aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Åkebergveien 24A - En praktfull toroms med ettertraktede kvaliteter

OSLO Åkebergveien 24A

Nydelig, klassisk toroms med takhøyde på hele 3,15 m og store vindusflater - Rosett - God, innflyttingsklar standard

 • kr 3 700 000
 • BRA 38 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 700 000
 • Omkostningerkr 1 132
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 905 194
 • EierformAndel
 • Byggeår1 889
 • Soverom1
 • ArealP-rom 38 m²
 • Andel fellesgjeldkr 204 062
 • Felleskostnaderkr 4 044
 • Tomt456 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 700 000 (Prisantydning) 204 062 (Andel av fellesgjeld)   3 904 062 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt) 3 905 194 (Totalpris inkl. omkostninger eks boligkjøperforsikring)   3 913 894 (Totalpris inkl. omkostninger og help boligkjøperforsikring inkl. pluss)
- Nydelig 2-roms leilighet i 3.etasje - Svært lys og luftig atmosfære - 3,15 meter under taket - Store og høye vindusflater - Arealeffektiv og meget god planløsning - Rosett i stuehimling - Noe utsikt mot Oslo Plaza fra stuevindu - Hele leiligheten pusset opp i 2008 og delvis oppgradert i nyere tid - IKEA kjøkken og moderne flislagt bad - To kjellerboder - Svært sentralt, samtidig stille og tilbaketrukket - Kort vei til alt av kollektivtrafikk, butikker og parkanlegg - Ingen forkjøpsrett - Ingen dokumentavgift

Åkebergveien 24A, Oslo

 • Tomt
  456m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt som deles med beboerne i borettslaget. Bakgården er pent beplantet med grønne trær, busker, planter og blomster. Det er stenbelagt gangareal og sittegrupper med bord og stoler.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger meget sentralt og attraktivt til på Tøyen. Det er kort vei til alle servicefasiliteter og offentlig kommunikasjon. Tøyen T-bane (alle linjer) og bussholdeplass er like i nærheten og det er kort avstand til Oslo bussterminal og til Oslo S. Området er meget spennende og i rask utvikling. Byggingen av Fjordbyen med Bjørvika og Sørenga er i full gang. Det har allerede skjedd store positive endringer i området, og utviklingen vil fortsette i årene fremover. Grønland og Teaterplassen er knyttet til Bjørvika gjennom to nye gangbroer og gir beboere i Gamle Oslo rask og enkel adkomst til yrende liv kafé- og restaurantlliv i Barcode og sjølivet på Sørenga. Det har også skjedd mye spennende på Tøyen de siste årene. "Tøyenløftet" har sørget for at gamle fasader har blitt pusset opp og mange nye, spennende spisesteder, barer og forretninger har funnet veien til Området. Tøyen torg bugner over av spennende matopplevelser hos bl.a Postkontoret og Skatten. I nærområdet finner du også flere store matbutikker, hvorav den nærmeste ligger bare få skritt ned i gata. Grønland Basar (med Vinmonopolet, slakter, bokhandel, klesbutikker og restauranter), en rekke frukt- og grøntbutikker, ligger bare en liten spasertur fra leiligheten. De som ikke rekker å ta kaffekoppen hjemme, kan stoppe innom en av de mange kaffebarene i nærområdet. Kaffebrenneriet, Stockfleths og Skatten er alle populære steder med godt utvalg. Du finner dessuten en rekke av hovedstadens særpregede grønne lunger i nærheten. En kort spasertur unna leiligheten ligger vakre Botanisk hage med en hyggelig kafé og naturhistorisk museum. Litt lenger bort finner du Tøyenparken der den stadig mer populære Øyafestivalen arrangeres. Parken egner seg godt både for hygge og trening med store gressletter, stier og bakker. Videre er Ola Narr et sted med fine løpemuligheter. På kollen har man utsikt utover hele Oslo og bratte bakker som brukes til skihopp og aking vinterstid. Det finnes i tillegg flotte turmuligheter både langs Akerselva, Alnaelva og i Ekebrgskrenten. Eller hva med å legge søndagsturen til hyggelige Kampen Økologiske Barnebondegård?

  Adkomst
  Adkomst via krysset Åkebergveien/Sigurds gate.

  Bebyggelse
  Hovedsakelig blokkbebyggelse med eldre bygårder i nærområdet.

  Byggemåte
  -Bygården er oppført med teglstein grunnmur og støpte kjellergulv. -Bærekonstruksjon av teglstein med pusset og malt fasade. -Etasjeskillere av trebjelkelag med antatt islasjon av stubbloftsleire. -Saltakkonstruksjon i tre tekket med plater. (Utdrag iht. vedlagte tilstandsrapport - Ikke uttømmende)

  Sammendrag selgers egenerklæring
  -Bad: Nytt høyskap, servantskap og speil på bad montert i 2021 av Arsa Montering AS. Ny belysning over speil utført av Linje Elektro i 2022. -Kjeller: Ikke informert om at det har vært fuktproblemer, men det ble for 2-3 år siden utført arbeid av Fuktstopper i kjeller for å forbedre miljøet i kjelleren og resten av bygget. Ble blant annet installert flere nye ventilasjonssystemer. -Tak: Utettheter i tak som resulterte i tidvis drypping inn i vinduskonstruksjoner i fjerde etasje, har nå blitt utbedret. Utbedring av tak utført i 2022. -Fasade: Noe skjevheter og småsprekker som må påregnes grunnet byggets alder. -Elektrisk: Opplegg til lamper over spisebord, opplegg til lampe over speil på bad og bytte av dimmer til bad uført i 2022. Utført av Linje Elektro AS.

  Innhold
  Entré/gang, bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning. I tillegg disponeres det to kjellerboder på hhv. 3,2 og 3 kvm.

  Standard
  Åpent kjøkken med lyse, glatte, folierte, høyglans fronter fra IKEA med heltre eik benkeplate og nedfelt rustfri oppvaskkum. Ettgreps kjøkkenbatteri. Fliser over benk (2018). Integrert komfyr med keramisk platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys (2019). Waterguard er montert i benk. Komfyrvakt er ikke etablert. Kjøkkenet ble oppført nytt i 2008. Bad med fliser på gulv og vegger. Porselensservant med ettgreps servantbatteri og servantskap (2021). Veggmontert speil (2021) over servant med med overliggende lyspunkt (2022). Ett veggmontert høyskap (2021). Veggklosett. Veggmonterte, svingbare dusjvegger av herdet glass og termostat dusjbatteri. Opplegg vaskemaskin. Innvendige gulv med parkett fra 2008. Fliser på baderomsgulv. Innvendige vegger med Fliser i bad, forøvrig malte plater. Innvendig himling med malte plater i alle rom med replika rosett i stue/ kjøkken. Innvendige dører med lyse, glattlakkerte dører til bad og soverom fra 2008. Koblede vinduer med 2 + 1 lags glass fra 1985. Dør mot fellesareal er brann- og lydklassifisert (B30 og dB35), fra 2008. Div. teknisk/utstyr: -Ventilator over komfyr, type Villavent fra 2008 som også styrer avtrekksventilasjonen i badet. -Innvendige avløpsrør i plast i leiligheten er skiftet i forbindelse med oppføring av bad og kjøkken i 2008. -Brannslukkingsapparat innkjøpt nytt i 2023. -Felles brannvarslingsanlegg med 1 sensor i leiligheten samt i fellesareal. -Sikringsskapet er plassert i entre med automatsikringer. Hovedsikringen er på 32 ampere. -Det elektriske anlegget i leiligheten er i vesentlig grad montert nytt i 2008. Det ble montert nytt lampepunkt i bad og ny belysning i tak i stue/kjøkken i 2022. -Ventilasjon med mekanisk avtrekksventil i bad. Det er montert tilluftsventil i yttervegg i stue og kjøkken, etablert i 2008. -Dørtelefon med åpner. -Skyvedørsgarderobe i soverom. -Integrert garderobeskap i entré. TG2 er gitt på følgende bygningsdeler: Vinduer/dører grunnet alder kjøkken grunnet noe fuktpåvirkede fronter og glippe mellom skap og dørfront, samt mangel på komfyrvakt. Elektrisk grunnet at det ikke er utført el-kontroll siste fem år. Varmtvannsbereder grunnet plassering i tørt rom og manglende vannstoppeventil. Bad grunnet sprekk/rissdannelser i fuge, samt fuktutslag i dusjsone. TG3 er gitt på følgende bygningsdeler: Etasjeskille grunnet skjevhet i entré og soverom. (Utdrag iht. vedlagte tilstandsrapport - Ikke uttømmende)

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  I dag blir tv og nett betalt via felleskostnader, hvor hver andelseier evt kan øke hastigheten på nett, hvor andelseier betaler for denne økningen selv.

  Parkering
  Det er beboerparkering i området. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er kommunal elbil-lader i Håkons gate, Sverres gate og Kjølberggata - Alt innen kort avstand fra boligen.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 700 000 (Prisantydning) 204 062 (Andel av fellesgjeld)   3 904 062 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt) 3 905 194 (Totalpris inkl. omkostninger eks boligkjøperforsikring)   3 913 894 (Totalpris inkl. omkostninger og help boligkjøperforsikring inkl. pluss)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming av boligen. Varmekabler på bad. Varmtvannsbereder på 116 liter fra 2007 montert over himling i bad.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  938430

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3566034

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Formuesverdien er uthentet via skatteetatens formuesverdi-kalkulator på nett.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  6

  Part.obl.nr.
  991785655

  Felleskostnader pr. mnd.
  4044

  Andel fellesgjeld
  204062

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-17T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Andel fellesgjeld betjenes og nedbetales via de månedlige felleskostnadene. Det gjøres oppmerksom og tas forbehold om renteendringer.

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter dekkes via de månedlige felleskostnadene.

  Borettslaget
  Borettslaget Åkebergveien 24

  Borettslagets org.nr
  991785655

  Om borettslaget
  -Åkebergveien 24 borettslag består av 17 leiligheter og 2 næringslokaler. -Trappevask skjer hver 14. dag. -Det er tillatt med dyr i borettslaget. Styret skal informeres. -Utleie til AirBnB og lignende utleieforetak, må opplyses om og godkjennes av styret i borettslaget. Styreleder uttaler: De eneste planlagte oppgraderinger i borettslaget er bakgården. Vi skal prøve å gjøre den mer anvendbar og hyggelig å være og gjøre sosiale ting i. I den forbindelse vil vi nok gjøre inngangsportalen mer hyggelig, men dette vil ikke innebære noe økning i felleskostnader, da vi har budsjettert for dette og har søkt midler for denne oppgraderingen. Det er også snakk om å bytte internettleverandør. Dette krever et flertall på generalforsamling for å gjøre. Det er mulig vi kommer til å ha en ekstraordinær generalforsamling kun for dette. Grunn til at vi tenker på å gjøre dette, er at vår leverandør i dag (som leverer både TV og internett) koster borettslaget mye. Siden mange ikke bruker lineær tv lengre, men heller ser TV via internett, så har vi fått et bra tilbud fra Homenet, som vi vurderer. Ved valg av Homenet, så vil det også bli dekket via felleskostnader (er andre alternativer, men dette er den beste for alle parter), men man må da betale og fikse evt. TV-abonnement selv. Vi har også fått et tilbud om oppussing av fasaden (ut mot gaten), samt oppussing av begge oppgangene. Men dette er en kostbar affære (ca. 500.000,- er gitt tilbud). Så dette blir nok ikke gjort i nærmeste framtid, men vil nevnes. Det vil bli gjort så snart vi ser en økonomisk åpning for det.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslaget har to felles lån med følgende vilkår: Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12133102742, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 18.04.2023: 4.04% pa. Antall terminer til innfrielse: 43 Total saldo per 18.04.2023: 1 189 272 Andel av saldo: 92 192 Første termin/første avdrag: 30.12.2016 ( siste termin 30.12.2033 ) Lånenummer: 16365690638, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 18.04.2023: 4.04% pa. Antall terminer til innfrielse: 96 Total saldo per 18.04.2023: 2 220 646 Andel av saldo: 111 871 Første termin/første avdrag: 30.09.2022 ( siste termin 31.03.2047 ) Det gjøres oppmerksom og tas forbehold om renteendringer.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet noen sikringsordning pt.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer felles forsikring
  82985027

  Vedtekter/husordensregler
  Borettslaget reguleres av vedtekter og husordensreglement som kan fås ved henvendelse til megler.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Felles dugnad må påregnes.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt forutsatt at husordensreglementet følges. Styret skal orienteres ved dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1927/921134-1/105 14.06.1927 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. trapp m.v. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. GJELDER DENNE MFL. Overført fra: KNR: 0301 GNR: 231 BNR: 9 1933/942721-1/105 06.07.1933 BEST OM GARASJE/PARKERING. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. GJELDER DENNE MFL. Overført fra: KNR: 0301 GNR: 231 BNR: 9 1988/8396-1/105 03.02.1988 BEST. OM ADKOMSTRETT. Rettighetshaver kvartal 26 01 05. Bestemmelse om bruksrett. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger. m.v. Med flere bestemmelser. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen GJELDER DENNE MFL. Overført fra: KNR: 0301 GNR: 231 BNR: 9 2008/347944-1/200 30.04.2008 PANTEDOKUMENT Beløp: NOK 23 550 000 Panthaver: FELLESSKAPET AV INNSKYTERE. LØPENR: 8499467 2016/884071-1/200 28.09.2016 ** PRIORITETSBESTEMMELSE VEKET FOR: PANTEDOKUMENT VED BYTTE AV BANK 2016/788043-1 2016/56542-1/200 20.01.2016 PANTEDOKUMENT Beløp: NOK 5 265 000 Panthaver: FELLESSKAPET AV INNSKYTERE LØPENR: 8499467 Opprinnelig tinglyst som forhøyelse av PANTEDOKUMENT 347944/2008 2016/788043-1/200 01.09.2016 PANTEDOKUMENT VED BYTTE AV BANK Beløp: NOK 5 000 000 Panthaver: DNB BANK ASA ORG.NR: 984 851 006 2022/719277-1/200 01.07.2022. PANTEDOKUMENT Beløp: NOK 2 700 000. Panthaver: DNB BANK ASA ORG.NR: 984 851 006

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest ifbm. ombygging av boligene i 2007/2008. Ferdigattesten for dette arbeidet ble gitt i 2009.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilkoblet via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig/næring iht. bestemmelsene i S-2255. Eiendommen er oppført på byantikvarens gule liste som bevaringsverdig.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Ved utleie skal styret orienteres på forhånd. Styregodkjennelse er påkrevd.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ingen bo eller driveplikt.

  Kommentar konsesjon
  Ingen konsesjon.

  Kommentar odelsrett
  Ingen odel.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 700 000 (Prisantydning) 204 062 (Andel av fellesgjeld)   3 904 062 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt) 3 905 194 (Totalpris inkl. omkostninger eks boligkjøperforsikring)   3 913 894 (Totalpris inkl. omkostninger og help boligkjøperforsikring inkl. pluss)

  Omk. kjøper beløp
  1132

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,25% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 19.390,- oppgjørshonorar kr. 6.900,- og visninger kr. 2.800, -. Markedspakke 18.900,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr  15.000,- som omfatter utlegg til fotograf og takstmann. I tillegg påløper boligselgerforsikring. Alle beløp er inkl. mva. 

Thor Hafnor

Megler

Thor Hafnor

97 02 24 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev