aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Freserveien 33 - En lys, moderne 3-roms med hybeldel og herlig balkong

Kværnerbyen - Lys, moderne 4-R med utleiedel og vestvendt balkong på 14 kvm. Garasjeplass m/el-lader. Byggeår 2016.

 • 7 650 000
 • BRA 96 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING7 650 000
 • OMKOSTNINGER203 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER7 853 392
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 016
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 96 m²
 • FELLESKOST./MND5 728
 • TOMT8 951 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 7 650 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  191 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 650 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  203 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 853 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plass til sofagruppe med tilhørende møblement

Freserveien 33, Oslo

 • Entré
  Fra felles inngangsparti har du enkel adkomst via heis, men dersom du ønsker å ta trappene kan du stoppe i byggets 4. etasje. Du åpner inngangsdøren og ønskes velkommen inn til en hyggelig felles entré som deles med hybeldel. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko før du trer videre inn i boligen. I tillegg disponeres det to stk kjellerboder hvorav den ene er blitt benyttet av leietaker i hybel

  Stue
  Gå videre inn fra inngangspartiet og du kommer inn til boligens sosiale samlingspunkt, den åpne stue- og kjøkkenløsningen. God takhøyde (ca. 2,78m) og store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette er rommet for sosiale sammenkomster i selskap med venner, gode middager og avkobling. Praktisk planløsning på rommet gjør at det er god plass til sofagruppe med tilhørende møblement, i tillegg til spisebord dersom det er ønskelig. Fra stuen er det utgang til boligens balkong.

  Kjøkken
  Den åpne løsningen mot stuen gir deg mulighet til å være sosial også når du lager mat. Lys kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminat benkeplate samt utslagsvask med ett-greps blandebatteri. Laminatplate over benk. Av integrerte hvitevarer følger komfyr, induksjon platetopp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Avsatt plass for kjøl- og frys som medfølger ved salg. Kjøkkenventilator med utlufting på yttertak/yttervegg. Komfyrvakt.

  Soverom
  Boligen har i alt to soverom som begge er av god størrelse. Hovedsoverom med god plass til dobbelteng med tilhørende nattbord. Skap medfølger ved salg. God plass til oppbevaringsløsninger som kommode eller lignende. Utgang til balkongen. Soverom to har også god plass til stor seng med tilhørende nattbord. Skap medfølger. Perfekt som kontor, soverom og/eller barnerom.

  Bad
  Romslig, flislagt baderom med varme i gulv. Baderomsinnredningen består av helstøpt servant i benkeplate med underskap, i tillegg til speil på overside. Videre er det vegghengt toalett samt dusjhjørne med svingbare glassdører. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk via ventilasjonsanlegg.

  Balkong
  Fra stuen er det utgang til den herlige, vestvendte balkongen på ca 14 kvm. Med god plass til utemøbler og el- eller gassgrill ligger alt til rette for at de solfylte dagene kan nytes her ute! Dette er stedet du kan slappe av på varme sommerdager og nyte sommerkveldene med venner og familie.

  Hybel
  Praktisk 1R-hybeldel med felles entré med hoveddel. Kjøkken i hybel er utstyrt med glatt kjøkkeninnredning, laminat benkeplate, laminatplate over benk, utslagsvask med ett-greps blandebatteri, kjøkkenventilator.Integrerte hvitevarer som platetopp med 2 soner. Kjøl/frys er ikke integrert. Plass til sofagruppe og tilhørende møblement. I rommet er det plass til sovesofa mm. Skap følger ved salg. Bad i hybel er utstyrt med baderomsinnredning med servant på underskap, speilskap og ett-greps bl. batteri, lys, vegghengt toalett og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.
  Forhold som har fått TG2:
  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
  Det er avvik: Det er hakk/sprekk i et glassfelt, trolig etter fugl som har krasjet.

  Innvendig > Overflater
  Det er avvik: Det er enkelte hakk og riper i parkett og noe svelling under kjøleskap

  Innvendig > Innvendige dører
  Det er avvik: Ripe i dør til hovedsoverom.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
  Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under) Det er flisboom langs kanten til nedsenket dusjsone.

  Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken
  Det er avvik: Spjel lukker dårlig.

  For utfyllende informasjon vedrørende kostnadsestimat, tiltak mm. henvises det til tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler ved spørsmål.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Leiligheten ligger i et sentralt boligområde i Kværnerbyen/Lodalen i Oslo. Bydelen er bygd på Kværner Bruks gamle tomt.

  Flott beliggenhet med kort avstand til Gamlebyen, samt Bjørvika, der Operaen og Oslos nye finansdistrikt allerede er etablert. Det er kort vei til treningssenter og idrettshall, samt Jordal sportspark med bl.a. fotballbane, skøytehall, amerikansk fotball og skateanlegg m.m. Det er etablert fine grøntområder med hyggelige møteplasser og torg i nærområdet. Alnaelva er gjenskapt som et vakkert vannspeil gjennom boligområdet og om vinteren blir vannspeilet omgjort til skøyteis. Det er en rekke parker og fine rekreasjonsområder innen gangavstand som Svartdalsparken, Klosterenga kulturpark, Middelalderparken med Øyafestivalen og Middelalderfestivalen, samt Tøyenparken med Tøyenbadet, Ekebergparken og Botanisk hage. Området har også nærhet til Vålerenga med trehusbebyggelse og koselige stamkafeer. Grønland med sitt yrende folkeliv ligger i gangavstand med spennende, særpregede butikker. Langs Alnaelva kan man gå inn mot Svartdalen med flotte skogsområder. Fra Akerselva er det også tur- og sykkelstier helt opp til Maridalsvannet. Fantastisk bakgård med lekeapparater for barn.

  Kværnerbyen kretser til Vålerenga barneskole (1-7. trinn) og avgir sine elever til Jordal ungdomsskole (8-10. trinn). Kværnerbyen FUS barnehage er forbeholdt Kværnerbyens beboere og har plass til 70 barn - det er gangveie helt frem til barnehagen. Andre barnehager i nærområde er Kværnerdalen barnehage, Lille Ekeberg barnehage og Utsikten Barnehage. For mer informasjon se: www.oslo.kommune.no

  Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Kværnerbyen, Coop Prix, og Rema 1000 samt to søndagsåpne butikker i gangavstand. Ellers har man apotek, treningssenter, blomsterbutikk og kafé i Kværnebyen.

  Det er god offentlig kommunikasjon til Kværnerbyen: Ca. 2 minutter å gå til busstoppet Kværner i Konows gate med buss 34, 70 og 74 som går rett mot byen. Buss 32 fra Kværnerbyen har hyppig avgang og bruker 6 minutter til Bjørvika. Andre bussruter er buss 20 og 37 fra Galgeberg
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Bygningen er fundamentert med støpt såle og grunnmur i betong antatt til sprengsteinsfylling/fjell og fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i grunnmur i betong og innfelt stenderverk utvendig forblendet med teglstein og med plater. Takkonstruksjon av type flatt tak tekket med takpapp el.. Bygningen er trolig isolert etter byggeårets gjeldende krav til isolasjon. Dette kan følgelig ikke med sikkerhet stadfestes da dette ligger skjult i byggkonstruksjonen. Adkomst til boligene via innv. trapperom med heis. Vinduer i tre med isolerglass fra byggeåret. Ytterdør i fabrikkmalt utførelse fra byggeåret. Kikkehull. Lyd og brann klassifisert B-30/dB-35. 2 terrassedører i tre med isolerglass fra byggeåret. Utgang fra stue og soverom til vestvendt treterrasse i på ca. 14m². Rekkverk i aluminium, plater og glass. Terrasse fra byggeåret. Etasjeskillere i betong mellom etasjene. Innvendige dører i glatt utførelse fra byggeåret. Glassfelt i dør mellom entre og stue Hvite glatte dører fra entre og inn til hoveddel og hybel. Kikkehull og B-30, dB-35

  Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med parkett.
  Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater
  Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater.
  Overflater hovedsakelig fra byggeåret.

  VVS:
  - Vannrør er av type plast rør i rør fra byggeåret.
  - Fordelerskap for vannrør plassert i himling på bad
  - Stoppekran og vannmåler plassert i luke i vegg i gang..
 • 4.et: 96 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Felles Entré , Stue/kjøkken/soverom (hybel), Bad/vaskerom (hybel), Gang , Bad/vaskerom , Soverom , Stue/kjøkken , Soverom 2
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming via stedvise radiatorer med fjernvarme. Felles varmtvann.
 • Felles eiet eiendom på 8951,7 m² er skrånende mot syd og opparbeidet med plenarealer, beplantninger, trær og internveier i sameiet i støpt betong.
 • Garasjeplass med el-lader (plass 50044) medfølger

  Parkeringsplasser i sameiets garasjekjeller kan bare omsettes til andre seksjonseiere i sameiet, eller til eiere av boligseksjoner, næringsseksjoner eller borettslagsandeler innenfor Kværnerbyen.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Forretningsfører: OBOS Forvaltningsavdelingen
 • Sameiet består av 189 seksjoner. Kværnerbyen Terrasse er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 917195129, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Freserveien 31 - 47 Gårds- og bruksnummer : 236/236. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS. Sameiets revisor er PricewaterhouseCoopers AS.

  Styrets arbeid 2020-2021
  Styret har i denne styreperioden hatt 11 styremøter og behandlet 125 saker. I tillegg har det vært en mengde møter knyttet til overtagelse av bygg og anlegg, samt felles møter med de andre styrene i Kværnerbyen i forhold til overtagelsen av drift av de fellesarealene Obos har driftet.

  I tillegg til løpende drift, reforhandling av avtaler har styret i denne perioden arbeidet med oppfølging av vannskaden knyttet til en feil med sprinkleranlegget i F45, fått kommunal støtte for installeringen av el.bil-ladere og sørget for forsterket rengjøring av trykkflater i forbindelse med Covid 19.

  Vi hadde høsten 2020 en ankesak mot Obos i Lagmannsretten. Det endte i et rettsforlik som våre sakkyndige anbefalte. Obos må i løpet av sommeren sikre alle sjaktene med «vannskap» på en bedre måte. Det gjør dessverre at de må inn i de fleste leilighetene, men vi får da et anlegg som er langt sikrere enn dagens. Obos ble nok en gang pålagt å betale alle våre saksomkostninger. Forliket har også en bestemmelse som gjør at Obos i praksis får en lengre garantiperiode for enkelte eventuelle skader som måtte oppstå i disse sjaktene. Det har vært tidkrevende, men vi er godt fornøyde med denne endelige løsningen. I tillegg har vi nå kvittet oss med siste rest av det analoge anlegget i forbindelse med heiskommunikasjonen og har dermed kunnet si opp en dyr avtale med Get. Boligselskapene og bedriftene i Kværnerbyen har stiftet et eget sameie knyttet til fellestomta mellom boligselskapene. Dette sameiet ble etablert 1.1.2021 og vil gjøre at vi vil få lavere kostnader til disse fellesarealene i løpet av 2021.

  Økonomien er solid, men styret har valgt å øke felleskostnaden noe i 2021 for å være rustet for de prisøkningene og økte leveranser som vi ser kommer, samt at vi ser det trolig vil komme noen ekstra kostnader nå som garantiperioden er i ferd med å løpe ut.

  Vaktmester
  Kværnerbyen Terrasse har avtale om vaktmestertjeneste med COOR, tidligere OBOS Eiendomsdrift AS som kan kontaktes på telefon 22 99 18 80.
  Dersom ikke annet er avtalt med styret på forhånd, må den enkelte eier påregne å måtte betale for tjenesten man bestiller selv.

  Renhold
  Sameiet har avtale med Fortuna Renhold AS om renhold av fellesarealene.

  Økonomi
  Inntekter
  Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 7 416 621. Dette er kr 508 621 høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak oppgjør fra rettsforlik.
  Kostnader
  Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 6 872 939.
  Resultat
  Årets resultat på kr 556 135 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.


  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Det er tillatt å holde hund og katt under forutsetning av at det ikke er til sjenanse for andre sameiere, herunder at ekskrementer straks fjernes av eier. Vi minner om at det er båndtvang året rundt i hele Kværnerbyen. Eier er ansvarlig for enhver skade som måtte påføres eiendommen som f.eks oppskraping av karmer, skade på blomster, grøntanlegg mv. Hunder skal aldri være på lekeplasser, gress eller bed.
 • Tryg Forsikring
  Polisenummer: 6656620
 • Formuesverdi som primærbolig kr 2 012 673 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 7 245 624 per 31.12.21
  Opplysningene om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi, som ikke har latt seg fremskaffe.
 • 5 728 pr. mnd. Felleskostnader 315,-
  Felles br.bånd hybel 223,-
  Felleskostnader brøk 2.996,-
  A-konto oppvarming 1.317,-
  Felles bredbånd 223,-
 • Andel fellesgjeld kr 0,- pr. 31.12.2021.
  Andel fellesformue kr 18.118,- pr. 31.12.2021.
 • Sameiet har pt. ingen lån registrert.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.
 • Felleskostnader, innboforsikring og strøm. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
  Det er innført eiendomsskatt i Oslo. Vi gjør oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år. Les mer på https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/
  Listen er nødvendigvis ikke fullverdig for alle.
 • Freserveien 31-41 - boligblokk med underjordisk garasje - ferdigattest - 2017.pdf
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • - Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
  - Vi følger løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. Januar 2020. Denne ligger vedlagt i salgsoppgaven.
  - Boligen har bruksrett på sportsbod nr 126 - to stk boder ref. vedtekter.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • 2006/471398-1/200 Utbyggingsavtale
  03.10.2006
  Rettighetshaver:OSLO KOMMUNE BYMILJØETATEN DIV SAMF
  Org.nr: 976062035
  Offentlig veianlegg.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 0301-236/236
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2009/117060-1/200 Erklæring/avtale
  18.02.2009
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0862 i bygg
  Overført fra: 0301-236/236
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2009/117088-1/200 Erklæring/avtale
  18.02.2009
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0629 i bygg
  Overført fra: 0301-236/236
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/577393-1/200 Best. om adkomstrett
  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:228
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/577393-2/200 Bestemmelse om parkering
  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  Bestemmelse om bruksrett til 34 plasser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/577393-6/200 Best. om adkomstrett
  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:228
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:229
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/577393-7/200 Best. om adkomstrett
  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:228
  Gjelder grøntdrag
  Bestemmelse om drift og vedlikehold av:
  fjernevarmeanlegg, belysning og stikkledninger
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/577393-9/200 Best. om adkomstrett
  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/577393-10/200 Erklæring/avtale
  27.06.2016
  Offentligheten skal ha tilgang til grøntdrag på eiendommene.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/294184-1/200 Seksjonering
  04.04.2016
  opprettet seksjoner:
  snr: 126
  formål: Bolig
  tillegsdel: Bygning
  sameiebrøk: 97/13732

  2019/1308340-1/200 Reseksjonering
  04.11.2019 21:00
  snr: 126
  formål: Bolig
  tillegsdel: Bygning
  sameiebrøk: 97/14097
  Seksjon opprettet fra fellesareal
  Seksjon 14, 16, 56, 59, 60, 96, 100, 107, 123 og 168 mottar del av fellesareal. Arealet blir tilleggsdel for seksjonene
  For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
  Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 0301-236/228
  Rettigheter i eiendomsrett

  2016/577393-4/200 Best. om adkomstrett
  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:229
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:16
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:17
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:18
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:19
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:20
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:21
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:22
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:23
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:24
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:25
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:26
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:27
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:28
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:29
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:30
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:31
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:32
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:33
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:34
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:35
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:36
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:37
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:38
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:39
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:40
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:41
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:42
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:43
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:44
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:45
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:46
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:47
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:48
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:49
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:50
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:51
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:52
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:53
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:54
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:55
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:56
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:57
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:58
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:59
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:60
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:61
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:62
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:63
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:64
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:65
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:66
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:67
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:68
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:69
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:70
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:71
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:72
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:73
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:74
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:75
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:76
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:77
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:78
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:79
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:80
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:81
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:82
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:83
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:84
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:85
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:86
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:87
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:88
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:89
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:90
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:91
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:92
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:93
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:94
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:95
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:96
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:97
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:98
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:99
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:100
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:101
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:102
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:103
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:104
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:105
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:106
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:107
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:108
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:109
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:110
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:111
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:112
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:113
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:114
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:115
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:116
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:117
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:118
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:119
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:120
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:121
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:122
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:123
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:124
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:125
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:126
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:127
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:128
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:129
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:130
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:131
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:132
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:133
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:134
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:135
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:136
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:137
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:138
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:139
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:140
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:141
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:142
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:143
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:144
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:145
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:146
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:147
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:148
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:149
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:150
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:151
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:152
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:153
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:154
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:155
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:156
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:157
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:158
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:159
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:160
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:161
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:162
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:163
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:164
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:165
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:166
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:167
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:168
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:169
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:170
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:171
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:172
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:173
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:174
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:175
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:176
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:177
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:178
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:179
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:180
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:181
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:182
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:183
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:184
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:185
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:186
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:187
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:188
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:189
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Rettigheter på 0301-236/40, 0301-236/241, 0301-236/242/0/1-8
  Rettigheter i eiendomsrett

  2016/577393-5/200 Best. om adkomstrett
  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:228
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:229
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:16
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:17
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:18
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:19
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:20
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:21
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:22
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:23
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:24
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:25
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:26
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:27
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:28
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:29
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:30
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:31
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:32
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:33
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:34
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:35
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:36
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:37
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:38
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:39
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:40
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:41
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:42
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:43
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:44
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:45
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:46
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:47
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:48
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:49
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:50
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:51
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:52
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:53
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:54
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:55
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:56
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:57
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:58
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:59
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:60
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:61
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:62
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:63
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:64
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:65
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:66
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:67
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:68
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:69
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:70
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:71
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:72
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:73
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:74
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:75
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:76
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:77
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:78
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:79
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:80
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:81
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:82
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:83
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:84
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:85
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:86
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:87
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:88
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:89
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:90
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:91
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:92
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:93
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:94
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:95
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:96
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:97
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:98
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:99
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:100
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:101
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:102
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:103
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:104
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:105
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:106
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:107
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:108
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:109
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:110
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:111
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:112
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:113
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:114
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:115
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:116
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:117
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:118
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:119
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:120
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:121
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:122
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:123
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:124
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:125
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:126
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:127
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:128
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:129
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:130
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:131
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:132
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:133
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:134
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:135
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:136
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:137
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:138
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:139
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:140
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:141
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:142
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:143
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:144
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:145
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:146
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:147
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:148
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:149
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:150
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:151
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:152
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:153
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:154
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:155
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:156
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:157
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:158
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:159
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:160
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:161
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:162
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:163
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:164
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:165
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:166
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:167
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:168
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:169
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:170
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:171
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:172
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:173
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:174
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:175
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:176
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:177
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:178
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:179
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:180
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:181
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:182
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:183
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:184
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:185
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:186
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:187
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:188
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:189
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  Rettigheter på 0301-236/228
  Rettigheter i eiendomsrett

  2016/577393-8/200 Best. om adkomstrett
  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:16
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:17
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:18
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:19
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:20
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:21
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:22
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:23
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:24
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:25
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:26
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:27
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:28
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:29
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:30
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:31
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:32
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:33
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:34
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:35
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:36
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:37
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:38
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:39
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:40
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:41
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:42
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:43
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:44
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:45
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:46
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:47
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:48
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:49
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:50
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:51
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:52
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:53
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:54
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:55
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:56
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:57
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:58
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:59
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:60
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:61
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:62
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:63
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:64
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:65
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:66
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:67
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:68
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:69
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:70
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:71
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:72
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:73
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:74
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:75
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:76
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:77
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:78
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:79
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:80
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:81
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:82
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:83
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:84
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:85
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:86
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:87
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:88
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:89
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:90
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:91
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:92
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:93
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:94
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:95
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:96
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:97
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:98
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:99
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:100
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:101
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:102
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:103
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:104
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:105
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:106
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:107
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:108
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:109
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:110
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:111
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:112
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:113
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:114
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:115
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:116
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:117
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:118
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:119
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:120
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:121
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:122
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:123
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:124
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:125
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:126
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:127
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:128
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:129
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:130
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:131
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:132
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:133
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:134
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:135
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:136
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:137
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:138
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:139
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:140
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:141
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:142
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:143
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:144
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:145
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:146
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:147
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:148
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:149
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:150
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:151
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:152
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:153
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:154
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:155
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:156
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:157
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:158
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:159
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:160
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:161
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:162
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:163
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:164
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:165
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:166
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:167
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:168
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:169
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:170
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:171
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:172
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:173
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:174
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:175
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:176
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:177
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:178
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:179
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:180
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:181
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:182
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:183
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:184
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:185
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:186
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:187
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:188
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236 Snr:189
  Gjerlder grøntdrag
  Bestemmelse om drift og vedlikehold av:
  fjernvarmeanlegg, belysning og stikkledninger
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Området er regulert til byggeområde for bolig, park, spesialområde bevaring, byggeområde for industri, kontor, lager og verksted, åpen boligbebyggelse, offentlig plass, forretning, bevertning mm. Herværende gård er regulert til byggeområde for bolig under S-4198.

  Hotvedt Holding AS foreslår å omregulere Ryenbergveien 64-66 fra boligformål til boligformål med høyere utnyttelse. Det foreslås å regulere to volumer innenfor planområdet, en blokk på fem etasjer i sør og rekkehus/tomannsboliger i nord. Planforslaget tilsvarer ca 35 nye boenheter. Les mer på Plan- og bygg sine nettsider. Saksnummer: 201508595

  Reguleringsbestemmelser og reguleringskarter innhentet og oppbevares på eiendomsmeglers kontor. Utleveres på forespørsel.
 • Gnr. 236 Bnr. 236 Snr. 126 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12.900-, oppgjørshonorar kr 4375,- og visninger kr 2500, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr 25000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Shermineh Fatemi-løw
  Shervin Asgari

Megler

Martin Heier Larsen

91 60 06 58

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev