aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Fagerheimgata 20 - En meget pen 3-roms toppleilighet med balkong og heisadkomst

OSLO Fagerheimgata 20A 23

Torshov: Meget pen 3-roms med 2 soverom vendt mot bakside, god planløsning og solrik, utsiktsbalkong. Heis

 • kr 5 400 000
 • BRA 64 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 400 000
 • Omkostningerkr 153 596
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 775 771
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 954
 • Soverom2
 • ArealP-rom 64 m²
 • Felleskostnaderkr 4 779
 • Tomt868.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 400 000,- (Prisantydning) 222 175,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 140 554,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,00))   153 596,- (Omkostninger totalt)   5 775 771,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Fagerheimgata 20 A - En meget tiltalende og pen 3-roms selveier beliggende høyt og fritt Leiligheten ble oppusset, i 2015, og er en toppleilighet med god standard, solrik balkong med flott utsikt. Gjennomgående leilighet som ligger fint til i 6. etasje. Ingen innsyn! Stor og luftig stue med plass for spisebord og sofagruppe. Her er det utgang til balkong med gode solforhold og fantastisk flott utsikt. Lave driftskostnader med fyring og varmtvann inkludert i felleskostnadene. Selger har malt alle rom og har stortrives i leiligheten i de årene de har bodd. Velkommen til visning ved partner/eiendomsmegler Christian Wahl, tlf 408 00 445

Fagerheimgata 20A 23, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  6. etasje: 64 kvm
  Primærrom
  6. etasje: 64 kvm Alle rom inngår i primærrom  Tomt
  868.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 869 kvm. Opparbeidet asfaltert gårdsplass med parkeringsplasser

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et veletablert og meget populært område på Torshov, med kort vei til Grünerløkka og Carl Berner. Fra leiligheten har du enkel tilgang til mangfoldet av tilbud disse sentrumsområdene har å by på. Torshov og Grünerløkka har rikelig med butikker, kafèer og restauranter. Området byr på et yrende liv. Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Soria Moria, med konserter, bar/restaurant og teater. Norges eneste heldigitale kino, Ringen kino, ligger innen kort gangavstand. Området har også flere parker og grøntarealer. Torshovparken er populær og brukes til grilling, sommerleker, soling og aking om vinteren. I tillegg til de mange parkene som bydelen tilbyr er det flere treningssentre, squashhall, fotballbaner, basketballbaner, gratis sandvollyball-baner og skøytehall i nærheten. Nærmeste bussholdeplass er Københavngata, Dælenenga og Torshovparken, der går buss nr. 20, 21, 30, 33 og 28. Flybussen stopper også her. Trikken med Biermannsgate eller Torshov som nærmeste holdeplass, ligger heller ikke langt unna.

  Adkomst
  Enkel adkomst fra Fagerheimgata.

  Bebyggelse
  Sentral og attraktiv bebyggelse, Torshovgårder med representative bygninger fra ulike tidsepoker

  Skolekrets
  Leiligheten sogner til Lilleborg barneskole. I 2023 går elever videre til Voldsløkka skole. For skolestart 2024 og senere går elever videre til Bentsebrua skole.

  Offentlig kommunikasjon
  Kort vei til buss og trikk, samt 10-15 minutter gange til T-bane.

  Byggemåte
  Se tilstandsrapport fra takstmann, Thomas Haugan

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Har du kjennskap til eiendommen? Svar: Ja Når kjøpte du eiendommen? Svar: 2016 Hvor lenge har du bodd i boligen? Svar: 6 år, 11 mnd. Har du bodd i boligen siste 12 måneder? Svar: Ja 2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Rør i rør Arbeid utført av: TT Teknik 5 Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Svar: Ja Beskrivelse: Det var en lekkasje i kjeller. Dette er utbedret og fikset 7 Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Svar: Ja, Etter vi gikk over til vannbåren varme, fornyet vi pipene slik det holder en bedre standard. 9 Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja, 1 Tysk kakerlakk. Dette er utbedret. 11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Nytt jordet el anlegg i hele leilighet Nye stikkontakter og brytere Led lys i tak bad og gang Nye varmekabler på bad. Noen nye kurser til leilighet Jordfeil automater på nye kurser. Arbeid utført av: Vadseth Elektirske 11.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Svar: Ja 12 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja Beskrivelse: Vadseth Elektriske 15 Er det nedgravd oljetank på eiendommen? Svar: Ja 15.2 Er tanken plombert? Svar: Ja 16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse: Lagt platting på balkong 19 Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Svar: Ja, Østgaards gate 44 skal på sikt rives. Fikk ikke godkjent de første planen om ombygging. 27 Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja, Tyske kakerlakker og en rotte i kjeller. Dette er nå utbedret

  Innhold
  Velkommen til Fagerheimgata 20 A - En meget tiltalende og pen 3-roms selveier beliggende høyt og fritt Leiligheten ble oppusset, i 2015, og er en toppleilighet med god standard, solrik balkong med flott utsikt. Gjennomgående leilighet som ligger fint til i 6. etasje. Ingen innsyn! Stor og luftig stue med plass for spisebord og sofagruppe. Her er det utgang til balkong med gode solforhold og fantastisk flott utsikt. Lave driftskostnader med fyring og varmtvann inkludert i felleskostnadene. Selger har malt alle rom og har stortrives i leiligheten i de årene de har bodd. Noe av det de har satt pris på har vært:
  • Supre lysforhold i leiligheten
  • Veldig god utsikt
  • Den sentrale beliggenheten
  • Store og gode rom
  • Balkongen
  • Soverommene vender ut mot bakgård
  • Rolig, selv om den ligger ved hovedvei Sentral beliggenhet på Torshov med balkong som vender ut mot den koselige Rodeløkka kolonihage og tennisbanene, Fagerheimen Tennisklubb. Gangavstand til de meste av fasiliteter som butikker, turmuligheter og offentlig kommunikasjon. Inneholder: Entré, Bad/wc, 2 soverom, delvis åpen kjøkkenløsning og stue med utgang balkong I tillegg disponerer leiligheten 1 bod på loft og 1 bod i kjeller. Kjellerbod på ca. 1,7 kvm. Loftsbod på ca. 3,6 kvm gulvareal. Skråtak. Kort om boligen:
   • Oppusset i 2015
   • Eier har malt alle rom, med unntak av bad i sin eierperiode
   • Lagt platting på balkongen
   • Pent kjøkken med god skap- og benkeplass
   • Lekkert bad med opplegg for vaskemaskin
   • 2 gode soverom, mot bakgård
   • God planløsning
   • Nyere entredør
   • Solrik, utsikts balkong
   • Fin beliggenhet i byggets 6. etg.
   • Heisadkomst til etasjeplan
   • Mulighet for leie av parkeringsplass, etter ansiennitet
   • Tillatt med utleie Velkommen til visning ved Partner/Eiendomsmegler Christian Wahl, tlf: 408 00 445

    Standard
    Med heis opp til 6 etg. Entré: Stor entré med dørcalling og medfølgende garderobeskap. Malt himling med downlights, malte vegger og flis på gulv. Bad/ wc: Lekkert og nyere bad med veggmontert klosett og dusj med dusjdører, samt avtrekksvifte. Servant med underskap . Speil over servant. Opplegg til vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger ikke. Varme i gulv. Badet er laget i henhold til forskrifter og papirer på arbeidet medfølger. Malt himling med downlights, fliser på gulv og vegger. Hovedsoverom: Romslig hovedsoverom som vender ut mot baksiden med flott utsikt. Medfølgende skapplass. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv. Soverom II: Stort soverom som vender mot bakside. Medfølgende skapplass. Flott utsikt. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv. Kjøkken: Nytt og lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og keramisk koketopp, som er ubrukt. Fliser over benk og kjøkkenvifte. Mulighet for spiseplass. Delvis åpen løsning mot stue. Stringhylle, kjøleskap og lampe over spisebord, medfølger ikke. Malt himling, malte vegger, samt fliser over benk. Parkett på gulv. Stue: Stor og luftig stue med god plass til både spisebord og sofa. Flott utsikt og utgang til balkong. Uttak til kabel-TV. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv. Balkong: Fin balkong med flott utsikt utover Oslo og sjøen. Det er tillatt å grille med godkjent elektrisk grill på balkongen. Platting, lagt i eiers botid og vindskydd på balkongsidene. Boligen har følgende Tilstandsgrad 2: Utvendig > Vinduer Det er avvik: Aldersrelatert slitasje. Utvendig > Dører Gå til side Det er avvik: Generell slitasje. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Innvendig > Overflater Det er avvik: Flisbom og sprukne fliser i entre. Stedvis sår/riper/hakk/merker. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Tekniske installasjoner > Vannledninger Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Sikringsskap i felles trappegang. Automatsikringer.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Sameiet har 13 parkeringsplasser til leie for seksjonseiere. Dette koster, ifølge eier, kr. 500,- pr. mnd. Det er pt. 1 på venteliste for parkeringsplass. Ellers parkering etter gjeldene bestemmelser med blant annet beboer parkering i området.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    5 400 000,- (Prisantydning) 222 175,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 140 554,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,00))   153 596,- (Omkostninger totalt)   5 775 771,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Sameiet har felles sentralfyring med bergvarme

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  1456515

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5243454

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  74/2100

  Felleskostnader pr. mnd
  4779

  Felleskostnader inkluderer
  Fyring, varmtvann, kabel-TV/Bredbånd, trappevask, betjening av andel fellesgjeld, forsikring og kommunale avgifter. Felleskostnader kr. 4296,- TV/Bredbånd kr. 483,-

  Andel fellesgjeld
  222175

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-30T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  22976

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 28 seksjoner. Sameiet Fagerheimsgt. 20 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 890594522, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune med følgende adresse: Fagerheimgata 20 A,b,c Loftsarealet over denne leiligheten er solgt, men er ikke omgjort til bolig pr. dags dato. I 2021 har styret jobbet med preventivt vedlikehold og oppgradering av rør-stammer til vann/avløp. Prosjektet hadde en stor ekstrakost som følge av forstyrrelser og brudd på varslinger/retningslinjer i 20B. Totalt kr. 91 810,- eks. mva. Sameiet har videre fokusert på sikkerhet og brannvern og i den forbindelse oppgradert dører samt erstattet gamle der det trengtes i henhold til brannvernloven. Nye låser satt inn i alle fellesarealer. Det som står igjen på grunn av leveringsproblemer fra produsent ferdigstilles i Q1 2022. Det ble også satt i gang planlegging av å fjerne gamle piper på taket etter innhentet og godkjent tilbud fra Q4 2020. Planlagt ferdigstilt Q1 2022. Det er ikke planlagt nye store prosjekter i 2022. Kun ferdigstillelse av påbegynte prosjekt. Det er fellesvaskeri i sameiet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har 1 lån: Lånenr.: OBOS01-98207961078 Type: A Restsaldo: 6.304.942,- Restløpetid: 28 år 54 mnd. Term. pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente pr. 19.05.23: 6,10% Andel fellesgjeld: 222.175,- Kapitalkostnader: 1.405,-

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett på denne leiligheten

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.

  Dyrehold
  Dyrehold kan kun skje etter tillatelse av styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/225/83/23: 13.02.1965 - Dokumentnr: 502383 - Erklæring/avtale Bestemmelser om tak-/veggreklame Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet Overført fra: Knr:0301 Gnr:225 Bnr:83 Gjelder denne registerenheten med flere 04.09.1986 - Dokumentnr: 54738 - Erklæring/avtale PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET FOR: NOK 5,000 MED PRIORITET ETTER 90% AV SALGSTAKST Gjelder denne registerenheten med flere 04.09.1986 - Dokumentnr: 54738 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 23 Formål: Bolig Sameiebrøk: 74/2022 23.01.1987 - Dokumentnr: 4887 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel Endret seksjon: Snr: 23 Formål: Bolig Sameiebrøk: 74/2022 EIENDOMMEN ER OPPDELT I 27 SEKSJONER 03.10.2006 - Dokumentnr: 470418 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel Endret seksjon: Snr: 23 Formål: Bolig Sameiebrøk: 74/2040 19.09.2019 - Dokumentnr: 1101345 - Reseksjonering Snr: 23 Formål: Bolig Sameiebrøk: 74/2100 Vederlag: NOK 0 Omsetningstype: Uoppgitt Endring av sameiebrøk Endring av tilleggsdel Endring av tegninger Endring av fellesareal

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 22.08.2006

  Vei, vann og avløp
  Vei: Offentlig Vann/avløp: Privat stikkledning til offentlig nett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for boliger, jf. reguleringsplan S-2255 vedtatt 28.07.1977. Planen er delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Kommunedelplan for torg og møteplasser (KDP-17), vedtatt 22.04.2009. Kommunedelplan for torg og møteplasser ble vedtatt i Oslo bystyre den 24.04.2009. Planen består av mål, plankart (i fire deler: for indre Oslo, og ytre by vest, øst og syd), bestemmelser og retningslinjer. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er tillatt med utleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 400 000,- (Prisantydning) 222 175,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 140 554,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,00))   153 596,- (Omkostninger totalt)   5 775 771,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  153596

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Christian Wahl

Megler

Christian Wahl

40 80 04 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev