aktiv-eiendomsmegling

Flott helårshytte i populære Furutangen! Usjenert beliggenhet - Ferdig møblert - Ski in/out.

 • 3 750 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING3 750 000
 • OMKOSTNINGER139 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 889 892
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 010
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 70 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT4 165 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 750 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  30 000,- (3 stk aksjer Furutangen)
  --------------------------------------------------------
  139 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 889 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har den glede av å presentere denne familiehytten som ligger i et barnevennlig område på Furutangen.
Hytta har en praktisk planløsning. Stor entre med flislagt gulv og varmekabler. Flislagt bad, kjøkken med integrerte hvitevarer og downlights i flere rom.

Merk deg dette:
Skjermet tomt helt uten innsyn
Ski inn/out
Gangavstand til Mattisstua
Åpen stue- og kjøkkenløsning
Stor veranda med appstyrt jacuzzi fra 2021
"Ring hytta varm" instalert
Nåværende eier har innredet med 10 sengeplasser
2 soverom, og 2 hemsrom innredet som soverom
Nærhet til store friluftsområder
Egen sportsbod

Følgende rom inngår i primærareal: entré, gang, stue, kjøkken, bad, wc/ vaskerom/ teknisk rom, 2 soverom.
Hems

Multmyra 3, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Du ankommer hytta på en gruset gårdsplass med god parkeringsplass. Inn døren er en romslig gang med god plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy. Gulvet er flislagt og har varmekabler..

  ÅPEN STUE KJØKKEN
  åpen stue kjøkken løsning, med flislagt gulv. Liggende panel på vegg. Utgang til veranda.

  Kjøkkenet har en funksjonell og praktisk innredning med heltre benkeplate. Innredningen har integrert koketopp, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og kombinert kjøl- og fryseskap. Anretningsøy mot spisestuen. Downlights i taket.

  BAD
  Flislagt bad med varmekabler. Installasjoner med servant i innredning, wc, Dusjhjørne.

  VASKEROM
  Eget vaskerom, med toalett og vaskeservant og speilskap over. Fliser på gulv.

  SOVEROM
  Hytta har to soverom med høyskap for oppbevaring av klær. Opp trappen fra gangen er det en hems. Selger har i dag innredet hems med en loftstue i midten av rommet og soverom på hver side.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Furutangen har vokst seg til å blitt et meget populært hytteområde, som ligger veldig flott til i Nordre Osen i Åmot kommune i Hedmark. Furutangen er et familievennlig og aktivt hytteområde med ypperlige natur- fjell og jaktområder i umiddelbar nærhet.

  Området egner seg til helårsbruk! Det er bilvei helt frem til hytten, som blir brøytet etter behov. Dersom man ønsker det, er det i tillegg muligheter for å bestille brøyting av gårdsplassen vinterstid. På vinteren har man aktiviteter som langrenn og alpint. Sommerstid er det kjempefine bade-, fiske- og vannsportmuligheter ved Osensjøen, som ligger ca. 8 km fra hytten. Her finner man en lang sandstrand, som innbyr til bading og lek på stranden. Osensjøen strekker seg over 30 km og har tillatelse for bruk av motorbåt som blant annet kan leies på campingen.

  På Furutangen hytteområdet er det skitrekk med 2 heiser og 5 nedfarter som er tilpasset for familier med barn i alle aldre, samt egen snowboard løype. Det er egen barnebakke for de aller minste. Skøyteis i ballbingen på vinteren når temperaturen tillater dette.

  I tillegg er det ca. 90 km løypenett til langrenn med traseer for alle nivåer, i tillegg til en kortere trase med lysløype ved gamle Furutangen, som passer både til tur og trening. I enden av skibakken ligger Mattisstua som har kafe med matservering og andre sosiale aktiviteter for hele familien. Ved Mattisstua er det også lekeplass, minigolf, sandvolleyballbane og ballbinge med kunstgress hvor det er mulighet både til fotball og basket. Skogsveier med muligheter for sykkelturer fins det også godt med i området.

  Nærmeste handelssenter med butikker og servicetilbud finner du på Rena, som kun ligger ca. 45 km fra hytten, eller Trysil som ligger ca. 50 min kjøring fra hytta. Ca. 9 km før man kommer til Furutangen, passerer man dagligvarebutikken Joker. Butikken har post og apotek i butikk, samt et godt vareutvalg. Du kan til og med bestille vin fra vinmonopolet som kan hentes på Jokerbutikken. Joker har også søndagsåpent.

  Hytten ligger ca. 50 minutters kjøring fra Trysil. Trysilfjellet er Norges største alpinanlegg med 31 heiser og 65 nedfarter. Trysil satser også stort på sykling. Det er anlagt flott sykkeltrase rundt hele Trysilfjellet samt nye løyper både for stisykling, terrengsykkelpark og downhill. I tillegg er det merket mange flotte sykkelruter i og rundt Trysil. Her er alle muligheter for en aktiv familie. Det er også i dette området man kan gå 18- hull med golf, dersom dette frister mer. Ønsker du en annen
 • Hytta ligger på Furutangen øst, helt intill alpintbakken og langrennsløyper. På vestsiden er det regulert grøntareale, så man vil ikke få naboer på disse sidene. I et voksende hytteområde, ligger denne hytta svært godt til, for en usjenert men svært sentral opplevelse. Hytta har utsikt utover alpintbakken og grøntbelte på sør og østsiden.

  Byggegrunnen antas bestående av morenemasser med god drensevne. Antatt istøpte isolerte ringmurselementer utvendig forblendet med fibersementplater. Antatt isolert under betonggulvet og utført med fuktsperre mot grunnen. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med 15 cm mineralull. Gulv på grunn ved 1.etasje. Undertak med trefiberplater. Beisede vindskier og isbord. Saltakkonstruksjon antatt isolert med 20 cm mineralull. Saltakskonstruksjoner tekket med shingel. Vinduer med koblede glass, faste sprosser ved ytterste ramme. Vannbrett med beslag over og under vinduer.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Innvendig > Overflater: Det er påvist andre avvik: Bom i enkelte fliser i stue/kjøkken.
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist andre avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Ikke tett overgang ved flis/terskel.
  Tekniske installasjoner > Vannledninger: Det er påvist andre avvik: Skap er ikke besiktiget på grunn av oppvaskmaskin foran fordelerskap.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendig > Nedløp og beslag. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.
  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Det er påvist andre avvik: Innerdør er plassert i våtsonen.
  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er påvist andre avvik: Fuktsvelling nederst på innredning.
  Våtrom > Ventilasjon > Bad Rommet har kun naturlig ventilasjon.
  Våtrom > Overflater vegger og himling > WCrom/vaskerom/teknisk rom. Det er påvist andre avvik: Ikke fuktsikre overflater i våtsonen over servant.
  Våtrom > Overflater Gulv > WCrom/vaskerom/teknisk rom. Det er påvist andre avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til
  gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Ikke tett overgang ved flis/terskel.


  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - 2 konstruksjonene har omfattende skjevheter. Terrasseplatting er fundamentert direkte på terreng. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • BRA 70 kvm P-rom 70 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal: entré, gang, stue, kjøkken, bad, wc/ vaskerom/ teknisk rom, 2 soverom.
  Hems
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming med strøm- og vedfyring.
 • Eiertomt på ca. 4165 m².

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • På egen gårdsplass
 • Eiendommen har adkomst fra privat vei og er tilknyttet privat vannverk og privat kloak.

  Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende og grunnvannstand og øvrige forhold medføre endring i kvalitet og mengde på vann fra borehull og brønner. Det er ikke kjent med at det har blitt tatt vannprøver de senere årene. Det gjøres oppmerksom på at kommunene driver fortløpende kartleggingsarbeid av private anlegg. Dette kan innebære framtidige krav om utbedring av eiendommens avløpsanlegg.
 • Formuesverdi kr 379 335,- per 2020
 • For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Eiendomsskatt: kr 4 267,-
  Renovasjon utgjør kr 1 680,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 990,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Tjenestene som er obligatoriske for alle hytteeiere på Furutangen, er veivedlikehold og brøyting fram til tomtegrense, vannforsyning og avløp/kloakk.

  Prisene reguleres årlig, og endringer kommuniseres gjennom Furutangen Hyttevelforening, som er alle hytteeieres felles interesseorganisasjon. Alle
  tomteeiere har pliktig medlemskap i Furutangen Hyttevelforening, og en betydelig andel av årskontingenten er øremerket drift av skiløypenettet rundt Furutangen.

  Følgende avgifter er gjeldende for 2022 for de pliktige tjenestene på Furutangen:
  • Serviceavgift kloakk kr 4 161,-
  • Vannforsyning kr 3 593,-
  • Årskontingent Furutangen Hyttevelforening kr 1 000,-
  • Vei, bom og vinterbrøyting fram til tomt kr. 2 881,-

  Alle tomteeiere på Furutangen tilbys en brøyteavtale som gjelder løpende fra år til år. Dette gjelder brøyting inne på tomta og koster for sesongen 2021/22 kr 2 128,-. Opplysninger er hentet fra hjemmesiden til Furutangen. Se også informasjon der vedr. avtale om snøbrøyting før adkomst til hytta.

  Fra og med 1. termin 2021 ble det innført en frivillig driftsstøtte/serviceavgift for alle hytteeiere på kr 600,- pr år (150,- pr termin) som går uavkortet til driften av hytteeiernes felles aktivitetsselskap Furutangen Aktivitetssenter AS.

  Utover det som er nevnt her og under "Offentlige/kommunale avgifter", påløper også kostnader til for eksempel strøm, fyring, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold, TV/Internett etc.
 • Det ble utstedt ferdigattest for hele hytta i 2010.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. I det tilfelle fritidsboligen ligger på festet grunn, kan det også foreligge begrensinger i festekontrakt. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt, men i og med at eiendommen er større enn 2 daa, må kjøper fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Det inngår ved kjøp av hytta 3 aksjer i Furutangen Aktivitetssenter as pålydende kr 10.000,- pr. aksje totalt kr. 30.000,-. Dette skal innbetales til meglers klientkonto sammen med kjøpesum og omkostninger. I tillegg påløper det et engangs administrasjonsgebyr pålydende kr. 250,- for å dekke kostnader for omregistrering av aksjer ifbm. eierskifte fom. 2018. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

  Det gjøres oppmerksom på at det er oppfør vindkraftverk ved Raskiftet, et område vest for Osensjøen.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Furutangen hytteområder 2016. Reguleringsformål for eiendommen er Fritidsbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Åmot Kommune (Kommuneplan 2016-2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til Fritidshus. Reguleringsplan gjelder foran kommuneplan.
 • Gnr. 36 Bnr. 405 i Åmot kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  Familiehytta gjorde alt det elektriske ved bygging av hytta. Vi byttet i 2020 termostaten i gangen via Røinaas Elektro. Elektriker hos Quality Spas Nordic AS demonterte og installerte ny jacuzzi i 2021. Dokumentasjon på elektrisk arbeid ifm bygging av hytta har jeg på en fysisk disk som jeg ikke får lastet opp digitalt. Det ble ikke gitt noen samsvarserklæring ved kobling av ny jacuzzi, regner med at det ikke var nødvendig da alt av sikringer var lagt opp i forkant ifm bygging av hytta. Ansvarlig montør elektriker hos Quality Spas Nordic AS

  Utover selve byggingen av hytta som kom ferdig med terrasse har vi selv bygget en platting rundt jacuzzien.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,2 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Lise Østlund
Marius Norum

Megler

Marius Norum

46 50 49 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev