aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bjørnstadbakken 6D!

Enderekkehus med 2 terrasser og hage. Ypperlig beliggenhet i grønne og rolige omgivelser. Garasjeplass medfølger

 • 8 900 000
 • BRA 112 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING8 900 000
 • OMKOSTNINGER234 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER9 134 642
 • EIENDOMSTYPERekkehus
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 987
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 112 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT253 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 8 900 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  222 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 900 000,-))
  --------------------------------------------------------
  234 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  9 134 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Rekkehus over to plan. Boligen består av entré, gang, bad, vaskerom, to soverom, omkledningsrom, innredet rom, stue, kjøkken og kontor. I 1. etasje er det en terrasse med tilhørende utebod, og i 2. etasje er det en veranda.

Garasjeplass medfølger (klargjort for å installere el-bil lader).
Romslig stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lys.

Bjørnstadbakken 6D, Oslo

 • Kjøkken:
  HTH kjøkkeninnredning fra 2020 med glatte fronter. Benkeplate i stein med underlimt kum i rustfritt stål. Belysning under overskap. Ventilator i overskap. Induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, vinskap og kjøl/frys er integrert i innredningen. Automatisk vannstopper og komfyrvakt er montert.

  Bad:
  Badet er ifølge tidligere salgsoppgave pusset opp i 2009. Det er flislagte overflater og sparklet og malte himlingsplater. Baderomsinnredningen består av benkeskap og veggskap med glatte fronter, og det er speil og belysning over servant. Det er dusj i badekar med dør i herdet glass, servant i helstøpt plate og veggfestet klosett med innebygget sisterne. Varmekabler i gulv.

  Overflater:
  Gulv: 1. etasje: Innvendige gulv er belagt med fliser i entré, trestavs parkett forøvrig. 2. etasje: Innvendige gulv er belagt med enstavs parkett.
  Vegger: 1. etasje: Sparklet og malte plater, og malt tapet. Deler av en vegg i ett soverom har tapet. 2. etasje: Sparklet og malte plater, og malte panelplater.
  Himling: 1. etasje: Malt panel. Himlingshøyde ca. 2,38 m målt i gang. 2. etasje: Malt panel og malte takessplater. Himlingshøyde ca. 2,35 m målt i stue.

  Forhold som har fått TG2:

  Drenering:
  Drenering og utvendig fuktsikring av grunnmur fra byggeår. Det er observert fuktsikre plater på utsiden av grunnmur.
  Det forutsettes at drenering er utført etter gjeldene forskrifter ved oppføring av boligen.
  Ifølge Sintef Byggforsks byggdetaljblader er levetid på drenering estimert til 20-60 år. Dreneringen har derfor oppnådd mer enn halvparten av forventet levetid og er derfor
  blitt vurdert til TG 2. Fuktindikator er anvendt på gulvoverflater i 1. etasje og det er ikke påvist indikasjoner på fukt utover normale verdier.

  Terrengforhold rundt boligen:
  Terreng bestående av pukk og jordmasser med plenarealer, busker og øvrig beplantning. Inngangsparti er belagt med betongheller.
  Terrenget rundt bygningen skal ha tilstrekkelig fall fra byggverket dersom ikke andre tiltak er utført for å lede bort overvann. Fallet ut fra bygningen bør være minst 1 : 50 over en avstand på minst 3 m fra veggen. I dette tilfellet er det fall mot bygningen enkelte steder, og det er av den grunn gitt TG 2. Det anbefales å gjøre tiltak for å forhindre fuktpåkjenninger i grunnmuren.

  Utvendig kledning:
  Yttervegger er kledd med liggende malt trepanel. Luftespalte bak panelet.
  Luftespalte bak panelet er noe smal. Det er noe slitasje og sprekkdannelser i panelet. Spiker- eller skruehode bør ligge i flukt med treoverflaten. Dype innslag kan skape uheldige vannfeller og bør unngås. I dette tilfellet er spikere i forbindelse med panelet for langt inn i panelet enkelte steder. Utvendig trekledning har normal levetid på 40 - 60 år, avhengig av ytre påvirkninger, utførelse og vedlikehold, ifølge Sintef Byggforsk. I dette tilfellet har kledningen oppnådd mer enn halvparten av lengste normale levetid, og i sammenheng med nevnte forhold blitt tildelt TG 2.

  Taktekking og membraner:
  Yttertaket er tekket med takstein fra byggeår.
  Ifølge Sintef Byggforsks byggdetaljblader er levetid denne typen tekking, estimert til 30-60 år. Etter Taksering Norges egne databaser estimeres det at tekkingen i dette tilfellet har en levetid på 40-50 år. Tekkingen har derfor oppnådd mer enn halvparten av forventet levetid og blitt vurdert til TG 2. Det ble benyttet fuktmåler med pigger i treverk på enkelte punkter og det ble ikke påvist fukt utover normale verdier under befaringen.

  Utvendig beslag:
  Takrenner og nedløp i metall ført til drensrør. Pipe over yttertaket er helbeslått. Ifølge Sintef Byggforsks byggdetaljblader er normal levetid for takrenner og nedløp i plastbelagt stål 25 - 30 år, og i dette tilfellet oversteget mer enn halvparten av forventet levetid og derfor vurdert til TG 2.

  Rekkverk og annen fallsikring:
  Rekkverk over trappeåpning i trekonstruksjon. Rekkverkshøyden er målt til ca. 91 cm. Rekkverkshøyden fraviker fra gjeldende forskrifter, rekkverk skal være 1,0 m over gulv.

  Ytterdører:
  1. etasje: Isolert entrédør i tre. Terrassedør med trelags isolerglass, produsert i 1985.
  2. etasje: Verandadør med trelags isolerglass, produsert i 1985.
  TG 2 er gitt på grunn av alder og normal slitasje. Det bør på generelt grunnlag påregnes at dører har behov for justering med jevne mellomrom.

  Vinduer:
  Vinduer med trelags isolerglass, produsert i 1986. TG 2 er gitt på grunn av alder sett i lys av forventet levetid og normal bruksslitasje.

  Ildsteder:
  2. etasje: Elementpeis med glatte hvite vanger, sokkel og kappe. Innsats med glassdører. Fliser på gulv foran ildsted. TG 2 er gitt på grunn av alder. Ildstedet er ikke funksjonstestet under befaringen.

  Varmtvann:
  Varmtvannbereder på 300 liter, produsert i 2009, montert i vaskerom. Bereder har oversteget mer enn halvparten av anbefalt brukstid og er derfor gitt TG 2.

  Balkonger, terrasser ol:
  1. etasje: Sydvestvendt terrasseplatting i trekonstruksjon med adkomst fra ett soverom, ca. 9,5 m². Terrassebord på bjelkelag.
  2. etasje: Sydvestvendt veranda i trekonstruksjon, med adkomst fra stue, ca. 14 m². Terrassebord på bjelkelag. Rekkverk i trekonstruksjon. Rekkverkshøyden er målt til ca. 90 cm.
  Rekkverkshøyden fraviker fra gjeldende forskrifter, rekkverk skal være 1,0 m over gulv. TG 2 er gitt på grunn av nevnte forhold, alder og bruksslitasje.

  Elektrisk anlegg:
  Ved arbeid utført på elektrisk anlegg etter 1999, skal samsvarserklæring foreligge. I dette tilfellet mangler samsvarserklæring på legging av varmefolie i 1. etasje, arbeider på det elektriske i bad, og for nye jordfeilautomater i sikringsskap. Det er ikke kjent om det er utført øvrige arbeider på det elektriske anlegget etter 1999. Jordingskabel i bad er korrodert og er ikke innfestet. Det elektriske anlegget er gitt TG 2 på grunn av nevnte forhold og alder i forhold til forventet levetid. Det anbefales at anlegget kontrolleres av en el. - takstmann. Tilstandsvurdering er basert på alder og enkle observasjoner, da undertegnede ikke har spisskompetanse på området.

  Overflater på innvendige gulv - Bad, 1. etasje:
  Fliser på betong. Sluk i plast.
  Fall i dusjsone er ikke kontrollert da det er montert badekar. Fall forøvrig og slukhøyde er kontrollert og vurdert tilfredsstillende. TG 2 er gitt på grunn av alder sett i forhold til forventet levetid på vanntett sjikt (membran).

  Overflater på innvendige vegger - Bad, 1. etasje:
  Flislagte overflater.
  Vegger i våtrom skal ha vanntett sjikt (membran) i våte soner. Denne typen konstruksjon har ifølge Sintef Byggforsk normalt levetid på ca. 15-20 år og tilstandsvurdering er derfor basert på alder, da konstruksjonen har oppnådd mer enn halvparten av forventet levetid.

  Overflater på innvendige gulv - Vaskerom, 1. etasje:
  Vinylbelegg med oppbrett på vegg og klemt i sluket. Sluk i støpejern.
  Fall og slukhøyde er kontrollert og vurdert tilfredsstillende. TG 2 er gitt på grunn av alder sett i forhold til forventet levetid på vanntett sjikt (vinylbelegg). Overflater på innvendige vegger - Vaskerom, 1. etasje:
  Vinylbelegg med oppbrett på vegg og klemt i sluket. Sluk i støpejern.
  Vaskerom ligger under kategorien våtrom. I våtrom er det krav til fukttett sjikt på hele gulvet, 5 cm opp fra gulv på alle vegger og i våte soner. Våte soner i våtrom er rundt dusj og servant. I dette tilfellet er det ikke laget fukttett sjikt i våtsone rundt utslagskum. Dette kan medføre økt risiko for vannskader i konstruksjonen, og det er derfor gitt TG 2.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Bjørnstadbakken 6D har en sentral, men skjermet beliggenhet i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Hellerud. Her har du nærhet til offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, samt et rikelig utvalg av servicetilbud på Tveita senter, Alna og Bryn. Østmarka er rett i nærheten med flotte turstier om sommeren, og preparerte skiløyper om vinteren. Her finner du også Lutvann og Nøklevann som er populære badesteder på sommertid, og Østensjøvannet med vakre rekreasjonsmuligheter og et rikt fulgeliv.

  Aktiviteter og fritidstilbud:
  Området byr på et flere gode og veldrevne idrettsmiljøer med flere ulike idrettsgrener. Her finner du blant annet Haugerud idrettsforening med fotball, håndball, basketball, tennis og dans for å nevne noen. Ved Oppsal arena ligger nyrenoverte Trasop kunstgressbane og friidrettsbane. Ellers er det flere aktiviteter og fritidstilbud i nærområdet, som bl.a. Nøklevann Ro- & Padleklubb (NRPK) og Oslo Klatresenter.

  Servicetilbud:
  Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi Hellerudveien som ligger i gangavstand fra boligen. Meny finner du på Tveita senter. Skulle du ønske et større utvalg av butikker og servicetilbud, er både Alna, Furuset, Bryn senter og Manglerud senter korte kjøreturer unna.
  Oslo sentrum ligger også godt innenfor rekkervidde med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

  Skoler & barnehager:
  Boligen sogner til populære Trasop skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og rekkehus.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Rekkehus over to etasjeplan med henholdsvis 1.- og 2. etasje. Bolig med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverkskonstruksjon, kledd med liggende malt trepanel. Saltak i trekonstruksjon, tekket med takstein.
 • 1.et: 55 Bra
  2.et: 57 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. et: Bad, vaskerom, entré, gang, to soverom, omkledningsrom, innredet rom.
  2. et: Stue, kjøkken, kontor.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • 1. etasje: Ifølge eier er det lagt elektrisk varmefolie i entré, gang, innredet rom, omkledningsrom og begge soverom. Elektrisk oppvarming med panelovner i innredet rom og begge soverom. Varmekabler på bad.
  2. etasje: Elektrisk oppvarming med panelovner i stue og kontor.
 • Pent opparbeidet tomt med terrasseplatting, hage, beplatning og busker.
 • Det medfølger garasje i rekke (klargjort for å installere el-bil lader).
 • Offentlig, via privat stikkledning.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 252 423 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 508 721 per 31.12.20
 • Kr. 10 314 pr. år
 • Det må påregnes faste løpende kostnader i henhold til strøm, innboforsikring, husforsikring, kabel-tv/internett mm.

  Eiendommen har 1/10 andel fellesaral, Gnr:143 Bnr:25 1/10. De ti enhetene som deler på dette arealet betaler p.t. kr. 14.000,- (2x kr. 7000,-.) per år for å drifte fellesarealet.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 1986/5982-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 27.01.1986
  Bestemmelse om garasje/parkering
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen er regulert til boligformål.
 • Gnr. 143 Bnr. 836 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900, oppgjørshonorar kr. 4 600,- og visninger kr. 2 500,-/3 000,- (helg) pr. stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dette dekkes av oppdragsgiver. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Arnaud Caigniet
Eivind Braastad

Megler

Eivind Braastad

98 63 08 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev