aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Grindbakken 46!
Velkommen til Grindbakken 46!

OSLO Grindbakken 46

Rålekker topp- endeleilighet med majestetisk utsikt og solen til siste time. Master suite, 2 bad, garasjeplass med lader

 • kr 7 600 000
 • BRA 84 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 7 600 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 674 884
 • EierformAndel
 • Byggeår1 983
 • Soverom3
 • ArealP-rom 84 m²
 • Andel fellesgjeldkr 74 884
 • Felleskostnaderkr 4 504
 • Tomt21 104.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 600 000 (Prisantydning) 74 884 (Andel av fellesgjeld)   7 674 884 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   7 692 485 (Totalpris inkl. omkostninger)
Planskisse fra takstmann.
Her har du drømmeleiligheten! Majestetisk utsikt over Oslo, Bogstadvannet og Oslofjorden. Stilfullt design- og fargevalg. Topp- endeleilighet uten innsyn og solen til siste time. Leiligheten er nylig rehabilitert (2022) og holder en meget god standard hva gjelder materialer og innredninger. Inneholder bl.a. entré/gang, stue med integrert peis og utgang terrasse (12 kvm), og lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer. Leiligheten har ellers 2 romslige soverom, begge med plassbygd garderobe (hovedsoverom med walk-in garderobe), og 2 delikate baderom. Utgang fra ett av soverommene til østvendt balkong, med morgensol. Varmtvann er inkl. Det kan bli en mulighet for 3 soverom, mer informasjon vedrørende dette i salgsoppgave. Leiligheten disponerer en garasjeplass og sportsbod i samme bygg.
Stilfullt kjøkken i åpen løsning mot stuen.

Grindbakken 46, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 84 kvm Entré, stue/kjøkken, to soverom og to bad.
  Primærrom
  3. etasje: 84 kvm Entré, stue/kjøkken, to soverom og to bad.  Tomt
  21104.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget/aksjelaget/eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en attraktivt beliggenhet like ved markagrensen på Holmenkollåsens vestside, med et godt utvalg av aktivitetsmuligheter i nærområde sommer som vinter. Det er gode bademuligheter ved Bogstadvannet og Strømsdammen på sommerstid, og på vinteren er det flere populære steder å gå på skøyter og ski. Skituren starter rett utenfor boligen. For de golfinteresserte er det bare en spasertur bort til Bogstad Golfbane, og ellers så har Bogstad gård et variert kulturelt tilbud til både voksne og barn året rundt. Beliggenheten ansees som meget barnevennlig og rolig - men likevel sentral og med kort vei til det meste. Det er sti og gangvei helt bilfritt til Grindbakken barneskole og barnehage. Her ligger alt av fasiliteter, skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon i kort gangavstand fra leiligheten og sånn sett bør boligen passe til folk i alle aldre.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Grindbakken barnehage Liabakken barnehage Måltrosten barnehage

  Skolekrets
  Grindbakken skole

  Offentlig kommunikasjon
  Grindbakken (Linje 42, 42N, 45, 46X) Voksenlia (Linje 1) Skøyen stasjon (Totalt 7 ulike linjer) Kort avstand til off.kom, Voksenlia T-bane ligger kun noen minutters spasertur unna. Denne tar det til Majorstuen på 19 min.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i 1983. Bygningen har grunnmur i betong. Yttervegger i betongkonstruksjon kledd med liggende malt trepanel. Yttertak i flatt oppforet dekke, tekket med folie/papp.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Når kjøpte du eiendommen? År 2022 Hvor lenge har du bodd i boligen? Antall år 1 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Håndtverkere: JM Smart Bygg AS Elektriker: V-El installasjon AS Rørlegger: Bærum Rørservice AS Arbeid utført av: Håndtverkere: JM Smart Bygg AS Elektriker: V-El installasjon AS Rørlegger: Bærum Rørservice AS Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Svar: Ja Beskrivelse: Alt er byttet ut. Rør, membran, sluk etc. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Ja Beskrivelse: Var skjeve gulv da vi kjøpte. Har avrettet stue, kjøkken og gang ved oppussing. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Alt elektrisk anlegg er byttet ut. Nytt sikringsskap 2022. Arbeid utført av: v-el installasjon AS Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Svar: Ja Beskrivelse: Ble installert i november 2022. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Lagt terrassebord på hovedterrassen. Installert utebelysning og dobbel kontakt. Malte taket på terrasse og installert ny terrasse skyvedør. Arbeid utført av: Smartbygg AS Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Svar: Ja Beskrivelse: Renovering av langsidene. Dvs bytte av vinduer og dører.

  Innhold
  Topp- endeleiligheten inneholder entré, stue/kjøkken, to soverom, to balkonger og to bad. I tillegg disponerer leiligheten to eksterne boder på heholdsvis terrassen og i kjeller. Flott beliggenhet på Holmenkollens vestside i et attraktivt, barnevennlig og trafikkstille område.Kort vei til både marka og byen. 7min å gå til t-banestasjonen Voksenlia. Bussen rett utenfor bruker 19 min til Majorstuen. Her kan du bo med marka som nærmeste nabo og med skiløyper rett utenfor. Kiwi bogstad som er åpen alle dager er ikke langt unna leiligheten.

  Standard
  Velholdt leilighet som er oppgradert i 2022 med nye overflater på vegger, gulv og himling, ny kjøkkeninnredning, nyoppussede bad, by balkongdør i stue/kjøkken, nytt røropplegg, nytt elektrisk anlegg, ny peis i stue/kjøkken. Gulvvarme i stue/kjøkken og entrè, samt pusset opp overflater på sydvestvendt balkong. Her er det ikke spart på penge med oppgraderinger som sorte elko pluss termostater, kontakter og dimmere. Samt Bella Flis fliser på kjøkken og tenderflame peis. Oppgraderingene gir leiligheten et moderne utrykk med fine overflater. Her kan man flytte rett inn i en delikat bolig med en fantastisk utsikt ut over byen helt ned mot Oslofjorden. Avvik iht. tilstandsrapport Avvik som har fått TG IU: Bad 1 og bad 2: Beskrivelse: Hulltaking for måling av fukt er ikke utført da badet er nyere enn 5 år, og dokumentasjon på utførelse av badet foreligger. Avvik som har fått TG 2: Vinduer: Beskrivelse: Vinduer med trelags isolerglass, produsert i 1983. Tilstandsvurdering: Vinduer er av eldre dato og det må på generelt grunnlag påregnes høyere varmetap og lavere isolasjonsevne. Risiko for punktering/skader er større i eldre vinduer. Ytterdører: Beskrivelse: Entrédør i brannklasse B-30, produsert i 1983. Balkongdør med trelags isolerglass, produsert i 1983. Tilstandsvurdering: Ytterdører er av eldre dato. Det må på generelt grunnlag påregnes høyere varmetap og lavere isolasjonsevne. Det bør på generelt grunnlag påregnes justering/vedlikehold av ytterdører. Balkonger, terrasser ol. Beskrivelse: Sydvestvendt balkong i trekonstruksjon med adkomst fra stue/kjøkken, ca. 12 m². Terrassebord på betongdekke og blomsterkasse i betong innkledd med terrassebord. Rekkverkshøyden er målt til ca. 50 cm. Utebod på balkong på ca. 2 m². Nordøstvendt balkong i betongkonstruksjon med adkomst fra ett soverom, ca. 9 m². Malt betongdekke og rekkverk i tre. Rekkverkshøyden er målt til 91 cm. Tilstandsvurdering: Kun innvendige overflater er vurdert, da hovedkonstruksjon ligger under borettslagets ansvarsområde. Sydvestvendt balkong: Rekkverkshøyden fraviker fra gjeldende forskrifter, rekkverk skal være 1,2 m over gulv og er av den grunn vurdert til tilstandsgrad 2. Nordøstvendt balkong: Rekkverkshøyden fraviker fra gjeldende forskrifter, rekkverk skal være 1,0 m over gulv og er av den grunn vurdert til tilstandsgrad 2. Ventilasjon: Beskrivelse: Spalteventiler i vinduer. Friskluftsventil på yttervegg i begge soverom og stue/kjøkken. Mekanisk avtrekk med ventil på vegg i begge bad. Er avtrekk undersøkt med ark eller lignende? Ja. Tilstandsvurdering: Boligen ble opprinnelig bygget med avtrekk i kjøkken og bad. I dette tilfellet er det ikke lenger ventil i kjøkkenet. Dette kan gi noe redusert luftsirkulasjon i boligen. Referansenivå på luftbehandling er satt til byggeår.

  Innbo og løsøre
  Lampen på soverom, vegg stue og taklampe over spisebord medfølger ikke. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  ? Nye overflater på vegger, gulv og himling. ? Ny kjøkkeninnredning. ? Pusset opp begge bad. ? Ny balkongdør i stue/kjøkken. ? Nytt røropplegg. ? Nytt elektrisk anlegg. ? Ny peis i stue/kjøkken. ? Lagt varmematter i stue/kjøkken og entré. ? Pusset opp overflater på sydvestvendt balkong.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og internett er levert av Telia. TV-pakke og 100 mbps netthastighet er inkludert i felleskostnadene. TV-pakken og internetthastigheten kan oppgraderes etter eget behov.

  Parkering
  Til boligen hører garasjeplass i samme bygg. På denne er det montert el-billader.

  Diverse
  Enkelte av boligene i borettslaget har satt inn et ekstra vindu i det store soverommet, slik at dette kan deles i to soverom (se alternativ planskisse). Dette skal godkjennes på generalforsamling, og felleskostnader øker noe dersom dette gjøres. Styret er for øvrig positive til tiltaket. NB: Skal innsetting av vindu være ønskelig må dette opp på generalforsamling til høsten, da eventuell innsetting av vindu må skje ifvm rehabilitering av langvegger. Borettslaget ønsker å etterisolere/rehabilitere langvegger på byggene. Dette vil finansieres via låneopptak, og økning av fellesutgifter vil anskagsvis øke med kr 1300,- pr mnd for denne boligen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 600 000 (Prisantydning) 74 884 (Andel av fellesgjeld)   7 674 884 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   7 692 485 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk

  Energiklasse
  F

 • Formuesverdi primær
  1522694

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5481698

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  118

  Part.obl.nr.
  934613694

  Felleskostnader pr. mnd.
  4504

  Andel fellesgjeld
  74884

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 ? tolv? måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Andel fellesformue
  46870

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Jerpeskogen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  934613694

  Om borettslaget
  Borettslaget består av 140 andelsleiligheter. Jerpeskogen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 934613694, og ligger i bydel Vestre Aker i Oslo kommune med følgende adresse: Grindbakken 18-48 Gårds- og bruksnummer: 33 2236 Første innflytting skjedde i 1983. Tomten, kjøpt i 1984 er på 21 166 m2. Borettslaget er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett), og å drive virksomhet som står i sammenheng med dette.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Denne avklares parallellt med salget. Avklaring vil dermed foreligge innen kort tid.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret, og har selv risikoen for at denne gis.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Fra årsmøte 2022: Styret jobber med innhenting av tilbud på rehabilitering av langveggene med etterisolering og utskifting av vinduer og terrassedører. Styret ser på hvordan dette vil påvirke de månedlige kostnadene for beboerne. Oppganger, inngangsdører og nøkkelsystemer er også noe vi vurderer å rehabilitere. Dette vil dog bli en sekundær prioritering hvis vi må velge. Styret vil innkalle til ekstraordinær generalforsamling når vi har fått oversikt over kostnader og løsninger. Inntekter Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 7 895 775,- Kostnader Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 5 885 615,- Resultat Årets resultat i 2021 kom på kr 1 692 135,- Disponible midler Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var pr 31.12.2021 kr 5 793 721 og viser borettslagets likviditet. Budsjettert årsresultat for 2022 kr 1 315 100,-

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  90814501

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Andelseierne henstilles om å delta i årlig dugnad i borettslaget.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til skade eller ulempe for de øvrige andelseierne på en urimelig eller unødvendig måte. Se husordensregler punkt 10 for regler angående dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen i 1985.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg og ligger i: Felt 2 - Boliger

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. 

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 600 000 (Prisantydning) 74 884 (Andel av fellesgjeld)   7 674 884 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   7 692 485 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Martin Ommundsen

Megler

Martin Ommundsen

90 64 26 14

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev