aktiv-eiendomsmegling
Solgt
En sjelden mulighet, midt i smørøyet!

Oslo Ebbells gate 4B

En fantastisk 3-roms leilighet med masse lys og luft. Moderne kjøkken og bad. God takhøyde.

 • BRA 76 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER16 531
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 009 841
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 898
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 74 m²
 • ANDEL FELLESGJELD693 310
 • FELLESKOST./MND7 606
 • TOMT1 294 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 5 300 000,- (Prisantydning)
  693 310,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 993 310,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  7 599,- (Forkjøpsrettsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  16 531,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 009 841,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Entre, bad/wc, åpent kjøkken med spiseplass, stue, 2 soverom og kott.
Fine detaljer gir innredningen et helhetlig og gjennomført uttrykk. Frontene i kontrastfarge gir rommet et kult preg.

Ebbells gate 4B, Oslo

 • Kjøkken
  Lyse, glattlakkerte fronter fra IKEA med heltre benkeplate og underlimt rustfri oppvaskkum. Integrert komfyr, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Komfyrvakt er ikke etablert. Kjøkkeninnredningen fremstår som godt ivaretatt.
  Innredningen vurderes å være i funksjonell tilfredsstillende stand. Det ble ikke registrert forhold med behov for tiltak utover normalt vedlikehold.
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Bad
  Fliser og rullesteiner på gulv, og fliser på vegger. Porselensservant montert på laminert bambus benkeplate og underliggende servantskap. Veggmontert servantbatteri for innbygging i vegg. Integrert speil i vegg over servant. Veggklosett. Dusjnisje av trespiler og termostat dusjbatteri med to dusjhoder. Innebygget badekar med termostat badebatteri. Opplegg vaskemaskin i hylleløsning av trespiler.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2:
  Elektrisk: TG-2 er satt med tanke på manglende dokumentasjon/Samsvarserklæring for arbeid utført på elektrisk anlegg i leiligheten og at jordingskabel i gulvsluk i badet ikke er koblet til jord.
  Vannledninger: TG-2 er satt med tanke på plast rørføringer med dels utenpåliggende varerør montert åpent/synlig i kott mellom hovedstoppekraner og fordelerskap på vegg, rørføringen er ikke utført i henhold til forventet faglig standard hva gjelder visuelt og dårlig klamret/festet til vegg.
  Ventilasjon: Det er ikke montert tilluftventiler i yttervegger. Det er ikke etablert luftespalter i vindusrammer. TG-2 er satt med tanke på dårlig sug gjennom avtrekksventil i badet samt dårlig luftutveksling i leiligheten.
  Bad/wc: TG-2 er satt med tanke på registrert dårlig avrenning til gulvsluk i nedsenket dusjsone med rullesteiner på gulv samt stedvis
  svertesoppdannelser i fugemasse mellom veggfliser i dusjsone og i nedkant på trespiler i dusjsone. Det er også manglende ventilering av rommet. Dette medfører en økt og uønsket fuktbelastning i rommet. Det ble foretatt fuktsøk i vegger i bad, søket indikerte fuktutslag i nedre del av vegger i dusjsone. TG-2 er satt med tanke på resultatet av
  fuktsøket.
 • Leiligheten har en meget sentral beliggenhet, med gangavstand til absolutt alle byens sentrumsområder!

  Torggata er den nye trendgaten i byen, hvor du finner alt fra coctailbarer, sjarmerende serveringssteder, asiatisk takeaway og fristende grønnsakshandlere som bugner av utvalg, til små særpregede nisjeforretninger som kun finnes her. Om du er en gammel traver i Oslos uteliv har du garantert vært på Café Sara med sin helt egne sjarm, og hvor de har noe for alle; stor ølmeny, kjøkken åpent til klokka 03, stor bakgård, og uteservering på fortauet. I senere tid har det åpnet en drøss av nye og spennende serveringssteder og drinkbarer, som for eksempel superpopulære Crowbar, Torggata Botaniske og Verkstedet. Oslo Streetfood byr på spennende matopplevelser på dagtid, før bordene ryddes bort og dansegulvet åpnes på kveldstid.

  En kort spasertur unna finner du dessuten urbane Grünerløkka med kule serveringssteder på rekke og rad. Verdt et besøk er den sjarmerende vinbaren Territoriet nederst i Markveien, og Trattoria Popolare med herlig Italiensk mat på Schous plass.

  Noen få minutters gange nordover langs Akerselva finner du de populære utestedene BLÅ og Ingensteds hvor det arrangeres mye moro på kveldstid og marked på søndager. Et lite stykke lenger opp finner du Mathallen med råvarer i toppklasse og restauranter som tilbyr mat fra de fleste verdenshjørner. Her ligger også BAR Vulkan, Døgnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder.

  En tur i nærområdet bringer deg også gjennom et mangfold av byens særpregede grønne lunger og parker som St.hanshaugen parken, Stensparken, Birkelunden, Sofienbergparken, og ikke minst Akerselva like rundt hjørnet. Her har du flotte tur- og rekreasjonsområder hvor man kommer seg til Maridalen i nord til Bjørvika i sør med turstier for både hygge og trening. For de treningsglade ligger det dessuten flere treningssentre i nærheten som for eksempel Sats på Schous plass, Evo på Grünerløkka, Actic Storgata og Haralds gym i Hausmannsgate.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Storgata som ligger en liten rusletur fra leiligheten.

  Kollektivtilbudet i området er svært bra med buss, trikk, T-bane og tog i gangavstand. Nærmeste holdeplass er Hammersborggata som ligger bare noen minutters gangavstand fra boligen. Det er syv minutters gange til Jernbanetorget og Oslo Sentralbanestasjon.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Bygården er oppført med naturstein grunnmur, støpte kjellergulv. Bærekonstruksjon av teglstein med pusset og malt fasade mot bakgård
  samt teglsteinsfasade mot gate. Etasjeskillere av trebjelkelag med isolasjon av stubbloftsleire. Saltakkonstruksjon i tre tekket med plater. Taket ble ikke besiktiget på befaringsdag. Gården trenger utvendig oppgraderinger av fasaden. Gården har vært utsatt for setninger i grunnen. Dette gir seg bl.a utslag i sprekkdannelser i fasadeliv.
 • Leiligheten ligger i 4. etasje
  P-ROM: 74 kvm
  S-ROM: 76 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entre, bad/wc, åpent kjøkken med spiseplass, stue, 2 soverom.

  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  Kott.

  Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt 09.09.22 av Pål Rønning.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad.
 • Tomtens grunnareal: 1 294 kvm.
 • Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Ebba Næring AS har noen parkeringsplasser til leie etter venteliste/ansiennitet. Leien er på kr. 1.250,- pr. måned.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Forretningsfører: USBL
 • Ebba Borettslag er organisert etter de bestemmelser som følger av loven, og har til formål å drive eiendommen i samråd med, og til det beste for, eierne. Ebba Borettslag ligger i Oslo kommune, og har organisasjonsnummer 985911576 Ebba Borettslag består av 36 boliger og 3 næringslokaler.

  Store investeringer som er foretatt av borettslag de siste årene:
  - Totalrenovasjon av alle rør og VVS i leiligheter og næringslokaler
  - Installasjon av sprinkleranlegg i alle leiligheter. Det er ikke mottatt ferdigattest på anlegget.
  - Renovasjon av fasade mot bakgården

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

  Styret har fått mandat til å utrede behov og potensielle arealer for salg i kjeller, og til å igangsette arbeidet med å finansiere og igangsette vedlikehold av dekke i bakgård samt refundamentering. Styret har også fått mandat til å ta opp lån til dette formålet, begrenset oppad til kroner 37 millioner kroner. Borettslaget stiller pant i borettslagets eiendom, Gnr. 208 Bnr. 48, for lånet. Lånet settes til å være avdragsfritt fram til et eventuelt framtidig salg av næringslokalene er foretatt, eller et slikt salg er stemt ned på en generalforsamling. Husleieøkning vil måtte påregnes for å dekke inn rentekostnaden i avdragsfri periode.

  Per telefon 15.09.22 opplyser styreleder at styret har et ønske om å ikke måtte ta opp lån, ved å selge næringslokaler og deler av kjellerareal. Det er enda ikke fastslått hva utfallet blir. Det er ikke planlagt noe låneopptak utover dette.
 • Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av USBL - forkjøpsrett.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er tillatt med dyr i borettslaget etter samtykke fra styret og styret kan fastsette regler for dyrehold som forutsetning for samtykke.
 • If Skadeforsikring NUF
  Polisenummer: SP1459615
 • Formuesverdi som primærbolig var kr 1 550 279,- per 31.12.2020
  Formuesverdi som sekundærbolig var kr 5 581 004,- per 31.12.2020
 • Kr 7 606,- pr. mnd.

  Fellesutgifter:
  Felleskostnader kr 1 503,-
  Renter lån kr 1 318,-
  Avdrag lån kr 4 785,-
 • Andel fellesgjeld kr 693 310,- pr. 06.06.22
  Andel fellesformue kr 428 351,- pr. 31.12.21
 • Lånenummer: 1149346810, Den Norske Stats Husbank
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 06.09.2022: 2.47% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 26
  Saldo per 06.09.2022: 4 634 341
  Andel av saldo: 160 088
  ( siste termin 01.02.2029 )
  Fastrente resten av løpetiden.

  Lånenummer: 11493468 01, Den Norske Stats Husbank
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 06.09.2022: 1.22% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 45
  Saldo per 06.09.2022: 5 449 203
  Andel av saldo: 188 237
  Første termin: 01.11.2009
  Første avdrag: 01.02.2012 ( siste termin 01.11.2033 )
  Fastrente i 10 år fra 01.08.09

  Lånenummer: 83987197008, Handelsbanken Eiendomskreditt
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 06.09.2022: 2.74% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 61
  Saldo per 06.09.2022: 9 986 876
  Andel av saldo: 344 985
  Første termin/første avdrag: 30.03.2021 ( siste termin 30.09.2037 )
 • Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
 • Ny eier må påregne kostnader for innboforsikring, felleskostnader, strøm, fremtidig eiendomsskatt m.m
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Dagens bruk av boligen er ikke i samsvar med byggegodkjente tegninger. Kjøkken er bl.a flyttet i senere tid, ukjent år. Det er ikke fremvist noe form for godkjennelse på bruksendring av leiligheten gjennom styret i borettslaget.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Borettslaget besitter store arealer i første etasje og kjelleretasje som leies ut til næringsformål. Næringslokalene ble våren 2012 vurdert av en uavhengig part til å ha en markedsverdi på kr 27.000.000,-. Borettslaget eier seksjon 3, 4, 5, 7, 8 som er taksert til 14.800.000,-. Dette er verdier som ikke synliggjøres for den enkelte andelseier. De resterende seksjonene 2, 6 og 9 er overført til Ebba Næring AS som eies 100 % av borettslaget.
  Næringslokalene eiet av borettslaget har p.t. årlige inntekter på ca. kr. 1.000.000,-.

  Ebba borettslag har tilgodehavende på kr. 12.200.000,- fra Ebba Næring AS. Beløpet tilsvarer salgssummen for salg av næringsseksjonene 2, 6 og 9. Denne formuen fordeles på den enkelte andel etter fordelingsnøkkelen og viser verdien av næringsarealene som er overført til Ebba Næring AS. Verdien av næringsarealene som ligger igjen i borettslaget reflekteres ikke i den bokførte kostprisen på bygningsmassen i balansen. Borettslagets brutto gjeld er 30.400.000,- (netto gjeld blir 18.200.000,-.)
 • 1935/991009-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  29.08.1935
  Overført fra: 0301-208/48
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1964/504027-1/105 Erklæring/avtale
  17.03.1964
  Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. åpning i branngavl
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  Overført fra: 0301-208/48
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2003/63757-1/105 Pantedokument
  03.10.2003
  BELØP: NOK 18.000.000
  Panthaver:HUSBANKEN
  Org.nr: 942114184
  Overført fra: 0301-208/48
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/3334245-1/200 Pantedokument
  16.11.2020 08:48
  BELØP: NOK 10.900.000
  Panthaver:HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA
  Org.nr: 991303995
  Elektronisk innsendt

  2020/3342435-1/200 ** Transport
  17.11.2020 07:42
  Fra:HANDELSBANKEN
  Org.nr: 971171324
  Til:HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA
  Org.nr: 991303995
  Elektronisk innsendt
 • Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål.
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Andelsnr. 32 Orgnr. 985911576 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget samt øvrige utlegg. Dette inkluderer tilrettelegging, markedsføring, prospekt, foto, visning, info offentlige registre og sikkerhetsstillelse. Provisjonsbasert vederlag og øvrige vederlag er sammenlagt på 1,25% + kr. 53 040,-. Direkte utlegg 10 095,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Arash Saidi
Karianne Amlie

Megler

Karianne Amlie

97 75 72 59

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev