aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Koivollveien 12.

OS I ØSTERDALEN Koivollveien 12

Nyere (2017) og moderne hytte med flott beliggenhet i Hummelfjell. Rett ved alpinanlegg og skiløyper.

 • kr 2 290 000
 • BRA 86 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 290 000
 • Omkostningerkr 73 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 363 392
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 017
 • Soverom3
 • ArealP-rom 80 m²
 • Tomt1 169 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Omkostninger 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 392,- (Omkostninger totalt)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Koivollveien 12 i Hummelfjell hyttegrend. Arealeffektiv og moderne hytte med attraktiv beliggenhet. Her får du en hytte med en gjennomgående pen standard og god planløsning. Hytta går over to plan. Alpinanlegget Røros Alpinsenter Hummelfjell like rett ved hyttefeltet. Her finner man egen barnebakke, to større heiser og flere nedfarter. Alpinanlegget tilbyr også kjelkekjøring for de som ønsker det. Det er også oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet. Sommerstid er det flust av turområder for hele familien i område. Hytta inneholder: 1.etg: Gang, bad, 3 soverom og bod. 2.etg: Stue og kjøkken. I tillegg utvendig bod ved inngangspariet. Velkommen på en trivelig visning.

Koivollveien 12, Innlandet

 • Tomt
  1169m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt. 1 169 kvm

  Beliggenhet
  Koivollveien 12 har en flott beliggenhet i en flott og veletablert "hyttelandsby". Eiendommen har gode solforhold og fantastisk utsikt mot Dalsbygda, Forollhogna nasjonalpark og Røros. Det er kort vei ned til Os sentrum med de fleste fasiliteter og servicetilbud. Hyttegrenda er i hovedsak bestående av i overkant av 150 hytter og til sammen 300 regulerte tomter. Området har flotte skispor og fint turterreng sommer som vinter, for gammel og ung. Det er meget flotte tur- og jaktmuligheter i nærområdet. Det er oppkjørte skispor kun 60 meter ovenfor eiendommen som går sammen med resten av skiløypene i Hummelfjell. Hummelfjell Alpintanlegg er et populært sted for både store og små. Her kan man boltre seg i alpinbakkene som består av flere heiser og utfartsbakker, og det er utfordringer for barn, ungdom og voksne på alle nivå fra enkle barnebakker til mer utfordrende triksebakke med big jumps, rails, m.m. Hummelfjell TOS Arena er et helårs ski-skiskytteranlegg som består av 3,6 km asfaltert lysløype med tøff løypeprofil og internasjonal skiskytterarena (Hummelfjell TOS Arena). Snøproduksjonsmuligheter sørger for meget lang skisesong både i alpinanlegget og i Hummelfjell TOS Arena. I tilknytning til TOS Arena er det også merkede treningsløyper og tilknyttede turskispor samt sykkelmuligheter på sti, grus og vei. Os turforening flere flotte skimuligheter og serveringshytter rundt i nærområdet (Åsan, Hummeldalen, Sætersjøen, Nørdalen). Det er ca 12 km til Røros hvor en finner Rørosmuseet, Slagghaugene, Olavsgruva og Bergstadens Ziir som ble bygget i 1780-1784 av kobberverket. Røros Bergstad og Circumferensen er oppført på UNESCOs liste over verdensarvsteder. På Røros finner en alle fasiliteter og servicefunksjoner, med jernbane, buss- og flyforbindelse og et bredt aktivitets- og kulturtilbud. I løpet av året er det flere store arrangementer som Rørosmartnan, Femundsløpet, Vinterfestspillene, Elden og Julemarked. Fra Os er det ca. 2 mil til Tolga, ca. 4 mil til Tynset og ca. 17 mil til Trondheim. Det er kort vei til Sverige. AKTIVITETER, OPPLEVELSER M.M. Hummelfjell Alpinanlegg 1 km* Hummelfjell skiarena 1 km* Os turridning 2,5 km* Sundmoen fotballbaner 2.8 km* Galåvolden Gård 10,5 km* Nansen fotballbane 11 km* Gruva Adventures 13 km* Stall Ardenner 12,8 km* Stall Røros 13.4 km* Røros idrettshall 13.7 km* Gammelbrua på Tolga 12 km* Hodalen Fjellstue 13 km* Rabalder Røros(Bowling og Lazer) 13,5 km* Aktiviteten Treningssenter 14 km* Idrettsparken Hotell 13 km* Øra fotballanlegg 13 km* Røros Hotel 15.7 km*

  Adkomst
  Kommer du fra Røros: Når du kommer inn mot Os sentrum svinger du venstre inn i Håmmålsfjellveien, opp mot Hummelfjell skiarena. Følg veien i 2,1 km. I rundkjøringen tar du til høyre inn i Koivollveien. Følg veien i ca 600 meter før du svinger til høyre. Følg veien ned og etter ca. 100 meter får du eiendommen på venstre side. Kommer du fra Tynset: Når du kommer inn mot Os sentrum svinger du høyre inn i Håmmålsfjellveien, opp mot Hummelfjell skiarena. Følg veien i 2,1 km. I rundkjøringen tar du til høyre inn i Koivollveien. Følg veien i ca 600 meter før du svinger til høyre. Følg veien ned og etter ca. 100 meter får du eiendommen på venstre side.

  Bebyggelse
  Hovedsaklig hytter i nærområdet. Spredt bebyggelse.

  Byggemåte
  Fritidsboligen er oppført i to etasjer. Bygningen er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med stående panel. Taket er et saltak og er tekket med torv. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

  Innhold
  Vi har gleden av å presentere denne flotte fritidsboligen med attraktiv beliggenhet i Hummelfjell. Her bor du i en hytte med en gjennomgående moderne stil og god planløsning. Hytta går over to plan og inneholder bl.a tre soverom, bad/wc, gang, hems, bod og stue/kjøkken. Det er gangavstand til skitrekk og umiddelbar nærhet til flotte og nypreparerte skiløyper. Sommerhalvåret kan Hummelfjell by på flotte villmarksområder og turmuligheter for hele familien. Leiligheten inneholder: 1.etg: Gang, bad, 3 soverom og bod. 2.etg: Stue og kjøkken.

  Standard
  1. etasje Gang: Flis på gulv og panel på vegger. Panel og downlights i himling. Utstyr: Gulvvarme, trapp og sikringsskap. Bad: Flis på gulv og panel på vegger. Panel og downlights i himling. Utstyr: Gulvvarme, dusjkabinett, servantskap, wc, mekanisk avtrekk, opplegg for vaskemaskin, bereder og stoppekran. Soverom 1: Laminat på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Utstyr: Panelovn og garderobeskap. Soverom 2: Laminat på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Utstyr: Panelovn. Soverom 3: Laminat på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Utstyr: Panelovn. Bod: Tregulv, og panel og ubehandlet vegger. Panel i himling. 2. etasje Stue: Laminat på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Utstyr: Vedovn og panelovn. Utgang til veranda. Kjøkken: Laminat på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Utstyr: Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert stekovn, platetopp, fryseskap, kjøleskap og oppvaskmaskin. I tillegg er det en hems mellom 1. og 2. etasje. Det er montert fjernstyring av varme i gulv. Etasjeskille er vurdert til TG2 i rapporten pga skjevhet i gulv i 2.etg. Skjevheten vurderes å ikke ha noen konstruksjonsmessig eller praktisk betydning. For ytterligere beskrivelse av eiendommens tilstand, henvises det til vedlagte tilstandsrapport. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplass på tomten.

  Diverse
  Selger tar med wifi panelovn, en 4G-router og noen lamper. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Omkostninger 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 392,- (Omkostninger totalt)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner, vedovn. Gulvvarme i rom med flis.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  6759

  Kommunale avgifter år
  2020

  Info kommunale avgifter
  I beløpet inngår avgift for kloakk, hytterenovasjon og eiendomsskatt. Vannavgift betales til Os vannanlegg AS Priser er: kr 1 900,- for 1-2 personer i husstanden + ab.gebyr på kr 500,- pr.år. kr 2 800,- for flere enn 2 personer i husstanden + ab.gebyr på kr 500,- pr. år. Faktureres 2ggr. pr år med forfall hhv. 20/3 og 20/9., eller om ønskelig faktureres månedlig. Det er bestemt at hytter skal feies, men ikke når dette kommer i gang. Det vil da komme et feiegebyr i tillegg til de andre kommunale avgiftene. Det er ingen restanser på kommunale avgifter.

  Formuesverdi primær
  40000

  Andre utgifter
  Utover kommunale avgifter kommer normale kostnader knyttet til bruk av eiendommen, som ved, forsikringer etc. og brøyting/vedlikehold av vei. Årsavgift til hyttefeltet er på kr 5 711,31 pr år. Frivillig avgift til hytteforeningen er på kr 250,- pr. år. For brøyting helt frem til trappa kan du betale kr 2 500,- for en hel vintersesong, eller betale pr. tur.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3430/114/483/2: 29.10.1980 - Dokumentnr: 5468 - Erklæring/avtale STATEN HAR RETT TIL DRIFT OG VEDLIKEHOLD AV TAUBANE OG AV
  BESTÅENDE KRAFTLEDNING SAMT RETT TIL Å BRUKE EKSISTERENDE
  VEISTREKNING TIL TOPPOMRÅDET OG KAN NÅR SOM HELST FREMME
  KRAV OM FOREDLING AV VEDLIKEHOLDSUTGIFTENE ETTER SKJØNN ALT
  I H T SKJØTE PÅ GRÅHØGDA-TOPPEN GNR 166/8
  Overført fra: Knr:3430 Gnr:114 Bnr:483
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.03.2017 - Dokumentnr: 184053 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/2


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger ved privat vei, er tilknyttet offentlig avløp og har privat vannanlegg. Vannavgift betales til Os vannanlegg AS.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert i planbestemmelers for hummelfjell hyttegrend felt 4. PlanID RD67 vedtatt 31.10.2013, siste revidert i Desember 2015. Eiendommen er regulert til fritidsbolig.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Omkostninger 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 392,- (Omkostninger totalt)

  Omk. kjøper beløp
  73392

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjon på kr 37 500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.9 900,-, markedspakke kr 10.900,- og oppgjør kr. 4.900,-. Dersom handel ikke kommer i stand skal megler kompenseres for gjennomført arbeid med kr 9 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 2.767,-. Alle beløp er inkl. mva.

Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev