aktiv-eiendomsmegling
Hytte med koselig uteområde.

OSEN Skaftveien 2

Koselig hytte i fine omgivelser i Osdalen, med skog og utmark rett utenfor døra!

 • kr 1 150 000
 • BRA 58 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 150 000
 • Omkostningerkr 44 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 194 892
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 968
 • Soverom2
 • ArealP-rom 58 m²
 • Tomt809.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 150 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  28 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 150 000))

  44 892 (Omkostninger totalt)

  1 194 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har gleden av å presentere denne koselige hytta beliggende i fine omgivelser i Osdalen, med skog og utmark rett utenfor døra! Hytta har en godt utnyttet plass og et helheltig preg med tregulv og trepanel på vegger og i tak. Denne hytta er et fint utgangspunkt for friluftsliv, jakt og fiske med sin nærhet til skiområder, fjell, fiskevann og elver. Området har et rikt utvalg av friluftsmuligheter gjennom hele året. Furutangen med alpinanlegg ligger i nærheten, i tillegg er det kort veg til Osensjøen med båt- og bademuligheter. Merk deg dette: ?Innlagt strøm og vann ?6 sengeplasser ?Trivelig uteområde med badestamp og bålplass ?Kort veg til Furutangen og Osensjøen ?Naturområder med småsjøer, vann og elver ?Gode jakt- og fiskemuligheter

Skaftveien 2, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Bruksareal
  1. etasje: 58 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 58 kvm Følgende rom inngår i primærareal: 1.etg: Vindfang, stue, kjøkken, sanitærrom, 2 soverom.  Tomt
  809.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt på ca. 810 m². Hyttetomt med gruset innkjøring og naturtomt. Fine uteplasser som er pent opparbeidet med platting og steiner. Bålplass og badestamp på tomta. Det gjøres oppmerksom på at deler av uthuset står på nabotomten. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Hytta ligger på en koselig plass i skogholtet i Osdalen - noen kilometer nord for Osensjøen. Like nedenfor hytta, ligger elva Nordre Osa som har bade- og fiskemuligheter. Området rundt hytta gir muligheter for tur- og sykkelaktiviteter på sommerstid og skiturer på vinteren som fører en bla til Trysil Knuts fjellverden med vidder og fjell. Det er også en veldig fin tur opp til Blekufjellet. Fra hytta er det ca. 15 km til Osen med stor dagligvarebutikk, butikk med kafe der de selger maling, interiør etc. og til Osensjøen som har en av distriktets fineste badestrender. Områdene rundt Osensjøen er kjent for sine naturskjønne omgivelser og har ypperlige fiskemuligheter i sjøen og elver. Osensjøen kan by på utallige muligheter for alle typer vannaktiviteter som kajakk, kano, vannski, vindsurfing etc. Osensjøen har tillatelse for bruk av motorbåt og her finner man flotte badestrender som yrer av liv på varme sommerdager. Det er kun en kort kjøretur til Furutangen alpinanlegg som er et populært skiområde for hele familien. Trysilfjellet, som er ett av landets beste og største alpinanlegg ligger med ca. 50 minutters kjøretur fra hytta.

  Byggemåte
  Byggegrunn med antatt jord - morenemasser. Fundamentert på støpte pilarer direkte på terreng. Enkelte trepilarer. Trebjelkelag i etasjeskiller, isolert med mineralull. Boligyttervegger i bindingsverk med hulrom, stillestående luft som isolering. Yttervegg kledd med tømmermannpanel. Saltakkonstruksjon. Takflatene er tekket med takpanner. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Overflater: Skjevheter i åpning mellom gang/kjøkken. Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på ca. 25 mm i stue. Målt høydeforskjell på ca. 15 mm på kjøkken. Målt høydeforskjell på ca. 28 mm på soverom. Andre innvendige forhold: Rommet er ikke bygget som et komplett våtrom. Mangler: Fuktsikre overflater i våtsoner, tilluftspalte under dør og sluk i henhold til byggteknisk forskrift. Rommet er beskrevet som sanitærrom, ikke tilstandsvurdert som ett våtrom. Elektrisk anlegg. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Takkonstruksjon/Loft: Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Påvist muselort på loft. Vinduer: Punktert glass i stuevindu. Overflater og innredning på kjøkken: Det er ikke montert komfyrvakt i kjøkkenet som er krav på dette kjøkkenet utifra alder. Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Grunnmur og fundamenter: Ikke etablert frostsikring i grunnen. Normalt med noe tele som vil påvirke fundamentene og bjelkelag. Dette gir utslag i skjevheter i konstruksjonen. Skjevheter er beskrevet under frittbærende dekker. Noe skjevheter i fundamentene. Terrengforhold: Ganske flatt terreng inn til boligen, bør være noe fall fra hytta. Anbefalt fall på terreng er 1:50 fra grunnmur. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendige trapper: Det er ikke montert rekkverk. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen. Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: -Tilkoblet avløp til septikk tank, utført av nabo med kjennskap til forskifter. -Montert varmepumpe i egeninnsats.

  Innhold
  Hytta inneholder: 1.etg: Gang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom. Uthus med utedo og plass til oppbevaring.

  Standard
  Hytta har gruset adkomst med bilvei helt frem til hytta. Delvis overbygd inngangsparti i tilknyttning til terrasse. Gang med plass til oppbevaring av jakker og sko. Fra gangen er det åpen løsning mot stue. STUE Hytta´s koselige stue har laminatgulv og ubehandlet trepanel på vegger og i tak. En del av panelet er lysbehandlet. Vinduer på to sider gjør at dagslyset slippes fint inn i rommet. Stua er i dag innredet med en spisegruppe på kjøkkenet og en romslig sofagruppe foran peisen. Peisen er en fin detalj i rommet og gir fra seg ekstra varme når det trengs. KJØKKEN Kjøkkenet har gode arbeidsflater og en fin, mørkbeiset furuinnredning med god oppbevaringsplass. Det er laminert benkeplate med fine arbeidsflater hvor vinduet over arbeidsbenken gir godt innlys. Del av overskap med glassdører. Innredningen har nisje for kjøleskap og komfyr. BAD Praktisk bad med vinylbelegg på gulv og brystpanel og panel på vegger. Baderomsinnredning med servant på underskap med speil og belysning over. Badet har også dusjkabinett og toalett. Varmtvannstanken er plassert på badet. Utedo i uthus. SOVEROM Hytta har to soverom med tilsammen seks sengeplasser. Begge rommene har plassbygde garderobeskap og smarte sengeløsninger.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på hyttetomten.

  Forsikringsselskap
  Fremtind

  Polisenummer
  25216978

  Diverse
  Det er ikke kjent om det er foretatt noen besiktigelse av det elektriske anlegget. Det gis likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Det er ikke kjent når feiing og tilsyn sist gang ble utført. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 150 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  28 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 150 000))

  44 892 (Omkostninger totalt)

  1 194 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Hytta varmes opp med luft-luft varmepumpe, vedfyring og panelovner.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  2075

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 1 164,- for 2022. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon utgjør kr 911,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi sekundær
  138380

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Andre utgifter
  Elektrisitet, snøbrøyting, ved, forsikringer, etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra hvilke abonnement og avtale man har.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3422/37/15: 10.02.1971 - Dokumentnr: 686 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3422 Gnr:37 Bnr:10
  01.01.2020 - Dokumentnr: 20377 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0429 Gnr:37 Bnr:15


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for noe av bygningsmassen, da dette ikke var normalt når hytta ble bygd. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I byggetegninger er bad og deler av spisestue definert som soverom. Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal/rom.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra privat vei. Det betales kr. 2 500,- pr. år for vedlikehold/snømåking av vei. Tilknyttet privat vannverk, og det betales kr. 3 000,- pr. år. Avløp til septiktank på hyttefeltet som det også betales kr. 3 000,- pr. år for.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Midtli Hytteområde, fra 2009. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplan 2016-2030 for Åmot kommune, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til Landbruks-, natur- og friluftsområde samt reindrift (LNFR). Det gjøres oppmerksom på at oppføring av nye tiltak vil falle utenfor LNFR-formålet, og kan ikke skje uten etter dispensasjon eller reguleringsplan. Eiendommen ligger i et område hvor reguleringsplan fortsatt skal gjelde. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljø 2016-2030.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 150 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  28 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 150 000))

  44 892 (Omkostninger totalt)

  1 194 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  44892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 3,2 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 10.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Line M Strøm

Megler

Line M Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev