aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bygdøy allé 57!
Velkommen til Bygdøy allé 57!

OSLO Bygdøy allé 57

Flott leilighet i klassisk bygård på beste Frogner - Peis - Stukkatur og rosett - Generøs takhøyde - 3 boder

  • kr 6 990 000
  • BRA-i 79 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 6 990 000
  • Omkostningerkr 2 000
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 992 000
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformAksje
  • Byggeår1895
  • Soverom1
  • Andel fellesgjeldkr -
  • Felleskostnaderkr 3 172
  • Tomt297.3 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 6 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 2 000 Transportgebyr -------------------------------------------------------- 2 000 Omkostninger totalt 9 200 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 12 000 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 6 992 000 Totalpris. inkl. omkostninger 6 999 200 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 7 002 000 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Bygdøy Allé 57! Leiligheten ligger i et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder. Beliggenheten er skreddersydd for deg som har en travel hverdag, og som ønsker å bo sentralt og med gåavstand til "alt". Alle typer servicetilbud finnes i umiddelbar avstand fra boligen. Området har et mangfold av restauranter, koselige kafeer, butikker, barer og servicetilbud. Herunder bl.a. Sommerro, Vineria Ventidue, Kaffebrenneriet, , Gimle Kino, m.m. Leiligheten kan skryte av: -Sentral beliggenhet med nærhet til "alt" -Peisovn -3 boder -Generøs takhøyde i stuen målt til hele 3,3 m -Rosett og stukkatur -Kjøkken som har rikelig med skap- og benkeplass -Moderne bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel -Romslig soverom som også har plass til hjemmekonto
Peisen i hjørnet gir rommet god atmosfære, spesielt på kalde vinterdager

Bygdøy allé 57, Oslo

  • Tomt
    297.3m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er omkranset av variert vegetasjon, som skaper en naturlig og frodig ramme rundt eiendommen. Parkering er tilgjengelig i samsvar med gjeldende regler for området, og tilrettelegger for praktisk adkomst til eiendommen. Samlet sett utgjør tomten et attraktivt og funksjonelt miljø, som beriker eiendommens verdi og appell.

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene der. Beliggenheten er skreddersydd for deg som har en travel hverdag, og som ønsker å bo sentralt og med gåavstand til "alt". Alle typer servicetilbud finnes i umiddelbar avstand fra boligen. Området har et mangfold av restauranter, koselige kafeer, butikker, barer og servicetilbud. Herunder bl.a. Sommerro, Bølgen og Moi, Vineria Ventidue, Kaffebrenneriet, , Gimle Kino, m.m. Kort avstand til de sentrale handlegatene Bygdøy allé, Skovveien, Bogstadveien/Majorstuen og Aker Brygge/Tjuvholmen for å nevne noen. Det er fine tur- og rekreasjonsmuligheter i Frognerparken, og ca. en 15 minutters spasertur til idylliske Bygdøy med naturskjønne turområder. Innen få minutters gange fra leiligheten ligger flere holdeplasser for buss og trikk som tar deg direkte til sentrale steder som Majorstuen, Bislett, Grünerløkka, sentrum/Oslo S, og deretter videre til ytterkantene av byen. Gangavstand til Flytoget fra Nationaltheatret Stasjon. Her kommer du deg smidig praktisk i og ut av Oslo. Av dagligvarehandler er det både Extra, Joker og Kiwi innen kort gangavstand, i tillegg til eksklusive detaljhandler slik som Fjeldberg Fisk og Vilt samt Frogner Special. For den treningsglade er det kort vei til flere treningsstudioer, blant annet SATS på Solli Plass, Skøyen og Colosseum (Majorstuen). Ellers er det fantastisk å ta seg en løpetur langs Frognerkilen og ut til idylliske Bygdøy eller til anerkjente Frognerparken.

    Adkomst
    Adkomst direkte fra Bygdøy Allé. Vil bli skiltet ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

    Barnehage/skole/fritid
    Frogner International Pre-School

    Skolekrets
    Uranienborg skole, Ruseløkka skole, Majorstuen skole, Skøyen skole, Kristelig gymnasium, Oslo Handelsgymnasium og Wang Toppidrett.

    Offentlig kommunikasjon
    Buss: Frogner kirke med linje 30 og 31 ca 100 m Trikk: Elisenberg med linje 12 ca 300 m T-bane: Majorstuen med linje 1-5 ca 1,7 km Tog: Skøyen stasjon med 9 ulike linjer ca 1,7 km

    Byggemåte
    Bygning oppført i 1895 med bærende konstruksjoner, leilighetsskillende vegger i betong/mur. Fundamentert med natursteinmur. Saltak i trekonstruksjoner. Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Fasaden er pusset og malt.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse: Membran, sluk og rør til dusj og toalett fornyet i 2013. Arbeid utført av: Kjenner ikke til navnet Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja Beskrivelse: Membran, sluk og rør til dusj og toalett fornyet i 2013. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse: Rørfornyig av avløpsrør hvor avløpet er under bygning/hus og/eller uteareal. Arbeid utført av: Olimb Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Ja Beskrivelse: Naturlig elde fikk pålegg om oppgradert pipeløp. Utført av fagarbeider i løpet av de siste ti årene. Metallavrør kjørt ned i mursteinspipa. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse: Nytt sikringsskap og downlights installert på kjøkken og mellomstue i 2013. Arbeid utført av: T-elektro Orgnr. NO988299324MVA Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja Beskrivelse: Godkjenning etter tilsyn av el-anlegg i 2023. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse: Veranda pusset opp i 2021. Arbeid utført av: Murpartner A/S og Tobbe Malm Sculptor Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja Beskrivelse: Styret skal godkjenne overdragelsen av aksjene tilhørende leiligheten med krav om at eier skal benytte leiligheten som bolig.

    Innhold
    Leiligheten ligger i 1. etasje i en flott klassisk bygård på beste Frogner. Den inneholder entré, soverom, gang, mellomstue/spisestue, kjøkken, bad, toalettrom og stue. Når man først kommer inn i leiligheten er det flott entré med jakkeoppheng på vegg samt mellomdør som gjør at det fungerer også som et vindfang. Så er det på venstre side et stort soverom med skyvedørsgarderobe med speildører, rikelig med plass til både dobbeltseng og nattbord på hver side hvis ønskelig. Her er det også plass til skrivebord hvis man ønsker muligheten for hjemmekontor. Fra soverom og entré er det gang frem til mellomstuen som fungerer perfekt som en spisestue. Spisestuen har dører som leder til stuen på høyre side, og både wc, bad og kjøkken på venstre side. Kjøkkenet har avlangt med plass til kjøkkenbord, har alle hvitevarer og rikelig med både skap- og benkeplass. Det er også vindu på kjøkkenet med hyggelig utstyn til rolig bakgård. Badet har tidløst design og er fra 2013. Flislagt med varmkabler i gulv, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Toalettrommet har gulvfestet toalett samt servant. Stuen har en generøs takhøyde på hele 3,3 m samt flott rosett og stukkatur i taket. Store vindusflater som gir mye lys, og en peis i hjørnet som kommer bra med når de kalde vinterdagene kommer! Det medfølger også totalt 3 eksterne boder som gir leiligheten rikelig med lagringsplass.

    Standard
    Vinduer: Vinduer med trerammer og isolerglass, merket med produksjonsår 2013. Dører: Brann-klassifisert entrédør (B30). Døren er utstyrt med dørpumpe og glassfelt. Profilerte, folierte innerdører. Gulv: Flislagt gulv på bad og toalettrom. Gulvvarme på bad. Vegger: Flissatte vegger på bad. Ellers glatte, malte veggflater og tapet. Himlinger: Glatte, malte himlingsflater. Rosett og stukkatur i stuen. Downlights på bad, i mellomste og i sittedelen av kjøkkenet. Takhøyden ble i stue målt til ca. 3,31 m. Pipe og ildsted: Frittstående peisovn i stuen. Det er montert ildsikker plate (stål) under/foran. Bad: Eier opplyser at badet ble pusset opp/modernisert i 2013. Flissatte vegger. Glatt, malt himlingsflate. Flislagt gulv med termostatstyrte varmekabler i gulv. Støpejernsluk med klemring i plast og synlig membran. Servantskap med glatte, folierte fronter og heldekkende servant. Speil med integrert belysning på vegg over servant. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjkabinett, termostatstyrt blandebatteri og regnfallsdusj (integrert i kabinett). Mekanisk avtrekksventil til felles luftekanal. Kjøkken: Eldre, original kjøkkeninnredning. Kjøkkenet holder en enkel standard. Innredning med profilerte, heltre fronter. Flislagt benkeplate med nedfelt kum i kompositt/plast. Lys under overskap og fliser på vegg mellom benkeplaten og overskap. Kjøkkenet har opplegg for komfyr med topp og kjøleskap (mini). Mekanisk avtrekksventilasjon via kjøkkenventilator. Toalettrom: Toalettrom med flislagt gulv. Glatte, malte vegg og himlingsflater. Servant hengende på vegg med fliser på vegg over servant. Mekanisk avtrekksvifte og frittstående toalett. Vannledninger: Vannførende rør i plast (rør i rør opplegg) og kobber på kjøkkenet og toalettrom. Rørstokk er lokalisert i fordelerskap i vegg på bad. Fordelerskapet har overløp med avrenning til bad (rom med sluk). Ventilasjon: Leiligheten er basert på naturlig ventilasjon. Avløpsrør: Interne og synlig avløpsrør i plast. Elektrisk anlegg: Sikringsskap lokalisert i mellomstuen. Automatsikringer med jordfeilbrytere. 8 fordelingskurser. Info fra takstmann: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Leiligheten disponerer tilsammen tre eksterne boder, hvorav to av disse er i felles kjeller. Forhold som har fått tilstandsgrad 2: -Våtrom sluk, membran og tettesjikt -Våtrom ventilasjon -Våtrom overflater gulv -Innvendig overflater -Innvendig radon -Kjøkken overflater og innredning -Toalettrom overflater og konstruksjon -Tekniske installasjoner avløpsrør -Tekniske installasjoner ventilasjon For komplett oversikt se vedlagt tilstandsrapport.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

    Diverse
    Utenom i særlige tilfelle er det en forutsetning for styregodkjennelse at kjøper skal ha bostedsadresse i gården. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    6 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 2 000 Transportgebyr -------------------------------------------------------- 2 000 Omkostninger totalt 9 200 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 12 000 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 6 992 000 Totalpris. inkl. omkostninger 6 999 200 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 7 002 000 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Elektrisk samt peisovn i stuen.

    Energiklasse
    unknown

  • Formuesverdi primær
    2156243

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    8193724

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Eiendomsskatt betales to ganger årlig. 2 631,- 1.juli og 1. oktober 2630,- Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Felleskostnader pr. mnd.
    3172

    Andel fellesformue
    37837

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Aksjeselskapet
    Bygdø Alle 57 AS

    Aksjeselskapets org.nr
    933706761

    Om aksjeselskapet
    Bygdøy alle 57 AS er et selskap i Oslo hvor aksjonærene har rett til å leie og bebo henholdsvis leiligheter og forretningslokale i eiendommen som er eid av selskapet. 85% av leieinntektene kommer fra leilighetene og 15 % fra forretningslokalet. Bygdøy alle 57 AS består av 4 leiligheter og et forretningslokale.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Selskapet har ikke lån.

    Styregodkjennelse
    Kjøper skal godkjennes av styret. Utenom i særlige tilfelle er det en forutsetning for styregodkjennelse at kjøper skal ha bostedsadresse i gården. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Det er en forutsetning for at kjøper skal kunne overta eiendommen at kjøper er godkjent som ny aksjeeier av boligaksjeselskapet. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny aksjeeier må eiendommen videreselges for kjøpers regning. Et videresalg for kjøpers regning innebærer at kjøper ikke har noen økonomiske rettigheter knyttet til eiendommen og kjøper vil være ansvarlig for selgers eventuelle tap som følge av videresalget. Likeledes vil en eventuell gevinst ved et videresalg tilfalle selger.    Kjøper kan gå til søksmål mot boligaksjeselskapets styre dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Selger forplikter seg til å medvirke og igangsette videresalg så snart det endelig er avklart at kjøper ikke vil bli godkjent som ny aksjeeier.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Årsresultat 2023 var kr 86 134,- Arbeidskapital pr 31.12.23 var kr 276 656,- Følgende vedlikeholdsoppgaver ble meldt på ordinær generalforsamling 2024: Lamper over port dør som gir lys til lås selve dør. Frostskader i kjeller: Vannskader under nederste vindu under trappen. Vannskader under vannrenne 2 steder bakgård, utett vannrenne. Ytterdør bakgård og vinduer baktrapp, skiftes. Pussarbeid i porten, vegg ved postkasser dårlig. Lakke hoved trapp mellom 1.og 2.etg. Lesbare navn på ringeklokke. Styret vurderer Budsjett i sammenheng med vedlikeholdsoppgaver og vannrør pålagt av kommunen.

    Aksjeselskapets forsikringsselskap
    Gjensidige

    Polisenummer felles forsikring
    5822061

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Beboernes forpliktelser og dugnader
    Det gjennomføres høst og vårdugnad. Gården har en "vaktmesterrullering" hvor leilighetene rullerer på vaktmesteransvaret. Ansvaret består blant annet av å organisere disse dugnadene. Dersom man følger samme rullering vil denne leiligheten ha dette ansvaret i 2025.

    Dyrehold
    Husdyrhold er tillatt.

    Eierskiftegebyr
    2000

  • Ferdigattest/brukstillatelse
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/212/45: 20.07.1899 - Dokumentnr: 900700 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse 14.11.1931 - Dokumentnr: 990580 - Bestemmelse om bebyggelse ang. skur Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet 20.09.1899 - Dokumentnr: 900375 - Opprettelse av matrikkelenheten OPPRETTELSE - FRADELT FRA ELISENBERGVEIEN 15 - UTGÅTT

    Ferdigattest/brukstillatelse datert
    Foreligger ekspedisjonsdokument fra 1900. Originale byggetegninger er vanskelige å tyde med tanke på om om butikken har vært en del av leiligheten eller ikke. Det er ingen registrerte byggesaker som omhandler oppdeling av butikk og leilighet. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig.

    Regulerings- og arealplanner
    Boligen ligger på en tomt, og i et område regulert til boligformål. Eiendommen inngår i et område som i kommuneplanen for Oslo er avsatt som område med nasjonale kulturminneinteresser. Plan- og bygningsetaten har vedtatt midlertidig forbud mot tiltak i påvente av regulering/omregulering.

    Adgang til utleie
    Utleie er ikke tillatt.

    Verneklasse/sefrak
    Eiendommen er på byantikvarens gule liste. Eiendommen inngår i et område som i kommuneplanen for Oslo er avsatt som område med nasjonale kulturminneinteresser. Plan- og bygningsetaten har vedtatt midlertidig forbud mot tiltak i påvente av regulering/omregulering.

    Legalpant
    Aksjelaget har legalpant for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp) for aksjeeiers forpliktelser overfor aksjelaget. Pantet dekker aksjelagets krav på felleskostnader samt andre krav aksjelaget måtte få mot aksjeeier.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    6 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 7 200 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 2 000 Transportgebyr -------------------------------------------------------- 2 000 Omkostninger totalt 9 200 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 12 000 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 6 992 000 Totalpris. inkl. omkostninger 6 999 200 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 7 002 000 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    2000

    Betalingsbetingelser
    Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt 0,8 % provisjon, 19 900,- for tilrettelegging, 6 990,- for oppgjør og kr 3 990,- pr. visning. I tillegg kommer det kostnader til markedsføring, tilstandsrapport, foto etc.

Sindre Holt

Eiendomsmeglerfullmektig

Sindre Holt

41 28 71 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev