aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Frichs gate 1B! En gjennomgående og usjenert leilighet, beliggende sentralt på beste Fagerborg.
Velkommen til Frichs gate 1B! En gjennomgående og usjenert leilighet, beliggende sentralt på beste Fagerborg.

OSLO Frichs gate 1B

Nydelig, gjennomgående 2-roms toppleilighet - Solrik, vestvendt balkong - Fyring/varmtvann m.m. ink. - Stille/skjermet

 • kr 4 400 000
 • BRA 40 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 4 400 000
 • Omkostningerkr 122 367
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 545 373
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1932
 • Soverom1
 • ArealP-rom 40 m²
 • Felleskostnaderkr 2 656
 • Tomt907.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 400 000,- (Prisantydning) 23 006,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 575,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,00))   123 617,- (Omkostninger totalt)   4 546 623,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Store, gode rom og svært god gjennomgående planløsning - Utover dette disponerer leiligheten loft- og kjellerbod på til sammen 12,7 kvm.
Herlig, gjennomgående 2-roms på beste Fagerborg Toppleilighet med vestvendt balkong (2008) med nydelige solforhold Lave felleskostnader inkl. fyring, varmtvann (fjernvarme) m.m Svært god planløsning med store, gode rom Generøs takhøyde og store vindusflater Loft- og kjellerbod på tilsammen 12,7 kvm. Pen bygård med forhage og idyllisk bakgård Skjermet og trafikkstille i enveiskjørt gate Marienlystparken, Stensparken m.m. like utenfor døren Kort vei til alt av servicetilbud og bred offentlig kommunikasjon Ypperlig pendlerleilighet/utleiebolig
I stuen finner du en flott kontrastvegg, som gir rommet dybde. Lyse overflater mot store vindusflater og masse dagslys.

Frichs gate 1B, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  5. etasje: 40 kvm
  Primærrom
  5. etasje: 40 kvm Stue, kjøkken, soverom og bad.  Tomt
  907.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med diverse beplantning og hellebelagte internveier.

  Beliggenhet
  Leiligheten er beliggende sentralt og rolig til på Fagerborg, med kort vei til alle typer servicetilbud og forretninger, offentlig kommunikasjon, idrettsanlegg, skoler og parkanlegg. Kort vei fra leiligheten til en av Oslo sine mest populære handlegater, Bogstadveien. Her finner man et stort utvalg av restauranter og kafeer, nisjebutikker og kjente forretninger som kan tilby det meste. Beliggenheten kan og tilby kort avstand til de øvrige handlegatene i Oslo sentrum, deriblant Karl Johans gate. Forøvrig har man Colosseum kjøpesenter innen gangavstand med et variert utvalg av butikker, post, bank, apotek, helsekost, vinmonopol, kafeer, restauranter, lege, tannlege etc. Fagerborg er kjent som områdets "grønne lunge" med kort vei til flere flotte grønne parker som Marienlystparken, Frognerparken og Stensparken i nærheten, samt rolige og tilbaketrukkede gater. Forøvrig er det kort vei til kino, bibliotek, kunstgressbane, Frognerbadet og flere andre treningssentre. Området byr på gode kollektivmuligheter med både buss, trikk og T-bane innenfor kort gange.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i teglstein og er utvendig pusset. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et betongdekke.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Rehabilitering av kjøkkensoilrørene i alle leiligheter. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Ferdigstillelse nytt Kvik kjøkken 2018

  Innhold
  Entré/gang, kjøkken, stue med utgang til balkong, soverom og bad. I tillegg medfølger det kjeller og loftstbod. Det er sykkelparkering i bakgården, samt fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketrommel mot betaling.

  Standard
  KVIK kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate med nedfelt koketopp og oppvaskkum. Under kjøkkenbenken er det installert magnetventil/lekkasjesikring. Denne vil fungere forebyggende og kutte vanntilførselen om det skulle oppstå en lekkasje fra kjøkkenet. Mekanisk avtrekk uten kullfilter. Flislagt bad pusset opp rundt 2008 (tidligere eier). Vegghengt toalett. Servantskap. Dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin. Vestvendt balkong fra 2008. Avstand til bakken er mer enn 10 m og det er krav om minst 120 cm rekkverkshøyde. Rekkverket blir målt til 107 cm. og er lavere enn forskriftskravet på 120 cm Vinduer: 2-lags isolerglassvinduer i trekarmer. Innerdører: Hvitmalte innerdører med porøs kjerne. Ytterdører: Sikkerhetsdør med brann og lydklassifisering B30/db35 Div. teknisk/utstyr: -Innvendige avløpsrør er skiftet i forbindelse med oppgradering av bad 2008 og kjøkken 2018. -Vannrør er delvis skiftet i forbindelse med oppgradering av bad/kjøkken. -Leiligheten har rør-i-rør system på kjøkken og bad. -Elektrisk anlegg med automatsikringer oppgradert i 2008. -Oppvarming via radiatorer (sentralfyring). -Felles varmtvannsbereder i fellesareal. -Leiligheten har naturlig ventilasjon som suppleres av vifte på baderom. (Ovennevnte er kun et utdrag iht. vedlagte tilstandsrapport - Ikke uttømmende)

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Sameiet er tilkyttet Telia som internettleverandør.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 400 000,- (Prisantydning) 23 006,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 575,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,00))   123 617,- (Omkostninger totalt)   4 546 623,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme. Varmekabler på bad.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser om et strømforbruk på 1690 kwt ila 2022.

  Energiklasse
  G

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt bør påregnes i fremtiden.

  Formuesverdi primær
  1087120

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3913633

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er uthentet via skatteetatens formuesverdi-kalkulator.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  36/2251

  Felleskostnader pr. mnd
  2656

  Felleskostnader inkluderer
  De totale felleskostnadene er på kr 2 656,- og inkluderer blant annet fjernvarme, kollektiv avtale TV, nedbetaling andel fellesgjeld, kommunale avgifter, drift og vedlikehold. Felleskostnader fordeles mellom seksjonseierne etter sameiebrøken. Felleskostnadene ble sist økt 10% den 01.07.23

  Andel fellesgjeld
  23006

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  3528

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 40 seksjoner. Kabel-TV Sameiet har i dag en TV avtale med Telia. Denne betales over felleskostnadene, mens internett betales av hver enkelt sameier. Styret har fått fullmakt til å si opp dagens TV avtale med Telia. Styret får videre fullmakt til å inngå en avtale med HomeNet eller Telia hvor hver enkelt betaler for internett og TV etter egne behov og ønsker. Avtalene vil innholdet et beløp på rundt kr. 15.000,- per år som sameiet må betale for å ha tilgang på kabel. Utover dette kan den enkelte sameier kjøpe det de ønsker av lineær TV og internetthastighet. Fjernvarme Gården er tilsluttet og kjøper fjernvarme av Fortum Varme AS. Vaskeri Fellesvaskeriet ligger i kjelleren og skal brukes i henhold til gjeldende regler. Det betales et årlig gebyr. Årsregnskap Inntektene i 2022 var til sammen kr 1 758 980,- mot budsjettert kr 1 759 044,-. Driftskostnadene i 2022 var på kr 1 631 465,- mot budsjettert 1 660 685,-. Årets resultat på kr 71 452,- i overskudd foreslås overført til egenkapital Planlagte påkostninger Styret har oppdaget at rørene til varmeanlegget i kjelleren er isolert med asbest. Isolasjonen har skader flere steder. Dermed har sameiet åpen asbest på rørene enkelte steder i kjelleren. Dette er et helse-, miljø- og sikkerhetstema. Utbedring må sees på som nødvendig vedlikehold. Frem til de har fått fjernet asbesten må alle være forsiktige når de bærer saker og ting rundt i kjelleren. Det er viktig at man ikke kommer borti og skader rørene. Styret vil i året som kommer fjerne all asbest i kjelleren. Etter at dette er gjort må rørene etterisoleres med moderne asbestfri isolasjon. Styret vil samtidig fjerne de to gamle oljefyrene i fyrrommet (som også inneholder asbest). Prosjektet er budsjettert til kr. 260.000,-. Siden sameiet ikke har nødvendige oppsparte midler vil prosjektet bli finansiert gjennom en ekstraordinær innbetaling av fellesutgifter. Dette vil utgjøre rundt kr. 6.500,- per leilighet. Kostnadene vil bli fordelt etter sameiets brøk. Tidligere vedlikehold og rehabilitering 2022 Revet gammel platting i bakgård og bygd opp ny med impregnerte materialer. Ny sirkulasjonspumpe for varme installert i fyrrom. 2021 Lagt strømpe i og rehabilitert soilrør fra kjøkken. Lagt strømpe i alle bunnledninger under bygget. 2020 Nytt callinganlegg i alle oppganger. 2019 Ny branndør på loftet. 2018 Rehabilitering av utvendig inngangsparti. 2016 Oppussing av oppganger, slipt og behandlet gulv, malt, ny belysning og lagt strømpe i hovedkloakkrør fra bygget ut til offentlig kloakk. 2015 Rehabilitering av pipeløp og rensing av hoved lufte kanaler. 2012 Tømming, rensing og plombering av oljetank i kjeller. 2010 Montering av varmekabler i takrenner og nedløp, overflatebehandling av vinduer, installering av overvåkningsutstyr i kjeller og oppgradering av elektrisk anlegg. 2009 Takrehabilitering. 2008 Nye balkonger og tilkobling til fjernvarme. 2005 Vaktmesterleiligheten er malt i forbindelse med utleie. 2004 Rehabilitering av bakgård/uteområdet. 2004 Innkjøp av nye vaskemaskiner/tørketrommel. 2003 Rehabilitering av brannbalkonger og bygningens fasade i bakgården. 2002 Skifte av lysarmatur, ledninger og brytere. 2000 Skiftet alle inngangsdører, oppgangene pusset opp og nytt innvendig overlys i alle oppgangene.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 94927017304 Restsaldo: kr 1 376 907,- pr. 30.06.23 Nominell rente: 6,99 % p.a. Effektiv rente: 7,35 % p.a. Lånet innfris i 2032.

  Forkjøpsrett
  Ingen forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Felles dugnad må påregnes.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/216/42/15: 02.09.1960 - Dokumentnr: 514486 - Bestemmelse om bebyggelse Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. Overført fra: Knr:0301 Gnr:216 Bnr:42 Gjelder denne registerenheten med flere 06.09.1961 - Dokumentnr: 513443 - Erklæring/avtale. Bestemmelse om kloakkledning. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: Knr:0301 Gnr:216 Bnr:42. Gjelder denne registerenheten med flere 13.06.1984 - Dokumentnr: 530111 - Seksjonering. Opprettet seksjoner: Snr: 15 Formål: Bolig. Sameiebrøk: 36/2210. EIENDOMMEN ER OPPDELT I 39 SEKSJONER 02.02.2010 - Dokumentnr: 79334 - Resek/tilleggssek. Endret seksjon: Snr: 15 Formål: Bolig Sameiebrøk: 36/2210

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ekspedisjonsdokument for våningshus datert 31.08.1932.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Korttidsutleie er begrenset til 60 dager per år. Korttidsutleie er definert som utleie i inntil 30 dager per gang. Sameiets styre skal underrettes og godkjenne alle leieforhold. Styret kan bare nekte godkjenning dersom det foreligger en saklig grunn.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 400 000,- (Prisantydning) 23 006,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 575,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,00))   123 617,- (Omkostninger totalt)   4 546 623,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  122367

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Thor Hafnor

Megler

Thor Hafnor

97 02 24 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev