aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Østre Blekmyrmoen 14 - ei arealeffektiv og trivelig hytte med god beliggenhet i kort radius fra alle aktiviteter som Furutangen kan by på.

Osen Østre Blekmyrmoen 14

Koselig og arealeffektiv hytte - Innredet hems - Stor terrasse med overbygg - Jacuzzi - Skjermet og fin tomt - Utsyn

 • 2 950 000
 • BRA 63 m²
 • PRISANTYDNING2 950 000
 • OMKOSTNINGER119 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 069 892
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 010
 • AREALP-rom 53 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 362 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 2 950 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-))
  30 000,- (3 stk. aksjer - Furutangen)
  --------------------------------------------------------
  119 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 069 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Innfri hyttedrømmen her i Østre Blekmyrmoen 14 med en gjennomført og arealeffektiv hytte som ligger ligger lunt og fint til i terrenget! Hytta ligger kun ca. 1 km nedenfor Mattisstua og har enkel adkomst til velpreparerte skiløyper. Fra hytta er det kort radius til alle aktiviteter for hytteområdet sommer som vinter. Godt utnyttet boareal gjør at hytta fremstår større enn sine kvm og hele eiendommen oppleves som velholdt. Den store terrassen har mange bruksmuligheter gjennom hele året med plattinger på tre sider av hytta. Eget bålpanneområde med trebenker.

Merk deg dette:
• Koselig hytte med behagelig preg
• Godt utnyttet boareal
• Flislagte gulv med varmekabler i stue/kjøkken, gang og bad
• Stor utebod
•Stor terrasse
• Kort radius til uteaktiviteter, alpin og langrenn


Hytta er på ett plan + hems og inneholder:
1. et: Overbygd inngangsparti med utebod. Gang, mellomgang, flislagt bad/vaskerom, 2 soverom, åpen stue/spisestue/kjøkkenløsning med utgang til stor overbygd terrasse med levegger, bod og jacuzzi.
Innredet hems: Loftstue og to rom benyttet som gjesterom. Loftsetasjen tilfredsstiller ikke kravet til takhøyde for oppholdsrom (minimum 2,0m) og er derfor ikke godkjent for varig opphold.

Utebod tilknyttet overbygd terrasse.

Østre Blekmyrmoen 14, Innlandet

 • Hytta er koselig å komme frem til der den ligger lunt og fint til i et etablert hytteområde uten gjennomgangstrafikk. Her er det gruset innkjøring med flere biloppstillingsplasser og en tilnærmet flat tomt med fine solforhold og noe utsyn mot Osensjøen. Tomten grenser mot et friareal som gjør at man føler eiendommen er skjermet og tilbaketrukket. Det er tilrettelagte områder på terrasse og på tomten som gir mange bruksmuligheter gjennom hele året. Overbygd inngangsparti med levegg gir en lun adkomst med enkel tilgang til utebod hvor selger i dag har både ekstra kjøle- og fryseskap.

  Med en gang du kommer innenfor døren kjenner du den behagelige roen hytta har. Hele hytta har et samstemt og helhetlig preg med fliser på gulv og lysbeiset panel på vegger og i tak. I gangen er det åpen løsning mot mellomgang, innhuk for garderobe og trapp til hems. Hele gangområde, samt stue/kjøkkendel har lysegrå fliser på gulv med varmekabler under. Dette gir lune hyttegulv og et helhetlig og pent preg. Egen regulering av varmekabler i gang. I tak er det downlights.

  Det flislagte baderommet ligger godt plassert i hytta med enkel adkomst fra både gang, dagligrom og soverom. Her er det lysegrå fliser med varmekabler ved gulv, samt hvite fliser på vegg som gir et klassisk og pent preg. Det er downlights i rommet i tillegg til vindu som gir fint innlys. Innredningen er moderne og har heldekkende servant over underskap, samt speil med belysning over. Det er wc i rommet, samt dusjnisje med glassdører som kan skyves inntil vegg. Badet har vaskemaskin og tørketrommel som medfølger i salget.

  Det koselige dagligrommet i hytta har åpen løsning mellom kjøkken, stue og spisestue som gir fine sosiale soner. Her er det i dag en romslig sofagruppe foran tv og den elektriske peisen, samt en stor spisestue nær kjøkkenet. Det er store vindusflater i rommet og downlights i tak. Vinduer som kan åpnes har fastmontert netting. Merk forøvrig de dype vinduene mot terrasse som gir et stilig preg og ekstra innlys i rommet.

  Kjøkkenet er godt plassert for å utnytte areal best mulig. Selger har forlenget innredningen under vindu. Innredningen har rette profilfronter og er malt i en flott farge som bidrar til det helhetlig preget i hytta. Det er integrerte hvitevarer i innredningen i form av kjøl-/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp med ventilator over. Dette gir både et ryddig preg og at du har et tilnærmet komplett kjøkken klart til bruk. Benkeplaten har fine arbeidsflater og det er montert kitchenboard med flisemønster som gir en pen finish og lettstelte overflater.
  Fra stuen er det utgang til en stor overbygd terrasse med tilknyttet terrasseplatting med jacuzzi fra 2017, som følger med i salget. Dette gir gode muligheter til å kose seg ute i store deler av året. Her ute er det god plass til flere sittegrupper og utegrill. Både faste og løse levegger gir god skjerming og lune uteområder. Her kan du sitte lunt under tak eller luftig under åpen himmel. Fra terrasse er det adkomst til hagebod med hyller. Her er det god oppbevaringsplass. Fra terrasse er det sti ned til område for bålpannekos hvor det er trebenker. Et herlig sted å samle familie og venner for kos og hygge hele året.

  Hytta har to soverom i hovedetasjen med tregulv og lysbeiset panel på vegger og i tak. Det er innhuk i begge rom for garderobeløsninger og montert vifte i tak for regulering av varme. Begge rom har fastmontert netting på vindu som kan skyves ned ved behov. Hovedsoverom har dobbeltseng, mens det andre har plassbygd familiekøye.

  I 2. etasjen er det innredet en romslig loftstue, samt to rom som selger har benyttet til gjesterom. Loftsetasjen tilfredsstiller ikke kravet til takhøyde for oppholdsrom (minimum 2,0m) og er derfor ikke godkjent for varig opphold. Opplyst at etasjen ikke har rømningsvei og vinduer på endevegger er lave fra gulv til vinduskarm.
 • Familievennlige Furutangen har vokst seg til å bli et svært attraktivt og populært hytteområde og ligger flott til i Nordre Osen. Furutangen har ypperlige muligheter for uteaktiviteter for familien med sine natur- fjell og jaktområder i umiddelbar nærhet. Denne hytta ligger lunt og fint til, samtidig som det er enkel tilgang til alle fasiliteter i området. Det er kun 1 km opp til Mattisstua, alpinbakken, minigolfområde, lekeplass og ballbinge. I tillegg er det kort vei til skiløyper, tur- og sykkelstier og område for frisbeegolf. Furutangen hytteområde er under videre utvikling og er et sted hvor hele familien vil trives med aktiviteter og rekreasjon fra en travel hverdag. Området egner seg perfekt til helårsbruk!

  Vinter:
  På Furutangen hytteområde er det alpinanlegg med 2 heiser og 5 nedfarter som er tilpasset for familier med barn i alle aldre. Her er det også en egen snowboardløype, samt barnebakke for de aller minste. Når temperaturen tillater det er det skøyteis i ballbingen.
  Furutangen er kjent for sine velpreparerte og flotte langrennsløyper som strekker seg i et nettverk på ca. 90 km. Traseene går både i skogsområder rundt hyttefeltet og opp til snaufjell og Blikkfjellet i nord. Furutangen har lysløype på ca. 5,5 km som har en spennende høydeprofil og med lys frem til kl. 22.30 i sesong. Her kan du benytte både klassisk spor eller skøytespor. Det lagres kunstsnø under flis for å starte sesongen tidligst mulig. Langrennsløypene er ypperlig for både tur og trening og er tilrettelagt for skiglede for både små og store. I enden av alpinbakken ligger Mattisstua som har kafe med matservering og andre sosiale aktiviteter for hele familien. Mattisstua tilbyr en populær take-away som kan hentes på vei opp til hytta. I tillegg har Spiseriet oppe enkelte dager ila året. Lørdager i skisesongen er det åpent i Sportsbaren på Mattisstua med sport på storskjerm.

  Sommer:
  Furutangen på sommerhalvåret er et eldorado for deg som liker uteaktiviteter. Her kan du sykle, gå fjellturer, spasere på grusveier eller benytte deg av vannaktiviteter som kanopadling, kajakk eller SUP ved Nordre Osa som renner stille langs Bjørkeveien og ut i Osensjøen.
  Osensjøen er kjent for sin fantastiske sandstrand og omtales som Innlandets riviera. Stranda yrer av liv på sommerstid og innbyr til bading og kos i sola. Osensjøen strekker seg over 30 km og her er det tillatelse til å benytte motorbåt. Ellers er det flere småvann og koselige områder for rekreasjon både langs Osensjøen og langs Nordre Osa. Er du glad i fjellturer er det mange muligheter i kort radius fra hytteområdet. En populær og flott familietur er opp til Blikkfjell med vidstrakt utsikt. I tillegg er det populært å ta turen til Granåstjennet som ligger ovenfor hytta - her er det en trivelig gapahuk hvor du kan grille og hygge deg med familie og venner. Ved Mattisstua er det lekeplass, ballbinge, minigolf og en populær diskgolf med 24 hullsbane.

  I Nordre Osen finner du en innholdsrik Jokerbutikk med utvidet åpningstid. Jokerbutikken tilbyr både matvarer og utsalg av diverse utstyr til tur og hytte. I tillegg er det apotek- og post her. Du kan også bestille vin fra vinmonopolet som kan hentes på Jokerbutikken. Like ved butikken finner du også Osen Landhandleri som er verdt et besøk. Her er det bla. interiørartikler, maling smykker, garn og mulighet for å kjøpe is.

  Hytta ligger ca. 40 minutters kjøring fra Trysilfjellet som har Norges største alpinanlegg. Trysil satser også stort på sykling med populære Gullia og stier/sykkeltrase rundt Trysilfjellet. Er du golfentusiast så har både Trysil og Rena populære golfanlegg med 18- hulls baner.

  Av avstander kan det nevnes:
  Ca. 8 km til Nordre Osen
  Ca. 42 km. til Trysilfjellet
  Ca. 44 km. til Rena
  Ca. 71 km. til Elverum
  Ca. 172 km. til Jessheim
  Ca. 212 km til Oslo
 • Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen. Trebjelkelag i etasjeskiller, isolert med mineralull. Synlig musebånd. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende panel. Saltakkonstruksjon. Antatt utført med fabrikkerte A-takstoler. Himling antatt isolert med mineralull. Takflatene er tekket med pappshingel. Taktekking antatt fra byggeårene.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Tiltak - Det bør lages system for bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav.
  Radon: Bygget antas ut fra byggeår å være utført med radonsperre, men ingen dokumentasjon foreligger. Tiltak - Innhente dokumentasjon, om mulig.
  Vannledninger: Det er irr på rør. Fordelerskap er ikke besiktiget på grunn av vaskemaskin/tørketrommel stod foran skap. Tiltak - Det er ikke behov for utbedringstiltak.
  Elektrisk anlegg: Tilstandsgrad satt ut fra manglende dokumentasjon på utførte arbeider fra byggeåret. Forskriftmangel: Samsvarserklæring er ikke fremvist. Kun fremvist samsvarserklæringer etter byggeåret.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Overflater: Bom i enkelte fliser. Stedvis med manglende fugemasse i fliser. Tiltak - Det må foretas tiltak for å lukke avviket.
  Bad/vaskerom: Innerdør i våtsonen, glassdører hindrer direkte vannsprut på innerdør. Liten sprekk i flis ved vindu. Tiltak - Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Innerdør må fuktbeskyttes for å lukke avviket.
  Bad/vaskerom, overflater gulv: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tiltak - Våtrommet fungerer med dette avviket.
  Bad/vaskerom, sanitærutstyr og innredning: Fuktsvelling nederst på skuffer under servant. Tiltak - Det må foretas tiltak for å lukke avviket.
  Bad/vaskerom, ventilasjon: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Rommet har kun naturlig avtrekk. Tiltak - Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Terrengforhold: Terreng faller inn mot bygning. Tiltak - Det bør foretas terrengjusteringer.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.et: Bra 53/ P-rom 53 kvm.
  Hems uten målbare areal. Loftsetasjen tilfredsstiller ikke kravet til takhøyde for oppholdsrom (minimum 2,0m) og er derfor ikke godkjent for varig opphold.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. et: Entré, 2 soverom, bad/vaskerom, stue/kjøkken
  2. et uten målverdig areal. Takhøyder under 1,9 m er grensen for målbart areal, er oppmålt etter NS 3940. Takhøyde: Ca. 1,89 meter. Ca. gulvareal: 27m². Gjesterom i 2. etasje har ikke godkjente rømningsvinduer. Vinduene skal ha et åpningsfelt på minst 60 cm i høyden og 50 cm i bredden, høyde+ bredde skal minimum være 150 cm.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Hytta selges med følgende møbler og inventar:
  Integrerte hvitevarer på kjøkken, samt kjøleskap og fryseskap + hyller og snøskuffer i isolert bod ved inngangsparti
  Hyller i uteboden
  3 stiger, slangtrommel, utebord og 4 stoler m/puter
  Senger, dyner og puter
  Sofagruppe med bord, tv og tv-benk i stue
  2 Kommoder og sofagruppe i loftstue
  Støvsuger
  Vaskemaskin og tørketrommel
  Elektrisk peis i stue
  Det meste av kjøkkenutstyr, glass og servise i kjøkkenskap
  Sofagruppe m/puter og spisebord med stoler og puter på terrassen, samt varmelamper og lysslynger
  Jacuzzi og bålpanne
  Tv og spill i loftsetasje medfølger ikke.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Hytta varmes opp med elektrisitet og elektrisk peis.
  Det er montert varmekabler i stue, kjøkken, bad/vaskerom og entré.

  Varmtvannsbereder plassert under kjøkkenbenk. 120 liter fra 2010.
 • Eiertomt på ca. 1362 m².

  Hyttetomten ligger lunt og fint til i terrenget og oppleves skjermet. Eiendommen har gruset innkjøring og biloppstillingsplasser og består ellers av stedbundet vegetasjon med lyng, mose, furu- og grantrær. Hyttetomten ligger godt plassert og grenser mot friareal i forkant som gjør at du ikke har andre hytter tett innpå. Det er terrasseplatting fra inngangsparti og rundt til overbygd del på sørenden. Her ute det fint opparbeidet med gode muligheter for flere sitteplasser lunt eller luftig, i solen eller skygge. Det er både løse og fastmonterte levegger som gir en skjermet og lun uteplass. Det er også en terrasseplatting på baksiden av hytta ved siden av utebod. I tillegg er det tilrettelagt en bålpanneplass med trebenker på tomten.
  Eiendommen er tilnærmet flat og har fine lekeområder for de minste i familien. Her kan man bl.a. lage egne skiløyper rundt hytta.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstillingsplasser på egen tomt.
 • Eiendommen har adkomst via felles privat bomvei for hytteområdet.
  Hytta er tilknyttet felles privat vann- og avløpsverk for hytteområdet.

  Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende og grunnvannstand og øvrige forhold medføre endring i kvalitet og mengde på vann fra borehull og brønner. Det er ikke kjent med at det har blitt tatt vannprøver de senere årene.
 • Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne noe registrert formuesverdi på eiendommen (årsak er uviss). Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 3 236,- for 2021. I disse inngår eiendomsskatt. Hytterenovasjon utgjør kr 1680,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Containere er plassert på eget område nederst på Furutangen med enkel inn-/utkjøring.
  Ikke mottatt informasjon om feie- og tilsynsgebyr fra Åmot kommune. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Tjenestene som er obligatoriske for alle hytteeiere på Furutangen, er veivedlikehold og brøyting fram til tomtegrense og vannforsyning (i tillegg til avgift for avløp/kloakk for de som er koblet på felles anlegg). Tomten er tilknyttet fellesanlegg vannforsyning.

  Prisene reguleres årlig, og endringer kommuniseres gjennom Furutangen Hyttevelforening, som er alle hytteeieres felles interesseorganisasjon. Alle tomteeiere har pliktig medlemskap i Furutangen Hyttevelforening, og en betydelig andel av årskontingenten er øremerket drift av skiløypenettet rundt Furutangen.

  Følgende avgifter er gjeldende for 2022 for de pliktige tjenestene på Furutangen:
  Serviceavgift kloakk 4 161,-
  Vannforsyning 3.593,-
  Vei, bom og vinterbrøyting fram til tomt kr 2 881,- (Panorama Nord)
  Årskontingent Furutangen Hyttevelforening kr 1 000,-
  Alle priser unntatt vei er inkludert mva (vei er fritatt for mva).

  Alle tomteeiere på Furutangen tilbys en brøyteavtale som gjelder løpende fra år til år. Dette gjelder snøbrøyting inne på tomta og koster for sesongen 2022/23 kr 2.241,-. Opplysninger er hentet fra hjemmesiden til Furutangen. Se også informasjon på nettsiden vedr. avtale om snøbrøyting før adkomst til hytta www.furutangen.no/hytteeiere/tjenester/snomaking.

  Fra og med 1. termin 2021 ble det innført en frivillig driftsstøtte/serviceavgift for alle hytteeiere på kr 600,- pr år (150,- pr termin) som går uavkortet til driften av hytteeiernes felles aktivitetsselskap Furutangen Aktivitetssenter AS. Hensikten med denne er å styrke selskapets økonomi og å bidra til å kunne opprettholde og vedlikeholde det aktivitets- og servicetilbudet som gjøres fra dette selskapet (Mattisstua, alpinanlegg, lekeplass, ballområde osv).

  Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter og faste kostnader, påløper også kostnader til strøm, fyring, forsikring, innvendig /utvendig vedlikehold, TV/Internett, m.m.
 • Det ble utstedt ferdigattest for hytta i 2010.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Byggetegningene samstemmer med dagens bruk og inndeling for hyttas 1. etasje. Loftsetasjen er i byggetegningene definert som bod/disp.rom (boligens tilleggsdel). Takhøyder under 2 meter som er grensen for målbart areal. Arealet er oppmålt etter NS 3940. Takhøyde: Ca. 1,89 meter. Rommene er derfor ikke godkjent for varig opphold (boligens hoveddel), men er likevel inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport.

  Det foreligger ikke byggesøknad, godkjenning fra kommunen eller tegninger for påbygg ved inngangsparti. Dette er å anse som fasadeendring og er søknadspliktig iht. størrelse. Areal vil påvirke utnyttelsesgrad. Kjøper overtar risikoen for at dette er ulovlig oppført.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. I det tilfelle fritidsboligen ligger på festet grunn, kan det også foreligge begrensinger i festekontrakt. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.


  Det inngår ved kjøp av hytta 3 aksjer ved, Furutangen aktivitetssenter a kr 10.000,- pr. aksje - totalt kr. 30.000,-. Dette skal innbetales til meglers klientkonto sammen med kjøpesum og omkostninger. I tillegg påløper det et engangs administrasjonsgebyr pålydende kr. 250,- for å dekke kostnader for omregistrering av aksjer ifbm. eierskifte fom. 2018. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

  Iht. opplysninger fra Elvia er ikke det elektriske anlegget besiktiget. Dette gir ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Furutangen hytteområder, fra 2016. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Åmot kommune 2016-2030 - reguleringsplan for Furutangen hytteområder. Eiendommen er avsatt/utnyttet til fritidsbebyggelse. Hjørne på vegg mot adkomst ligger kant-i-kant med byggegrense. En del av eiendommen grenser til område avsatt til friområde. Eiendommen ligger videre innenfor Kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljø 2016 - 2030. Utnyttelsesgrad er 12 % BYA.
 • Gnr. 36 Bnr. 436 i Åmot kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver bør likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Ja. Det er en flis oppunder taket som har en sprekk.
  Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. De har bygget tak over inngangspartiet og tak over en del av terrassen. Noe av terrassen er bygget på egeninnsats. Arbeid utført av Osen småbygg As.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,5 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), markedspakke (kr 9.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Torill Hamborg
Inger Anne Stene

Megler

Inger Anne Stene

92 40 81 40

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev