aktiv-eiendomsmegling
Illustrasjonsbilde av samme type hytte (speilvendt) oppført på Øvre Vedflata

Osen Tanghøgda 148

FURUTANGEN - Stor, flott hytte med panoramautsikt! Furutangens beste beliggenhet med ski inn/ut.

 • 4 890 000
 • PRISANTYDNING4 890 000
 • OMKOSTNINGER93 592
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 983 592
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • AREALP-rom 89.3 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 354 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 890 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger
  47 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 890 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  30 000,- (Omkostning kjøper - 3 stk aksjer i Furutangen Aktivitetssenter AS)
  15 000,- (Omkostning kjøper - Påkoblingsgebyr strøm, Elvia)
  --------------------------------------------------------
  93 592,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 983 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding
Gjennomført, stor og meget flott hytte på toppen av bakken. Her får du ei hytte på en stor og solrik tomt nær langrennsløyper og alpinbakke, og du har vidstrakt utsyn mot både Osensjøen og nærområdene rundt. Hytta er nybygd og levringsklar før jul. Det er helhetlige og lune rom som bidrar til en herlig atmosfære. Hytta har god planløsning med bl.a. innredet hems og føles større enn sine areal. Her kan du starte vinterdagen med en morgentur i skiløypa eller i alpinbakken rett ved og det er bare 30 minutter til Trysil. På sommerhalvåret er det sykkelstier, lekeplass, minigolf og frisbeegolf i nærheten. Furutangen Hytteområde er antakeligvis Norges best drevne hyttefelt med over 600 hytter og Mattisstua som et samlingspunkt med restaurant og pub. Bør virkelig oppleves!

Merk deg dette:
3 soverom og 2 hemsrom innredet som soverom
2 flislagte bad
Børstet furugulv og furupanel
Gode solforhold
Panoramautsikt
Bilde fra Tanghøgda før utbyggingen startet

Tanghøgda 148, Innlandet

 • Familievennlige Furutangen har vokst seg til å bli et svært attraktivt og populært hytteområde og ligger flott til i Nordre Osen. Furutangen har ypperlige muligheter for uteaktiviteter for familien med sine natur- fjell og jaktområder i umiddelbar nærhet. Eiendommen ligger helt på toppen, inntil alpinbakken. Det er også enkel adkomst til skiløype, sykkelområder, lekeplass, minigolf, område for frisbeegolf, "gamle Furutangen" og til Mattisstua som har sosiale arrangement. Furutangen hytteområde er under videre utvikling og området egner seg særdeles godt til helårsbruk!

  Vinter:
  På Furutangen hytteområde er det skitrekk med 2 heiser og 5 nedfarter som er tilpasset for familier med barn i alle aldre, samt egen løype for snowboard. Det er egen barnebakke for de aller minste. Skøyteis i ballbingen på vinteren når temperaturen tillater dette. I tillegg er det ca. 50 km løypenett til langrenn med traseer for alle nivåer, samt en kortere trase med lysløype ved gamle Furutangen. Her kan du også gå på tur eller prøve sykkelparken på sommerstid. I enden av skibakken ligger Mattisstua som har kafe med matservering og andre sosiale aktiviteter for hele familien. Mattisstua tilbyr en populær take-away hvor du kan bestille pizza og hente på vei opp til hytta. Ved Mattisstua finner du også sandvolleyballbane, minigolf og en populær frisbeegolfbane.

  Sommer:
  På sommerstid er det bade-, fiske- og vannsportmuligheter ved Osensjøen, som ligger kun ca. 7 km fra området. Her ligger sandstrand som omtales som Innlandets fineste. Osensjøen har også muligheter for vannaktiviteter for både båtliv, padling, kano, kajakk og sup. Osensjøen strekker seg over 30 km og har tillatelse for bruk av motorbåt. Ellers er det flere småvann langs Osensjøen og langs Nordre Osa som ligger nærmere hyttefeltet. Er du glad i fjellturer er det muligheter i kort radius fra hytteområdet. En populær tur er opp til Blikkfjell med vidstrakt utsikt. I tillegg er det populært å ta turen til Granåstjennet som ligger ovenfor hytteområdet.

  I Nordre Osen finner du Jokerbutikk med utvidet åpningstid. Jokerbutikken tilbyr både matvarer og utsalg av diverse utstyr til tur og hytte. I tillegg er det apotek- og post der. Du kan også bestille vin fra vinmonopolet som kan hentes på Jokerbutikken. Like ved butikken finner du også Osen Landhandleri som er verdt et besøk. Her er det bla. interiørartikler, maling, smykker, garn og mulighet for å kjøpe is. I tillegg innbyr Husmannsplassen Solli på arrangementer gjennom hele året. Her er det både julemarked og et koselig tun med kafe hvor du bl. a. kan kjøpe kaffe/kakao/solbærtoddy og nystekte vafler.

  Hytta ligger ca. 40 minutters kjøring fra Trysilfjellet som har Norges største alpinanlegg. Trysil satser også stort på sykling med populære Gullia og stier/sykkeltrase rundt Trysilfjellet. Er du golfentusiast så har både Trysil og Rena golfanlegg med 18- hulls baner.

  Av avstander kan det nevnes:
  Ca. 10 km til Nordre Osen
  Ca. 42 km. til Trysilfjellet
  Ca. 46 km. til Rena
  Ca. 74 km. til Elverum
  Ca. 176 km. til Jessheim
  Ca. 213 km til Oslo

  For flere og mer detaljerte opplysninger, sjekk ut hjemmesiden https://furutangen.no/
 • Furutangen Hytteutvikling AS AS
Marius Norum

Megler

Marius Norum

46 50 49 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev