aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Breigata 3!

OSLO Breigata 3

Stor og pen 5-romsleilighet med balkong, heis og garasje. Perfekt for barnefamilie/utleie-kollektiv

 • kr 6 700 000
 • BRA 95 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 700 000
 • Omkostningerkr 179 962
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 893 669
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 984
 • Soverom4
 • ArealP-rom 93 m²
 • Felleskostnaderkr 3 070
 • Tomt1 426.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 700 000,- (Prisantydning) 13 707,- (Andel av fellesgjeld) 6 713 707,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 167 820,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 713 707,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 179 962,- (Omkostninger totalt) 6 893 669,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse. I tillegg kommer kostnad forbundet med overdragelse av garasjeplass. - Garasjeplass uten dokumenter kr 794,- - Garasjeplass, inkl. dokumentbehandling kr 1 588,-
Velkommen til Breigata 3! Her tar du heisen rett opp til 7.etasje, hvor du blant annet får tre gode soverom, egen tv-stue og balkong med gode solforhold. Balkongen er vendt mot rolige fellesområder i bakgården. Tv-stuen kan enkelt gjøres om til soverom dersom man trenger mer plass. Store rom, moderne fargepalett og rikelig med lysinnslipp gir en god atmosfære. Planløsningen er gjennomtenkt, med gode oppbevaringsmuligheter og praktisk romplassering. Leiligheten ligger fint til på Grønland, med gangavstand til "alt" du måtte trenge i hverdagen. Her har du nærhet til flotte parker, kaféer, restauranter og butikker. Høydepunkter: ?Garasjeplass ?Solrik balkong på ca. 8 kvm. ?Perfekt for utleie ?Sentral beliggenhet ?God romfordeling Velkommen til visning!

Breigata 3, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  7. etasje: 95 kvm
  Primærrom
  7. etasje: 93 kvm Entre/gang, bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong, 4 soverom.
  Sekundærrom
  7. etasje: 2 kvm Kott.  Tomt
  1426.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt på ca. 1 426 kvm. Tomten er pent opparbeidet.

  Beliggenhet
  Parker og rekreasjonsområder Botanisk hage ligger en liten rusletur fra leiligheten, og er perfekt for hyggelige søndagspikniker. Her finner du også bysykkelstativ. Tøyenparken hvor den populære Øyafestivalen arrangeres ligger like opp i gata og kun en kort rusletur unna. Videre er Ola Narr/Tøyenparken et sted med fine løpemuligheter. På kollen har man utsikt utover hele Oslo og bratte bakker som brukes til skihopp og aking på vinterstid. I tillegg er det store grøntområder langs Akerselva med flotte turmuligheter. Sørenga har det seneste året blitt en populær badeplass under sommerhalvåret. Hvis man heller foretrekker basseng så er det Tøyenbadet som gjelder som tilbyr innen- og utendørsbasseng. Bydelens restaurant- og uteliv Beliggenheten er attraktiv med gangavstand til "alt". Kun 5 minutter unna kan du bl.a nyte dagens første kaffekopp på Kaffebrenneriet i den sjarmerende gamle Brannstasjonen. Like ved finner du Teaterplassen som er Grønlands nye "piazza" hvor folk møtes. Teaterplassen har kaffebar, restauranter og populære barer/puber som blant annet Oslo Mekaniske Verksted, et av byens beste "vannhull". Her kan du møte venner til øl, spille sjakk, feire bursdager eller nyte et glass rødvin foran peisen. Du kan til og med ta med deg hvilken som helst mat fra de nærliggende takeaway-restaurantene, som leverer maten til deg kostnadsfritt, enten det er sushi, indisk eller pizza. Det er også lagt opp til en utescene for artister o.l. på torget om sommeren, og om vinteren tennes julegranen midt på plassen. På Tøyen Torg åpnes stadig nye utesteder og spisesteder. De har fersk bakst og brød på gode, gamle Søstrene Nordby 7 dager i uken. Ellers kan populære Postkontoret by på prisvinnende pizza, et bredt ølutvalg, shuffleboard og en intim scene hvor det stadig spilles konserter. Foruten et voksende servicetilbud i nærområdet er det kun ca. 10 minutters gange over til Grünerløkka med alt den bydelen har å tilby. Kollektivtilbud Det er ellers kort vei til alle servicefasiliteter og offentlig kommunikasjon. T-banen på Tøyen eller Grønland ligger ca. fem minutters gange fra leiligheten og nærmeste bussholdeplass kun ett minutt unna. Det er kort gangavstand til Oslo Bussterminal og til Oslo S og Karl Johans gate. Med andre ord: Herfra når man alt, raskt. Servicetilbud I nærområdet ligger flere store matbutikker (Bunnpris, Meny, Rema 1000, Coop), Grønland Bazar (med Vinmonopolet, bokhandler, slakter, apotek, café og restauranter), en rekke frukt- og grønt butikker, spisesteder og barer. Det tar under 15 min. å gå til Jernbanetorget.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Blokk i 7 etasjer pluss garasjeanlegg i kjeller og kaldt loft beliggende til offentlig gate. Blokken er oppført med betong grunnmur, støpte kjellergulv. Bærekonstruksjon og leilighetsskillere i betong. Etasjeskillere i armert betong. Fasaden er utvendig forblendet med teglstein. Saltakkonstruksjon i tre tekket med plater. Blokken fremstår som normalt godt vedlikeholdt.

  Innhold
  Følgende rom inngår i primærareal: Entre/gang, bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong, 4 soverom. Følgende rom inngår i sekundærareal: Kott. Utover overnevnte areal er det en bod i forbindelse med balkongen som følger leiligheten på ca 1,1 m2 samt en loftsbod som ikke var tilgjengelig for besiktigelse på befaringsdag.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: - Etasjeskille: TG-2 er satt med tanke på oppgitte skjevheter på gulv i to soverom. - Balkong: TG-2 er satt med tanke på manglende rekkverkshøyde i henhold til dagens forskriftskrav på 120 cm. - Vinduer: TG-2 er satt med tanke på alder på vinduer fra byggeår, at balkongdør er utvendig preget av aldring og oppsprekking i trevirke og at tetningslist i nedkant av dør mot fellesareal har lokalt løsnet fra dørbladet. - Kjøkken: TG-2 er satt med tanke på at laminat belegg til benkeplate har lokalt løsnet på endeside mot komfyr, del av sokkellist er ikke festet til bakenforliggende ben til benkeskap, oppvaskmaskinen er vesentlig skjevstilt hvor ett ben til maskinen mangler, maskinen er understøttet med provisoriske plater som ikke tilfredstiller stabilitet. - Elektrisk: TG-2 er satt med tanke på at det ikke er foretatt kontroll av det elektriske anlegget i leiligheten de siste 5 år, at det ikke foreligger Samsvarserklæring på elektrisk arbeid utført i leiligheten og at kursfortegnelsen i sikringsskapet ikke stemmer med virkeligheten hva gjelder kurs 8 og 9. - Varmtvannsbereder: TG-2 er satt med tanke på at varmtvannsbereder er plassert i tørt rom, og ikke er lekkasjesikret med automatisk vannstoppventil. - Annet utstyr: TG-2 er satt med tanke på at festemekanismen til dørtelefonen mot veggmontert holder ikke fungerer. Forhold som har fått TG3: - Etasjeskille: TG-3 er satt med tanke på oppgitte skjevheter på gulv i entre/gang og stue/kjøk. Underliggende utbedringskostnader er beregnet for rom angitt med TG-3. Det er ikke registrert forhold i leiligheten som tyder på svekkelser i konstruksjonen eller har behov for tiltak. Estimert utbedringskostnad er kr 10.000-50.000,-. - Bad: TG-3 er satt med tanke på alder på gulvsluk fra byggeår. Estimert utbedringskostnad er 150.000-300.000,-. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det følger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg med leiligheten.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 700 000,- (Prisantydning) 13 707,- (Andel av fellesgjeld) 6 713 707,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 167 820,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 713 707,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 179 962,- (Omkostninger totalt) 6 893 669,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse. I tillegg kommer kostnad forbundet med overdragelse av garasjeplass. - Garasjeplass uten dokumenter kr 794,- - Garasjeplass, inkl. dokumentbehandling kr 1 588,-

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  1625000

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5850000

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi som primærbolig var kr 1 625 000,- pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig var kr 5 850 000,- pr. 31.12.21

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  112/8187

  Felleskostnader pr. mnd
  3070

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader er kr 3 070,- pr. måned og er fordelt slik: - Felleskostnader 2.741,- - Kabel-tv 329,- I tillegg kommer kr. 100,- for garasjeleie. Punktet "felleskostnader" som ikke er spesifisert dekker leilighetens andel av sameiets driftskostnader. Disse inkluderer blant annet kommunale avgifter, felles forsikringer, forretningsførerhonorar, drift og vedlikehold.

  Andel fellesgjeld
  13707

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-02-28T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  93329

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 80 seksjoner. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Foretatte påkostninger de senere år 2022 - 2022 Nye låser (elektroniske nøkkelbrikker) til dører, loft, sykkelbod 2021 - 2021 Totalrenovasjon og fornying av bakgård med nye porter 2020 - 2020 Fornying av avtaler: Internett/TV, renhold, vaktmester, forsikring 2019 - 2019 Installasjon av el-ladere i garasjen, samt nye inngangsdører 2018 - 2018 Utskifting av garasjeport 2017 - 2018 Nye heiser i alle oppganger 2015 - 2015 Nye postkasser 2015 - 2015 Nytt callinganlegg 2014 - 2014 Malt/pusset opp oppganger 2004 - 2004 Maling av alle inngangsdører

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: OBOS01-98207620122 Restsaldo: 826.508,- Andel restsaldo: 13.707,- Restløpetid: 15 år 2 md. Rente: 6,25%, flytende

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse for øvrige beboere. Lufting må skje under kontroll, utenfor bommen og hundeekskrementer må fjernes.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/230/401/69: 16.02.1984 - Dokumentnr: 507680 - Best om garasje/parkering Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:230 Bnr:401
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.01.1992 - Dokumentnr: 3729 - Best. om adkomstrett Bestemmelse om vann/kloakkledning M.V.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.07.1984 - Dokumentnr: 535320 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 69
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 112/8187
  EIENDOMMEN ER OPPDELT I 80 SEKSJONER


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for Breigata 3-5-7. Arbeidets art: Nybygg, datert 02.07.1986. Dagens planløsning er ikke i henhold til opprinnelige godkjente byggetegninger da kjøkken er flyttet i senere tid hvor tidligere innvendig bod i leiligheten var oppført. Tidligere kjøkken er ombygget til soverom og kott. Ombygging i leiligheten fra tilleggsdel (bod) til hoveddel (kjøkken) er ikke byggemeldt. Det ble ikke fremvist noe form for dokumentasjon/godkjennelse på bruksendringen av leiligheten.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 700 000,- (Prisantydning) 13 707,- (Andel av fellesgjeld) 6 713 707,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 167 820,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 713 707,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 179 962,- (Omkostninger totalt) 6 893 669,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse. I tillegg kommer kostnad forbundet med overdragelse av garasjeplass. - Garasjeplass uten dokumenter kr 794,- - Garasjeplass, inkl. dokumentbehandling kr 1 588,-

  Omk. kjøper beløp
  179962

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Karianne Amlie

Megler

Karianne Amlie

97 75 72 59

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev