aktiv-eiendomsmegling

Osen Åkerveien 33

Hytte på over 3 mål tomt! Usjenert beliggende i utkanten av hyttefeltet med vakker utsikt.

 • 3 400 000
 • BRA 77 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING3 400 000
 • OMKOSTNINGER131 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 531 392
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 013
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 74 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT3 218 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 400 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,-))
  30 250,- (3 aksjer a 10.000,- i Furutangen Aktivitetssenter + admin.gebyr)
  --------------------------------------------------------
  131 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 531 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Her kan vi presentere en hytte med tomt på over 3,2mål! Hytta ble ferdigstilt i 2013 og har god standard med blant annet elbil-lader, sentralstøvsuger, integrerte hvitevarer og gulvvarme på bad og i entre. I tillegg har hytta et helhetlig uttrykk med gjennomgående like overflater i alle rom.
Tomten ligger usjenert til helt i utkanten av hyttefeltet med vakker utsikt over omkringliggende landskap.

Merk deg dette:
- Tomt på over 3,2 mål
- Usjenert beliggenhet
- Vakker utsikt
- Sentralstøvsuger
- Hems
- Terrasse
- Elbil-lader
- Skiløype rett ved hytta
- Mulighet for 2 frittliggende sidebygninger(under 50 kvm).

Hytta inneholder:
1. etg: Entre, gang, 2 soverom, bad/vaskerom, samt stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning.
Hems: 3 disponible rom.
Utvendig bod.

Frittstående bod.

Åkerveien 33, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Eiendommen har bilveg helt frem med gruset innkjøring og parkering. Hytta har overbygd inngangsparti og entre med gulvvarme.

  STUE/SPISESTUE
  Stue, spisestue og kjøkken er i åpen løsning med peisovn og utgang til terrasse. Rommet har vinduer mot den flotte utsikten.

  KJØKKEN
  Hvit kjøkkeninnredning med laminert benkeplate og integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser.
  Det er montert komfyrvakt over koketopp og lekkasjestopper under kjøkkenbenk.

  BAD/VASKEROM
  Flislagt bad/vaskerom med gulvvarme, samt toalett, servant i innredning, speilskap, dusj med glassdører og opplegg for vaskemaskin.

  SOVEROM
  Hytta har to soverom i 1. etasje.
  Rommene på hemsen har takhøyde på 1 cm under målverdig areal. Rommene er følgelig ikke godkjent som oppholdsrom.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Familievennlige Furutangen har vokst seg til å bli et svært attraktivt og populært hytteområde og ligger flott til i Nordre Osen. Furutangen har ypperlige muligheter for uteaktiviteter for familien med sine natur- fjell og jaktområder i umiddelbar nærhet. Denne hytta ligger perfekt til for en aktiv familie som ønsker enkel tilgang til tur- og skiløyper som du finner like ved hyttetomten. Dette gir tilnærmet ski inn/ski ut til de alltid velpreparerte langrennsløypene og det er kort vei til alpinbakken.

  På Furutangen hytteområde er det skitrekk med 2 heiser og 5 nedfarter som er tilpasset for familier med barn i alle aldre, samt egen snowboard løype. Det er egen barnebakke for de aller minste. Skøyteis i ballbingen på vinteren når temperaturen tillater dette.
  I tillegg er det ca. 50 km løypenett til langrenn med traseer for alle nivåer, i tillegg til en kortere trase med lysløype ved gamle Furutangen, som passer både til tur og trening. I enden av skibakken ligger Mattisstua som har kafe med matservering og andre sosiale aktiviteter for hele familien. Mattisstua tilbyr en populær take-away hvor du kan bestille pizza og hente på vei opp til hytta.

  På sommerstid er det kjempefine bade-, fiske- og vannsportmuligheter ved Osensjøen, som ligger ca. 7 km fra området. Her er det en lang sandstrand - kjent som Innlandets fineste - som innbyr til bading og kos i sola. Osensjøen strekker seg over 30 km og har tillatelse for bruk av motorbåt. Ellers er det flere småvann og koselige områder for rekreasjon både langs Osensjøen og langs Nordre Osa som ligger nærmere hyttefeltet. I området ved Mattisstua er det også lekeplass, minigolf, diskgolfpark med 24 hull, sandvolleyballbane og ballbinge med mulighet for fotball og basket. Området har ellers godt med skogsveier og stier som gir muligheter for sykkelturer.

  Idylliske Gamle Furutangen var opprinnelig en gård som nå brukes som event- og serveringssted. Her holdes det blant annet konserter, matopplevelser og andre arrangementer for både barn og voksne.

  Nærmeste handelssenter med butikker og servicetilbud finner du på Rena eller i Trysil som ligger ca. 40 min kjøring fra hytta. I Nordre Osen finner du en innholdsrik Jokerbutikk. Her er det både matvarer og utsalg av diverse utstyr til tur og hytte. I tillegg er det apotek- og post her. Du kan også bestille vin fra vinmonopolet som kan hentes på Jokerbutikken. Like ved butikken finner du også Osen Landhandleri som er verdt et besøk. Her er det bla. interiørartikler, maling smykker, garn og mulighet for å kjøpe is.

  Hytta ligger ca. 50 minutters kjøring fra Trysilfjellet som har Norges største alpinanlegg. Trysil satser også stort på sykling med populære Gullia og stier/sykkeltrase rundt Trysilfjellet. Er du golfentusiast så har både Trysil og Rena populære golfanlegg med 18- hulls baner.

  Av avstander kan det nevnes:
  Ca. 41 km. til Trysilfjellet
  Ca. 45 km. til Rena
  Ca. 73 km. til Elverum
  Ca. 175 km. til Jessheim
  Ca. 200 km til Lillestrøm
 • Hytte fra 2013.
  Redskapsbod fra 2017.
 • Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen. På denne type konstruksjon er det normalt at det ikke er etablert drenering. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med stående villmarkspanel og liggende villmarkspanel i gavlveggene. Saltakkonstruksjon. Antatt utført med fabrikkerte A-takstoler. Himling isolert med mineralull. Takflatene er tekket med pappshingel.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:

  Vinduer:
  To store vinduer i stue har behov for justering. Vinduene må justeres.

  Vannledninger:
  Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Rørkurser på rør-i-rør system bør merkes.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:

  Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom
  Dør i våtsonen, glassdører hindrer direkte vannsprut på innerdør. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Innerdør må fuktbeskyttes for å lukke avviket.

  Grunnmur og fundamenter:
  Enkelte riss i utvendig fibersementplate. Det er ikke behov for utbedringstiltak.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Hele hytta: Bra/p-rom: 77/74 kvm.
  1.etg: Bra/p-rom: 74/74 kvm.
  Utvendig bod: Bra/p-rom: 3/0 kvm.

  2. etasje har ikke målverdig areal.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etg: Entre/trapperom, gang, 2 soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.
 • Hytta varmes opp med peisovn i stue, gulvvarme på bad/vaskerom og i entre, og for øvrig elektriske panelovner.
  Selger har abonnement på "ring hytta varm".
 • Eiertomt på ca. 3.218 m². Tomten er opparbeidet med gruset innkjøring og parkering og for øvrig naturtomt med stedbunden vegetasjon.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstilling på tomten. Eiendommen har elbil-lader.
 • Eiendommen er tilknyttet privat veg, vann og avløp via Furutangen Hyttevelforening.

  Følgende avgifter er gjeldende for 2022 for de pliktige tjenestene på Furutangen:
  Serviceavgift kloakk kr 4.161,-
  Vannforsyning kr 3.593,-
  Veg, bom og vinterbrøyting fram til tomt kr 2.881,-
  Årskontingent Furutangen Hyttevelforening kr 1.000,- (for 2021).

  Alle tomteeiere på Furutangen tilbys en brøyteavtale som gjelder løpende fra år til år. Dette gjelder brøyting inne på tomta/gårdsplass og koster for sesongen 2022/2023 kr 2.241,-.

  Det er innført en frivillig driftsstøtte/serviceavgift for alle hytteeiere på kr 600,- pr år som går uavkortet til driften av hytteeiernes felles aktivitets-selskap Furutangen Aktivitetssenter AS.

  Opplysninger er hentet fra hjemmesiden til Furutangen (furutangen.no). Se også informasjon der vedrørende avtale om snøbrøyting før adkomst til hytta.

  Prisene reguleres årlig, og endringer kommuniseres gjennom Furutangen Hyttevelforening, som er alle hytteeieres felles interesseorganisasjon.

  Alle tomteeiere har pliktig medlemskap i Furutangen Hyttevelforening, og en betydelig andel av årskontingenten er øremerket drift av skiløypenettet rundt Furutangen.

  Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan nye offentlige krav gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende og grunnvannstand og øvrige forhold medføre endring i kvalitet og mengde på vann. Det er ikke kjent med at det har blitt tatt vannprøver de senere årene.
 • Formuesverdi kr 510.000 per 2020.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 5.127,- for eiendomsskatt. Renovasjon utgjør kr 1.680,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Feie- og tilsyn bestilles ved behov og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen.

  Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og "Vei/vann/avløp", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold, abonnement til tv og internett og eventuell videreføring av selgers abonnement på "ring hytta varm".
 • Det ble utstedt ferdigattest for hytta i 2018. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen og innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.
  I følge vedlagte takst har dog ikke hemsen målverdig areal på grunn av at takhøyden er 1 cm under målverdig areal. Rommene på hemsen er følgelig ikke godkjent som oppholdsrom.

  Den frittliggende boden er ikke søknadspliktig.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt, men i og med at eiendommen er større enn 2 daa, må kjøper fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det er ikke foretatt rutinemessig kontroll av det elektriske anlegget. Det tas forbehold om at anlegget kan ha feil/mangler eller ikke være tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Historisk sett har boliger normalt blitt kontrollert omtrent hvert 20. år. Første kontroll kan forventes i 2033.

  Pipe/ildsted har ikke tidligere blitt feiet eller hatt tilsyn. Det tas forbehold om at det kan være feil/mangler ved installasjoner og/eller forskriftskrav.

  Det er ikke montert takstige. Krav om takstige og eventuelt feieplattform (for skorsteiner høyere enn 120 cm) gjelder også for hytter/fritidseiendommer. Takstige skal enten være fastmontert eller det benyttes løs stige som hektes i fastmonterte kroker. Flere kommuner har unntak fra kravet om takstige, eller kan vurdere unntak fra kravet, i de tilfeller bygningene har torvtak alternativt shingel-/papptekking med takhelling på 22 grader eller mindre. Felles for begge er at gesimshøyde (avstand fra bakke til tak) ikke er høyere enn 3,5 m. Kjøper overtar ansvaret for ovennevnte.

  Det er pålagt medeierskap i Furutangen Aktivitetssenter AS med kr 30.000,- (3 stk. aksjer à kr 10 000,- ). Dette skal innbetales til meglers klientkonto sammen med kjøpesum og omkostninger. I tillegg påløper det et engangs administrasjonsgebyr pålydende kr. 250,- for å dekke kostnader for omregistrering av aksjer ifbm. eierskifte. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Furutangen hytteområder fra 2016. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse. Eiendommen omfattes også av kommuneplan 2016 - 2030, hvor eiendommen ligger i område der reguleringsplan fortsatt skal gjelde. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljø 2016 - 2030.

  Tomten ligger helt i utkanten av hyttefeltet som grenser til LNFR-område (Landbruks-, natur- og friluftsområde). Oppføring av nye tiltak vil falle utenfor LNF-formålet, og kan ikke skje uten etter dispensasjon eller reguleringsplan.
 • Gnr. 58 Bnr. 260 i Åmot kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  - Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
  Defa, montert av Trysil Elektro.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,3 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 14.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Kristian A Kaltenborn
  Ruth Marit Øberg
Viktor Nybråten

Megler

Viktor Nybråten

90 21 80 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev