Bodløsning
  Utvendig sportsbod leveres med gulv av betong. Vegger av uisolert stenderverk. 1 strømuttak. Innvendig bod leveres med parkettgulv og malte veggflater.

  Garasjeport
  Dobbel isolert garasjeport.

  Kabel-tv/bredbånd
  Det er lagt opp til fiber/TV.

  El-anlegg
  Det leveres elektrisk anlegg i alle boenheter i henhold til NEK400.

 • Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4624/44/677: 15.02.2023 - Dokumentnr: 167839 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Aktiv Oppgjør AS
  Org.nr: 987 281 758
  26.04.2013 - Dokumentnr: 337329 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4624 Gnr:44 Bnr:280
  01.01.2020 - Dokumentnr: 505996 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1243 Gnr:44 Bnr:677


  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Vann, vei og avløp
  Det er planlagt offentlig hovedledning vann tilknyttet private stikkledninger. Privat spillvannsanlegg. Dette medfører at de private anleggene må driftes i fellesskap av et sameie. Dette vil også omfatte pumpestasjoner og pumpeledninger hvor det er behov for dette. Hele eller dele av veien, arealet som utgjør o_KV1 i plankartet vil muligens bli overført til Bjørnafjorden kommune.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Rammetillatelse er gitt. Området omfattes av reguleringsplan. Reguleringsformål er "Bustader - frittliggende småhus". Detaljregulering for HALHJEMSMARKA III. Felt B-2 GNR.44 - BNR. 280, M.FL. Planen kan leses hos megler.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Boligene selges til forbrukere i henhold til Bustadoppføringslova. Dersom kjøper ikke er forbruker kommer i utgangspunktet ikke bustadoppføringslovens regler til anvendelse. Partene er dog enige om at bustadoppføringsloven kommer til anvendelse med unntak av følgende paragrafer som således ikke kan påberopes: -§§8, 12, 16, 18, 24, 31, 47, 49 og 51-54. Dersom andre paragrafer i bustadoppføringsloven inneholder bestemmelser om at de ovennevnte paragrafer kan påberopes, vil også slike bestemmelser ikke være gjeldende mellom partene. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter Avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende.

  Betalingsbetingelser
  Når det enkelte bud er akseptert og selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslovens §12 forfaller 10% av kjøpesummen. Betaling av denne delbetalingen kan ikke sikres med pant i den kjøpte eiendom før overtakelse har funnet sted og skjøte til kjøper er tinglyst. Megler besitter kjøpers delbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke før overskjøting av boligen foreta utbetaling til selger, med mindre selger stiller bankgaranti i henhold til bustadoppføringsloves §47. Renter på delinnbetalinger tilfaller kjøper frem til overtakelse eller §47 garanti foreligger. Resten av kjøpesummen, omkostninger og eventuelle kostander ved tilvalg forfaller ved overtagelse. Kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Hjemmel til den enkelte boligen/eierseksjonen blir ved overtakelse overført til den som er kjøper. Overføring til andre krever endringsavtale og samtykke fra selger. Selger kan nekte slike endringer. Kostnader for merarbeid ved endringer som selger aksepterer, må dekkes av kjøper. Transport (overføring eller videresalg) av kjøpekontrakten, herunder begrenset til ideelle eierandeler, krever også samtykke fra selger. Selger kan nekte overdragelse på fritt grunnlag. Dette gjelder også for overføring til nære relasjoner som familie etc. Transportgebyret/gebyr for å akseptere direkte overskjøting til 3. mann, fastsettes i det enkelte tilfelle, men utgjør normalt i dette prosjektet kr.100 000,- og betales av opprinnelig kjøper. Utgifter til eventuell bruk av megler kommer i tillegg. Selger vil normalt kreve at opprinnelig kjøper (kjøper 1) vil være solidarisk ansvarlig for at ny kjøper (kjøper 2) gjør opp ved ferdigstillelse/overtakelse. En eventuell transport eller annet videresalg skal være grundig dokumentert. Det skal opprettes en transportavtale/kjøpsavtale mellom kjøper 1 og kjøper 2 som blant annet gjør rede for betalingsbetingelser. Herunder total kjøpesum, merverdi, refusjon av forskudd, ansvar for betaling av tilvalg og andre betingelser som selger eventuelt setter for å samtykke. Det gjøres oppmerksom på at det kun er svært begrenset gruppe kjøpere som kan transportere en kjøpekontrakt (selge videre kontraktsposisjonen) uten å måtte påta seg et fullt leveringsansvar etter bustadoppføringsloven eller avhendingsloven. Hvem dette er beror på en konkret helhetsvurdering hvor formålet med kjøpet og hvor hyppig en omsetter eiendom, vil være vesentlige elementer i vurdering om en opptrer i næring. Påkrevde endringer av garantier eller utstedelse av nye garantier ved et evt. videresalg/transport bekostes ikke av selger/utbygger.

  Avbestilling
  Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53 frem til overtakelse har funnet sted. Lovens utgangspunkt er at utbygger skal holdes skadesløs ved avbestilling. Det vil si at den som avbestiller må dekke alle tap som måtte oppstå på selgers hånd. Selger kan alternativt velge å fremsette et tilbud om et fast avbestillingsgebyr jfr. bustadoppføringslovens § 54. Dersom det aksepteres av kjøper, vil det utgjøre grunnlaget for et endelig oppgjør mellom partene. Størrelsen på avbestillingsgebyret vil i tilfelle bli beregnet i det enkelte tilfelle.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Lena Leikvoll

Megler

Lena Leikvoll

48 08 13 61

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev