aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Sjelden anledning i Åsengata 6B - Denne toppleiligheten har et av borettslagets beste interne beliggenheter. Rolig og tilbaketrukket. Luftig og fritt med en herlig utsikt du garantert vil sette pris på!

Oslo Åsengata 6B

LEV DET GODE LIV PÅ TOPPEN AV TORSHOV - Stilren og familievennlig 4-roms toppleilighet - Solrik balkong - P-plass - Heis

 • BRA 90 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER16 701
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER8 315 118
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 976
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 90 m²
 • ANDEL FELLESGJELD298 417
 • FELLESKOST./MND5 440
 • TOMT16 040 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 8 000 000,- (Prisantydning)
  298 417,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  8 298 417,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  7 769,- (Forkjøpsrettsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  16 701,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  8 315 118,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Åsengata 6B, Oslo

 • - Åpen, lys og luftig 4-roms toppleilighet med solrik balkong og fin byutsikt helt ned til fjorden.
  - Heisen tar deg enkelt og tørrskodd opp til leiligheten i 8.etasje.
  - Stort og pent flsilagt baderom med både badekar og dusj.
  - Separat WC
  - 3 soverom
  - Separat og stort kjøkken med fin utsikt over Torshovs tak. Flere i borettslaget har endret på planløsningen for å få en mer åpen kjøkkenløsning. Da har man innredet hovedsoverommet som kjøkken, og fjernet vegg mot stuen. Se alternativ planløsning.
  - Stor balkong på 11,5 kvm med svært gode solforhold.
  - P-plass i garasjeanlegg med direkte adkomst via heis følger med. Her er det mulighet for å innstallere elbil lader for den som ønsker dette.
  - i tillegg til utebod på balkongen disponerer leiligheten en loftsbod på 2,4kvm, samt 2 felles sykkelboder.
  - Veldrevet borettslag med god vedlikeholdshistorikk.
  - Parkmesssig opparbeidede fellesarealer med stor lekeplass og flere sosiale samlingspunkt.
  - Borettslaget er ellers svært barnevennlig med barnehage og skole i umiddelbar nærhet.

  SELGERS INTERVJU:

  Når kjøpte dere eiendommen?
  Vi kjøpte våren 2017.

  Hva var avgjørende for valget deres?
  Vi skulle bli en familie, og vi ønsket å finne en leilighet som gjorde hverdagen enklest mulig. For oss var det derfor viktig å ha heis, stort bad og kort vei til barnehage og skole. Vi ville også ha en planløsning som ga god plass til lek og hygge i stua. Samtidig som vi hadde gangavstand til butikk, restauranter og bylivet. Og her i Åsengata fant vi alt vi ønsket oss. Det er en luksus å bare gå gjennom bakgården for å levere ungene i barnehagen og at det alltid er noen å leke med på lekeplassen. Utsikten og den romslige verandaen var i tillegg en stor bonus.

  Hvorfor skal dere flytte?
  Vi ønsket oss litt mer plass nå som ungene er blitt større. Men vi trives så godt i borettslaget, at vi kjøpte en leilighet på andre siden av lekeplassen.

  Hva har dere likt spesielt godt med boligen og kommer til å savne mest?
  Vi er så glad i planløsningen at vi har kjøpt en leilighet som nesten er helt lik. Så vi får heldigvis beholde et romslig bad som gjør travle morgener enklere og en stor stue med plass til mange middagsgjester. Det vi kommer til å savne mest er utsikten! Soloppgang og magisk lys ut av kjøkkenvinduet hver morgen. Og nyte ettermiddagssolen på verandaen på late sommerkvelder. Og det er også ekstremt praktisk med garasjeplass i kjelleren og heis opp til leiligheten.

  Hvordan er naboene?
  Vi trives veldig godt i borettslaget og både vi voksne og ungene har fått venner her. Borettslaget har en egen facebook-gruppe hvor det er enkelt å få hjelp til alt fra lån av verktøy, en kopp sukker, ekstra stoler eller parkeringsplass. I tillegg er det en velferdskomite i borettslaget som arrangerer både stemningsfull julegrantenning og hyggelige sommerfester i bakgården. Det gjør det enkelt å bli kjent med naboene hvis man ønsker det!

  Hvordan er styret?
  Borettslaget er meget veldrevet, og styret er gode på å informere på digitale plattformer. Vi har fått raskt svar fra styreleder når det er ting vi har lurt på. I tillegg har borettslaget en egen vaktmester og det er vi veldig godt fornøyde med.

  Hva har dere betalt i strømregning sommer og vinter?
  På sommeren har vi i snitt betalt omtrent 1000,- i måneden og på vinteren i overkant av 2000,-. Når vinduene på soverom og kjøkken byttes ut til sommeren vil det nok bli mindre behov for oppvarming på vinteren.

  Hva har dere likt best med området?
  Det aller beste er at det er kort vei til alt vi trenger. På Sandaker senter er det dagligvare, pol, bibliotek og bokhandel, og det du ikke finner her har de på Storosenteret. Digg mat, hyggelige kafeer og uteserveringer er det også rett i nærheten. I tillegg er det mange fine grøntområder langs Akerselva, Torshovparken og Torshovdalen. Og for oss med barn er det en glede i hverdagen at barnehagen og skolen ligger i enden av bakgården.

  Har dere noen favoritt-restauranter eller kafeer i området?
  Rett opp i gata kan du nyte uteservering og en av byens beste pizzaer på Lofthus. Nede på Torshov har de utrolig god mat på Grisen. Og er du i humør for litt i glasset er det hyggelig både på Tyren og på Bruun Larsen.

  Vinter - vår - sommer og høst. Hvordan er de ulike årstidene i boligen og området?
  Om vinteren er det muligheter for aking i Torshovdalen og frivillige ildsjeler lager skøytebane på Ella Hvals plass hver vinter. Det er også kort vei opp til Trollvann og Grefsenkollen hvis du vil ha skiløyper. Og når våren kommer er det nydelig i bakgården når de rosa kirsebærtrærne blomstrer og grøntkomiteen sørger for et blomstrende liv ved alle oppgangene. Vi tilbringer mye tid i bakgården om sommeren mens ungene leker med nabobarna. Vi har ofte invitert venner på grilling i bakgården, og her har vi feiret mange bursdager allerede. Hvis man blir lei av bakgården er det fint å bade på badeplassen i Nydalen eller ved Frysja. Og når høstfargene kommer er det en fryd å bo i 8. etasje med utsikt til både fjorden og Holmenkollen.

  Til slutt - beskriv boligen med tre ord!
  Utsikt. Praktisk. Koselig.
 • Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Boligen har ingen TG3.

  BALKONG/ TERRASSE
  Totalvurdering:
  TG-2 er satt med tanke på manglende beskrevet rekkverkshøyde i henhold til dagens forskriftskrav på 120 cm.

  ELEKTRISK
  Totalvurdering:
  Elektrisktrisk oppvarming. Varmekabler i entre, bad og kjøkken. Downlight belysning i bad, wc-rom og stue. Downlight belysning i bad er
  montert nye i 2022. TG-2 er er satt med tanke på at det ikke har blitt foretatt kontroll av det elektriske anlegget i leiligheten de siste 5 år, at
  det ikke foreligger Samsvarserklæring på elektrisk arbeid utført i leiligheten og at kursfortegnelsen i sikringsskapet ikke stemmer med
  virkeligheten.
  Anbefalte tiltak:
  Undertegnede har ikke elektrokompetanse, og det elektriske anlegget er derfor ikke faglig vurdert. Det anbefales på generelt grunnlag å
  rekvirere en el-takstmann/elektriker dersom korrekt tilstand for det elektriske anlegget ønskes.

  BAD/WC
  Totalvurdering overflater:
  TG-2 er satt med tanke på beskrevet dårlig fall på baderomsgulv mot hovedsluk, manglende fugemasse mellom veggfliser lokalt på nedre
  del av ett vegghjørne og stedvis antatt saltutslag i forbindelse med fugemasse i område rundt hovedsluk.
  Totalvurdering av sanitær og ventilasjon:
  TG-2 er satt med tanke på at servantskapet er vesentlig fuktpåvirket i form av svelling.
  Fuktmåling:
  Det ble søkt etter fukt i vegger i dusjsone, søket indikerte fukt på en vegg lokalt i området rundt ett dusjbatteri. TG-2 er satt med tanke på
  resultatet av fuktsøket rundt ett dusjbatteri.

  GULV
  Totalvurdering:
  TG-2 er satt med tanke på at parkettgulv er stedvis preget av bruksslitasje, gulvlister mangler lokalt i alle soverom og registrert bompuss
  under enkelte gulvfliser i entre og kjøkken.
  VEGGER
  Totalvurdering:
  TG-2 er satt med tanke på større åpninger/hull i gipsplater på vegg lokalt i området over og under fordelingsskap i vegg i ett soverom bak
  skyvedører, forøvrig fremstår vegger som normalt godt vedlikeholdte.
  INNERDØRER
  Totalvurdering:
  TG-2 er satt med tanke på at dører til bad og wc-rom er fuktpåvirket i form av svelling i nedkant og preget av bruksslitasje samt at dør til wcrom har en slagskade.

  For ytterligere informasjon se tilstandsrapport.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Torshov er et strøk i bydel Sagene, kjent for sin avslappede atmosfære, med nærhet til parker og grønne lunger. I Åsengata 6B bor du tilbaketrukket, men allikevel like ved kafeer og serveringssteder, parker og kollektivtilbud.

  Torshovparken ligger cirka fire minutters gange fra leiligheten. Fra Torshovparkens høyeste punkt har du utsikt over Oslo by. Her arrangeres også konserter i paviljongen. Like ved parken kan du spille minigolf eller sandvolleyball. På sommeren er det herlig å kunne slå seg ned i gresset, med noe kaldt i glasset og gjerne medbragt ta-med-mat fra en av de lokale restaurantene.

  Torshovdalen med sine 180 mål står for parkliv fra vår til tidlig høst, turmuligheter hele året og preparerte skiløyper vinterstid.

  Populære "vannhull" i området er nabolagsbaren Bruun-Larsen, med biljard, suppe og øl. I fjor høst åpnet vinbaren Lasarett. Bar Albatross står for spennende cocktails, god vin og stemning. Er man sulten, har Caminito (like rundt hjørnet for baren), pizza og panini. Både Trikkestallen og Grisen har solrik uteservering og godt utvalg på menyen. Ellers er det mye å velge i, om man vil sitte ned eller ta med. God sushi hos Mr Fish, indisk hos Jewel of India, søtpotetfries og burgere hos Go'Grilla - og kaffe samt smørbrød fra Kaffebrenneriet, Espressohouse og W.B. Samson.

  Matvarehandelen er enkel: Bunnpris leier lokaler i borettslaget, og har åpent også på søndager. Coop Extra er 5 korte minutters gange unna, i Vossegata. På Torshov Torg har du en stor Rema 1000-butikk med hyggelig betjening og post i butikk. Sandaker senter har blomsterbutikk, Coop Mega og Vinmonopolet, i tillegg til frisør, bibliotek og diverse tilbud. Legendariske slakter Strøm-Larsen er kjent for sin kvalitet og service. Strøm-Larsen leverer også kjøtt til lokale bedrifter (som for eksempel Godt Brød, i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka). Nieu Scene og Bistro på Soria Moria har populær humorscene og god mat. Populære Villa Paradiso finnes på Lilleborg Torg. Digg pizza fås selvsagt også hos Lofthus Samvirkelag, på Sandaker - i samme lokale er det Åpent Bakeri som driver kafé på dagtid.

  Mustang Sally er en koselig, selvstendig butikk som selger bl.a. jeans og snittblomster, i tillegg til grønne planter og tilbehør. Konstabel er en hyggelig interiørbutikk, med tidsriktige merkevarer, sko og barneklær.

  Treningssenter i området er bl.a. Myrens Treningssenter og Klatreverket, med gruppetimer, squashbane og klatrevegger. SATS Ringnes Park er kun en kort tur unna. Det er så klart flere andre alternativer å velge i. Dersom du foretrekker å legge treningsøkten ute, er Akerselva ideell. Her er det flotte grøntområder og turstier, som gir hyggelige turopplevelser gjennom hele året. Følg elva helt opp til Maridalen og Nordmarka. Følger du elva nedover, når du til slutt Bjørvika og Sørenga sjøbad.

  Siden 1899 har Torshovbeboerne hatt tilgang på kollektivtrafikk. Den gang gikk fremkomstmiddelet under navnet "Grønnetrikken". Da var Torshov endestoppet på Grünerløkka-Torshov-linjen. Kollektivtilbudet er solid, med både buss og trikk. I dag foreligger en rekke kollektivmuligheter med kort avstand fra leiligheten.

  Fra Torshov trikkestopp i Vogtsgate:
  Trikk 11: Majorstuen-Stortorvet-Kjelsås
  Trikk 12: Majorstuen-Aker brygge-Kjelsås
  Trikk 18: Rikshospitalet-Stortorvet-Grefsen stasjon

  Fra Torshovparken:
  Buss 20: Galgeberg/Skøyen
  Buss 30: Nydalen T/Bygdøy

  Fra Københavngata:
  Buss 21:Tjuvholmen/Helsfyr
  Buss 28: Fornebu/Økern
  Buss 33: Filipstad/Ellingsrudåsen

  Torshov er et attraktivt sted å bo, og de som først flytter hit, flytter sjeldent til andre steder. Her bor man roligere til, men med livlige bydeler som Grünerløkka innen kort avstand. Hopp på trikken, eller tusle ned til Birkelunden på ca. 10 minutter. Om man hopper på sykkelen (det er flere Bysykkel-stativ i området), er man på øvre Grünerløkka på ca. 3 minutter. Sagene og Storo er også innen kort avstand. Velkommen til et trivelig sted å bo!
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Blokken er oppført med betong grunnmur, støpte kjellergulv. Bærekonstruksjon og leilighetsskillere i betong. Etasjeskillere i armert betong. Utvendig kledning av stålprofil fasadeplater, teglstein og fliser mot nedre del av fasadeliv. Blokken fremstår som normalt godt vedlikeholdt, men det foreligger planer for utvendig fasaderehabilitering i henhold til eier. Flatt tak med innvendig taknedløp, tekket med papp/folie.
 • 8.etg.
  P-rom: 90 kvm
  Bra: 90 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entre, bad/wc, wc-rom, åpent kjøkken, stue med utgang balkong, 3 soverom.

  Utover overnevnte areal disponerer leiligheten en loftsbod på ca 2,4 kvm.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk oppvarming.
  Varmekabler i entre, bad og kjøkken.
 • 16 040,1 kvm. Store og flotte fellesarealer omkranser borettslaget.
 • Det følger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i kjeller med leiligheten, plass nr. 8025. Heisen tar deg enkelt direkte opp og ned fra garasjeanlegget.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • OBOS Eiendomsforvaltning AS
 • Borettslaget består av 344 andelsleiligheter.

  Sandaker Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948471574, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune med følgende adresse:
  Åsengt 2 A-B-C
  Åsengt 4 A-B-C-D
  Åsengt 6 A-B-CÅsengt 8 A-B-C-D
  Gårds- og bruksnummer:
  224 369
  Første innflytting skjedde i 1975. Tomten, kjøpt i 1986 er på 13 625 m2

  Sandaker borettslag er veldrevet med en lang og god vedlikeholdshistrikk:

  Større vedlikehold og rehabilitering de senere år:
  2021/2022 Vedlikehold av teglsteinvegger.
  2021 Rehabilitering av gavelvegg. Alle katodiske punkter er
  gjennomgått.
  2021 Nye LED-lys garasje
  2021 Nye utelys
  2021 Oppgradering av ledelys i oppganger
  2020 Infrastruktur for elbillading
  2020 Beising av utemøbler
  2020 Nye høyspentkabler og brytere
  2020 400 volts tavle for elbillading
  2020 Utbedring av gangvei 6 c
  2019-2020 Nye dører garasje
  2020 Nye vinduer og dører mot balkong inkl. etterisolering.
  2018 Oppgradering av utemøbler
  2018 Nye lekeapparater
  2018 Tilstandsvurdering bunnledning (avløp
  2017 Skiftet lysarmaturer oppgang til LED-lys
  2017 Nye brannslukningsapparater
  2017 Installasjon av fiber
  2016 Nye varmtvannstanker
  2016 Varmepumper på tak
  2016 Ny sprinkelsentral
  2016 Nye nødlys fellesareal
  2015 - 2016 Rør-rehabilitering. Bytte av rør for kaldt- og varmtvann.
  2015 Oppgradering av utearealet. Ny asfalt og nye kantsteiner.
  2014 Nye varmekabler ved garasjeinngang
  2013 Oppgradering av inngangspartier
  2013 Nye garasjeporter
  2012 Rehabilitering av garasjeanlegg inkl.
  katodisk beskyttelse av betongvegger
  2011 - 2011 Reparasjon av gangvei/tak over garasje mellom 2 C og 4 A.
  2011 Ekspansjonstank i fyrrom
  2010 - 2010 Heisrehabilitering
  2010 Skiftet ut garasjeanleggets låssystem og deler av avløpssystemet.
  2010 Inngangsdører med tilhørende låssystemer og dørautomatikk
  byttet
  2010 Nye postkasser
  2009 - 2009 Alle endevinduer i borettslaget er skiftet
  2008 - 2008 Byttet alle innglassingene
  2007 Asbestsanering i fyrrom.
  2007 Nye varmtvannsberedere
  2007 Nye ringeapparater med video
  2006 Adresserbart brannvarslingsanlegg.
  2006 Ny hovedvannledning til nr. 8
  2005 - 2006 Fasaderehabilitering.
  2005 Videoovervåkning garasje.
  2005 Nye utelys

  Borettslaget har avtale med ISS vedr. vaktmestertjenester. ISS er tilstede alle hverdager mellom kl. 0700 - 1500. Kontortid annenhver tirsdag mellom kl. 1800 - 1900.

  Velferdskomiteen har i år arrangert bakgårdsfestival med mini-marked, sørget for grilling til dugnad og arrangert julegrantenning med nisse og godt til barna.

  Det er også opprettet en egen grøntkomitee og trafikkkomitee med ansvar for dette i borettslaget.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS - forkjøpsrett.
  Forkjøpsretten blir parallellavklart med salget. Kontakt megler for informasjon om meldefrist.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Styret kan, etter søknad, gi beboerne tillatelse til å anskaffe (holde) hund eller katt.
 • If Skadeforsikring
  Polisenummer: 2211088
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 616 693,- per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 820 096,- per 31.12.20
 • Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5.440,- pr. md.
  Herav:
  Felleskostnader 5.377,-
  Trappevask 63,-

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 298 417,- pr. 01.11.22.
  Andel fellesformue kr 27 900,- pr. 31.12.21.
 • Lånenr: * HANDEL-83987185743
  Type: A
  Restsaldo:
  Restløpetid:
  Term pr år:
  Avdr.frihet til og med:
  Type Rente:
  Rente:
 • Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
 • Strøm og felleskostnader.
  Det gjøres oppmerksom på at det kan påløpe eiendomsskatt på boligen.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Hjemmeside: Borettslaget har hjemmeside: www.sandaker-borettslag.no.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 1976/510494-1/105 Erklæring/avtale
  28.05.1976
  Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
  av denne eiendom
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1977/524722-1/105 Erklæring/avtale
  22.12.1977
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

  1979/507585-2/105 Obligasjon
  27.04.1979
  BELØP: NOK 17.213.800
  Panthaver:Oslo Bolig Og Sparelag Al
  Lnr: 1087017
  ANF. PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN
  SOM TIL ENHVER TID HVILER PÅ EIENDOMMEN
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1979/518718-1/105 ** Forhøyelse
  23.10.1979
  FORHØYET TIL NOK 17,228,800

  1986/43073-2/105 Bestemmelse om veg
  16.07.1986
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

  2010/892063-1/200 Obligasjon
  15.11.2010
  BELØP: NOK 97.800
  Panthaver:Oslo Bolig Og Sparelag Al
  Lnr: 1087017
  Opprinnelig tinglyst som forhøyelse
  av OBLIGASJON 507585/1979
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2015/732567-1/200 Pantedokument
  13.08.2015
  BELØP: NOK 85.000.000
  Panthaver:HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA
  Org.nr: 991303995
  Uomsettelig
  Elektronisk innsendt
  2020/3048091-1/200 ** Massetransport
  18.09.2020 14:17

  Fra:HANDELSBANKEN
  Org.nr: 971171324
  Til:HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA
  Org.nr: 991303995
  Elektronisk innsendt

  2016/530300-1/200 Pantedokument
  14.06.2016
  BELØP: NOK 35.000.000
  Panthaver:HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA
  Org.nr: 991303995
  Uomsettelig
  Elektronisk innsendt

  2020/3046291-1/200 ** Massetransport
  18.09.2020 12:33
  Fra:HANDELSBANKEN
  Org.nr: 971171324
  Til:HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA
  Org.nr: 991303995
  Elektronisk innsendt
 • Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Andelsnr. 324 Orgnr. 948471574 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,80% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget samt øvrige utlegg. Dette inkluderer tilrettelegging, markedsføring, prospekt, foto, visning, info offentlige registre og sikkerhetsstillelse. Provisjonsbasert vederlag og øvrige vederlag er sammenlagt på 0,80% av salgssum inkl. fellesgjeld pluss kr 47.990,-. Direkte utlegg 10.230,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket alle kostnader foruten provisjon i henhold til oppdragsavtalen dersom avtalen trekkes. Alle beløp er inkl. mva
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Adi Grbo
  Stine Renate Håheim
Monica Frøseth

Megler

Monica Frøseth

48 03 59 99

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev