aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Carl Berner har gleden av å ønske velkommen til denne lekre 3-roms andelsleiligheten i Freserveien 9!

Oslo Freserveien 9

Lys og gjennomgående 3-roms fra 2018 med vestvendt balkong på ca. 9 kvm - Garasjeplass m/elbil-lader - IN-ordning - Heis

 • 3 800 000
 • BRA 64 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING3 800 000
 • OMKOSTNINGER16 576
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 826 576
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR2 018
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 64 m²
 • ANDEL FELLESGJELD2 010 000
 • FELLESKOST./MND6 760
 • TOMT6 712 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 3 800 000,- (Prisantydning)
  2 010 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 810 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  16 576,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 826 576,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Carl Berner har gleden av å ønske velkommen til denne gjennomgående 3-roms leiligheten i Freserveien 9!

Ønsker du å bo i et nyere bygg i Kværnerbyen med "alt" en moderne leilighet skal ha? Drømmer du om innvendig garasjeplass med elbil-lader?
Da må du ta en titt på denne!

Velkommen til Kværnerbyen - og leiligheten som har "alt"! Her bor du sentralt til i et populært bygg. Nærhet til dagligvare, bakeri og offentlig transport er en selvfølge her. Leiligheten ligger fint til i byggets 3.etasje og byr på samtlige kvaliteter en leilighet fra 2018 skal ha. Her får du både garasjeplass med elbil-lader, 2 balkonger, åpen stue/kjøkken-løsning, flislagt baderom og mye mer. Det er vannbåren radiatorvarme og balansert ventilasjon i leiligheten. Ekstra oppbevaringsplass finnes det i en praktisk kjellerbod. Det er også flere store felles sykkelboder i bygget. Her ligger alt til rette for trivsel!

Velkommen til visning!

Kort fortalt:
- Garasjeplass med elbil-lader
- Stor lagringsbod i kjeller
- Felles sykkelboder
- God intern beliggenhet
- 2 balkonger, hvorav en er vestvendt
- Åpen, sosial løsning mellom stue og kjøkken
- Flislagt baderom med opplegg til vask og tørk
- Heis helt fra garasjen og opp til etasjeplan
- IN-ordning i borettslaget
Åpen, sosial løsning mellom stue og kjøkken innbyr til trivelige sosiale lag!

Freserveien 9, Oslo

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Det sosiale rommet:
  I hjertet av leiligheten finner vi stuen. Det er her de sosiale, trivelige stundene finner sted. Her har du god plass til både sofakrok, tv, spisebord og annet møblement. Stuen ligger i en åpen løsning mot kjøkkenet, noe som gjør det enkelt å holde dialogen i gang med middagsgjestene. Det er godt med naturlig lysinnslipp i stuen. Et ekstra pluss er det at man har utgang til en hyggelig balkong hefra! Her ligger alt til rette for trivsel!

  Åpen, sosial løsning:
  Tid for en matbit? Når sulten kommer krypende er veien kort til kulinariske opplevelser på kjøkkenet. Leiligheten byr på et stilrent kjøkken med Aubo-innredning med glatte fronter, laminat benkeplate og integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Over stekesonen er det montert Villavent vifte.

  Baderom:
  Et stort pluss i nyere bygg av dette kaliberet er store, flislagte baderom. Det har selvfølgelig denne leiligheten også. Her får du et romslig badeværelse som har "alt" et fullverdig bad skal inneholde. Både dusjhjørne med innfellbare dører, servant med tilhørende skap, vegghengt klosett og selvsagt opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Det er balansert ventilasjon og elektrisk gulvvarme på badet.

  Hulltaking:
  Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner- trolig baderomskabin.

  Soverom:
  Boligen har to romslige soverom, hvorav ett i dag er innredet som gjesterom. Hovedsoverommet har utgang til en praktisk luftebalkong. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, garderobeskap og ikke minst en kjekk kontorpult. Soverom 2 er hakket mindre, men det er fortsatt god plass til seng og oppbevaring i garderobeskap.

  Lagring:
  Det er godt med oppbevaringsplass i praktiske, innvendige garderobenisjer. I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod. I tillegg til dette er det flere store sykkelparkeringer i kjelleren av bygget.

  Hentet fra tilstandsrapport:
  Overflater:
  Gulvflater: eik parkettgulv.
  Veggflater: glatte malte flater
  Innvendige tak: malte flater, malte betong-elemeter.
  Takhøyde i stue- 2,83 meter.

  Vinduer og dører:
  Vinduer med 2 lags isolerglass fra 2017. Lyd og brann klassifisert entredør. Innvendig har boligen malte glatte dører.

  VVS:
  Det er balansert ventilasjon. Leiligheten har avløpsrør av plast. Avløp er ført i lukkede
  konstruksjoner og ikke besiktiget. Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør).

  Annet:
  Fordelingstavle med automatiske vippebrytere.

  Ingen forhold i tilstandsrapporten har fått tilstandsgrad 2 eller 3. Veldig kjekt med nybygg fra 2018!

  Lovlighet:
  Det foreligger godkjente, byggemeldte tegninger og dagens bruk av rommene stemmer overens med disse.
 • Kværnerbyen ligger sentralt, skjermet og rolig til mellom Vålerenga og Ekebergåsen, og er utviklet på Kværner Brugs gamle tomt hvor flere av de gamle lokalene og detaljene er ivaretatt. Området har blitt forvandlet fra et industriområde til en av Oslos mest spennende boligprosjekter. Kværnerbyen er i dag et livskraftig bomiljø med arbeidsplasser og rikt kulturliv. Alnaelva er gjenskapt som et vakkert vannspeil gjennom boligområdet og om vinteren blir vannspeilet omgjort til skøyteis. Det som kjennetegner Kværnerbyen er en sammensetning av trivelige og velfungerende borrettslag og sameier med pent opparbeidende fellesarealer. Her er det godt å bo!

  Kværnerbyen byr på nyåpnet kafè, Piece Of Cake hvor de serverer pizza, øl og vin, samt gjennomfører quizkvelder. De selger også fantastiske bakvarer, ferske baguetter, kaffe, te og mineralvann. I tillegg finnes blomsterforretning, stor KIWI butikk, renseri, apotek, frisør, negl- og fotpleie. Treningen kan du gjøre på Fitnessroom i Kværnerbyen. Det er også månedlige kulturarrangement med konserter, oktoberfest m.v. Nærhet til Svartdalsparken og tursti langs Alnaelva helt til Bryn. Gangavstand til sentrum via Gamlebyen.

  Freserveien kretser til Vålerenga barneskole (1-7. trinn). De avgir sine elever til Jordal ungdomsskole (8-10.trinn). Kværnerbyen har to barnehager, Fus barnehage og Kværnerdalen barnehage. Skolene og barnehagene ligger innen gangavstand fra leiligheten. For mer informasjon: www.oslo.kommune.no

  Nærområde
  I nærområdet, nord for Kværnerbyen, ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse, kafeer, forretninger og restauranter. Ekeberg med sitt fantastiske parkanlegg byr på fine søndagsturer og opplevelser. Ekebergrestauranten ligger like ved og har blant annet adkomst fra Ekebergparken. Her kan man sette seg ned med familie og venner og nyte byens beste utsikt.

  Den store utviklingen i Kværnerbyen, Bjørvika og Sørenga gjør at bydel gamle Oslo fremstår i helt ny drakt. Fra Kværnerbyen er det gangavstand til Sørenga som kan by på Oslos flotteste utendørs badeanlegg med strand, brygge og stupetårn. Her kan du bade, leie kajakk eller benytte deg av Sørengas mangfoldige servicetilbud. Bjørvika er under utvikling og vil ferdigstille mellom 4-5000. boliger og ca. 20.000 arbeidsplasser. Dette vil blåse nytt liv i bydelen og bli et attraktivt område når det nye Deichmanske hovedbibliotek og en rekke andre aktiviteter og servicetilbud åpner. Den norske operaen trekker til seg i dag et mangfold av turister og besøkende til bydelen.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektiv sjekk ut www.ruter.no.
 • Se vedlagte tilstandsrapport avholdt av for teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • 3.etasje: Bra/P-rom: 64 / 64 m²

  Kjeller: Det er godt med lagring i en praktisk kjellerbod i bygget. Ellers godt med sykkelparkering i fellesarealene. Det er flere store sykkelboder i bygget.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré/gang, bad, stue, åpen kjøkkenløsning, soverom, soverom 2
 • Tak- og vegghengte lamper medfølger i utgangspunktet ikke. Vegghengte hyller medfølger ikke. De integrerte hvitevarene på kjøkkenet medfølger. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.
  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vannbåren radiatorvarme (fjernvarme), denne er inkludert i felleskostnadene gjennom en a-konto betaling, dvs. at det avregnes mot faktisk forbruk. Elektriske varmekabler på bad.
 • Felles, eiet tomt.
 • Det medfølger bruksrett til 1 garasjeplass i felles anlegg. Det er koblet opp elbil-lader på garasjeplassen. Garasjen er merket 50090.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut til offentlig anlegg. Private veier internt på borettslagets tomt.
 • Forretningsfører: OBOS
 • Borettslaget består av 131 andelsleiligheter. Kværnerbakken Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 919493666, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune.

  Økonomi
  Innkrevde felleskostnader og andre inntekter utgjorde i 2020 til sammen kr 4 674 369. Det er krevet inn kapitalkostnader for å dekke IN-lån på kr 4 810 026. Til sammen utgjør dette driftsinntekter på kr 9 484 395.
  Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 4 891 264.
  Årets resultat på kr 2 453 922 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

  Årshjul/vedlikeholdsplan
  Styret har allerede startet å tenke på en plan for fremtidig vedlikehold av bygningsmassen. Det vil i fremtiden komme behov for maling av oppganger, fasadevask osv og vi vil gjerne stille godt forberedt til dette. Det vil bli satt av en post i regnskapet for sparing til slike ting.
  På generalforsamling i 2021 ble det vedtatt utredning av mulighet for ny lekeplass, og mulighet til å etablere sykkelvask i en av sykkelbodene samt en liten plass der man kan foreta enkelt vedlikehold.

  Elbilplasser
  I garasjekjelleren er det etablert 28 elbilplasser. De som disponerer elbilplass betaler for ladepunktet med et fast beløp hver måned.

  Vaktmester
  Kværnerbakken Borettslag har avtale om vaktmestertjeneste med Coor.
  Dersom ikke annet er avtalt med styret på forhånd, må den enkelte eier påregne å måtte betale for tjenesten selv.

  Nøkkelbestilling
  Nøkler og nøkkelbrikker kan inntil videre bestilles ved skriftlig henvendelse til forvaltningsavdelingen@obos.no.

  Styret
  Informasjon om borettslaget finnes på https://vibbo.no/kvaernerbakken, her kan man også få kontakt med borettslagets styre.

  Energiavregning
  Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr år/ pr kvartal mot innkrevd a kontobeløp. Avregning og evt. justering av a kontobeløp skjer årlig / kvartalsvis. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS. Skjemaet kan lastes ned fra Techem sine sider http://www.techem.no. For spørsmål om innhenting av målerdata i forbindelse med eierskifte, kontakt Techem på: Telefon 22 02 14 59, kl 09.00 - 14.00.

  IN-ordning:
  Det er mulighet for hel eller delvis innbetaling av fellesgjeld. Mulighet for IN-innbetaling per 30.03 og 30.09.

  Garasje
  Garasje følger leiligheten: Garasjeplass følger noen av leiligheten, for oversikt se borettslagets vedtekter. Det er også enkelte plasser som er omsettelige, internt i borettslag. For informasjon om de plassene det gjelder, se vedtektene. Ved omsetning av en omsettelig garasjeplass må det sendes melding til oef@obos.no slik at det blir gjennomført eierskifte på plassen. Gi styret beskjed på mail kvaernerbakken@styrerommet.no når disse plassene omsettes. Gebyr etter gjeldene satser

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  robin.andersson86@gmail.com
 • Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Er det flere medlemmer som vil benytte forkjøpsretten, får den med lengst ansiennitet fortrinnsrett. Andelseiere i det borettslaget boligen tilhører går foran øvrige medlemmer i OBOS. Dersom flere i borettslaget vil benytte forkjøpsretten, blir normalt botiden i borettslaget avgjørende.

  For hver enkelt bolig blir det ved salg fastsatt en egen frist for å melde bruk av forkjøpsretten (meldefrist). Medlemmer som vil benytte forkjøpsretten, tar kontakt med OBOS for å få oppgitt e-postadresse som kan benyttes. Meldingen må være mottatt av OBOS innen den fastsatte frist. Meldefristen vil være normalt 5 virkedager etter at boligen er kunngjort i på www.obos.no . Hvis OBOS mottar din melding om forkjøp etter at fristen er gått ut, kan du ikke kreve å få overta boligen på grunnlag av forkjøpsretten. Gjør du bruk av forkjøpsretten, trer du inn i en allerede inngått avtale og kjøper boligen til den avtalte pris på avtalte vilkår. Finansieringen må være i orden, og den må i sin helhet dokumenteres skriftlig.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Fra husordensregler:
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.
  Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser:
  1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor borettslagets område.
  2. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen.
  3. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.
  4. Eier av dyret er ansvarlig og erstatningspliktig for enhver skade som dyret måtte påføre person eller eiendom, f. eks. oppskraping av dører og karmer, skade på blomster, planter, grøntanlegg m.v
  5. Kommer det inn skriftlige berettigede klager over at et dyrehold sjenerer naboer gjennom lukt, bråk etc. eller på annen måte er til ulempe, f. eks. gir allergiske reaksjoner eller skaper redsel eller angst, kan styret kreve dyret fjernet hvis ikke en minnelig ordning med klageren kan oppnås. I tvilstilfeller avgir styret etter forhandling med partene hvorvidt en klage er berettiget.
 • Sparebank 1 Skadeforsikring
  Polisenummer: 3098240
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 346 551 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 847 584 per 31.12.20
 • 6 760 pr. mnd. A konto oppvarming, forretningsførsel, kommunale avgifter, nedbetaling fellesgjeld, felles bygningsforsikring, drift, vedlikehold m.m.
  Herav:
  Felleskostnader kr 2 853,-
  A konto oppvarming kr 725,-
  Kapitalkost. lån 1 OBOS01 kr 3 182,-

  Fellesutgiftene er fordelt slik:
  Felleskostnader 2.853,-
  A konto oppvarming 725,-
  Kapitalkost. lån 1 OBOS01 3.182,-

  Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 8.268,-

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 2 010 000,- pr. 01.09.22.
  Andel fellesformue kr 9 378,- pr. 01.09.22.

  Det er avdragsfrihet på lånet pt.

  Man må legge til grunn at månedlige kostnader øker som følge av at man begynner å betale avdrag på lånet. Felleskostnadene vil, etter kjente fremtidig endringer (i samsvar med informasjon mottatt fra forretningsfører per september 2022) være 8.268,-/mnd. Dette vil bety økt økonomisk forpliktelse for ny eier.
 • Lånenr: OBOS01-98207684694
  Type lån: Annuitet
  Restsaldo: 267.005.040,-
  Restløpetid: 36 år
  Term pr år: 12
  Avdragsfrihet til og med: 01.09.2023
  Type rente: Flytende
  Rente: 2,30%
  Andel av fellesgjeld: 2.011.000,-
 • Borettslaget har avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader
 • Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring og innvendig vedlikehold. Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For andels-/aksjeboliger faktureres dette av forretningsfører i tillegg til felleskostnadene. For selveide boliger faktureres det fra kommunen.

  Man må legge til grunn at månedlige kostnader øker som følge av at man begynner å betale avdrag på lånet. Felleskostnadene vil, etter kjente fremtidig endringer (i samsvar med informasjon mottatt fra forretningsfører per september 2022) være 8.268,-/mnd.
 • Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 24.04.2018.
  Gjenstående arbeider er ramset opp i vedlegg Q-07 og omhandler utomhusarbeider, komplettering i U1 og U2 samt mindre arbeider i plan 1-9. Det bekreftes at tiltaket har tilstrekkelig sikkerhetsnivå til å tas i bruk. Gjenstående arbeider skal være utført innen 01.06.2018. Dato for søknad om ferdigattest: 03.09.2018
  Det er bemerket i brukstillatelsen at daten for søknad for ferdigattest er satt til 3.september 2018. Det er ikke kjent at det foreligger ferdigattest for bygget.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Borettslagets grunnbok har følgende tinglyst:

  Heftelser
  2006/471398-1/200 UTBYGGINGSAVTALE TINGLYST 03.10.2006
  RETTIGHETSHAVER:OSLO KOMMUNE BYMILJØETATEN DIV SAMF
  Org.nr: 976062035
  Offentlig veianlegg.
  Med flere bestemmelser
  OVERFØRT FRA: 0301-236/40
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2009/117060-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 18.02.2009
  RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0862 i bygg
  OVERFØRT FRA: 0301-236/40
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2009/117088-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 18.02.2009
  RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0629 i bygg
  OVERFØRT FRA: 0301-236/40
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2014/36115-2/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 14.01.2014
  Gjelder gangareal
  Gjelder fremtidige utskilte parseller
  Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune

  2016/577393-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 27.06.2016
  :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:228
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/577393-2/200 BESTEMMELSE OM PARKERING TINGLYST 27.06.2016
  :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  Bestemmelse om bruksrett til 34 plasser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/46660-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 16.01.2017
  Offentligheten skal ha tilgang til grøntdrag på eiendommen
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

  2017/46660-2/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 16.01.2017
  :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

  2018/779576-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 18.05.2018 21:00
  BELØP: NOK 310.200.000
  PANTHAVER:OBOS-BANKEN AS
  Org.nr: 911986884

  2018/779589-1/200 FELLES PANTEDOK BOR.INNSK TINGLYST 18.05.2018 21:00
  BELØP: NOK 206.800.000
  PANTHAVER:Andelseierne I Fellesskap, Jf. Brl 2-11, 1. Ledd
  Lnr: 20007495

  2018/779589-2/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 18.05.2018 21:00
  VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2018/779576-1/200

  2018/968497-1/200 BESTEMMELSE OM PARKERING TINGLYST 02.07.2018 21:00
  :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:241 F
  Bestemmelse om bruksrett til 15 parkeringsplasser

  2019/1448871-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 03.12.2019 21:00
  RETTIGHETSHAVER:FRESERVEIEN 1 AS
  Org.nr: 916327129
  Bestemmelse om etablering av et luftinntak
  Bestemmelse om tilgang for ettersyn og vedlikehold av luftinntaket

  Grunndata
  2014/36105-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 14.01.2014
  DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  Rettigheter på andre eiendommer

  Rettigheter på 0301-236/40, 0301-236/241, 0301-236/242/0/1-8 i eiendomsrett

  2014/36115-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 14.01.2014
  :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:229
  Bestemmelse om adkomstrett
  Gjelder også fremtidige utskilte parseller av gnr. 236 bnr. 40
  Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
  Gjelder denne registerenheten med flere
  Rettigheter på 0301-236/231i eiendomsrett

  2015/371850-1/200 BRUKSRETT TINGLYST 29.04.2015
  Bruksrett til utendørs amfi
  Rettigheter på 0301-236/228 i eiendomsrett

  2016/577393-4/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 27.06.2016
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Rettigheter på 0301-236/40, 0301-236/241, 0301-236/242/0/1-8 i eiendomsrett

  2016/577393-5/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 27.06.2016
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  Rettigheter på 0301-236/236/0/1-190 i eiendomsrett

  2016/577393-6/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 27.06.2016
  :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:228
  :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:229
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen er regulert til boligformål, felt B5 "byggeområde for bolig S-4198 datert 07.12.2005".

  Området rundt er regulert til boliger, gårdsrom, parkering, vei, forretninger, industri, lager, offentlig plasser, byggeområde for kontor, forretning, lager, friområde, park osv.

  Kværnerbyen er et område som har vært i stor utvikling siste årene, og man må regne med ytterligere utvikling i årene som kommer.

  Pågående byggesaker i området:
  - Konows gate 64 - Riving av skur. Saksnummer 201702217
  - Freserveien 1 - Skiltplan. Saksnummer 202104013
  - Freserveien 4 - Åpning av bærevegg. Saksnummer 202017000
  - Freserveien 2, 4, 6, 8, 10, 12 - Smeltedigelen 4 - 6 - Innglassing av balkonger. Saksnummer 201709600
  - Væringkleiva 6 A - Fasadeendring, bruksendring, utbygging av loft Saksnummer 202116958
  - Arnljot Gellines vei 1 - Oppføring av boligblokk. Saksnummer 202011981
  - Konows gate 65 B - Tilbygg. Saksnummer 202209498
  - Konows gate 67 B - Oppføring av reklameskilt på fasade - Printing. Saksnummer 201800817
 • Andelsnr. 56 Orgnr. 919493666 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjon tilsvarende 1 % av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke:
  Tilrettelegging kr. 19.900,-
  Visninger/Overtakelser kr. 3.890,- pr. stk.
  Oppgjørshonorar kr. 4.990,-
  Markedsføringspakke kr. 16.990,-
  Prospektpakke kr. 3.990,-
  Meglerpakke kr 1.955,-
  Meglerlisens kr. 393,-
  Grunnboksspørringer kr. 990,-
  Innhenting av informasjon fra forretningsfører kr 4.300,-
  Eierskiftegebyr til forretningsfører kr. 6.115,-
  Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr. 480,-
  Sikkerhetsstillelse kr. 850,- + 2 promille av salgssum.
  Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Carreno Yoel Izquierdo
  Daniela Amada Cabrera Machado
Aslak Gundersen Holth

Megler

Aslak Gundersen Holth

96 51 10 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev