aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Bertrand Narvesens vei 45 - En meget fin 3-roms med stor og flott uteplass

OSLO Bertrand Narvesens vei 45

Hasle/Tiedemannsjordet: Meget pen 3-roms med god planløsning, stor terrasse med platting og gressplen

 • kr 5 400 000
 • BRA 59 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 400 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 490 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 008
 • Soverom2
 • ArealP-rom 59 m²
 • Felleskostnaderkr 4 479
 • Tomt11 316.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 400 000,- (Prisantydning) 90 000,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,00))   150 292,- (Omkostninger totalt)   5 640 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Bertrand Narvesens vei 45 - En meget pen 3-roms selveier, med stor terrasse og adkomst til gressplen. Leiligheten var ny i 2008 og i 2016 ble kjøkkenet oppgradert. Eier har også kjøpt ut et areal av sameiet sik at de fikk en større uteplass. Leiligheten ligger vestvendt med masse sol på ettermiddag og kveld. Totalt er uteplassen på ca, 25 kvm. Leiligheten ligger med trappefri adkomst i 1. etg, og inneholder: Entre, 2 soverom, bad/wc, og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse. Velkommen til visning med Eiendomsmegler/Partner Christian Wahl, tlf: 408 00 445

Bertrand Narvesens vei 45, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 59 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 59 kvm Alle rom inngår i primærrom  Tomt
  11316.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Stor og pent opparbeidet tomt med busker, trær og grøntområde. Flotte lekeapparater.

  Beliggenhet
  Attraktiv beliggenhet med nærhet til det aller meste av forretnings- og servicetilbud på Hasle Torg. Her er det blant annet nabolagsbaren "LUN", Baker Hansen, Jernia, Coop Mega, Floriss, Vitus apotek, Nille og Vinmonopolet. SATS Hasle holder også til her. Det er med andre ord kort vei til det meste du måtte trenge - og alt befinner seg under samme tak! På Tidemannjordet ligger Hy's, en populær sushirestaurant. Du har kort avstand til Løren - et spennende område i vekst. Midt mellom Hasle og Løren ligger Vinslottet. Her finner du blant annet Sterk Helse, interiørbutikken Houz, Spar, Synsam, Jysk og Kitchn. Hasle Linie Gastropub, W.B. Samson og Sugar & Spice ligger også i bygget. Bak Vinslottet ligger Sterk treningssenter. Trening: Det er kort avstand til flere idretts- og fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane, treningssenter m.m. som nevnt er SATS på Hasle Torg nærmeste treningsstudio. Vallhall idrettsanlegg med treningssenter er også i gangegangavstand fra leiligheten. Det er heller ikke lange turen å gå eller sykle til Grünerløkka, sentrum eller flotte nærliggende turområder. Om du ønsker å reise ned til byen med sykkel, finner du nærmeste bysykkelstativ på Hasle Torg. En bydel i vekst: Området er utrolig spennende og en del av kommunens satsing på Hovinbyen. Her har du nærhet til både Ensjø, Økernbyen og Løren. Tre "nye" bydeler i enorm vekst og utvikling, noe som er med på å løfte nærområdet. Livet i ditt nye nærområde har alt du måtte trenge i umiddelbar nærhet, og utviklingen bydelen står ovenfor gjør dette til et attraktivt område å bo i. I tillegg til dette er det kort avstand til flere populære områder i Oslo. Tøyen kan by på restauranter, bakeri, renseri, m.m. supermarkeder, for å nevne noe. Området er i tillegg kjent for sine mange supermarkeder og rikholdige grønnsaksbutikk. Ta deg en rusletur til koselige Lille Tøyen Kolonial. Dette er mer enn bare en ordinær dagligvare, det er også en café med servering av kaffe, bakervarer og lunsjretter. Kolonialen er et naturlig samlingspunkt i dette området. Lille Tøyen Hageby kan by på flotte parkanlegg, lekeplasser, fotballbane, basketballbane og skøytebane. Carl Berners plass er en by i byen hvor du har en av de største fordelene med at byens beste tilbud for kollektivtrafikk ligger like utenfor døren. Her finner du gode buss, t-bane og trikke forbindelser som tar deg dit du måtte ønske til alle døgnets tider. Sentrum av byen (Karl Johan) er tilgjengelig etter ca. en halvtimes gange. Om sommeren er det bare å hive seg på en by sykkel og suse ned til sjøbadet på Sørenga. Om du liker du å leve det gode liv så er "Løkka" en bydel hvor alle finner en sin uteplass eller cafe. Her finnes bla. utestedene Aku Aku Tiki Bar,Rebell ,Grünerløkka Brygghus og Schouskjelleren Mikrobryggeri. Her har du i tillegg populære Delicatessen og Villa Paradiso. På Grünerløkka finner man også Birkelunden, som tilbyr loppemarked hver søndag.

  Adkomst
  Enkel adkomst fra gate, med inngang fra gårdsrom.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighetsbebyggelse i området.

  Skolekrets
  Boligen sogner til Hasle Barneskole og Fyrstikkalleen Ungdomsskole

  Offentlig kommunikasjon
  Kollektivtilbudet er godt med T-bane fra Hasle, buss nr. 60 og 28 fra Hasle i Økernveien, eller buss nr. 21 og Flybussen fra Hasle. Trafikknutepunktet Carl Berner har i tillegg busstilbud med ruter til de fleste deler av byen, nattbuss og trikk.

  Innhold
  Velkommen til Bertrand Narvesens vei 45 - En meget pen 3-roms selveier, med stor terrasse og adkomst til gressplen. Leiligheten var ny i 2008 og i 2016 ble kjøkkenet oppgradert. Eier har også kjøpt ut et areal av sameiet sik at de fikk en større uteplass. Leiligheten ligger vestvendt med masse sol på ettermiddag og kveld. Totalt er uteplassen på ca, 25 kvm. Fin beliggenhet på Hasle vis a vis Lille Tøyen Hageby. Sameiet er godt drevet og fremstår som velholdt. Leiligheten ligger med trappefri adkomst i 1. etg, og inneholder: Entre, 2 soverom, bad/wc, og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse. Videre disponeres en bod i kjeller på ca. 7 kvm. Kort om boligen: Nybygg fra 2008
 • Nytt kjøkken i 2016
 • God planløsning med mye lys
 • 2 gode soverom på hver side av leiligheten
 • Stor uteplass med terrasse på ca. 18 kvm., ny i 2021
 • Romslig stue med utgang til terrasse og hage
 • Mulighet for leie av garasjeplass, når dette er ledig
 • Fint boligområde
 • Kort vei til butikker lenger ned i veien
 • Nærhet til offentlig kommunikasjon Velkommen til visning med Eiendomsmegler/Partner Christian Wahl, tlf: 408 00 445

  Standard
  1 etasje: Entré: Fin og lys entré med skyvedørsgarderobe med speildører. Døråpner på vegg ved siden av inngangsdør. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv. Bad: Delikat flislagt bad med vegghengt klosett og dusjnisje med innsvingbare glassdører. Servant med underskap og overskap med speildør. Malt himling med downlights, fliser på vegger og gulv. Stue: Romslig stue med plass til sofagruppe og spisebord. Utgang til markterrasse. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv. Kjøkken: Pent kjøkken med glatte fronter. Integrerte hvitevarer og laminatbenkeplate. Keramisk induksjonstopp og ventilator over kokesone. Åpen løsning i stue. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv. Soverom I: Fint hovedsoverom ed plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Garderobeløsning med 3 dører. Radiator på vegg under vindu. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv. Soverom II: Soverom med plass til seng og tilhørende møblement. Plass til garderobeløsning. Radiator på vegg under vindu. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv. Markterrasse: Flott, vestvendt markterrasse på ca. 18 kvm. Bygget ny i 2021 Eier kjøpte en del av fellesarealet utenfor egen leilighet slik at de i dag har både terrasse og en del av gressplenen. Totalt er uteplassen på ca, 25 kvm. Treplatting Følgende TG 2 - avvik som kan kreve tiltak/avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - ble beskrevet i tilstandsrapporten: 1. Utvendig > Vinduer Det er avvik: Stedvis noe justeringsbehov. 2 Innvendig > Overflater Det er avvik: Stedvis noe sår/riper/hakk på overflater. 3. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. 4. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. 5. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Det er avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på bad/våtrom. Perforerte veggfliser. Noe flisbom. Svell i dørgerikter og baderomsdør. 6. Våtrom > Overflater Gulv > Bad Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på bad/våtrom. 7. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. 8. Tekniske installasjoner > Vannledninger Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. 9. Tekniske installasjoner > Andre installasjoner Det er avvik: Anbefales etablering av waterguard. 10. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Sikringsskap i entre. Automatsikringer.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kollektiv avtale for kabel-tv er sagt opp, og det vil være opp til beboer selv å tegne egne avtaler. Det er mulig å tegne abonnement på kanalpakker hos RiksTV til rabatterte priser for beboere i sameiet. Alle leiligheter på Tiedemannsjordet har internett via fiber levert av Homenet. Det er i de fleste leiligheter nettverksuttak i både entreen og i stua. Det er ingen hastighetsbegrensninger på nettet og alle leiligheter har 1000/1000mbps hastighet til rådighet. Trådløs dekning og hastighet kan variere avhengig av utstyr. Alle leiligheter har fått levert en ruter med trådløs sender.

  Parkering
  Selger leier en garasjeplass av en nabo til kr. 1500,- pr. mnd som kjøper kan overta leie av, hvis ønskelig. Eiere av garasjeplass betaler driftskostnader for garasjeplassen til sameiet (p.t. kr. 150,- pr garasje). Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører etter gjeldende priser ved separat salg av garasjeplass. Garasjeplassen kan kun selges internt i sameiet til andre seksjonseiere. Ved omsetning av garasjeplass må kjøper/selger selv bære omkostninger knyttet til dette, herunder kostnader til reseksjonering og tinglysning.4 Det er etablert felles infrastruktur for ladeanlegg, og alle parkeringsplasser i sameiets garasje er forberedt for montering av ladeboks. En seksjonseier som disponerer egen parkeringsplass i sameiets garasje, har rett til å sette opp ladeboks tilknyttet dette fellesanlegget. Sameiet har et begrenset antall merkede gjesteparkeringsplasser. For gateparkeringen i Bertrand Narvesens vei er det etablert en elektronisk gjesteparkeringsløsning. Denne gjelder kun for gjester på besøk hos beboere i sameiet og parkeringstiden er kun 24 timer pr. kjøretøy

  Diverse
  Følgende inventar medfølger salget: - Oppbevaringskasse i hagen - Skoskap i yttergang Følgende inventar medfølger ikke: - Vaskemaskin - Tørketrommel - Alle string-hyller Selger har to dører i boden som passer til dørkarmene inn til gangene.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 400 000,- (Prisantydning) 90 000,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,00))   150 292,- (Omkostninger totalt)   5 640 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Fjernvarme via radiatorer. Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene

  Energiklasse
  E

 • Formuesverdi primær
  1412901

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5086442

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Felleskostnader pr. mnd
  4479

  Felleskostnader inkluderer
  Herav: Fjernvarme 1.196,- Internett 239,- Felleskostnader 2.408,- Dugnad 50,- Vedlikeholdsfond 32,- Lånekostnad 1 525,- Kabel-tv 29,- Felleskostnadene inkluderer: Drift og vedlikehold, renhold av fellesarealer, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningshonorar

  Andel fellesgjeld
  90000

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-30T22:00:00Z

  Rentekostnad fellesgjeld
  660

  Andel fellesformue
  1642

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Leiligheten tilhører Tiedemannsjordet Sameie som består av 187 boenheter fordelt på 171 leiligheter i 2 bygårder, samt 16 byhus. Sameiet har egen hjemmeside: www.tiedemannsjordet.no . Ansvarlig for nøkkelbestilling er forretningsfører v/ saksbehandler. E- post: eierskifte@obos.no Låser: Boligselskapet har digital adkomstløsning med OBOS Nøkkel på fellesdører/garasjeporter Sameiet har inngått avtale om energiavregning med ISTA Norge AS for avregning av fjernvarme. Jf. vedtektene punkt 6-1 (3). Ved eierskifte må skjema fylles ut: https://www.ista.com/no/nettbasertetjenester/bestill-flytteavlesning Sameiet har avtale om vaktmestertjeneste og renhold av fellesarealene med Vaktmester Andersen. Sameiet har serviceavtale med Elektro Nettverk Service for alle felles el-installasjoner Tiedemannsjordet har individuell energimåling og kostnadsfordeling. Dette ble gjennomført for andre gang i 2022, i perioden 01.10.21 - 30.09.22. Neste periode er 01.10.22 ? 30.09.23. Alle leiligheter er utstyrt med avtrekksventilasjon. Sameiet har serviceavtale med Ing. S. D. Baastad AS om vedlikehold av ventilasjonsanlegg, som i 2022 gjennomført løpende vedlikehold og enkelte reparasjoner. Alle leiligheter har avstengningskran for forbruksvann eller radiatorer i fordelingsskap plassert enten på bad eller i gangen. Sameiet har serviceavtale med rørlegger Tore Orvei AS, som gjør fortløpende vedlikehold og service. Obos har utarbeidet en vedlikeholdsplan for sameiet. Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner. Styrets arbeid 2022: - Større vedlikeholdsarbeid i forbindelse med utbedring av teglfasader i 5. etg i nr. 43-49. - Økning av felleskostnadene med 15 % fra 01.01.23 grunnet økende rentekostnader på lån, høye energipriser og generelt høy prisvekst på varer og tjenester. - Styret har inngått avtale med ny leverandør (Branntek AS), som i august gjennomførte brannvernrunde med kontroll av brannsikkerhet i fellesarealer og tilgjengelige seksjoner. - Sameiet har inngått avtale med Petersborghuset som medfører at beboere kan leie lokaler til rabattert pris. - Det har vært gjennomført en del utskiftninger og utbedringer av skadede dører og vinduer, som følge av dør- og vindusinnsetting fra byggeår. - Det ble gjennomført 2 dugnader - Oslo Veggdyrkontroll AS utførte rutinemessig inspeksjon og kontroll av åtestasjoner mot gnagere den 24.02.22. Aktiviteten i stasjonene var den gang middels/høy siden forrige besøk. Stasjonene ble etterfylt med bekjempelsesmiddel. Det er ikke detektert skader. Anbefalte forebyggende tiltak er å unngå mating av fugler på bakken. Større vedlikehold: I posten drift og vedlikehold er det beregnet kr 5 150 000 til større vedlikehold som omfatter utbedring av lekkasje i garasjekjeller samt eventuell etablering av solcelleanlegg og energibrønner. Det er stor usikkerhet knyttet til prosjektkostnader for solceller og energibrønner, og ytterligere prosjektering og anbudsprosess er nødvendig for å sikre større forutsigbarhet. På generalforsamlingen 2023 ble følgende vedtatt: Solcelleanlegg: Styret har med bakgrunn i de kraftig økte energiprisene i samfunnet sett på ulike muligheter for å redusere sameiets strøm- og energikostnader. Vi har i den anledning kartlagt muligheter for etablering av solcelleanlegg på taket. Hensikten er å minimere behovet for å kjøpe strøm og dermed bidra til både lavere felleskostnader og økt grønn energiproduksjon. Styret gis mandat til ytterligere kartlegge løsninger, kostnader og finansieringsløsninger for framlegging på enten et ekstraordinært årsmøte for endelig beslutning om videre framdrift. Energibrønner: Styret har med bakgrunn i de kraftig økte energiprisene i samfunnet sett på ulike muligheter for å redusere sameiets strøm- og energikostnader. Styret gis mandat til ytterligere kartlegge løsninger, kostnader og finansieringsløsninger for framlegging på enten et ekstraordinært årsmøte eller årsmøte for 2023 for endelig beslutning om videre framdrift. Internett: Den 5 årige avtalen med Homenet går ut i 2023, og vi har mulighet til å reforhandle eller inngå avtale med en ny leverandør. Styret gis mandat til å inngå avtale med den leverandør som kan tilby den beste løsningen innen kostnadsramme som innebærer en økning på maks. 10kr / mnd i forhold til dagens løsning. Vedlikeholdsfond: Styret har med bakgrunn i avgjørelse på fjorårets årsmøte engasjert OBOS Prosjekt til å utarbeide en vedlikeholdsplan. Planen viser hvilke tiltak som forventes å bli nødvendig innenfor en horisont på 10-60 år med normal levetid på bygningsdeler og tekniske anlegg. Det er anslått ca. priser for fremtidig langsiktig vedlikeholdsbehov basert på dagens kostnadsnivå. Vi øker årlig avsetting til vedlikeholdsfond til 300 000, med virkning fra 01.07.2023.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har 2 lån: Lånenummer: OBOS04-98207998842 Type: A Restsaldo: 1.191.452,- Restløpetid: 3 år 8 mnd. Terminer pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente pr. 11.05.23: 5,55% Andel restsaldo: 4.758,- Kapitalkostnader: 122,- Lånenummer: OBOS05-98207998850 Type: A Restsaldo: 13.772.529,- Restløpetid: 23 år 8 md. Terminer pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente pr. 11.05.23: 5,60% Andel restsaldo: 84.429,- Kapitalkostnader: 538,- Sameiet har inngått avtale om administrasjonsavtale for innbetaling av andel fellesgjeld - gjelder kun lån nr 9820.79.98850. Lånet kan nedbetales 2 ganger per år sammen med hovedforfall : 30.04. og31.10. Seksjonseier må ta kontakt med oss senest 1 mnd før nedbetalingsmåneden. Det er kun anledning til å innfri hele fellesgjelden på dette lånet.

  Forkjøpsrett
  Det foreligger ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt. Hunder skal gå i bånd i sameiets fellesarealer og skal holdes unna blomsterbed, sandkasser m.m.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/128/5/6: 05.12.1902 - Dokumentnr: 900462 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:5 Gjelder denne registerenheten med flere 17.02.1922 - Dokumentnr: 993374 - Skjønn Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:5 Gjelder denne registerenheten med flere 16.06.1945 - Dokumentnr: 3784 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:5 Gjelder denne registerenheten med flere 01.09.1964 - Dokumentnr: 11064 - Best. om vann/kloakkledn. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:5 Gjelder denne registerenheten med flere 18.09.1964 - Dokumentnr: 12011 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:5 Gjelder denne registerenheten med flere 22.06.1966 - Dokumentnr: 8673 - Erklæring/avtale Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:5 Gjelder denne registerenheten med flere 05.05.2006 - Dokumentnr: 31166 - Erklæring/avtale Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til Bygningslovens § 67. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:5 Gjelder denne registerenheten med flere 31.05.2007 - Dokumentnr: 436428 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk). Gjelder nettstasjon nr. 0500. Kan ikke slettes uten samtykke fra Netteier Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:5 Gjelder denne registerenheten med flere 11.01.2008 - Dokumentnr: 27152 - Erklæring/avtale Reseksjonering uten endring i grunnboken nye tegninger, gjelder garasje. Gjelder denne registerenheten med flere 11.01.2008 - Dokumentnr: 27311 - Erklæring/avtale Reseksjonering uten endring i grunnboken nye tegninger, gjelder garasje. Gjelder denne registerenheten med flere 23.06.2011 - Dokumentnr: 485825 - Best. om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere 27.09.2012 - Dokumentnr: 800716 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:428 Bnr:2 Hefter også i gnr. 128 bnr. 126 som kun er registrert i matrikkelsen Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere 05.06.2013 - Dokumentnr: 452942 - Best. om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere 20.11.2013 - Dokumentnr: 1009381 - Best. om adkomstrett Bestemmelse om regulert felles avkjørsel Kan ikke slettes/endres uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere 21.07.2014 - Dokumentnr: 609359 - Bestemmelse om veg Kan ikke slettes/endres uten samtykke fra Oslo kommune Gjelder denne registerenheten med flere 19.11.2007 - Dokumentnr: 942581 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 59/14728 ---------- Reseksjonering Bestemmelse om tilleggsdel. Snr. 65 og snr. 79 bytter tilleggsdel, snr. 157 og snr. 170 bytter tilleggsdel 29.11.2016 - Dokumentnr: 1104152 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel Endret seksjon: Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 59/14750 Snr. 19 mottar del av fellesareal som innlemmes i seksjonens hoveddel

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på boligblokk 2019. Det foreligger ferdigattest på utskiftning av brannalarmanlegg 2020 Det foreligger ferdigattest på skifte av branndører 2022

  Vei, vann og avløp
  Vei: Offentlig Vann/ avløp: Privat stikkledning til offentlig nett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for boliger- parkering + boder. Reguleringsbestemmelse S-4157 - Hovinveien 29+35 - Tiedemannsjordet Byggeområde for bolig og friområde:park,turvei. Vedtatt av bystyret 22.06.2005. Reguleringsbestemmelse S-4453 - TIEDMANNSPARKEN. Endret reguleringsplan med reguleringsbestemmelser for gnr. 128 bnr. 80 m.fl. Vedtatt av bystyret 18.06.2008 Reguleringsbestemmelse S-4411 - Reguleringsplan med reguleringbestemmelser for Bertrand Narvesens vei 2 (Mariefryd), gnr. 128 bnr. 2, 80. Vedtatt av bystyret 12.11.2008. Kommunedelplan for torg og møteplasser (KDP-17), vedtatt 22.04.2009. Kommunedelplan for torg og møteplasser ble vedtatt i Oslo bystyre den 24.04.2009. Planen består av mål, plankart (i fire deler: for indre Oslo, og ytre by vest, øst og syd), bestemmelser og retningslinjer Reguleringsbestemmelse 13433 - Plan for regulering og utparsellering av Fredensborg. Vedtatt av reguleringsrådet 06.04.1933

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt. Sameiets styre v/ forretningsfører skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og eierskifter. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 400 000,- (Prisantydning) 90 000,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,00))   150 292,- (Omkostninger totalt)   5 640 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

 • Christian Wahl

  Megler

  Christian Wahl

  40 80 04 45

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev