aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til balkonglivet i Fernanda Nissens gate 4A!

OSLO Fernanda Nissens gate 4A

SOLGT - Visning avlyst!

 • kr 4 750 000
 • BRA 45 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 4 750 000
 • Omkostningerkr 131 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 881 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 015
 • Soverom1
 • ArealP-rom 45 m²
 • Felleskostnaderkr 2 373
 • Tomt4 154 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 750 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  118 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000))

  131 792 (Omkostninger totalt)

  4 881 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Nydalen og denne fine 2-roms leiligheten! Dette er en pen 2-roms selveierleilighet, fint beliggende i byggets 3. etasje. Selve gården ligger sentralt, men avskjermet til i Nydalen, like ovenfor Akerselva. Leiligheten er lett å trives i, og med gjennomgående standard fra 2015 kan du fint flytte rett inn uten store tiltak. Fra stuen finner vi boligens balkong, målt til hele 12 kvm. Her er det utsyn til det hyggelige gårdsrommet, helt uten trafikk. Verdt å merke seg: - Moderne leilighet fra 2015 med god standard - Kveldssol - Mulighet for leie/kjøp av parkeringsplass - Lave felleskostnader som inkluderer både fjernvarme til oppvarming, v.vann, TV og bredbånd - Umiddelbar nærhet til Lillo Gård og Storo Storsenter, kafeer og restauranter - T-bane, trikk og buss rett ved

Fernanda Nissens gate 4A, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 45 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 45 kvm Entré, stue, kjøkken, soverom og bad  Tomt
  4154m²

  Beskrivelse av tomt
  Felleseiendommen er pent opparbeidet med asfalterte og steinbelagte internveier, plenareal, trær og div beplantning. Området har også felles sykkelparkering, lekeplass og sittegrupper. Det er garasjeanlegg under bygget.

  Beliggenhet
  Området kan friste med flere populære spisesteder og kafeer som Nydalen Spiseri og Bryggeri, Lille Ó, Talormade og Kompis ved Lillo Gård. Boligen har et mylder av valgmuligheter da det gjelder matvarehandel med Kiwi, Rema 1000, Meny, Coop Mega og Coop Extra i kort gangavstand, i tillegg finnes søndagsåpne butikker som Bunnpris og Storo International Food like ved. Er man spesielt interessert i italiensk finnes det nisjebutikker som Smak av Italia og Felloni og Piersante på Sandaker. Det er Vinmonopol både på Storo Storsenter og i Torgbygget i Nydalen. Storo Storsenter ligger i umiddelbar nærhet med sine 140 butikker og restauranter, og kan friste med alt av servicetilbud som blant annet SF Kino - ODEON med Norges eneste IMAX-sal, samt flere kafeer og spisesteder som blant annet Red Sun, Sumo, Kaffebrenneriet og den hyggelige cocktailbaren Three Little Birds. Thon Hotel Storo og Radisson Blu Hotel ligger like ved. Det er gangavstand til Grünerløkka, Sandaker, Torshov, Sagene og Bjølsen som kan friste med utallige nisjebutikker og urbant byliv. Det er mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet "Nieu Scene" og Soria Moria på Torshov med store oppsetninger, og "Det Andre Teatret" på Lilleborg med førsteklasses improteater og Villa Paradiso med elvutsikt ved siden av. For den treningsglade er det gode trenings- og rekreasjonsmuligheter i området. Det er blant annet flere turstier langs Akerselva rett utenfor døren. Akerselva tar deg ned til Oslo sentrum eller opp til marka og Maridalen. Gangavstand til populære badeplasser i Akerselva, som for eksempel Nydalsdammen, samt kort avstand til Brekkedammen ved Frysja og Maridalsvannet. Det er flere parkområder i nærområdet, som blant annet benyttes til grilling, sommerleker, soling, piknik og aking om vinteren. Voldsløkka Idrettspark tilbyr blant annet flere volleyballbaner, fotballbaner og skiløype og skøytebane om vinteren. Er du et friluftsmenneske og vil ta turen til marka, ligger Solemskogen og Maridalsvannet en liten busstur unna. Dersom man ønsker å trekke innendørs for å trene, er det kort vei til flere treningssentre som SATS Storo og Nydalen, Evo, Fresh Fitness, Athletica på BI og CrossFit-senter i Nydalen. Utdanningsinstitusjonen BI ligger bare noen minutter unna, og Universitetet i Oslo på Blindern, Oslo Met, Tannlegehøyskolen på Lindern, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten og lett å komme seg til med kollektivtransport.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er meget godt kollektivtilbud i nærområdet: Trikk (11, 12 og 18), T-bane (4 og 5), diverse bussforbindelser (bl.a. 37 og 30 hvorav 37 bussen går 24/7), samt tog (Grefsen og Nydalen). Flybuss direkte til Gardemoen går jevnlig gjennom nesten hele døgnet. Med bil har man enkel adkomst til både ring 2 og 3.

  Byggemåte
  Se vedlagte takstrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Entré: Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Det er plass til en kommode for lagring, i tillegg til medfølgende skyvedørsgarderobe. Her er det plass til oppheng av yttertøy, lagring av sko og annet du ønsker å rydde unna i hverdagen. Dørcalling med video til inngangsdør. Stue: Stuen er det naturlige oppholdsrommet hvor det er god plass til en hyggelig sofagruppe, salongbord, og tv-benk. Balkongdøren og de store vindusflatene slipper inn godt med dagslys i rommet. Mye lys, luft og god takhøyde gir en veldig deilig romfølelse. Veggene er lysmalte, og på gulvet er det parkett. Fra stuen finner vi utgangen til den store balkongen. Balkong: Balkongen er kanskje boligens absolutte høydepunkt. Denne er målt til hele 12 kvadratmeter, og byr på både ettermiddags- og kveldssol. På sommeren blir dette en forlengelse av stuen, med plass til både grill og større sittegruppe. Her er det utsyn til det hyggelige gårdsrommet, helt uten trafikk. Soverom: Soverommet ligger i tilknytning til stuen. Rommet er luftig og lyst med god plass til dobbeltseng. De romslige garderobeskapene rommer alt du måtte trenge, og medfølger leiligheten. Kjøkken: Kjøkkenet ligger i en delvis åpen løsning mot stuen som skaper et sosialt allrom. Kjøkkenet var nytt samtidig som bygården, altså 2015. Kjøkkeninnredning består av glatte fronter med integrerte håndtak, laminat benkeplater, stålkum med blandebatteri, integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn. Nevnte hvitevarer følger også med. Bad: Boligen har et pent, stort og flislagt baderom fra byggeåret. Badet er innredet med dusjhjørne, servant med skuffinnredning, speil med belysning og vegghengt toalett. I gulvet er det lun varme, og i eget hjørne er det plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. TG 2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Vannledninger Rør-i-rør. Fordelerskap er plassert i himling på baderommet. Stoppekran i leiligheten: Ble testet og fungerte fint. Lekkasjestopper: Nei Levetidsbetraktninger: Levetid | Vannrør av kobber over 25 år - "Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt" = TG 2 Levetid | Rør i rør system over 25 år - "Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt" = TG 2 TEK10 Der bygningens vanninstallasjon er uten overløp, må det være montert automatisk lekkasjestopper. Med automatisk lekkasjestopper menes en fuktføler som gir signal til en ventil som stenger vanntilførselen når den mottar signal. TEK17 Teknisk forskrift fra 2017 (TEK17) krever at installasjoner med vann i rom uten sluk i gulv skal sikres med lekkasjestoppere.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Følgende medfølger ikke: - Tørketrommel og vaskemaskin - Stringhyllen på kjøkkenet og knaggene på soverommet. - Blomsterpotter på terrassen - Taklampe i glass over spisebordet

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det følger ikke med parkerings- eller garasjeplass med leiligheten. Det er et to etasjers parkeringshus under bygget. Selger informerer at det oppleves som lett å leie plass, og jevnlig P-plasser til salgs. Leie skjer av privatpersoner som eier garasjeplassene, og prisene har ligget på mellom kr. 1500,- og 2000,- pr. måned. Ellers har selger fått låne p-plass fra naboer for en helg eller i noen timer ved behov. Beboerne har egen Facebook-gruppe der de spør om slikt. Ellers er det gateparkering etter gjeldene bestemmelser.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 750 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  118 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000))

  131 792 (Omkostninger totalt)

  4 881 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming via radiatorer. Varmekabler på baderom.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser at årlig strømforbruk er ca. 2.500 kWh.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  1272613

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4581408

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  45/7265

  Felleskostnader pr. mnd
  2373

  Felleskostnader inkluderer
  Vaktmestertjenester, oppvarming, varmtvann, felles forsikring, vask av fellsarealer, TV og internett, kommunale avgifter, strøm i fellesområder, heis, en rekke serviceavtaler (ventilasjon, låssystem etc.), vedlikehold

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-31T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  4531

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Lillohøyden 4 Sameier et eierseksjonssameie i eiendommen på gnr. 77, bnr. 410 i Oslo kommune med påstående bygninger, installasjoner og anlegg (heretter eiendommen). Sameiet består av 103 boligseksjoner. Sameiet har til formål å ivareta sameiernes fellesinteresser og administrasjon av eiendommen med fellesanlegg. Kontakt: Hjemmeside:https://lillohoyden.no/ Email: lillohoyden4styret@gmail.com Facebook: «Vi som bor på Lillohoyden» Kommende vedlikehold: Lillohøyden 4 Sameie har ingen planer om å utføre store vedlikeholdsoppgaver i 2023. Øvrig: - Bruk av kullgrill på balkong er ikke tillatt. - Bruk av gassgrill og elektrisk ild er tillatt. - Det er ikke lov å bruke engangsgrill på utearealene.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ingen lån.

  Sameiets forsikringsselskap
  If skadeforsikring NUF

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Båndtvang skal respekteres på sameiets fellesareal. Dyreholdet skal ikke være til sjenanse for øvrige sameiere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/77/410/20: 29.11.2013 - Dokumentnr: 1038949 - Best. om adkomstrett Rett til adkomst over og opphold på områder avsatt til adkomst, lek og rekreasjon m.v.
  Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:77 Bnr:410
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.11.2013 - Dokumentnr: 1038949 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:377 Bnr:4
  Rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/garasjeanlegg
  Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:77 Bnr:410
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.11.2021 - Dokumentnr: 1498244 - Jordskifte Sak: 20-012215REN-JOOV/JLST Fernanda Nissens gate
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.08.2014 - Dokumentnr: 693657 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 20
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 45/7265


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 21.10.2020

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler. Pågående byggesaker: Fernanda Nissens gate - forespørsel om overvannshåndtering ved nybygg Siste dok. 11.09.2018 Saksnr.: 201705185

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 750 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  118 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000))

  131 792 (Omkostninger totalt)

  4 881 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  131792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14.900,- oppgjørshonorar kr  4.375,- og visninger kr  3.000, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  16.209,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Jacob Santiago Salvesen

Megler

Jacob Santiago Salvesen

45 51 23 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev