aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Haakon Tveters vei 46!

Oslo Haakon Tveters vei 46

Lys og meget pen 3 roms leilighet med balkong og god beliggenhet - Oppvarming inkl. i felleskostnadene

 • BRA 64 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER16 576
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 175 576
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 959
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 64 m²
 • ANDEL FELLESGJELD59 000
 • FELLESKOST./MND3 673
 • TOMT46 200 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 4 100 000,- (Prisantydning)
  59 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 159 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  --------------------------------------------------------
  16 576,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 175 576,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Leiligheten består av entré, kjøkken, stue med utgang til balkong, 2 soverom og bad. I tillegg disponerer leiligheten to boder på henholdsvis 8m² og 7m².

Haakon Tveters vei 46, Oslo

 • Kjøkken:
  Stilrent kjøkken fra 2012 med glatte skapfronter i hvit høyglans. Benkeplaten er i heltre eik og det er oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Belysning under overskap og keramiske fliser fra 2020 på en vegg over kjøkkenbenk. Ellers er det glassplate på vegg mellom benkeplate og overskap. Oppvaskmaskin, kjøleskap/fryseskap, stekeovn og induksjonstopp er intergrert i innredingen. Det er opplegg for vaskemaskin og montert lekkasjestopper som var ny i 2018. Kjøkkenventilator med kullfilter. I tillegg er det avtrekksventil (naturlig avtrekk) på kjøkken.

  Bad:
  Borettslaget gjennomførte våtromsrehabilitering i 2000-2002 med blant annet nytt sluk, membran, elektrisk gulvvarme, røropplegg, fliser og sanitærutstyr. Det opplyses i tidligere eiers egenerklæring at dette badet ble rehabilitert i 2002. Badet har keramiske fliser på gulv og vegger og det er malt og senket gipsplatehimling med innfelte downlights med dimmer. Varmekabler som styres med effektregulator plassert på vegg ved dør. Plastsluk med klemring for membran. Hovedsluk er plassert under/ved servantskap og det er hjelpesluk i dusjsonen. Badet er innredet med heldekkende servant, gulvmontert toalett og dusj med svingbare dusjdører av herdet glass. Servantskap med glatte skuffefronter og speilskap med belysning over servant. Nytt toalett i 2019 og ny servant, baderomsinnredning og dusjdører i 2020. Badet har naturlig avtrekk. Avtrekksventil er plassert i baderomshimling. Tilluft via luftespalte mellom dørblad og terskel på baderomsdør.

  Balkong:
  Fra stuen er det utgang til en vestvendt overbygget balkong på ca. 8,5 m². Balkongdekke er i betong og de det er plastheller fra 2016 på gulv. Rekkverk i malt teglstein, stål og glass. Rekkverkshøyde er 0,89 m. Dagens krav til rekkverkshøyde er 1,0 m. Balkongen har utelampe og en praktisk plassbygd benk med oppbevaringsløsning.

  Overflater:
  Gulv: Gulvfliser fra 2012 i entré og på kjøkken. Laminatgulv og gulvlister fra 2018 i stue og begge soverom.
  Vegger og himling: Malte vegg- og himlingsoverflater. Overflater i entré og kjøkken ble malt i 2017. Overflater i stue og begge soverom ble malt i 2018.
  Innvendige dører: Malt 3-speils heltre baderomsdør. Glatte malte originale soveromsdører.

  Forhold som har fått TG2:

  Balkong:
  Avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
  Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav.

  Overflater vegger og himling - bad:
  Avvik: Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Stedvis dårlig vedheft på silikonfuger. Det ble foretatt fuktsøk med fuktindikator på vegger i dusjsonen. Instrumentet viste variasjoner i indikasjonsverdiene i nedre del av vegger i dusjsonen, noe som sammen med riss/sprekker i flisfuger kan indikere fukt.
  Tiltak: Slike riss/sprekker kan indikere bakenforliggende fuktskader, og konstruksjonen bør observeres jevnlig for å vurdere utvikling. Det anbefales å skifte silikon da silikon har en tendens til å løsne etter noen år samt at silikonens soppdrepende effekt avtar med årene. Det anbefales å montere lukket dusjkabinett, også fordi det er ca. 20 år siden badet opplyses å være oppgradert.

  Overflater gulv - bad:
  Avvik: Gulvet har begrenset fall mot sluk. Det er påvist sprekkdannelse i 2 gulvfliser til høyre når man går inn på badet.
  Tiltak: Våtrommet fungerer uten å utbedre fallforhold og å skifte fliser, men for å få TG 1 må avviket lukkes.

  Sluk, membran og tettesjikt:
  Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Ventilasjon:
  Avvik: Rommet har kun naturlig ventilasjon.
  Tiltak: Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket. Det kan være at borettslaget har bestemmelser som hindrer montering av mekanisk avtrekk fra rommet. Anbefalt tiltak må derfor avklares nærmere med styret i borettslaget før det eventuelt kan gjennomføres.

  Avtrekk - kjøkken:
  Avvik: Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter).
  Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres. Det kan være at borettslaget har bestemmelser som hindrer montering av mekanisk avtrekk fra kokesonen. Anbefalt tiltak må derfor avklares nærmere med styret i borettslaget før det eventuelt kan gjennomføres.

  Vannbåren varme:
  Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg for vannbåren varme er oppbrukt.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

  Elektrisk anlegg:
  I og med at det ikke foreligger el-tilsynsrapport/el-kontroll de siste 5 årene, og det forekommer at sikringer løses ut så anbefales det en utvidet el-kontroll.
  TG 2 med bakgrunn i manglende el-tilsynsrapport/el-kontroll og fordi det forekommer at sikringer løses ut.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Haakon Tveters vei 46 har en sentral, men skjermet beliggenhet i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Oppsal. Her har du nærhet til offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, samt et rikelig utvalg av servicetilbud på Oppsal senter, Bryn, Manglerud og Lambertseter. Østmarka er rett i nærheten med flotte turstier om sommeren, og preparerte skiløyper om vinteren. Her finner du også Ulsrudvann og Nøklevann som er populære badesteder på sommertid, og Østensjøvannet med vakre rekreasjonsmuligheter og et rikt fulgeliv.

  Aktiviteter og fritidstilbud:
  Oppsal idrettsforening har et bredt tilbud og flotte fasiliteter på Oppsal Arena. Nyrenoverte Trasop kunstgressbane og friidrettsbane ligger rett utenfor hallen. Ellers er det flere aktiviteter og fritidstilbud i nærområdet, som bl.a. Nøklevann Ro- & Padleklubb (NRPK), Rustad Idrettslag med tilbud innen fotball, friidrett, langrenn, barneidrett og all-idrett, samt Oslo Klatresenter. Det er også kort vei til golfbane (Grønmo golfklubb), ridesenter, tennisanlegg, alpinanlegg, treningssenter og Bøler Bad med ekstra oppvarmet vann. På Godlia Velhus er Godlia Filmklubb og Godlia Barnefilmklubb samt Oslo Amatørbryggerlaug.

  Servicetilbud:
  Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny på Opsal senter som ligger ca. 5 minutters spasertur unna boligen, og Coop Prix er også rett i nærheten. Skulle du ønske et større utvalg av butikker og servicetilbud, er både Bryn senter, Manglerud senter og Lambertseter senter korte kjøreturer unna. Oslo sentrum ligger også godt innenfor rekkervidde med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

  Skoler & barnehager
  Eiendommen sogner til populære Østensjø skole og Skøyenåsen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager rett i nærheten.

  Kollektivtilbud:
  Boligen ligger ca. 4 minutters gange fra T-banestasjonen med linje 3, som bruker kun 15 minutter ned til Jernbanetorget. Det er også flere busser i nær gangavstand.
 • Det er primært leilighetsbebyggelse i området.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Boligblokk over 4 etasjer + kjeller og loft. Grunnmur i betong. Støpt kjellergulv. Bærende konstruksjoner i betong/murkonstruksjon. Yttervegger i malt/slemmet tegl. Fasader ble malt i 2014. Takkonstruksjoner i tre, tekket med takstein. I 1995 - 1997 ble det gjennomført utbedring/omtekking av takene i borettslaget. Etasjeskillere i betong. Malte trappeoppganger med trapper i betong/terrazzo. Rekkverk i stål. I 2012 ble det montert LED-lys i alle oppganger og utelys. Oppganger ble malt i 2021. Nytt callinganlegg og elektronisk låssystem i 2016.
  Vinduer og balkongdør med 2-lags energiglass fra 2019. Entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35 db, med sikkerhetslås og kikkehull.
 • 2.et: 64 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, stue, kjøkken, 2 soverom, bad.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming med radiatorer.
  Originale radiatorer som er tilknyttet fjernvarme.
 • Pent opparbeidet fellesarealer med gressplen, trær og busker.
 • Borettslaget har et ventelistesystem. Det er totalt 224 parkeringsplasser, hvorav 26 har mulighet for å lade elbil. I tillegg har borettslaget 11 ladeplasser for elbil (flyttes etter fullført lading).
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: OBOS
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Større vedlikehold og rehabilitering:
  2021: Overflatebehandling trappeoppganger
  2020: Nytt låsesystem pga. feil
  2019: Nye vinduer og balkongdør
  2018-2019: Nedgravde avfallsbrønner
  2017-2019: Uteanlegg og inngangspartier - lys og asfaltering
  2016: Callinganlegg og elektronisk låssystem
  2016-2019: Oppgradering av parkeringsplasser - internveier og inngangspartier
  2015: Byttet loftsdører
  2014: Malerarbeid/overflatebehandling blokker - Samt skifte taknedløp og dører på de gamle søppelrommene.
  2012: Ledlys i alle oppganger og utelys
  2011: Rehabilitering inngangsparti 2011: Drenering Haakon Tveters vei 74-78
  2011: Takarbeid, plen mot T-bane
  2010: Utvidelse parkeringsplasser
  2010: Opprustning lekeplass
  2010: Asfaltering/terrengjustering
 • Det er utlyst parallell forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt iht. borettslagets husordensregler.
 • Gjensidige Forsikring
  Polisenummer: 56702814
 • Formuesverdi som primærbolig kr 981 986 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 535 148 per 31.12.20
 • 3 673 pr. mnd. inkludert fyring, trappevask, grunnpakke kabel-TV og internett, vaktmestertjeneste, betjening av fellesgjeld, bygningsforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter m.m.
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
  Ingen vedtatte endringer av felleskostnadene, men det forventes en regulering fra januar 2023. Historikk: Styret har vedtatt å øke de vanlige felleskostnadene med 5% fra 01.02.2022. Det er og vedtatt økning av felleskostnadene fra 01.01.2022 knyttet til leie av parkeringsplasser (mht. energipriser, altså for motorvarme og lading elbil, samt ordinær leie i lys av stor etterspørsel etter plasser i borettslaget).
 • Andel fellesgjeld kr 59 000,- pr. 01.08.22.
  Andel fellesformue kr 4 700,- pr. 01.08.22.

  Lånenr: OBOS01-98208001337
  Restsaldo: 58.452,-
  Kapitalkostnader: 574,-
 • Lånenr: OBOS01-98208001337
  Type: A
  Restsaldo: 31.865.732,-
  Restløpetid: 9 år 7 md.
  Term pr. år: 12
  Type rente: Flyt
  Rente: 2,55%
 • Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
 • Det må påregnes faste løpende kostnader som strøm, forsikringer, fellesutgifter mm.
 • Det er ikke funnet ferdigattest, men tilsynsrapport henviser til ferdigattest datert 25/02-1959.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Dette medfølger ikke:
  - Lampene i stuen og soverommene.
  - Veggmontert tv + stativ.
  - Knagger i soverommene
  - Speilet i gangen og stuen.
  - Rammene i alle rom.
  - Vaskemaskin

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Byutviklingsutvalget vedtok 11. mai 2022 å omregulere vei 3275 ved Haakon Tveters vei fra offentlig til felles privat kjørevei. Reguleringsendringen gjør det mulig for borettslaget å overta drift og vedlikehold av veien og reservere parkeringsplassene til beboerne i borettslaget.
 • Andelsnr. 259 Orgnr. 948544474 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900, oppgjørshonorar kr. 4 600,- og visninger kr. 2 500,-/3 000,- (helg) pr. stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dette dekkes av oppdragsgiver. Alle beløp er inkl. mva
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Mohamed Adrik
  Yousra El Hankouri
Eivind Braastad

Megler

Eivind Braastad

98 63 08 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev