aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til visning i Bentsebrugata 18 C

Heart and soul | Lun 3-roms med solrik vestvendt balkong | Varmtvann og fyring er inkl i felleskostnandene

 • 5 350 000
 • BRA 63 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING5 350 000
 • OMKOSTNINGER17 154
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 630 154
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 938
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 63 m²
 • ANDEL FELLESGJELD263 000
 • FELLESKOST./MND6 469
 • TOMT2 675 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 5 350 000,- (Prisantydning)
  263 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 613 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  7 644,- (Forkjøpsrettsgebyr)
  500,- (Medlemsskap BRL)
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  250,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  --------------------------------------------------------
  17 154,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 630 154,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Stue sett mot entré

Bentsebrugata 18C, Oslo

 • Entré:
  Entré med god plass til garderobe og oppbevaring. Porttelefon og originale tregulv. God plass til benk, skoskap eller annen oppbevaring.

  Stue:
  Romslig og lun stue med originale tregulv og god takhøyde. Stuen har en god planløsning med plass til både sofagruppe og spisebord. Store vinduer gir godt med lys. Lite innsyn.

  Kjøkken:
  Romslig kjøkken med plass til spisebord med hyggelig utsikt mot Myraløkka. Kjøkkeninnredningen er plassbygd (2008/09), blant annet er det brukt deler fra originalt kjøkken. Skap og hyller fra gulv til tak gir maksimalt med oppbevaringsplass, samt et praktisk feieskap. Integrert benkebelysning og keramiske fliser over benkeplaten. Heldekkende, dobbel oppvaskkum av stål med ettgreps blandebatteri, benkeplate i heltre. Integrert kjøleskap med frys fra Grepa/hoover, frittstående komfyr med keramisk topp fra Siemens, samt oppvaskmaskin fra Bosch. Hvitevarer medfølger.
  Gulvet er dekket avbelegg som ligger løst, slik at man enkelt kan hente fram de originale, slipte tregulvene.


  Bad:
  Flislagt bad rehabilitert i 2004. Badet består av: speil og servantskap, toalett, servant, dusj med glassdører og uttak til vaskemaskin. Fliselagte veggoverflater og malte flater i tak. Fliselagte gulvoverflater. Elektriske varmekabler. Ny fronter på underskap i 2022. Belysning fra 2009.

  Hovedsoverom:
  Romslig soverom med god plass til dobbeltseng.

  Soverom 2
  Blendet åpning mellom entre og soverom.

  Kjekt å vite:
  Felles brannvarslingsanlegg. Brannslange i benkeskap på kjøkken.
  Bygningen har naturlig ventilasjon.
  Borettslaget har foretatt radonmåling og alle verdier var ok.
  Felles hobbyrom i borettslaget.


  Oppsummering av relevante tilstandsgrader.
  TG2: Radiator på det ene soverommet er ikke funksjonell
  Kjøkken: Kjøkkenet er av eldre dato. Det bør kontrolleres om det er tillatt med kjøkkenvifte ført til felles luftekanal i borettslaget.
  Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på bad/våtrom. Perforerte veggfliser. Sprukne veggfliser, samt slitte fuger.
  Vinduer: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Eldre vinduer, unntatt kjøkkenvindu. Avflassing i treverk/karmer.
  Overflater generelt: Stedvis sår/riper/hakk/slitasje på overflater. Originale tregulv. Innvendige gulvoverflater med belegg og tregulv. Innvendige veggoverflater med malte flater.
  Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
 • Med adresse i Bentsebrugata 18 C, bor man tilbaketrukket og sentralt til på Torshov. Bydelen byr på et meget godt utvalg restauranter, kaféer og nisjebutikker, som alle ligger få minutter fra hjemmet. Med denne beliggenheten, drar man også nytte av den korte avstanden både til Grünerløkka og Sagene.

  Om man ønsker å ta et måltid ute, finnes det flere gode alternativer i nærområdet. Grisen med sin populære uteservering i sommerhalvåret, og sitt varierende utvalg på menyen, har virkelig noe for enhver smak. Argentinsk inspirerte Caminito, tilbyr pizza og paninier av god kvalitet. Trikkestallen har gått fra å være som navnet tilsier, trikkestall og verksted for Kristiania Sporveisselskab, til å bli et ettertraktet kultursenter og spisested. I regi av Oslo Nye teater blir det satt opp regelmessige forestillinger i løpet av året. Her kan man kombinere kvelden med en velsmakende pastarett eller burger, før man beveger seg inn i teatersalen.

  Kulturslottet Soria Moria huser flere spennende konsepter, blant annet Cosmopolite scene, Torshovteateret og Nieu scene. Stedet huser også flere barer, dersom det skulle friste å ta seg et glass utover kvelden.

  Flere ny oppstartede steder har tatt bydelen med storm. Deriblant baren Albatross, som fokuserer på morsomme drinker og flere vintyper. I 2018 åpnet nye ODEON kino på Storo med 14 saler, og eneste kinosenter i Norge med IMAX fremvisning. Samtidig har du også Ringen kino med 6 saler og 4DX i nærområdet.

  De daglige gjøremålene får du gjort på Rema 1000 i Sandakerveien, Kiwi i Vogts gate eller Coop Extra i Vossegata. Med sine 130 butikker, er Storo Storsenter det største kjøpesenteret i Oslo. Her finner du stort sett alle kjente kjedebutikker og litt mer. Kort reisevei er det også til Grünerløkka, som er kjent for sitt store utvalg av diverse nisjeforretinger.

  For den treningsglade, kan bydelen by på et mangfoldig utvalg av forskjellige treningsformer. Med 5000 m² boltreplass, har Myrens sportssenter virkelig noe for enhver smak. Her finner du det populære Klatreverket, hvor man kan klatre i vegger som er oppimot 14 meter høye. For dem som liker en alternativ form for utholdenhetstrening, er squash et godt alternativ. Andre treningssentre i nærheten er SATS Ringnes park og SATS Storo. De av dere som heller foretrekker utendørsaktiviteter, er Akerselva et godt utgangspunkt. Her kan du legge opp løpeturen/ gåturen ettersom hva du føler for. Fra Bjørvika i sør til Maridalen i nord, har det blitt opparbeidet en sammenhengende elvesti, slik at man kan følge elven sammenhengde 8 km, fra start til slutt.

  Idylliske Torshovparken kan by et rikt utvalg av ulike utendørsaktiviteter. Dersom det skulle friste å ta seg et slag minigolf, eller en sandvolleyball match, så ligger anleggene i kun kort avstand fra hjemmet. Parken passer også utmerket til å til å kunne ta med seg piknipleddet, og nyte den fine utsikten. I vinterhalvåret er det preparerte skiløyper i Torshovdalen.

  Fra Torshov kommer du deg enkelt rundt i Oslo. Fra Vogts gate trafikkerer trikkelinjene 11 (Majorstuen-Stortorvet-Kjelsås), 12 (Majorstuen- Aker brygge- Kjelsås) og 18 (Rikshospitalet- Stortorvet-Grefsen stasjon), med hyppige avganger. Dessuten finner du også buss nr. 20(Skøyen- Galgeberg) noen få meter fra trikkestoppet. Fra Torshovparken kan du benytte deg av bussnummer 30 (Nydalen- Bygdøy). På Storo kan du benytte deg av t-banens linje 4 (Vestli-Bergkrystallen) og 5 (Sognsvann-ringen- Vestli).
 • Enkel adkomst fra Bentsebrugata.
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.
 • Tretak, antatt tekket med takstein/plater. Yttervegger i mur/betong med teglforblending. Vedlikehold er et ansvar for borettslaget. Etasjeskiller er av betongdekke. Antatt fundamentert med støpt grunnmur/såle på fast grunn.
 • Høy 1.etasje. Bruksareal: 63 kvm
  Primærrom: 63 kvm og består av: Entré, bad, kjøkken, stue, soverom og soverom 2

  Leiligheten disponerer også 1 kjellerbod på ca 7 kvm og 1 loftsbod på ca 4,7 kvm gulvareal. Skråtak.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene. Varmekabler på bad. Kombinasjonen av oppvarmet kjeller og vannbåren varme fra felles fyranlegg gjør leiligheten lun og selger bruker svært lite strøm. Begge soverommene, stuen og kjøkkenet har radiatorer. Radiator på det ene soverommet fungerer pt ikke.
 • Opparbeidet felles uterom med asfalterte internveier, sittegrupper, flaggstang, plenarealer, trær og beplantning.
 • Gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i bydel Sagene. Den årlige prisen for å parkere i sonen, etter søknad hos kommunen, er kr 5400,- for bensinbil, dieselbil, hybridbil og ladbar hybridbil, og kr.1620 ,- for elbil (heliosentrisk).
 • Vei: Offentlig
  Vann/avløp: Privat stikkledning til offentlig nett.
 • Forretningsfører: OBOS
 • Leiligheten tilhører Myrahagen Borettslag som består av 180 andelsleiligheter.
  Myrahagen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950376457, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune med følgende adresse: Bentsebrugt 16 A-J, Bentsebrugt 18 A-F.

  Telia/Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester

  Vaktmester Andersen er Myrahagens vaktmester og befinner seg i borettslaget fast 3 dager i uken og ellers ved behov. Brøyting og gressplenklipping blir utført av profesjonelle underleverandører av Vaktmester Andersen.

  Takene på 16 A-C, D-F, G-J samt 18 A-F byttes ut. Det ble avholdt ekstraordinær generalforsamling i desember 2021 hvor styret fikk mandat til å inngå avtale ifm. tak- og piperehabilitering med en budsjettramme på inntil kr 12 700 000. Dette lånefinansieres i sin helhet.

  Sykkelbod: Det ble på generalforsamlingen 2022 vedtatt å bygge en sykkelbod. Totalkostnad (inkl. fradrag for tilskudd fra OBOS og Oslo kommune, samt sylinderkostnader): opp til kr. 390 000,-

  Ventiler i kjeller: Ventiler i radiatorrørene i kjellerne skal skiftes. Det ble funnet "Hvitasbest (krysotil)" i isolasjonen, som medfører at ved skifte av ventiler må et firma som driver med asbest også kutte ca 20-30 cm av rørene mot ventiler og skifte isolasjon. Tilbud på dette er innhentet, men det er besluttet å avvente til etter våren 2022.

  Styrets arbeid:
  -Bergvarme/varmepumpe : Inndekking av tørrkjele ble ferdigstilt vår 2020.
  - Fyrrom: Vibrasjonsdemping av varmepumper ble installert da beboerne over i 16 F var plaget av vibersjoenen.
  - Tørkerom: Tørkeskapene ble fjernet i 16 F, J og 18 blokkene (16 C fjernet fra tidligere) grunnet at radiatorene er helt rustne og 2 vaskerier fikk vannlekkasje. Står fortsatt en radiator igjen, samt at det er hengt opp tørkesnorer istedenfor. Gulvet i 18 blokken ble flislagt.
  - Elektriker: Inngikk avtale om kontroll av elektroinstallasjon med Installatørene: Elkontroll - hvert 5te år, Termografering - hvert 3dje år
  - Dør/calling/låssystem prosjekt: Bytte av dør/calling/låssystem ble gjennomført i april/mai 2021. Alle beboere fikk utlevert 3 nøkler hver. Det var
  mulighet også for å kjøpe flere nøkler eller svarappart med video.
  - Uteområde: Var flere smådugnader igjennom året som fikk gjennomført blant annet beskjæring av trær, samt rydding rundt på uteområdet.
  - Utleielokalet: «The Studo» er leietager siden august 2020.
  - Parkering på tomten: Styret har inngått avtale med Parkeringstjenesten om å bøtelegge biler som står feilparkert på tomten mer enn 20 min.
  - Barnevognsbod: Det er tilrettelagtfor at barnevogner kan oppbevares i en bod utenfor bakblokken( 16 J)
  - Brannvernutstyr: Årlig kontroll av brannalarmanlegget. Styret inngikk avtale med Firesafe om brannteknisk tjenester hvor de har utarbeidet et brannverndokument for styret og borettslaget.

  Større vedlikehold og rehabilitering:

  2021: Inngangsdører, låssystem og callinganlegg. Nye LED lamper på loft.
  2020:Ny kjellertrapp i fyrrommet. Ny asfalt og ny kum ved 16 G. Nye ledlamper i oppganger, fyrrom, vaskeri og utelamper over inngangene. Isolering av varmtvann- og sirkulasjonledninger i alle kjellere
  2019: Nedgravd avfallsløsning. Nye kulverter mellom alle blokkene ut fra fyrrommet. Større utskiftninger av rør,ventiler etc. i fyrrommet
  2019/2020: Ny varmeløsning, bergvarme med tørrkjele og bioolje
  2018: Oppstart ny varmeløsning til bergvarme
  2017: Utvendig drenering og omlegging av vann- og kloakkledninger. Bytte av underfordeler, målerskap og nytt sikringsskap fyrhus. Byttet sirkulasjonspumpe i fyrhus. Byttet elkjele i fyrhus. Utskifting av gamle varmtvannsrør, samt blandeventil til varmtvannet i fyrhus
  2016: Installert brannslanger alle leiligheter bytte av brannslukkere i fellesareal
  2015: Nye rør i gulvet i 16 D-F og 16 G-J og nye grener. Skifte av overvannsrør i bakken grunnet lekkasje, utenfor fyrhuset.
  2014: Skifte av flere kloakk- og overvannsrør i bakken grunnet vannlekkasje. Nye rør i gulvet i 16 A-C og nye grener. Ca 60 meter store og små rør skiftet i fyrhuset, samt bytte alle stoppekraner
  2013: Oppgradering inngangspartier i 16 blokkene
  2012: Maling av samtlige vinduer, samt dører på endebalkonger. Bytte av ekspansjonsrør i fyrhuset
  2011:Rens og kontroll av glassfiberoljetank. Utskifting av sirkulasjonspumper i fyrhuset. Utskifting av sirkulasjonsledninger i kjeller i alle blokker Utskifting av varmt- og kaldtvannsledninger kjeller i alle blokker.
  2010: Bygging av balkonger samt rehabilitering av eksisterende. Skiftet brenner til fyrkjeler. Nytt brannalarmanlegg og nye branndører i kjeller i 18 blokka
  2006: Oppussing av oppganger. Bytte av inngangsdører til leilighetene
  2004: Våtromsrehabilitering
  2001: Nytt dørtelefonanlegg. Rehab. av to vaskerier og fellesrom
  2000/ 2001: Skiftet brennere og fyrkjeler
  1999: Nytt kabelanlegg m/internett fra UPC. Styrerom i 16A til hybelleilighet.
  1998: Nytt lysanlegg. Butikk i 16A til kontor
  1997: Utberdring av vaskeriene
  1996: Nytt el. anlegg i hele borettslaget. Beising av utvendige vinduer
  1995/1996: Oppussing av brannbalkonger
  1994: Oppussing av trappeoppgang
  1991: Nye baderoms- og trappegangsvinduer. Påbudt brannsikringsutstyr til leilighetene
  1988/ 1989: Skiftet inngangsdører og vindfang. Nye tak, takrenner og nedløp
  1987: Skiftet vinduer og balkongdører
  1986: Kjøp av tomt
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS - forkjøpsrett.
  Vi har sendt melding om at denne avklares parallellt med salget. Vi får da beskjed dagen etter budrunde på om forkjøp er benyttet eller ikke.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Vanlig husdyrhold er tillatt såfremt det er meldt skriftlig til styret og dyreholdet ikke er til ulempe for andre brukere av eiendommen. Med ulempe menes også at dyr med ulike eiere sammen medfører plager for andre brukere som dyrene ikke ville ha forårsaket hver for seg.
 • If Forsikring
  Polisenummer: 881140
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 257 740 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 527 863 per 31.12.20
 • Felleskostnadene er kr. 6 469 pr. mnd. Herav:
  Felleskostnader 5.835,-
  Kapitalkost. lån 1 OBOS03 634,-


  Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 6.476,-

  Felleskostnadene inkluderer: Vaktmestertjeneste, vakthold, varmtvann og fyring, trappevask, renhold, drift og vedlikehold, renter og gebyr lån etc.

  Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 6.476,-.

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 263 000,- pr. 07.06.22.
  Andel fellesformue kr 17 184,- pr. 31.12.21 .
 • Borettslaget har 2 lån i Obos Banken:

  Lånenr.: OBOS03-98207694983
  Type: A
  Restsaldo: 11.954.446,-
  Restløpetid: 12 år 9 mnd.
  Terminer pr. år: 12
  Rente type: Flyt
  Rente: 2,15%
  Andel restsaldo: 85.653,-
  Kapitalkostnader: 641,-

  Lånenr.: OBOS05-98207934526
  Type: A
  Restsaldo: 28.533.716,-
  Restløpetid: 18 år 10 mnd.
  Terminer pr. år: 12
  Rente type: Flyt
  Rente: 2,15%

  Selskapet har IN-ordning, som gir mulighet for individuell nedbetaling av borettslagets fellesgjeld. Dette kan gjøres to ganger i året: 30.12 og 30.06.
  Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang.

  IN-lån: For selskap med IN-ordning sendes det ut giroer for felleskostnader og kapitalkostnader for 3 måneder av gangen. Sum kapitalkostnader endres dersom det skjer renteendringer og kommer da som tillegg på giroene påfølgende måneder (ev. fratrekk ved rentenedgang). Ved salg vil eventuelle krav som skyldes regulering av kapitalkostnader for tidligere periode følge selger. Det kan derfor påløpe restanse selv om felleskostnadene betales ut overtagelsesmåneden.
 • Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
 • Det foreligger attestert ekspedisjonsdokument datert 17.11.1939
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året
 • Innkreving eiendomsskatt: I månedene mai, juni, september og november påløper det eiendomsskatt for enkelte leiligheter i borettslaget. Dette fremkommer som egen spesifikasjon på felleskostnadene i disse månedene.

  Selger fremmet forslag til generalforsamlingen 2022 vedr. mulighet for å bygge leiligheten ned i kjelleren. Dette ble trukket på generalforsamlingen da det kom inn et benkeforslag som ble vedtatt med 2/ 3 flertall: Styret får mandat til å utrede retningslinjer for at leilighetene i første etasje kan kjøpe underliggende (rett under) fellesareal for utvidelse av andel og presenterer dette i en senere generalforsamling.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Utover andel fellesgjeld så ovedras boligen fri for pengeheftelser.

  En servitutt er en rettighet/forpliktelse eller bestemmelse. Denne kan være både positiv og negativ. Bestemmelsen innskrenker en eiers rett til å fritt bestemme over egen eiendom. F.eks en nabo som gir en annen nabo rett til å kjøre over sin eiendom. En servitutt etableres i all hovedsak ved inngåelse av en avtale, enten skriftlig eller muntlig, mellom de berørte partene, men den kan også være etablert på andre måter.

  1937/405316-1/105 Best. om vann/kloakkledn.

  08.09.1937
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1965/502309-1/105 Bestemmelse om bebyggelse
  11.02.1965
  Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr.
  frysebokssentral
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1986/43074-2/105 Bestemmelse om veg
  16.07.1986
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for boliger, jf. reguleringsplan S-2255 vedtatt 28.07.1977. Planen er delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

  Kommunedelplan for torg og møteplasser (KDP-17), vedtatt 22.04.2009. Kommunedelplan for torg og møteplasser ble vedtatt i Oslo bystyre den 24.04.2009. Planen består av mål, plankart (i fire deler: for indre Oslo, og ytre by vest, øst og syd), bestemmelser og retningslinjer.

  Kommunedalplan for Akerselva Miljøpark Planmaterialet(KDP-4), vedtatt 28.11.1990. Saken gjelder: Akerselva miljøpark.Sikrer et gjennomgående parkdrag og bevaring av verneverdig bebyggelse langs elva fra Maridalsvannet til Vaterland.Det stilles krav til utforming av ny bebygge.
 • Andelsnr. 126 Orgnr. 950376457 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Medfølger ikke salget: Speil følger ikke med leiligheten. Hyller på soverommene medfølger ikke Spotter på stue, gang og kjøkken pluss kjøkkenlampe medfølger. Ikke resten av lampene.

  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0.9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15 000 -, oppgjørshonorar kr 6 000 ,- og visninger har fastpris på 5.000,- . Markedspakke 18 990,- Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Ragnhild Knudsen
Marius Wang

Megler

Marius Wang

46 82 88 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev