aktiv-eiendomsmegling
Fin, nybygd helårshytte med delikate overflater!

Osen Skigrenda 12

Feire jul på ny hytte? Sjekk denne nybygde hytta rett ved alpinbakken!

 • 3 690 000
 • BRA 74 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 690 000
 • OMKOSTNINGER108 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 798 392
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 67 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT670 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 690 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-))
  --------------------------------------------------------
  108 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 798 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Fin, nybygd helårshytte med delikate overflater, beliggende fint til rett ved alpinbakken! Den moderne hytta har gjennomgående god standard med børstet furugulv, furupanel på vegger og i tak med downlight, samt en praktisk planløsning. Solid kjøkken med åpen løsning til stue og tre soverom, to bad, samt hems med tre innrede hemsrom (ikke godkjent for varig opphold, se punktet om "Standard"). Furutangen er et familievennlig og aktivt hytteområde med ypperlige natur- fjell og jaktområder i umiddelbar nærhet. Denne hytta har ski-in/ski-out til alpinanlegg, samt svært kort vei til Mattisstua med flere sosiale arrangementer hele året, lekeplass, frisbeegolf etc.

Merk deg dette:
Bygd i 2022
Hems
Sportsbod
Gode kvaliteter
Rett ved skitrekket
Et eldorado av friluftsmuligheter

Hytta inneholder:
1.etg: Entré med trapp opp til hems, gang, bod, bad, 3 soverom - ett med adkomst til bad. Utvendig sportsbod.
Hems: Tre innrede hemsrom.
Fra gangen er det trappeforbindelse til hemsen og adkomst til øvrige rom.

Skigrenda 12, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Adkomst via et delvis overbygd inngangsparti, tilknyttet terrassen. Ved inngangspartiet er det en praktisk sportsbod. Den innbydende, flislagte gangen har godt med oppbevaringsmuligheter og varmekabler i gulvet som gir en lun velkomst. Herfra er det adkomst til mellomgang med dør inn til tre soverom, bad og bod, samt åpen løsning til stue og kjøkken. Fra gangen er det også trappeforbindelse til hemsen.

  ÅPEN STUE OG KJØKKENLØSNING
  Hytta har en fin løsning med åpen stue- og kjøkkenløsning som gir en luftig og god romfølelse. Stua har flere store vindusflater og fin utsikt over nærområdene. Det er god plass til sofagruppe og spisestuedel nær kjøkkenet. Fra stua er det utgang til terrasse med gode solforhold. Her er det mulighet for sittegrupper og grill.

  Fint, mørkt IKEA-kjøkken med speil fronter på over- og underskap, samt laminert benkeplate med gode arbeidsflater. Godt med oppbevaringsplass i skap og skuffer. Innredningen har helintegrerte hvitevarer fra Whirlpool i form av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

  BAD
  Boligen har ett romslig bad med adkomst fra gang. Badet har flislagte overflater og varmekabler i gulvet. Lys baderomsinnredning med servant på underskap og speil med belysning over. Installasjoner med vegghengt wc, oppelegg for vaskemaskin og vegghengt dusj med innfellbare glassdører.

  Det er også et bad med adkomst fra hovedsoverom. Dette badet har også flislagte overflater og varmekabler i gulv. Servant på underskap med speil over, samt vegghengt wc og dusj med glassdører.

  SOVEROM
  Hytta har tre soverom i 1. etasje. To av rommene har plassbygde køyesenger, og ett er innredet med dobbeltseng.

  HEMS
  Hytta har også en hyggelig hems med tre innredede hemsrom. Rommene på hemsen tilfredsstiller ikke kravet til takhøyde for oppholdsrom (minimum 2,0 m) og er derfor ikke søkt om eller godkjent for varig opphold.
 • Furutangen har vokst seg til å blitt et meget populært hytteområde, som ligger veldig flott til i Nordre Osen i Åmot kommune i Hedmark. Furutangen er et familievennlig og aktivt hytteområde med ypperlige natur- fjell og jaktområder i umiddelbar nærhet. Hytta ligger lunt i terrenget, med utsikt mot Osensjøen i sør og vidstrakte åser og fjell i vest. Området er et forholdsvis nytt og moderne fritidsområde, og et sted hvor hele familien skal kunne trives med aktiviteter og rekreasjon fra en travel hverdag.

  Området egner seg ypperlig til helårsbruk! Det er bilvei helt frem til hytta, som blir brøytet etter behov. Dersom man ønsker det, er det i tillegg muligheter for å bestille brøyting av gårdsplassen vinterstid. På vinteren har man aktiviteter som langrenn og alpint. Sommerstid er det kjempefine bade-, fiske- og vannsportmuligheter ved Osensjøen, som ligger ca. 8 km fra hytta. Her finner man en lang sandstrand, som innbyr til bading og lek på stranden. Osensjøen strekker seg over 30 km og har tillatelse for bruk av motorbåt som blant annet kan leies på campingen.

  På Furutangen hytteområdet er det skitrekk med 2 heiser og 5 nedfarter som er tilpasset for familier med barn i alle aldre, samt egen snowboard løype. Det er egen barnebakke for de aller minste. Skøyteis i ballbingen på vinteren når temperaturen tillater dette.

  I tillegg er det ca. 50 km løypenett til langrenn med traseer for alle nivåer, i tillegg til en kortere trase med lysløype ved gamle Furutangen, som passer både til tur og trening. I enden av skibakken ligger Mattisstua som har kafe med matservering og andre sosiale aktiviteter for hele familien. Ved Mattisstua er det også lekeplass, minigolf, sandvolleyballbane og ballbinge med kunstgress hvor det er mulighet både til fotball og basket. Skogsveier med muligheter for sykkelturer fins det også godt med i området.

  Nærmeste handelssenter med butikker og servicetilbud finner du på Rena, som kun ligger ca. 45 km fra hytta, eller Trysil som ligger ca. 50 min kjøring fra hytta. Ca. 9 km før man kommer til Furutangen, passerer man dagligvarebutikken Joker. Butikken har post og apotek i butikk, samt et godt vareutvalg. Du kan til og med bestille vin fra vinmonopolet som kan hentes på Jokerbutikken. Joker har også søndagsåpent.

  Hytta ligger ca. 50 minutters kjøring fra Trysil. Trysilfjellet er Norges største alpinanlegg med 31 heiser og 65 nedfarter. Trysil satser også stort på sykling. Det er anlagt flott sykkeltrase rundt hele Trysilfjellet samt nye løyper både for stisykling, terrengsykkelpark og downhill. I tillegg er det merket mange flotte sykkelruter i og rundt Trysil. Her er alle muligheter for en aktiv familie. Det er også i dette området man kan gå 18- hull med golf, dersom dette frister mer. Ønsker du en annen utfordring, finnes det også golfbane på Rena.
 • Utvendig:
  Støpt betongplate med markisolasjon. Bærekonstruksjon i treverk. Fasadeveggene med bindingsverk, kledd med Villmarkspanel. Utvendige terrasser med impregnert bjelkelag og impregnerte gulvbord. Kledning til rekkverk i villmarkutførelse med impregnert toppbord. Etasjeskillet mellom 1. etasje og hems med 200 mm isolasjon. Yttertak i konstruksjon av tre, kledd med Isola shingel type skrå med sorte forbordbeslag.

  Innvendig:
  Gulv i 1. etasje og på hems med 25 mm børstet furugulv, med unntak av entré, bad og WC har fliser og termostatstyrte varmekabler. Gulvlist og gerikter i slett furu. Taklist av type Karnis. Vinkellist til utvendige hjørner, og kvartstaff til innvendig hjørner. Alle innerdører i MDF, hvite, med tre speil. Alle vegger og himlinger med furupanel, med unntak av bad med flislagte vegger.

  Hytta har utvendig bod, isolert med furupanel på vegger og i tak. Gulv i ubehandlet betong.
 • 1.etg: BRA/P-rom 74/67 m². Utvendig bod er inkludert i BRA.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: Entré, stue/kjøkken, soverom/kontor, bad/vaskerom, soverom, soverom 2 og bad.

  Oppmålt areal på hems (BRA 20 m²) er ikke medtatt i oversikten/markedsføringen da hemsen er bygget med en høyere takhøyde enn det som er søkt.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra kontrollmåling av takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Termostatstyrte varmekabler.
  Integrerte hvitevarer fra Whirlpool på kjøkken.
  Brannvarslingsutstyr i henhold til TEK 17.

  Se løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Hytta varmes opp med elektriske panelovner, samt elektrisk gulvvarme på bad og i entré.
 • Eiertomt på ca. 670 m². Tomten er opparbeidet med gruset innkjøring og biloppstillingsplasser. For øvrig naturtomt.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes
 • Biloppstillingsplasser på tomten.
 • Eiendommen har adkomst via felles privat bomvei for hytteområdet. Hytta er tilknyttet felles privat vann- og avløpsverk for hytteområdet.

  Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg utilfredsstillende og grunnvannstand og øvrige forhold medføre endring i kvalitet og mengde på vann fra borehull og brønner. Det er ikke kjent med at det har blitt tatt vannprøver de senere årene.
 • Ved første gangs verdsetting skal formuesverdi av fritidseiendom (ikke sekundærboliger) fastsettes til maksimalt 30% av markedsverdi, eventuelt til 30% av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg. Ved senere år skal formuesverdien videreføres, men med en eventuell fastsatt oppjustering. Formuesverdien på fritidseiendommer som ligger vesentlig over takstnivået for sammenlignbare eiendommer ellers i kommunen, skal settes ned når skattyter krever det.
 • Det er ikke fakturert kommunale avgifter enda. I de kommunale avgiftene vil det inngå eiendomsskatt og gebyr for slamtømming, hytterenovasjon som faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR og feie- og tilsynsgebyr som faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen.

  Eiendomsskatt vil utgjøre 5 promille av eiendommens skattegrunnlag (fastsettes ved "taksering"). Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Felles hytterenovasjon for området utgjør ca. kr 1 595,- pr. år. Feieavgift av ett pipeløp utgjør ca. kr 990,- pr. år.

  Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Alle hytter på Furutangen er tilknyttet privat løsning for vei, vann og avløp. Veiavgift inkluderer adkomst vei, adgangskontroll/bomsystem og
  vinterbrøyting fram til tomtegrense. De private tjenestene for vei, vann og avløp. faktureres hvert kvartal. Vinterbrøyting av egen adkomstvei og biloppstillings-plasser/gårdsplass på tomta kommer i tillegg.

  Prisene reguleres årlig, og endringer kommuniseres gjennom Furutangen Hyttevelforening, som er alle hytteeieres felles interesseorganisasjon. Alle tomteeiere har pliktig medlemskap i Furutangen Hyttevelforening, og en betydelig andel av årskontingenten er øremerket drift av skiløypenettet rundt Furutangen.

  Følgende avgifter er gjeldende for 2022 for de pliktige tjenestene på Furutangen:
  Serviceavgift kloakk kr 4 161,-
  Vannforsyning ke 3 593,-
  Årskontingent Furutangen Hyttevelforening kr 1 000,- (2021)
  Vei, bom og vinterbrøyting fram til tomt kr 2 881,-

  Opplysninger er hentet fra www.furutangen.no. Det vil bli avholdt nytt årsmøte og det kan komme endringer i fremtidige avgifter.

  Alle tomteeiere på Furutangen tilbys en brøyteavtale som gjelder løpende fra år til år. Dette gjelder brøyting inne på tomta og koster for sesongen 2022/23 kr 2 241,-. Opplysninger er hentet fra hjemmesiden til Furutangen. Se også informasjon der vedr. avtale om snøbrøyting før adkomst til hytta.

  Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter og faste kostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold, TV/Internett etc.
 • Det ble utstedt ferdigattest for hytta i august 2022. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Hems er bygget med større takhøyde enn det byggetegningene viser (det som er søkt), Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. I det tilfelle fritidsboligen ligger på festet grunn, kan det også foreligge begrensinger i festekontrakt. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det er full fiberdekning på Furutangen utbygd av Eidsiva Bredbånd. Abonnement er frivillig og bestilles av ny hytteeier. Kjøper må ta kontakt med Eidsiva (tlf. 03370) for å knytte seg til deres tjenester og bestille nødvendig abonnement og utstyr. Tilknytningsavgift er på ca. kr 5 000,-. Valgt abonnement og utstyr kommer i tillegg.

  Det inngår ved kjøp av hytta 3 aksjer ved, Furutangen avktivitetssenter a kr 10.000,- pr. aksje - totalt kr. 30.000,-. Dette skal innbetales til meglers klientkonto sammen med kjøpesum og omkostninger. I tillegg påløper det et engangs administrasjonsgebyr pålydende kr 250,- for å dekke kostnader for omregistrering av aksjer ifbm. eierskifte fom. 2018. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

  Det gis ingen garanti for at det elektriske anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll av anlegget kan forventes i 2042.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Det vil bli tinglyst erklæring om bruksrettigheter til fordel for Furutangen Aktivitetssenter AS. Rettighetshaver gis anledning til å ha plassert diverse infrastruktur på eiendommen og naboeiendommen i sør. Dette er infrastruktur knyttet til drift av alpinanlegget og dreier seg om lyktestolper, ledninger samt strøm-, luft- og vannuttak for snøproduksjon.

  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Furutangen aktivitetsområde i Åmot kommune. Plan-id: 0429 2019 0300. Området er regulert til frittliggende fritidsbebyggelse og konsentrert, fritids- og turområde.

  Eiendommen omfattes også av nåværende kommuneplan 2016-2030 for Åmot kommune. Området er avsatt til LNFR-område.
 • Gnr. 36 Bnr. 928 i Åmot kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring, da selger er et selskap som har kjøp og salg av eiendom som del av sin virksomhet.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på kr 50.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), markedspakke (kr 19.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Micro Eiendom AS
Marius Norum

Megler

Marius Norum

46 50 49 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev