aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Bøgata 10A på idylliske Kampen!

OSLO Bøgata 10A

Lys & luftig 3-roms hjørneleilighet med flott utsyn! Populær beliggenhet på Thorbjørn Egner plass

 • kr 5 800 000
 • BRA 60 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 800 000
 • Omkostningerkr 20 678
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 977 637
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformAksje
 • Byggeår1 938
 • Soverom2
 • ArealP-rom 59 m²
 • Andel fellesgjeldkr 156 959
 • Felleskostnaderkr 5 026
 • Tomt390 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 800 000 (Prisantydning) 156 959 (Andel av fellesgjeld)   5 956 959 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 3 700 (Noteringsgebyr forretningsfører) 9 178 (Transportgebyr)   20 678 (Omkostninger totalt)   5 977 637 (Totalpris inkl. omkostninger)
Drømmen om å bo rolig men sentralt med umiddelbar nærhet til det urbane livet Oslo har å by på kan nå bli oppfylt. Hvis du ser etter en romslig leilighet med tregulv, mye sjarm og en populær beliggenhet på Thorbjørn Egners Plass har du kommet til rett sted. Boligen ligger fritt til i 3.etg med hyggelig utsyn mot Thorbjørn Egners Plass, byen og fjorden. En åpen og romslig 3-roms leilighet med store vindusflater og mye deilig dagslys. Den gode takhøyden og det originale tregulvet sørger for en herlig atmosfære. Kort om boligen: ?Romslig stue med gode møbleringsmuligheter ?Stilrent kjøkken fra 2016 ?Originale tregulv ?To gode soverom ?Bilfritt torg ?Fellesvaskeri ?Lave strømregninger ?To kjellerboder ?Ingen forkjøpsrett ?En rekke kollektivtilbud i nærheten ?Bussholdeplass rett rundt hjørne

Bøgata 10A, Oslo

 • Tomt
  390m²

  Beliggenhet
  Kampen ligger høyt og fritt, og er kjent for sitt særegne, trivelige og barnevennlige bomiljø. En unik blanding av sjarmerende trehusbebyggelse og flotte teglsteinsgårder med store, grønne lunger imellom. Her får man virkelig følelsen av å være på taket av Oslo, samtidig som du har umiddelbar nærhet til storbyen. Dette området har noe å by på for alle og enhver. Ønsker du en bedre middag ligger velrennomerte Kampen Bistro rett borti gata. Her kan du nyte riktig god husmannskost i det mange mener er blant Oslo beste restauranter. Bistroen deler hus med bydelshuset på Kampen og har en hjemmekoselig atmosfære med brune bord, "loppemarkedsfunn" og stearinlys. Med uteservering om sommeren og regelmessige konserter er dette et populært møtested for Kampianerne. Er du kaffetørst så finner du Kampen kaffe og Bar to etasjer ned som serverer deg førsteklasses espresso. Farine er også rett i nærheten med god kaffe og kjempegode brød, bakevarer og pizza. Med Øya-festivalen nyetablert i Tøyenparken, finner du Norges største musikkfestival fem minutter unna. På sommerstid arrangeres også Kampendagene, en ordentlig folkefest tre dager til ende. Da fylles gatene med karneval og barneteater for de minste og musikk fra Kampen Janitsjarorkester. På kveldstid fortsetter arrangementet innendørs med nachspiel på Kampen Scene i Kampen Bydelshus. Skal du brenne kalorier, finner du både Sats Kampen (Hedmarksgata) og Fresh Fitnes (Ensjø) kun et par minutters jogging fra din egen dør. Alternativet er en opplevelsesrik etappe i Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage som grenser til hverandre og har flotte stier for lange gå- og løpeturer. Liker du ishockey eller foretrekker skateboard, er det kort vei til Jordal Amfi og Jordal Skatepark. Kampen Park er også et populært sted å tilbringe late sommerdager med grilling og gode venner. Med Kampen Skole, Kampen kunstbarnehage og flere andre barnehager like i nærheten er området særdeles barnevennlig. Ikke mange bydeler er forunt å ha sin egen bondegård. Kampen Økologiske Barnebondegård ligger mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø. Den ble opprinnelig startet i 1994 av tre jenter som syntes det var for lite dyr i nærmiljøet, og ville ha en bondegård. Siden starten har bondegården på Kampen huset små og store dyr, tatt i mot over 200 000 barn og voksne og vært et sted der bydelens barn kan lære om husdyr, gårdsliv og grønnsaker.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Lavblokken er oppført med betong grunnmur, støpte kjellergulv. Murkonstruksjon som er pusset og malt mot bakgård og forblendet med fasadeplater mot gate. Dekker/etasjeskillere i armert betong. Flatt tak antatt tekket med papp/folie.Trappeoppganger er pusset opp i 2017. 2-lags isolerglass vinduer fra 1993.

  Standard
  Leiligheten innehar en normalt god standard, men overflater er stedvis prege bruksslitasje. Fliser i entre og bad, malt tregulv i kott/garderoberom, forøvrig lakkert tregulv. Lyse, glatte, folierte, fronter fra IKEA med laminat benkeplate og nedfelt rustfri oppvaskkum samt ettgreps kjøkkenbatteri. Mosaikkfliser over deler av benk. Integrert komfyr med induksjons platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Det er montert hovedstoppekraner i benkeskap for kjøkken. Det er ikke montert komfyrvakt. Plassbygget, malt innredning fra opprinnelsen som høyskap og overskap. Ny del av kjøkkeninnredningen fra IKEA er oppført i 2016 i henhold til tidligere eier. Innredningen vurderes å være i funksjonell tilfredsstillende stand og ingen symptom på fukt eller skader ble påvist i utsatte soner. Badet ble rehabilitert i 2011 i antatt selskapets regi med blant annet nytt plast gulvsluk med klemring for foliemembran. Fliser på gulv, fliser og mosaikkfliser på vegger. Porselensservant med et greps servantbatteri. Veggmontert speil med overliggende lyspunkt over servant. Veggklosett. Innebygget badekar med termostat badebatteri og to dusjhoder. To veggmonterte hyller. Det er etablert innspeksjonsluke under innebygget badekar. Badet er oppført med en åpen samlestokk med stoppekraner over himling i badet med adkomst via inspeksjonsluke. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Tilstandsgrader Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG2. Forhold som har fått TG2: Åpent kjøkken: TG-2 er satt med tanke på at ventilatoren er montert i en lavere høyde (42 cm) over platetopp enn hva som er anbefalt med tanke på brannsikkerhet. Elektrisk: TG-2 er satt med tanke på manglende Samsvarserkæring på elektrisk arbeid utført i leiligheten. Vannbåren varme: Levetidsbetraktninger til radiatorer er 60-80 år. TG-2 er satt med tanke på alder på radiator, radiatorrør og radiatorkraner fra byggeår. Alder er i seg selv et symptom på slitasje/utidsmessighet/svikt, osv. Ventilasjon: TG-2 er satt med tanke på manglende sug gjennom avtrekksventil i bad og redusert luftutveksling i leiligheten. Bad/WC: TG-2 er satt med tanke på dårlig ventilering av rommet som medfører en økt og uønsket fuktbelastning i badet. Gulv: TG-2 er satt med tanke på at fliser i entre ikke er montert i henhold til forventet faglig standard med varierende fugebredde, usymmetrisk montering og stedvis manglende fugemasse, knirk under fliser entre, lakkert tregulv i ett soverom er preget av aldring og bruksslitasje, at tregulv generelt er preget av bruksslitasje, stedvis større glipper mellom trebord og stedvis knirk.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Beboerparkering i området.

  Diverse
  Ved bruk av fellesvaskeri i selskapet belastes dette med et engangsbeløp pr år kr 400,- Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 800 000 (Prisantydning) 156 959 (Andel av fellesgjeld)   5 956 959 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 3 700 (Noteringsgebyr forretningsfører) 9 178 (Transportgebyr)   20 678 (Omkostninger totalt)   5 977 637 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Sentralvarme, radiatorer fra byggår.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1216148

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4378132

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi som primærbolig er på kr. 1 216 148,- per 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig er på kr. 4 378 132,- per 31.12.21

  Aksjenummer
  1829-1956

  Aksjens pålydende
  100

  Felleskostnader pr. mnd.
  5026

  Andel fellesgjeld
  156959

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  28080

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Aksjeselskapet
  A/S Bøgata 10

  Aksjeselskapets org.nr
  930672114

  Om aksjeselskapet
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i aksjelagets styre og/eller generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslagets totale gjeld: kr 2.892.346,- pr 31.12.2022 Långiver: Eiendomskreditt Låntype: Annuitetslån Rentesats: Rente 4.85%, flytende rente Dato for siste termin: År 2041 På bakgrunnav renteøkningen i pengemarkedet økes renten på lån med 0,25%. Ny nominell rentesats blir etter dette 5,01%

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Det er en forutsetning for at kjøper skal kunne overta eiendommen at kjøper er godkjent som ny aksjeeier av boligaksjeselskapet. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny aksjeeier må eiendommen videreselges for kjøpers regning. Et videresalg for kjøpers regning innebærer at kjøper ikke har noen økonomiske rettigheter knyttet til eiendommen og kjøper vil være ansvarlig for selgers eventuelle tap som følge av videresalget. Likeledes vil en eventuell gevinst ved et videresalg tilfalle selger.    Kjøper kan gå til søksmål mot boligaksjeselskapets styre dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Selger forplikter seg til å medvirke og igangsette videresalg så snart det endelig er avklart at kjøper ikke vil bli godkjent som ny aksjeeier.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Aksjelaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

  Aksjeselskapets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  83519504

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt etter godkjenning fra styret.

  Eierskiftegebyr
  9475

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/231/78: 01.04.1966 - Dokumentnr: 506229 - Rettighet Rettighetshaver: Oslo Kommune Org.nr: 958 935 420 LEIEAVTALE ÅRLIG AVGIFT NOK 290 MED FLERE BESTEMMELSER 07.01.1870 - Dokumentnr: 900001 - Opprettelse av matrikkelenheten OPPRETTELSE - FRADELT FRA L NR 215 F

  Ferdigattest/brukstillatelse datert
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilknyttet.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Utleie skal godkjennes av styret, det gis i utgangspunktet kun etter skriftlig søknad ett år av gangen.

  Legalpant
  Aksjelaget har legalpant for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp) for aksjeeiers forpliktelser overfor aksjelaget. Pantet dekker aksjelagets krav på felleskostnader samt andre krav aksjelaget måtte få mot aksjeeier.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 800 000 (Prisantydning) 156 959 (Andel av fellesgjeld)   5 956 959 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 3 700 (Noteringsgebyr forretningsfører) 9 178 (Transportgebyr)   20 678 (Omkostninger totalt)   5 977 637 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  20678

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Mats Ergo

Megler

Mats Ergo

91 56 60 81

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev