aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Lev det gode liv i Badebakken med Akerselva som nærmeste nabo!

OSLO Badebakken 8

Luftig, lys og stilfull 4-roms selveierleilighet med stor, solrik balkong - Garasjeplass med el-bil lader - Heis!

 • kr 7 200 000
 • BRA 76 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 7 200 000
 • Omkostningerkr 200 242
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 689 225
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 000
 • Soverom3
 • ArealP-rom 76 m²
 • Felleskostnaderkr 5 234
 • Tomt18 323.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 200 000,- (Prisantydning)
  288 983,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  187 200 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000))

  200 242 (Omkostninger totalt)

  7 689 225 (Totalpris inkl. omkostninger)
Flommende lys, avdempede fargetoner med friske fargeinnslag og en herlig atmosfære. Blir du ikke litt forelsket i dette hjemmet så vet ikke jeg... I denne stilfulle og lekre 4-roms leiligheten har man virkelig klart kunsten å forvandle en moderne leilighet til et unikt hjem som oser av personlighet og hygge. En harmonisk fargepalett gir deg herlige lengsler til vår og sommer. Den store og usjenerte balkongen blir garantert favoritten på sommerstid, og inviterer til masse kos og hygge. Parkeringsplass i kjeller og heis rett opp gjør hverdagen lettvint. Badebakken barnehage like ved er også et stort pluss for deg med små barn! - 3 soverom - Egen p-plass med elbil lader - Heis - Stor, solrik balkong - Et steinkast unna Akerselvas naturskjønne promenade og fine badeplasser

Badebakken 8, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 76 kvm Definert omkledningsrom i leiligheten med innvendig målt arealer på ca 3,4 kvm er på opprinnelige tegninger fra byggeår definert som bod. Bruksendringen av rommet fra tilleggsdel til hoveddel er ikke byggemeldt.
  Primærrom
  2. etasje: 76 kvm Entre, bad/wc, åpen kjøkken med spiseplass, stue med utgang veranda, omkledningsrom og 3 soverom. Utover overnevnte areal disponerer leiligheten to boder i tilknytning til veranda på henholdsvis ca 1,6 kvm og 1,3 kvm hvorav begge har lys.  Tomt
  18323.7m²

  Beliggenhet
  Badebakken er en del av Akerselva miljøpark. Elva, med fossefall og vakkert restaurerte bygninger, skaper et trivelig og variert miljø. Det er gang- og sykkelstier i vakre omgivelser langs hele Akerselva, og det ligger en hyggelig barnehage i sameiet, som heter Badebakken barnehage. Her er det både fine uteområder, sklier og lekeapparater. Med Bjølsen, Nydalen og Sagene som utgangspunkt har en alt innen rekkevidde, om det er særegne og koselige butikker, restauranter, marka, trenings- eller kulturtilbud som frister; her er mulighetene mange! Restauranter som Sagene Lunsjbar, Sagene Samfunnshus og Mat og Mer har alle sin egen unike atmosfære. I tillegg finner du flere kaffebarer og andre små utsalgssteder. Kaffe Gram og Norð Bjølsen Bakeri fortjener å trekkes frem som et flott eksempel på godt gammeldags håndverk og ekte service. Sentralt i Grimstadgata finner du Sagene Torg, som byr på et bredt utvalg av blant annet frukt og grønnsaker, samt en spennende ferskvaredisk. Torget blir flittig brukt av beboere i nærområdet og er absolutt verdt et besøk. Sagene har også fått et unikt og hyggelig møtested, Mysterud Bar. Valget av navnet på baren er langt fra tilfeldig, da lokalene i en årrekke har vært en særpreget jernvarebutikk drevet av tre generasjoner ved samme navn. Drømmen om en lokal bar i nærmiljøet ble realisert av fem lokale Sagene-gutter, som selv handlet kruttlapper, cowboy- og indianerfigurer på Mysterud da de var små. Baren har et godt utvalg av lokale øltyper fra Oslo-bryggeriene, i tillegg til ulike viner og klassiske cocktails på drinklisten. En kort spasertur i fine omgivelser langs Akerselva og du ender opp på Grünerløkka eller i Nydalen. I tillegg til flotte grøntområder samt tur- og rekreasjonsmuligheter langs elva, tilbyr området Myraløkka, Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og Voldsløkka Idrettsanlegg - sistnevnte med volleyballbaner, skatepark, fotballbaner og joggeløyper. Ikke minst kjøres det opp skispor på Voldsløkka idrettsanlegg vinterstid. Av treningstilbud finner du SATS Elixia på Sagene og Myrens Sportssenter på Torshov. Hos Myrens har man tilgang til selve treningssenteret og Oslo Squash, men også til landets råeste klatresenter.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Lavblokken er oppført med betong grunnmur, støpte kjellergulv. Bærekonstruksjon og leilighetsskillere i betong. Dekker/etasjeskillere i armert betong. Utvendig kledning av malte betongelementer og malt panel. Flatt tak med innvendig taknedløp, tekket med papp/folie. Lavblokken fremstår som godt vedlikeholdt. Taket er rehabilitert/tekket om i 2021/2022.

  Innhold
  - Åpen, lys og luftig 4-roms leilighet med stor, solrik balkong på 12 kvm. - Heisen tar deg enkelt og tørrskodd opp til leiligheten fra garasjeanlegget og til 2.etasje. - 3 soverom. - Pent og romslig baderom. - Stor stue med dels åpen kjøkkenløsning og stor spiseplass. - Praktisk omkledningsrom i inngangspartiet. I disponerer leiligheten to boder i tilknytning til veranda på henholdsvis ca 1,6 m2 og 1,3 m2 hvorav begge har lys. - Garasjeplass med elbil-lader - Parkmesssig opparbeidede fellesarealer med flere sosiale samlingspunkt. - Sameiet er veldrevet og svært barnevennlig med Badebakken barnehage i umiddelbar nærhet.
  INTERVJU Når kjøpte dere eiendommen? 2019 Hva var avgjørende for valget deres? Funksjonaliteten i leiligheten med heis rett ned i garasjeanlegg med praktisk parkeringsplass, og godt med bodplass. Kombinert med lokasjon med enkel ankomst til Nordmarka, samt nærhet til Bjølsen/Sagene (Bjølsenparken), Voldsløkka og Akerselva. Dessuten t-bane og buss i umiddelbar nærhet. En stor og sydvendt balkong var også avgjørende. Hvorfor skal dere flytte? Flytte til Skien hvor all familie bor. Hva har dere likt spesielt godt med leiligheten og kommer til å savne mest? Den gode uteplassen på balkongen og det lette livet med logistikk i og rundt leilighet. Hvordan er naboene? Veldig ålreite. To hyggelige, eldre naboer på samme etasje. Ellers alle typer mennesker i Badebakken sameie. Hvordan er styret? Meget profesjonelle. Vi har et godt inntrykk av dem. Hva har dere betalt i strømregning sommer og vinter? Det har jo variert noe. Strømregning i februar 2023 var på 1667kr (nettleie inkludert). Midtsommers er regningen ca halvparten rundt 800kr (jmf 2022 priser). Hva har dere likt best med området? Nærheten til Akerselva og Voldsløkka kombinert med kort vei til både marka og byen (54 bussen få minutter unna begge destinasjoner). Leiligheten fungerer for de fleste interesser og aktiviteter. Har dere noen favoritt-restauranter eller kafeer i området? Sveleutsalget på Bjølsenhallen, Nord Bakeri Bjølsen, Tiffany?s og Sushi Rose Vinter - vår - sommer og høst. Hvordan er de ulike årstidene i boligen og området? Sommer: fantastisk å løpe/gå langs Akerselva for så å svømme motstrøms i vannfallet og avslutte med en bok langs elvekanten. Veldig fint å løpe eller trille vogn på Voldsløkka og videre mot Marienlyst og Frognerparken (tursti nesten hele veien), og lett å følge grønne lunger opp til Nordmarka. Ellers livlig med folk ute og soler seg/koser seg i sola i og rundt Badebakken, på balkonger og på gressplener i nærområdet. Vinter: Skøytebane på basketballbanen langs Akerselva, samt skøytebane og med gode snøvintrer skiløyper på Voldsløkka. Styret i Badebakken arrangerer julegrantenning og korpsspill på 17.mai. Det har også blitt arrangert nabolagsfestival på gressplenen rett utenfor. Til slutt - beskriv boligen med tre ord! Luftig, veldig funksjonell og velplassert i Oslogeografien.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: BAD Totalvurdering overflater: TG-2 er satt med tanke på bompuss under enkelte gulvfliser. Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Levetidsbetraktning for bad er mellom 20-25 år. Ingen avvik registreres. TG-2 er satt med tanke på alder på gulvsluk/tettesjikt. Øvrig standard KJØKKEN Lyse, glattlakkerte fronter fra Epoq kjøkken med laminat benkeplate og nedfelt oppvaskkum samt ettgreps kjøkkenbatteri. Fliser over benk. Integrert komfyr med keramisk platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Stoppekran og Aquastopp er montert på kaldtvannsinntak i benkeskap i 2019. Waterguard er montert i benk. Komfyrvakt er ikke montert. Kjøkkeninnredningen er fra byggeår, men modernisert med nye fronter i 2019. Innredningen fremstår som godt ivaretatt og vurderes å være i funksjonell tilfredsstillende stand og ingen symptom på fukt eller skader ble påvist i utsatte soner. Ventilator over komfyr, type Flexit fra 2021. Denne styrer også avtrekksventilasjonen i badet. Avtrekk gjennom ventilatoren fungerte tilfredstillende ved enkel test. BAD Badet ble oppført som et prefabrikert modulbad i 2000.Fliser på gulv og vegger. Porselensservant med ettgreps servantbatteri og servantskap (2019). Integrert speil i vegg med overliggende lyslist over servant. Ett veggmontert høyskap. Veggklosett. Veggmonterte svingbare dusjvegger av herdet glass (2017) og termostat dusjbatteri. Opplegg vaskemaskin. VERANDA Sydøstvendt overbygget veranda på ca 12,0 kvm med utelys og strømuttak.Verandaen er oppført med betong gulv samt galvanisert spilerekkverk med overliggende håndløper av beiset trevirke. Malt liggende trepanel på sidevegger og på yttervegg mot stue. VINDUER/DØRER 2-lags isolerglassvinduer fra 2000. 2-lags isolerglassvinduer fra 2000 i balkongdør i stue. Luftespalter er montert i vinduer i stue. Dør mot fellesareal er brann- og lydklassifisert (B30 og dB40) med sikkerhetslås og kikkhull fra byggeår. GULV Fliser i bad, belegg i omkledningsrom, forøvrig 3-stavs parkett. Parkettgulv er slipt og lakkert i 2019. Belegg i omkledningsrom er montert i 2019. VEGGER Fliser i bad, malte plater i entre og omkledningsrom, forøvrig malte plater/mur. Alle vegger bortsett fra i bad er malt i perioden 2019-2023. TAK Folierte stål himlingsplater i bad, forøvrig malte betongelementer. Takhøyden i stue er målt til ca 2,40 m.

  Innbo og løsøre
  Medfølger leiligheten: -Oppheng gang, skap gang, speil gang. -Garderobesystem i omkledningsrom følger med i sin helhet. -Garderobeskap alle soverom. -Smal bokhylle på vegg i barnerom/ Sov 2 -Seng 160cm ramme med skuffer. Madrass følger ikke med. -Nattbord 2stk i hovedsoverom. -Vaskemaskin bad Kan evt. forhandles inn i pris under «forbehold»: -String bokhyller hvit/ eik 2022 -Sittebenker kjøkken 2021 -Sofa Habitat Nord 2016 -Stueteppe Avafors Ull lys beige 2x3m 2023 -Roborock S5 Max 2020 -Skap i sportsbod samt diverse oppheng til utstyr. («Ski Jack» skioppheng) Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Rehabilitering og vedlikehold - 2021-2022: Ventilasjonsanlegget i garasjen var defekt etter over 20 års drift. Tilluftsaggregatene ble skiftet og utstyrt med CO2/CO-styring for å spare energi. Infratek Elsikkerhet AS har foretatt kontroll av det elektriske elbilanlegget. Årlig test av brannvarslingsanlegget og bytte av defekte deler. - 2020: Sameiet har rehabilitert og vedlikeholdt utvendig og innvendig maling av blokkene, i tillegg til heisutskiftning. De nye heisene er levert av Kone AS, og har inkludert en femårig serviceavtale i garantiperioden. Det ble også gjort rehabilitering av tak- og markterrasser i 2020/21. - 2019: Lagt polyuretanbelegg på alle balkonger med rå eller flislagt betonggulv. Det ble også lagt nytt Kebony-gulv på lufte- og hengebalkonger mot Kr. Aamots gate. Utbedret overvannsproblematikk ved rundkjøringen mot Kr. Aamots gate 6. Byttet alle fasade-, inngangs- og gjennomgangslamper i sameiet. Montert nye utvendige brennlakkerte ventiler langs Kr. Aamots gate. - 2018/19 Malt garasjen innvendig, etablert hulkil og montert ny garasjeport. Installert ladeinfrastruktur for elbil. - 2017/18 OBOS Prosjekt AS utarbeidet Vedlikeholdsnøkkel for perioden 2018-22. Vedlikeholdsplan fremover: I 2017 kartla styret i samarbeid med OBOS Prosjekt AS, som var engasjert som rådgivere, den bygningsmessige tilstanden, med tanke på å utarbeide en vedlikeholdsplan for årene 2018-2022. Styret legger denne planen til grunn når det prioriterer og planlegger nødvendig vedlikehold i sameiet. En betydelig del er allerede gjennomført i årene 2019-2022, som nevnt over. Store deler av lånene som ble tatt opp i forbindelse med disse arbeidene er allerede fordelt på de ulike seksjonene. I følge forretningsfører OBOS står det igjen 15 mill. som ikke er tatt ut av innvilget låneramme. Hvorvidt det er aktuelt med nytt låneopptak, utover allerede eksisterende låneramme, og/eller kapitalinnhenting vil styret måtte vurdere. Ettersom det gjenstår noen arbeider, er det derfor sannsynlig at fellesgjelden kommer til å øke i tiden fremover. Størrelsesorden har ikke OBOS eller styret oversikt på, ettersom det resterende lånet ikke er benyttet/utbetalt pr. 14.02.2023. Gjenstående arbeider: - Glassbyggerstein i fasaden i Badebakken 2 (høyblokken) skal skiftes med nytt fasadeglass fordi konstruksjonen er utett. Høyblokken skal også få ny takmembran, et arbeid som Viking Entreprenør AS fikk i oppdrag, men ikke utførte. - Bytte alle lyskilder i garasjen og oppganger til LED-lamper som er bevegelsesstyrte og sparer strøm. - Oppgradere brannvarslingsanlegget. - Overflateoppussing av alle oppganger. Samtidig vil gerikter fjernes for å kontrollere om entredører er forskriftsmessig brann- og lydsikret. - Skifte videoovervåkingssystemet i garasjen.

  TV/Internett/bredbånd
  Sameiet har en kollektiv avtale med Telia (tidl.Get) om levering av TV og bredbånd. Den betales gjennom felleskostnadene.

  Parkering
  Det følger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i kjeller, plass nr 116, med separat ladepunkt for el-bil montert ny i ca 2019. El-billading: Sameiet sender årlig regning for el-bil ladning til den som er seksjonseier på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må selger og kjøper gjøre opp seg imellom. Ved utleie gjelder det samme, seksjonseier og leietaker må gjøre opp privat.

  Diverse
  Diverse utstyr: Dørtelefon med åpner. Frittstående garderobeskap i alle soverom, hvorav 2 stk fra 2019. To frittstående garderobeskap uten dørfronter i omkledningsrom, samt veggmontert garderobeløsning. Lamellgardiner foran vinduer i stue. Tilpassede rullegardiner i alle soverom.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 200 000,- (Prisantydning)
  288 983,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  187 200 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000))

  200 242 (Omkostninger totalt)

  7 689 225 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming. Panelovner i leiligheten er montert nye i 2020. Varmekabler i bad fra 2000

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det kan påløpe eiendomsskatt på boligen.

  Formuesverdi primær
  1635184

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5886663

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  5234

  Felleskostnader inkluderer
  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5 234,? pr. mnd. Inkl. komm.avgifter, trappevask, vaktmester, internett, øvrige driftskostnader i sameiet. Sameiet sender ut kun årlig gassavregning, da de ikke kan sende fakturaer og oppdatering hver gang noen flytter. Tidligere eiere og nye eiere gjøre opp denne i etterkant etter eget forbruk. Faktura vil bli sendt ny beboer.

  Andel fellesgjeld
  288983

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-02-28T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  38998

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet Badebakken 2-34 består av tre boligblokker, en lang buet mot Kristoffer Aamots gate og to mindre på sørsiden. Sameiet består av 259 eierseksjoner og har følgende adresser: Badebakken 2-34. Sameiet fremstår som ryddig og velholdt med et driftig styre. Sameiet er tegnet av firmaene Felix Arkitekter AS og Lund+Slaatto Arkitekter AS. Blokkene ble oppført av entreprenørselskapet Selmer / Selmer Skanska i årene 1999-2002. I 2019, som del av større vedlikeholdsarbeid, malte de blokkene i tradisjonelle farger fra den gang Oslo het Kristiania. Sameiet har egen hjemmeside : https://vibbo.no/badebakken-2-34/om. Utleie av boder Sameiet har 72 boder som leies ut til seksjonseiere. Størrelsen varierer fra 2 til 7 kvm og bodene er lokalisert i oppgang 2, 4, 10, 16 og på garasjeplan. Det er kun lov til å leie 1 bod pr. seksjon. Ved salg av leilighet opphører leieforholdet. Bodene er veldig populære og blir stort sett ledige når seksjonseiere flytter. Derfor må det påregnes 1-2 års ventetid. Leien er for tiden 50 kr per m2, per måned. Alle henvendelser om å leie bod rettes til styret på e-post: boder@badebakken.com.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: OBOS01-98207559091 Type: A Restsaldo: 7.643.363,- Restløpetid: 13 år 7 md. Term pr. år: 12 Avdr.frihet til og med : Type rente: Flyt Rente (08.03.23): 5,25% Lånenr: OBOS02-98207676942 Type: A Restsaldo: 44.992.335,- Restløpetid: 20 år 9 md. Term pr. år: 12 Avdr.frihet til og med : Type rente: Flyt Rente (08.03.23): 5,25% Lånenr: OBOS03-98207865168 Type: A Restsaldo: 24.322.005,- Restløpetid: 23 år 5 md. Term pr. år: 12 Avdr.frihet til og med : Type rente: Flyt Rente (08.03.23): 5,25%

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sameiet er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/57/400/116: 03.03.2000 - Dokumentnr: 12883 - Erklæring/avtale bestemmelser om vei
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra direktøren i
  Samferdselsetaten i Oslo
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:57 Bnr:400
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.05.2000 - Dokumentnr: 29895 - Erklæring/avtale Forbud av bygge -og gravearbeide på eiendommen uten samtykke
  fra Statens forurensningstilsyn
  Kan ikke slettes uten samtykke fra Statens
  forurensningstilsyn
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:57 Bnr:400
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.11.2000 - Dokumentnr: 66906 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.11.2000 - Dokumentnr: 66906 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 116
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 76/20464
  Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
  26.08.2010 - Dokumentnr: 638340 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel Endret seksjon:
  Snr: 116
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 76/20465


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen fra 2003.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 200 000,- (Prisantydning)
  288 983,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  187 200 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000))

  200 242 (Omkostninger totalt)

  7 689 225 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  200242

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Monica Frøseth

Megler

Monica Frøseth

48 03 59 99

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev