aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Camilla Colletts vei 2A!

Oslo Camilla Colletts vei 2A

Solgt! - Visninger avlyst

 • BRA 53 m²
 • 1 soverom
 • OMKOSTNINGER157 992
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 804 886
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 939
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 53 m²
 • ANDEL FELLESGJELD146 894
 • FELLESKOST./MND3 198
 • TOMT1 250 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 5 500 000,- (Prisantydning)
  146 894,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 646 894,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  148 650,- (Dokumentavgift)
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  157 992,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 804 886,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Leiligheten består av bad, wc, entré, kjøkken, stue og soverom. Fra stuen er det utgang til privat vestvendt balkong på ca. 2,5 m². I tillegg disponerer leiligheten en takterrasse med utgang fra soverommet som deles med to andre enheter, samt en bod på ca. 4 m² og et skap i kjeller. Det er felles vaskeri og felles sykkelbod i kjeller.
Fra stuen er det utgang til boligens private balkong.

Camilla Colletts vei 2A, Oslo

 • Velholdt leilighet med normal standard. Leiligheten er malt i lyse og tidsriktige farger og har en god atmosfære. Ekstra takhøyde i stuen (2,67 m) gir en god romfølelse. Innvendige gulv er belagt med trestavs parkett, foruten soverom som er belagt med gulvbord. Badet er ifølge eier pusset opp i 2005. Det flislagte baderomsgulvet er oppvarmet med elektriske varmekabler, forøvrig er boligen oppvarmet via bergvarme og peis i stue. Kjøkkeninnredningen er av eldre dato, men fremstår som godt vedlikeholdt. Boligen har mekanisk avtrekk med ventil i himling på kjøkken, bad og wc.

  Følgende større oppgraderinger er ifølge eier utført i den senere tid:

  Nytt kjøleskap/fryser, komfyr og oppvaskmaskin i 2018.
  Skiftet servant, armatur og lamper 2018.
  Nytt garderobeskap i soverom 2018.
  Malt overflater 2017.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2:
  Overflater på innvendige gulv (Bad / 6. etasje)
  Beskrivelse: Fliser på betong. Sluk i plast.
  Tilstandsvurdering: Sluk skal monteres 25 mm under topp membran ved dørterskel, i dette tilfellet er det mindre enn 25 mm. Tg 2 er gitt på grunn av alder sett i forhold til forventet levetid og bruksslitasje. Ved endret/intensivert bruk anbefales det at det monteres dusjkabinett for å begrense fuktbelastning direkte på vegg/gulvoverflater.

  Overflater på innvendige vegger (Bad / 6. etasje)
  Beskrivelse: Flislagte overflater.
  Tilstandsvurdering: Enkelte oppsprukne fuger i dusjen. Oppsprukne fuger kan være et symptom på fuktbelastning. Det anbefales at forholdet utredes, og det bør vurderes å utbedre veggene. Tg 2 er gitt på overflater på grunn av alder og normal slitasje.

  Ventilasjon (Bad / 6. etasje)
  Beskrivelse: Mekanisk avtrekk med ventil i himling.
  Tilstandsvurdering: Referansenivå på luftbehandling er satt til byggeår. Det mangler luftespalte under dør, som medfører begrenset med tilluft og sirkulasjon.

  Fast inventar (Wc / 6. etasje)
  Beskrivelse: Speil og belysning over servant.
  Tilstandsvurdering: Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av alder.

  Utstyr for sanitærinstallasjoner (Wc / 6. etasje)
  Beskrivelse: Servant og klosett.
  Tilstandsvurdering: Tg 2 er gitt på grunn av alder i forhold til forventet levetid og bruksslitasje.

  Overflater på innvendige gulv
  Beskrivelse: Innvendige gulv er belagt med gulvbord i soverom. Trestavs parkett for øvrig.
  Tilstandsvurdering: Tg 2 er gitt på grunn av generelt slitte overflater med merker, riper, knirk og enkelte sprekker i gulvoverflater.

  Balkonger, terrasser ol.
  Beskrivelse: Vestvendt balkong i betongkonstruksjon med adkomst fra stue, ca. 2,5 m². Rekkverk utført av betong/ stål. Gulvet er belagt med terrassebord. Leiligheten disponerer også en vestvendt takterrasse med adkomst fra soverom på ca 21 m² som kun denne og to andre enheter har tilgang til. Rekkverkshøyde er målt til: 102 cm.
  Tilstandsvurdering: Kun innvendige overflater er vurdert, da hovedkonstruksjon ligger under sameiets ansvarsområde. Rekkverkshøyden fraviker fra gjeldende forskrifter, rekkverk skal være 1,2 m over gulv, og er av den grunn vurdert til tilstandsgrad 2.

  Piper, feieluker og plassbygde ildsteder
  Beskrivelse: Pusset og malt teglsteinspipe og brannmur i stue.
  Tilstandsvurdering: Kun pipens overflater i tilknytning til denne boligen er vurdert. Det bør påregnes at eldre teglsteinspiper på sikt har behov for rehabilitering. Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av alder.

  Ledningsnett for sanitærinstallasjoner
  Beskrivelse: Ledningsnett for vann i kobber fra byggeår. Tilførsel av vann til installasjoner ligger skjult i konstruksjonen. Avløpsrør i plast. Hovedstoppekran er ikke lokalisert, da eier ikke hadde kjennskap til plasseringen.
  Tilstandsvurdering: Tilstandsvurdering er basert på alder og enkle observasjoner, da undertegnede ikke har spisskompetanse på området. Dimensjonering av rør, klamring og innfesting, fallforhold på avløpsrør og utførelse generelt er ikke kontrollert, da dette i hovedsak ligger skjult i konstruksjonen. Avløpsrør: I henhold til Sintef Byggforsk har avløpsrør i plast til innvendig bruk i bolig en anbefalt brukstid på 30 - og 50 år avhengig av type rør. Teknisk levetid er 25-75 år avhengig av påvirkende faktorer. Kobberrør: I henhold til Sintef Byggforsk har kobberrør til innvendig bruk i bolig en anbefalt brukstid på 40 - og 50 år avhengig av type rør. Teknisk levetid er 25-100 år avhengig av påvirkende faktorer. Røroppleggene har i dette tilfellet oversteget mer enn halvparten av anbefalt brukstid og derfor gitt tg 2.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Leiligheten ligger i et svært populært boområde på Frogner ved Uranienborg. Kort vei til flere av byens flotte lokasjoner som Solli, Slottsparken, St.Hansahugen, Aker Brygge og Tjuvholmen. I gangavstand ligger Bogstadveien med sin flotte shoppinggate og Skovveien mot Solli med sine nisjeforretninger, cafeer og butikker. Kort vei til fine grøntområder og parker som blant annet Frognerparken med flotte parkanlegg og turstier. I nærmiljøet finner man skoler, barnehager, buss -og trikkeholdeplass
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart i annonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.
 • 2- roms eierseksjon i boligblokk med to eksterne boder i kjeller. Leiligheten ligger i 6 etasje med balkong. Bygningen har grunnmur i naturstein og murverkskonstruksjon. Yttervegger i murverk med pussede og malte overflater. Yttertak i flatt oppforet betongdekke tekket med takpapp/folie. Alle bygningsdeler som ligger under sameiets ansvarsområde er ikke tildelt tilstandsgrader. Dette er bemerket i teknisk beskrivelse der dette er gjeldene.
 • 6.et, Bra/P-rom: 53/53 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Bad, Wc, Entré, Kjøkken, Stue, Soverom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming via bergvarme er inkludert i felleskostnadene.
 • Tomten er pent opparbeidet med en vakker forhage bestående av hekk, busker og plen.
 • Det er beboerparkering i området. I 2022 koster beboerparkering for bil kr 5 400,- pr. år, kr 1620,- pr. år for el-bil, kr 2 700,- pr. år for motorsykkel/scooter og kr 810,- pr. år for el-motorsykkel og el-moped.
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: Sebra Forvaltning AS
 • Sameiet består av 1 bygning med til sammen 30 seksjoner.
  Sameiets eiendom har gårdsnummer 213 og bruksnummer 37 i Oslo kommune.
  Sameiet er registrert i enhetsregisteret med organisasjonsnummer 980 245 446.

  Økonomi:
  Årsregnskap 2021: Regnskapet viser et underskudd på kr 2 378 021,- som skyldes større vedlikeholdskostnader enn det som ble budsjettert. Vedlikeholdskostnadene ble på kr 2 338 775,-. For full oversikt se årsberetningen.
  Budsjett 2022: Budsjettet for 2022 er basert på uendrede felleskostnader og gir et forventet overskudd på kr 17 130,-.
  Arbeidskapital per 31.12.2021 var på kr -453 102,-.

  Vaktmestertjeneste: Sameiet har vaktmesteravtale med Grønn Eiendomsdrift & Forvaltning AS.

  TV og bredbånd: Sameiet har avtale med Telenor, telefon 815 55 520.
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styret forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere iht. vedtekter punkt 2.3.2
 • Gjensidige Forsikring ASA
  Polisenummer: 86146573
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 288 295 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 637 863 per 31.12.20
 • 3 198,26. Felleskostnadene er 3 198,- pr.mnd og er fordelt på følgende måte:
  Lån nr: 2243; Renter 460,35
  Lån nr: 2243; Avdrag 227,91
  Varmtvann 446,00
  Felleskostnader 1 672,00
  Kabel-TV og Bredbånd 392,00
 • Andel fellesgjeld kr 146 894,- pr. 31.08.22.
  Andel fellesformue kr 5 838,- pr. 31.12.21
 • Type lån: Annuitetslån
  Restsaldo: 7.130.038,64
  Restløpetid: 29 år og 7 mnd.
  Antall terminer pr. år: 12
  Type rente: Flytende rente med rentesats på 3,76 % per. 07.04.2022
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter er omfattet av felleskostnadene. Eiendomsskatt kan påløpe i fremtiden. For eiendommer med boligverdi under 5,7 millioner kroner betales det ikke eiendomsskatt til Oslo kommune i 2022.
 • Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel fastledd strøm, innboforsikring, eiendomsskatt og ev. alarm, oppgradert TV-leveranse e.l.
 • Det er utstedt ekspedisjonsdokument på eiendommen fra 1939.
  Energibrønnpark ble ferdigattestert i 2019.
 • Utleie er tillatt. enhver ny eier eller leietaker meldes skriftlig til sameiets styre. Se husordensregler punkt 2.

  Korttidsutleie: Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Tinglyste heftelser:
  1937/305319-1/105 Erklæring/avtale
  01.12.1937
  Best om jernfundament mot gavlen til Camilla Colletts vei 4
  Overført fra: 0301-213/37
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1938/602-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  03.02.1938
  Overført fra: 0301-213/37
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen ligger i:
  Byggeområde for boliger
  U.1,0-1,5
  S-2255, 28.7.77
  Edret reg.best., S-2937, 1.10.87
 • Gnr. 213 Bnr. 37 Snr. 17 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjon tilsvarende 1,1 % av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke:
  Tilrettelegging kr 19 900,-
  Markedsføringspakke kr 15 500,-
  Visninger/overtagelse kr 3 490,- pr. time, min.
  Oppgjørshonorar kr 4 990,-
  Sikkerhetsstillelse kr 850,- + 2,5 promille av salgssum.
  Kommunale opplysninger kr 1 955,-
  Grunnboksspørringer kr 990,-
  Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr 612,-
  Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5 500,-.
  Innhenting av informasjon fra forretningsfører fra kr 3 000,-
  Meglerlisens kr 393,-

  Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Christine Helle
Karianne Øiestad

Megler

Karianne Øiestad

90 93 72 80

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev