aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Oslo Nord v/Siv Ødegaard har gleden av å ønske dere velkommen til Bård Skolemesters vei 28!

OSLO Bård Skolemesters vei 28

Gjennomgående og lys 3-roms med solrik balkong - Skap ditt nye hjem i et attraktivt nabolag!

 • kr 4 000 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 000 000
 • Omkostningerkr 8 860
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 138 875
 • EierformAndel
 • Byggeår1 956
 • Soverom2
 • ArealP-rom 66 m²
 • Andel fellesgjeldkr 130 015
 • Felleskostnaderkr 5 641
 • Tomt15 415.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 000 000 (Prisantydning) 130 015 (Andel av fellesgjeld)   4 130 015 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 728 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 860 (Omkostninger totalt) 4 138 875 (Totalpris inkl. omkostninger) 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Oslo Nord v/Siv Ødegaard har gleden av å ønske dere velkommen til Bård Skolemesters vei 28! Gjennomgående og lys 3-roms med utgang til solrik balkong på ca. 10,5 m² vendt mot hyggelige fellesarealer. Leiligheten har god planløsning med 2 soverom, bad, romslig stue og separat kjøkken. Her bor du i et veletablert, barnevennlig, og populært boligområde på Årvoll med nærhet til det meste av servicetilbud. Umiddelbar nærhet til Årvoll skole, barnehager og marka. - Gode lys og solforhold - Bad oppusset i brl. regi. - Moderniseringsbehov. - Varmtvann og fyring er inkl. - Godt med lagringsplass i to boder. - Super beliggenhet på Årvoll. - Kort vei til kollektivtransport. Velkommen!

Bård Skolemesters vei 28, Oslo

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 66 kvm Entré, stue, kjøkken, soverom, soverom 2 og bad.
  Primærrom
  2. etasje: 66 kvm Entré, stue, kjøkken, soverom, soverom 2 og bad.  Tomt
  15415.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger.

  Beliggenhet
  Borettslaget har en sentral og god beliggenhet på Årvoll med flotte grøntområder rundt blokkene. I nærheten har du turområder, servicetilbud og kollektivtransport. Kort vei til idylliske Lillomarka med varierte sykkelstier, koselige turstier og fantastiske skiløyper/lysløyper. Trollvann og Linderudkollen med badevann og hoppbakke. Grefsenkollen restaurant med fantastisk utsikt og hyggelige atmosfære. Nærmeste nabo er Årvoll Gård, som har kulturelle arrangement og aktiviteter for store og små, samt Årvoll skole og kunstgress. Gangavstand til nærsenter med matbutikk, apotek, frisør og kafé. Evo treningssenter ligger også like i nærheten. Ellers er det kort kjøreavstand til Linderud senter og Storo senter. Meget effektivt og godt kollektivtilbud, med bl.a. 25 , 31 og 33 fra Årvoll senter/Årvollveien. Ca. 5 minutters gange unna ligger Bjerke, hvor du kan hoppe på ekspressbussene til sentrum eller flybussen til Gardermoen. For deg som ønsker å bo sentralt med kort vei til det du trenger i hverdagen, men samtidig i rolige og idylliske omgivelser!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og blokkbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Se nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Byggemåte
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen. Lavblokk oppført med betong og murverk. Skråtak tekket med betongstein. Utvendig fasade med malt puss og panel. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass, teakfinert hovedytterdør, malt balkongdør i tre. Overbygget balkong oppført av betong. Tilstandsgrad 2: - Innvendig > Overflater Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Stedvis noe slitasje og merker på parkett. - Innvendig > Innvendige dører Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. - Våtrom Åpning for opplegg til vaskemaskin er kun 38 cm og det bør etableres dusjvegg mot dør. Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Tekniske installasjoner > Vannledninger Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-irør-system. Dette gjelder rør i kjøkkenbenk. Tekniske installasjoner > Ventilasjon Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Det er ikke tilfredsstillende løsning på bad. Tilstandsgrad Ikke undersøkt: - Utvendig > Andre utvendige forhold - Våtrom Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

  Innhold
  Areal: BRA 2. etasje: 66 m². Entré, stue, kjøkken, soverom, soverom 2 og bad. P-ROM 2. etasje: 66 m². Entré, stue, kjøkken, soverom, soverom 2 og bad. Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 19.05.23 utført av Øyvind Nåmo Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Standard
  Entré Leiligheten ligger praktisk plassert i blokkens 2. etasje. Inn i leiligheten ønskes du velkommen til en romslig gang med plass til klesavheng. Stue Leiligheten har en lys og trivelig stue. Stuen har store vindusflater og utgang til solrik og hyggelig vestvendt balkong på ca. 10,5 m². I stuen er det god plass til sofamøblement, tv-løsning m.m. Kjøkken Lyst og romslig kjøkken med plass til spisebord. Eldre kjøkkeninnredning med glatte fronter. Laminat benkeplate med fliser over benk. Stål oppvaskkum. Nedfelt steketopp og innebyggget stekeovn. Kjøleskap. Kjøkkenventilator med kullfilter. Hvitevarer medfølger. Bad Bad fra 2004 oppusset i regi av borettslaget. Varme i gulv og downlights i tak. Veggmontert toalett, heldekkende servant med underskap. Speilskap med belysning, åpen dusj. Naturlig ventilasjon. Opplegg for vaskemaskin. Soverom Leiligheten har to gode soverom med garderobeskap for klesoppbevaring. Leiligheten har lagringsplass i en kjellerbod, samt en loftsbod.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Borettslaget har 73 parkeringsplasser til leie etter venteliste. I tillegg er det to garasjelag i borettslaget med til sammen 72 garasjeplasser. Utover dette er det vanlig gateparkering i Bård Skolemesters vei og Øivinds vei. Styret følger opp ventelister, og sørger for inn- og utmelding i samarbeid med Usbl.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 000 000 (Prisantydning) 130 015 (Andel av fellesgjeld)   4 130 015 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 728 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 860 (Omkostninger totalt) 4 138 875 (Totalpris inkl. omkostninger) 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

 • Oppvarming
  Felles varmtvann via radiatorer. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

  Energiklasse
  F

 • Formuesverdi primær
  1127071

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4057456

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi for 2021 var kr 1 127 071,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig). Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 4 057 456,-. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  170

  Part.obl.nr.
  948609096

  Felleskostnader pr. mnd.
  5641

  Andel fellesgjeld
  130015

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-08T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Andel fellesgjeld kr 130 015,- pr. 09.05.23. Andel fellesformue kr 44 118,- pr. 31.12.22. Lånenummer: 83987156182, Handelsbanken Eiendomskreditt Rentesats per 09.05.2023: 4.05% pa. Saldo per 09.05.2023: kr 16 518 792,- Andel av saldo: kr 73 745,- Første termin/første avdrag: 30.12.2018 ( siste termin 30.12.2037 ) Ingen avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld på dette lånet. Lånenummer: 83987209715, Handelsbanken Eiendomskreditt Rentesats per 09.05.2023: 4.05% pa. Saldo per 09.05.2023: kr 12 604 728 Andel av saldo: kr 56 271,- Første termin/første avdrag: 30.01.2022 ( siste termin 30.10.2030 ) Ingen avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld på dette lånet.

  Andel fellesformue
  44118

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Årvoll Vest Borettslaget

  Borettslagets org.nr
  948609096

  Om borettslaget
  Borettslag: Årvoll vest borettslag, Orgnr: 948609096 Forretningsfører for borettslaget er Boligbyggelaget Usbl. Borettslaget Årvoll Vest består av 224 boliger. Borettslaget sin hjemmeside er: www.arvoll-vest.no. Borettslagets eiendommer er fullverdiforsikret i IF forsikring med polise nr. SP3425213 Dyrehold: Den enkelte bruker/andelseier kan bare holde dyr dersom det ikke er til ulempe for andre brukere av eiendommen. Styret skal ha melding om hundehold, og egen avtale om hundehold skal underskrives av bruker/andelseier før hundeholdet begynner. Fellesvaskeri: I hver blokk finnes et fellesvaskeri. Bruk av dette er p.t. gratis for andelseiere. Ordensregler og åpningstider for vaskeriet i blokken er slått opp på døren. Borettslaget har avtale om vaktmestertjenester med Usbl Boservice AS. Vaktmester er her hver mandag, onsdag, torsdag og fredag i tidsrommet 8.00 ? 12.00. Ved behov her han her daglig eller har lengre dager. Det er også mulig å ringe Boligbyggelaget Usbl på telefon 22 98 38 00 og be om å bli satt over til vaktmestertjenesten. Husk å opplyse at du ringer fra Årvoll Vest. Vaktmester kan også nås på epost: vaktmester@arvoll-vest.no. Vaktmester har kontor i fyrhuset i Bård Skolemesters vei 2/4. Fremtidige påkostninger: - Det vil bli satt i gang et forprosjekt vedrørende nye vinduer og balkongdører, samt fasadeoppussing. Det er for tidlig å si noe om hva dette eventuelt vil koste. Prosjektet vil eventuelt føre til at felleskostnader og fellesgjeld øker. Større utført vedlikehold og rehabilitering i borettslaget: - 2020-2022 Det ble etablert nytt avfallssystem. Malt grunnmur og byttet vinduer i kjeller. - 2014-2020: Omtekking av tak med tilhørende arbeider. - 2011: Balkonger - 2019: Nye vaskemaskiner til fellesvaskeriet - 2003-2004: Alle bad ble pusset opp i regi av borettslaget.

  Gebyr forkjøpsrett
  7728

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1956/11444-1/105 02.10.1956 Bestemmelse om veg, vann og kloakk Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn Bestemmelse om gjerde 1956/12759-1/105 29.10.1956 Bestemmelse om garasje/parkering. Dokument nr. 12759 - 12763 1957/10957-1/105 14.09.1957 Bestemmelse om garasje/parkering. Dokument nr. 10957 - 10958 1966/14010-1/105 03.10.1966 Bestemmelse om vann og kloakkledning. 1971/8494-1/105 14.05.1971 Bestemmelse om garasje/parkering. Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet Korrekt dok.nr. er iht gammel grunnbok og pantebokskopi: 8494/1971 1986/84255-2/105 22.12.1986 Erklæring/avtale: Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. 1988/69117-1/105 12.10.1988 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk 1991/56827-1/105 28.10.1991 Rett for Oslo kommune til å ha ligg. ledn. for vann og avløp m.v. samt rett til rep. og vedlikehold. 1996/59172-1/105 21.10.1996 Bestemmelse om vann/kloakkledning Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo vann-og avløpsverk Med flere bestemmelser Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Approbasjon = godkjennelse for byggemelding ble gitt 15.06.1953 og har vært brukt til boligformål siden. Ferdigattestert 02.05.1958.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Trikketrase Tonsenhagen - Detaljregulering: I februar 2010 sa bystyret ja til trikk fra Sinsenkrysset, via Årvollveien og Rødbergveien til Tonsenhagen. Planforslaget skal nå oppdateres. Siden alle alternativene går utenfor planavgrensningen til tidligere plansak, krever disse løsningene nytt planprogram og nytt varsel av oppstart. Se saksnummer 201004818 hos Plan- og bygningsetaten. Ny vannforsyning til Oslo: Den nye vannforsyningen skal være klar i 2028. For mer informasjon se https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/ny-vannforsyning-stamnett/.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 000 000 (Prisantydning) 130 015 (Andel av fellesgjeld)   4 130 015 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 728 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 860 (Omkostninger totalt) 4 138 875 (Totalpris inkl. omkostninger) 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

  Omk. kjøper beløp
  8860

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris på kr 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.500,- oppgjørshonorar kr  6.500,- og visninger kr 2.500, - pr. stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Siv Ødegaard

Megler

Siv Ødegaard

48 21 57 67

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev