aktiv-eiendomsmegling

Koselig hytte med nærhet til alpint- og langrennsløyper.

 • 3 350 000
 • BRA 70 m²
 • PRISANTYDNING3 350 000
 • OMKOSTNINGER129 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 479 892
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 013
 • AREALP-rom 70 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT2 582 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 350 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  30 000,- (Aksjer i Furutangen Aktivitetssenter AS)
  --------------------------------------------------------
  129 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 479 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Flott hytte med god plass for hele familien. En hems i 2 etg, hvor barna kan boltre seg, mens du sitter i stuen nede.Stor entre med flislagt gulv og varmekabler. Flislagt bad med varmekabler, kjøkken med integrerte hvitevarer og downlights i flere rom. Etasjen er ikke godkjent for varig opphold, men nåværende eier har innredet hemsen som stue, soverom.

Merk deg dette:
•Koselig hytte med gjennomført preg
•2 rom brukt som soverom på hems
•God standard
•Godt utnyttet boareal
•Stor tomt
•Nærhet til alpint- og langrennsløyper

Hytta inneholder: Entre, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse. Hems med stue og 2 hemsrom. mrk:Ikke godkjent for varig opphold, på grunnlag av takhøyde på 188 cm, krav 190 cm.

Blekmyrstubben 6, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Hytta ligger innerst i hyttefeltet. Inngangspartiet er overbygget og har adkomst til en stor og praktisk utebod.

  Gangen har mørke fliser på gulvet med varmekabler under, liggende panel på vegg og downlights i tak. Her er det god omkledningsplass og rom for garderobeløsninger. Den delvis åpne løsningen mellom gangen, kjøkken og stuerom bidrar til en god romfølelse.

  KJØKKEN/STUE
  Mellom kjøkken og stuen er det åpen løsning. I dag er stuen innredet med en spisestue nær kjøkkenet, godstol ved vinduet og en sofagruppe.

  Ikeakjøkkenet fra 2013, består av hvite, profilerte fronter. Benkeplate i heltre og har beiset vegg mellom benkeplate og overskap. Innredningen med oppvaskmaskin, integrert stekeovn under ventilator og kjøl-/fryseskap.

  Fra stuen har du utgang til en delvis overbygd terrasse.

  BAD
  Badet i hytta ligger med adkomst fra gangen og har opplegg for vaskemaskin. Her er det mørke fliser på gulvet med varmekabler under, samt hvite fliser på vegger. Baderomsinnredningen med profilerte fronter, heldekkende servant over underskap, samt speil med belysning over. Det er videre installert dusjhjørne og toalett.

  SOVEROM
  De to soverommene i hytta ligger tilbaketrukket til og har god størrelse. Soverommene har en kombinasjon av familiekøyer og dobbeltseng.

  HEMS
  Hemsen er innredet med en romslig loftstue som har takoppløft, samt to romslige rom på hver ende som har vært benyttet til gjesterom. Etasjen er utført i samme stil som hovedetasje og dette bidrar til et helhetlig preg. Hele etasjen er uten målbare areal og dermed ikke godkjent for varig opphold.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Hytteeiendommen ligger på Furutangen hytteområde i Åmot kommune. Etablert hyttefelt. Solrik beliggenhet, terrasse orientert mot sørvest.
  Kort vei til alpinanlegg. Det er ca. 8,6 km til nærbutikk i Nordre Osen.

  Furutangen har vokst seg til å blitt et meget populært hytteområde, som ligger veldig flott til i Nordre Osen i Åmot kommune i Hedmark. Furutangen er et familievennlig og aktivt hytteområde med ypperlige natur- fjell og jaktområder i umiddelbar nærhet.

  Området egner seg til helårsbruk! Det er bilvei helt frem til hytten, som blir brøytet etter behov. Dersom man ønsker det, er det i tillegg muligheter for å bestille brøyting av gårdsplassen vinterstid. På vinteren har man aktiviteter som langrenn og alpint. Sommerstid er det fine bade-, fiske- og vannsportmuligheter ved Osensjøen, som ligger ca. 8 km fra hytten. Her finner man en lang sandstrand. Osensjøen strekker seg over 30 km og har tillatelse for bruk av motorbåt som blant annet kan leies på campingen.

  På Furutangen hytteområdet er det skitrekk med 2 heiser og 5 nedfarter som er tilpasset for familier med barn i alle aldre, samt egen snowboard løype. Det er egen barnebakke for de aller minste. Skøyteis i ballbingen på vinteren når temperaturen tillater dette.

  I tillegg er det ca. 90 km løypenett til langrenn med traseer for alle nivåer, i tillegg til en kortere trase med lysløype ved gamle Furutangen, som passer både til tur og trening. I enden av skibakken ligger Mattisstua som har kafe med matservering og andre sosiale aktiviteter for hele familien. Ved Mattisstua er det også lekeplass, minigolf, sandvolleyballbane og ballbinge med kunstgress hvor det er mulighet både til fotball og basket. Skogsveier med muligheter for sykkelturer fins det også godt med i området.

  Nærmeste handelssenter med butikker og servicetilbud finner du på Rena, som kun ligger ca. 45 km fra hytten, eller Trysil som ligger ca. 50 min kjøring fra hytta. Ca. 9 km før man kommer til Furutangen, passerer man dagligvarebutikken Joker. Butikken har post og apotek i butikk og et godt vareutvalg. Du kan til og med bestille vin fra vinmonopolet som kan hentes på Jokerbutikken. Joker har også søndagsåpent.

  Hytten ligger ca. 50 minutters kjøring fra Trysil. Trysilfjellet er Norges største alpinanlegg med 31 heiser og 65 nedfarter. Trysil satser også stort på sykling. Det er anlagt flott sykkeltrase rundt hele Trysilfjellet samt nye løyper både for stisykling, terrengsykkelpark og downhill. I tillegg er det merket mange flotte sykkelruter i og rundt Trysil. Her er alle muligheter for en aktiv familie. Det er også i dette området man kan gå 18- hull med golf, dersom dette frister mer. Ønsker du en annen utfordring, finnes det også golfbane på Rena.

  Av avstander kan det nevnes:
  Ca. 41 km. til Trysilfjellet
  Ca. 45 km. til Rena
  Ca. 73 km. til Elverum
  Ca. 175 km. til Jessheim
  Ca. 200 km til Lillestrøm
 • Byggegrunn med antatt jord - morenemasser. Takrennevann føres ut på terreng. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen. Takflatene er tekket med pappshingel. Helbeslått pipetopp. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med 200 mm mineralull. Yttervegg kledd med tømmermannpanel. Saltakkonstruksjon. Utbygget med takopplett fra mønet. Utført med fabrikkerte A-takstoler. Himling isolert med mineralull.
  Lukket og kledd takkonstruksjon.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendig:
  Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.
  Tekniske installasjoner: Vannledninger, Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendig:
  Tomteforhold: Grunnmur og fundamenter. Det er påvist riss i utvendig fibersementplate. Kostnadsestimat : Under 10 000
  Vinduer: Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Kostnadsestimat : Under 10 000
  Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Noe skjevheter i gulv og komponenter. Løst rekkverk. Kostnadsestimat : Under 10 000

  Innvendig:
  Bad/vaskerom: Dør i våtsonen, glassdører hindrer direkte vannsprut. Kostnadsestimat : Under 10 000
  Tekniske installasjoner:
  Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Kostnadsestimat : Under 10 000

  Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 for noen bygningsdeler-/komponenter på dette objektet.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.et: Bra 70/ p-rom 70 kvm.

  Areal i 2.etasje: Ca. 42 m². (Ikke målbart areale)
  NB: 2.etasje har ikke målverdig areal. Takhøyde: Ca. 1,88 meter.
  Rominndeling: Loftstue og 2 hemsrom

  Følgende rom inngår i primærareal: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom, gang og entre.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Primæroppvarming med strøm- og vedfyring.
 • Eiertomt på ca. 2 582 m². Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jfr. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Hyttetomten ligger fint til hyttefeltet og i enden av felles hytteveg. Tomten er tilnærmet flat og har gruset innkjøring og biloppstillingsplasser. Øvrig tomteområde består av naturtomt med stedets vegetasjon.
 • Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass, til 5-6 biler.
 • Eiendommen har adkomst fra felles privat vei for hytteområdet. Hytta er tilknyttet felles privat vannverk for hytteområdet.

  Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende og grunnvannstand og øvrige forhold medføre endring i kvalitet og mengde på vann fra borehull og brønner. Det er ikke kjent med at det har blitt tatt vannprøver de senere årene. Det gjøres oppmerksom på at kommunene driver fortløpende kartleggingsarbeid av private anlegg. Dette kan innebære framtidige krav om utbedring av eiendommens avløpsanlegg.
 • Formuesverdi for inntektsåret 2020: kr 468.816,-
 • Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 4 488,- Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Renovasjon utgjør kr 1 680,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Feie- og tilsynsgebyr utgjør ca kr 990,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen
 • Tjenestene som er obligatoriske for alle hytteeiere på Furutangen, er veivedlikehold og brøyting fram til tomtegrense, vannforsyning og avløp/kloakk.

  Prisene reguleres årlig, og endringer kommuniseres gjennom Furutangen Hyttevelforening, som er alle hytteeieres felles interesseorganisasjon. Alle tomteeiere har pliktig medlemskap i Furutangen Hyttevelforening, og en betydelig andel av årskontingenten er øremerket drift av skiløypenettet rundt Furutangen.

  Følgende avgifter er gjeldende for 2022 for de pliktige tjenestene på Furutangen:
  •Serviceavgift kloakk 4 161,-.
  •Vannforsyning 3 593,-.
  •Årskontingent Furutangen Hyttevelforening kr 1 000,-. (2021)
  •Vei, bom og vinterbrøyting fram til tomt kr. 2 881,-.

  Alle tomteeiere på Furutangen tilbysen brøyteavtale som gjelder løpende fra år til år. Dette gjelder brøyting inne på tomta og koster for sesongen 2021/22 kr 2 128,-. Opplysninger er hentet fra hjemmesiden til Furutangen. Se også informasjon der vedr. avtale om snøbrøyting før adkomst til hytta.

  Fra og med 1. termin 2021 ble det innført en frivillig driftsstøtte/serviceavgift for alle hytteeiere på kr 600,- pr år (150,- pr termin) som går uavkortet til driften av hytteeiernes felles aktivitetsselskap Furutangen Aktivitetssenter AS.

  Opplysninger er hentet fra hjemmesiden til Furutangen. Se også informasjon der vedr. avtale om snøbrøyting før adkomst til hytta.

  Utover det som er nevnt her og under "Offentlige/kommunale avgifter", påløper også kostnader til for eksempel strøm, fyring, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold, TV/Internett etc
 • Det ble utstedt ferdigattest for fritidsbolig i 2013.
  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig/fritidsbolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt, men i og med at eiendommen er større enn 2 daa, må kjøper fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Alle hytteeiere i dette område er pålagt å kjøpe 3 aksjer a kr 10.000,- pr. aksje - totalt kr. 30.000,-. Dette skal innbetales til meglers klientkonto sammen med kjøpesum og omkostninger. I tillegg påløper det et engangs administrasjonsgebyr pålydende kr. 250,- for å dekke kostnader for omregistrering av aksjer ifbm. eierskifte fom. 2018. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

  Det er bygget vindkraftverk ved Raskiftet, et område vest for Osensjøen.

  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert 20.06.2022, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2052.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.
 • Eiendommen omfattes av kommuneplan for Åmot Kommune (Kommuneplan 2016-2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til Fritidshus. . Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for Furutangen hytteområder i Åmot kommune med planid 429 2015 0200. Området hvor hytta ligger er regulert etter fritidsbebyggelse. Reguleringsplan gjelder foran kommuneplan
 • Gnr. 36 Bnr. 483 i Åmot kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  Det har vært el-tilsyn tidligere og blir utført nytt el-tilsyn 20.06.2022
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,79 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jorunn Dunvoll
  Terje Sigvald Dunvoll
Marius Norum

Megler

Marius Norum

46 50 49 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev