aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Brinken 29C
Velkommen til Brinken 29C

OSLO Brinken 29C

Særegen og lys 4-roms o/2 plan i trehus på idylliske Kampen - Lave felleskost. - Hyggelig uteplass

 • kr 7 200 000
 • BRA 66 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 7 200 000
 • Omkostningerkr 193 152
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 397 555
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1892
 • Soverom3
 • ArealP-rom 66 m²
 • Felleskostnaderkr 1 812
 • Tomt671.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 200 000,- (Prisantydning) 4 403,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 180 110,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000,00))   193 152,- (Omkostninger totalt)   7 397 555,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2. etasje
Velkommen til en sjelden 4-roms med herlige kvaliteter! Her får du i både pose og sekk; sjarmen, idyllen og roen som et trehus bringer med seg, men med høy kvalitet og moderne utførelse. Bygget er rehabilitert i 2013 og holder en god standard, og felleskostnadene er meget gunstige. Leiligheten har store vindusflater og god takhøyde, som gir fine sol- og lysforhold. Det kule skråtaket og de glatte veggene sørger for et moderne preg. Omfattende rehabilitert i 2013, høy standard Idyllisk trehus Lave felleskostnader Fin planløsning, store vindusflater Terrasse/svalgang på ca 7 kvm med plass til utemøbler Kjellerbod på ca 4 kvm Pipeløp i stue Rolig på attraktive Kampen Sentralt med gåavstand til "alt" Hyggelig og grønt gårdstun
Den åpne og sosiale planløsningen gjør at du kan invitere til store middager og ta i mot mange gjester.

Brinken 29C, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 51 kvm
  3. etasje: 15 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 51 kvm Bad, stue/kjøkken, entré, stue/soverom
  3. etasje: 15 kvm Trapperom, soverom, soverom 2  Tomt
  671.9m²

  Beliggenhet
  Kampen ligger høyt og fritt, og er kjent for sitt særegne, trivelige og barnevennlige bomiljø. En unik blanding av sjarmerende trehusbebyggelse og flotte teglsteinsgårder med store, grønne lunger imellom. Her har du følelsen av å bo litt på landet, samtidig som du har umiddelbar nærhet til storbyen. Det finnes mange kjente "Kampianere". En av dem er forfatteren Thorbjørn Egner, og mange mener hans forfatterskap er inspirert av det idylliske miljøet på Kampen. Dette området har noe å by på for alle og enhver. Ønsker du en bedre middag ligger velrennomerte Kampen Bistro rett borti gata. Her kan du nyte riktig god husmannskost i det mange mener er blant Oslo beste restauranter. Bistroen deler hus med bydelshuset på Kampen og har en hjemmekoselig atmosfære med brune bord, "loppemarkedsfunn" og stearinlys. Med uteservering om sommeren og regelmessige konserter er dette et populært møtested for Kampianerne. Er du kaffetørst, så finner du Kampen kaffe og bar rett i nærheten som serverer deg førsteklasses espresso. Med Øya-festivalen etablert i Tøyenparken, finner du Norges største musikkfestival fem minutter unna. På sommerstid arrangeres også Kampendagene, en ordentlig folkefest tre dager til ende. Da fylles gatene med karneval og barneteater for de minste og musikk fra Kampen Janitsjarorkester. På kveldstid fortsetter arrangementet innendørs med nachspiel på Kampen Scene i Kampen Bydelshus. Skal du brenne kalorier, finner du både Sats Kampen (Hedmarksgata) og Fresh Fitness (Ensjø) kun et par minutters jogging fra din egen dør. Alternativet er en opplevelsesrik etappe i Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage som grenser til hverandre og har flotte stier for lange gå- og løpeturer. Liker du ishockey eller foretrekker skateboard, er det kort vei til Jordal Amfi og Jordal Skatepark. Kampen Park er også et populært sted å tilbringe late sommerdager med grilling og gode venner. Med Kampen Skole, Kampen kunstbarnehage og flere andre barnehager like i nærheten er området særdeles barnevennlig. Ikke mange bydeler er forunt å ha sin egen bondegård. Kampen Økologiske Barnebondegård ligger mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø. Den ble opprinnelig startet i 1994 av tre jenter som syntes det var for lite dyr i nærmiljøet, og ville ha en bondegård. Siden starten har bondegården på Kampen huset små og store dyr, tatt i mot over 200 000 barn og voksne og vært et sted der bydelens barn kan lære om husdyr, gårdsliv og grønnsaker.

  Adkomst
  Adkomst fra Brinken via gårdsrom og inngangsbalkong til egen inngang. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Ullensakergata barnehage (1-5 år) 3 min Hola barnehage (1-5 år) 3 min Sommerfryd barnehage (1-5 år) 5 min

  Skolekrets
  Kampen skole

  Offentlig kommunikasjon
  Buss: Kampen 2 min T-bane: Tøyen 8 min

  Byggemåte
  Leilighet beliggende i 2. etasje og loftetasjen i en trebygning fra slutten av 1800-tallet som i 2013 ble ombygget og oppgradert til dagens leilighetsbygg. Bygget inneholder 4 leiligheter og er en del av et sameie med andre bygg. Yttervegger og bærende vegger er oppført som trekonstruksjoner. Fasadene er kledd med trepanel. Etasjeskillere mellom etasjene er oppført som trebjelkelag. Yttertaket er en saltakskonstruksjon i tre tekket med takstein. Vegger under terreng er oppført som en stablesteinsmur på ukjent fundamentering og grunn.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Ja, Sprekker i noen fuger i dusjen. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Hako Elektro via underleverandør Egeberg Elektro utførte arbeid på varmekablene på badet i 2018. Én flis ble pigget opp og erstattet i den forbindelse. Se vedlagt dokumentasjon. KW Elektro hengte opp skapet på baderommet i 2017. Se vedlagt dokumentasjon. Alfa Olis Gass reparerte en lekkasje ved vanninntaket til vaskemaskinen i november 2023. Se vedlagt faktura (i fakturaen er det sagt "Rep lekk på vanntilførsel til oppvaskmaskin", men dette gjaldt vaskemaskinen på badet, ikke oppvaskmaskinen). Egenarbeidet er fuging rundt avløpet i dusjen. Arbeid utført av Hako Elektro m.fl. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja, Sprekk i overgangen mellom gipsplate og pipemur i 2. etg. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja, Sølvkre har vært observert i tilknytning til badet og i to tilfeller har 1-2 sølvkre blitt observert på kjøkkenet. Limfeller har blitt satt ut. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært.Elektrikergruppen monterte stikkontakter og lysdempere i 2016. Se vedlagte samsvarserklæring. KW Elektro monterte nye stikkontakter, monterte nytt tv-uttak og monterte dimmer i 2017. Se vedlagte samsvarserklæring. Arbeid utført av Elektrikergruppen og KW Elektro. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, Arkel gjennomførte el-sjekk 10. november 2023. Se vedlagte dokumentasjon. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Installerte isstoppere på taket og skiftet et par takstein i 2019. Arbeidet skjedde i regi av sameiet. Arbeid utført av Wike AS. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Ja, Anbud ble hentet inn i 2020 på maling av de 16 vinduene ut mot gaten i firemannsboligen i sameiet (29 A-D). Som følge av usikkerhet da koronapandemien inntraff våren 2020, ble det ikke gått videre med dette, og det har ikke blitt tatt opp siden. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Ja, 29 G hadde gnageskader fra mus eller rotter på rør e.l. i 2019. Dette er et annet bygg i sameiet. Sameiet inngikk avtale med Rentokil for å kunne registrere rottene. Det var lite tegn til aktivitet, og avtalen ble sagt opp i 2020. Dette er omtalt i sameiets årsberetning for 2020.

  Innhold
  2.etasje: Bad, Stue/kjøkken, Entré, Stue/soverom Loftsetasje: Trapperom, Soverom, Soverom 2 Kjellerbod på ca. 4 kvm.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Forhold som har fått TG2: Innvendig > Pipe og ildsted Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipeløpet, og det foreligger ingen dokumentasjon på at pipeløpet er rehabilitert i nyere tid. Våtrom > 2. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Det er avvik: Det er synlig bruk av membran i gulvet ved sluket, men ettersom membransystemet ellers er en skjult konstruksjon er det ikke mulig å konstantere dette ellers i gulvet eller i veggene. Det foreligger ingen dokumentasjon på membranen fra byggeår. Våtrom > 2. Etasje > Bad > Ventilasjon Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende. Ved funksjonstest av avtrekket på befaringen ble det påvist at avtrekksystemet ikke fungerer tilfredstillende. Det er også påvist at ventilasjonskanalen ikke er renset og har en del synlig støvbelegg. Tekniske installasjoner > Vannledninger Det er avvik: Den ene stoppekranen lar seg ikke stenge 100%. Rørkursene til rør-i-rør-systemet er ikke merket. Det er ikke etablert overløp fra fordelerskapet til rør-irør-systemet og en lekkasje vil derfor ikke oppdages raskt, samt at det kan oppstå vannskader i konstruksjoner ved en evt. lekkasje. Tekniske installasjoner > Ventilasjon Det er avvik: Det er påvist at avtrekket på badet ikke fungerer som tiltenkt. Det er også påvist en del kondensutvikling på samtlige vinduer i loftetasjen på befaringsdagen. Dette tyder på at ventilasjonen i leiligheten ikke funger optimalt. Utvendig > Vinduer Det er avvik: Vinduet i gavlveggen i loftetasjen hadde en del kondensutvikling i luftsjiktet mellom isolerglasset og det ytre koblede glasset, på befaringstidspunktet. Dette var ikke tilfelle i vinduene i 2. etasje. Innvendig > Overflater Det er avvik: Parketten har en del hakk og riper utover det som anses som normal bruksslitasje. Forholdene er allikevel kosmetiske og har ingen innvirkning på bruken av leiligheten. Innvendig > Innvendige trapper Det er avvik: Trappen er relativt bratt og mindre egnet for trapp mellom boligrom enn en "normal trapp". Våtrom > 2. Etasje > Bad > Overflater vegger og himling Det er avvik: Det er påvist at enkelte flisfuger i dusjeonen har riss/sprekker. Våtrom > 2. Etasje > Bad > Overflater Gulv Det er avvik: I hjørnet i dusjsonen er en flis høyere i planet enn de andre flisene, og fugemassen rundt har sprukket opp. Våtrom > 2. Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Se tilstandsrapport datert 16.11.2023 for ytterligere informasjon.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  I tillegg til det som i regnskapet kalles felleskostnader betaler seksjonene hver en fast avgift som går til felles internett (ikke kabel-TV). Det er produktet "Kollektiv bredbånd 100" fra Telia. Det er også vanlig at hver seksjon i tillegg betaler for separate avtaler med Telia for raskere internett eller eventuelt kabel-TV, men det er separat og ikke felles.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 200 000,- (Prisantydning) 4 403,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 180 110,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000,00))   193 152,- (Omkostninger totalt)   7 397 555,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det kan påløpe eiendomsskatt på boligen. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.  I borettslag, boligsameier og boligaksjeselskap vil eiendomsskatten skrives ut til borettslaget, boligsameiet eller boligaksjeselskapet og deretter bli fordelt på de enkelte eiere. Dette kan medføre økning i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  1333063

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4799027

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Sameiebrøk
  70 / 604

  Felleskostnader pr. mnd
  1812

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer kommunale avgifter, forretningsførsel, forsikring, grunnpakke kabel-TV, drift, vedlikehold og diverse kostnader. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene vil justeres etter konsumprisindeks fra 01.01.24.

  Andel fellesgjeld
  4403

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  18582

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 3 bygninger med tilsammen 7 boligseksjoner. Årsregnskap for 2022 Sameiet hadde i 2022 et negativt årsresultat på 3 236 kroner, og egenkapitalen ved utgangen av året utgjorde 122 229 kroner. Sameiet har en betryggende egenkapital, og sameiets økonomi er samlet sett god. Styret ser ikke behov for å bygge opp ytterligere egenkapital, men det kan være hensiktsmessig å opprettholde den om lag på dagens nivå og ha en årlig drift om lag i balanse.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ikke lån.

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Fordeling av utgifter til ytre vedlikehold Det er vedtatt å fordele ytre vedlikehold på leilighetene i det enkelte bygg (vedlikehold på firemannsboligen fordeles mellom leilighetene A, B, C og D, og tilsvarende for de andre byggene).

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt etter godkjennelse fra styret og iht. sameiets husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  2000

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/231/41/5: 31.01.1931 - Dokumentnr: 990954 - Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:0301 Gnr:231 Bnr:41 Gjelder denne registerenheten med flere 09.01.2008 - Dokumentnr: 18571 - Erklæring/avtale Avtsåelse av veigrunn etter Plan- og bygningsloven § 67 til Oslo kommune. Overført fra: Knr:0301 Gnr:231 Bnr:41 Gjelder denne registerenheten med flere 01.09.2008 - Dokumentnr: 706317 - Erklæring/avtale Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven Brinken godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune. Overført fra: Knr:0301 Gnr:231 Bnr:41 Gjelder denne registerenheten med flere 22.04.2009 - Dokumentnr: 280686 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:231 Bnr:306 Snr:2 Tillatelse til å innsette vinduer ut mot gårdstun Overført fra: Knr:0301 Gnr:231 Bnr:41 Gjelder denne registerenheten med flere 22.04.2009 - Dokumentnr: 280707 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:231 Bnr:306 Snr:4 Tillatelse til å innsette vinduer ut mot gårdstun. Overført fra: Knr:0301 Gnr:231 Bnr:41 Gjelder denne registerenheten med flere 11.09.2012 - Dokumentnr: 745967 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 5 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/604

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 30.07.2013.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Pågående byggesaker Ullensakergata 1 A - Fasadeendring - Nytt kjellervindu og dør Saksnummer 202310626 Ullensakergata 1 E - Fasadeendring Saksnummer 201910041 Bøgata 6 - Tilbygg, fasadeendring og bruksendring fra garasje til boenhet Saksnummer 201706493 Bøgata 5 - Oppføring av bolig Saksnummer 202201249 Hagegata 55 - Oppføring av enebolig Saksnummer 202003701 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 200 000,- (Prisantydning) 4 403,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 180 110,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000,00))   193 152,- (Omkostninger totalt)   7 397 555,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  193152

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,90% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19.390,- oppgjørshonorar kr 6.900,- og visninger kr 2.800,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 18.375,-. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev