aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Hauketoveien 7A!

OSLO Hauketoveien 7A L0101

Innbydende & sentral loftsleilighet - Nyere kjøkken - P-plass - Vv inkl. i felleskostnadene - Perfekt førstegangskjøp!

 • kr 2 490 000
 • BRA 24 m²
 • Prisantydningkr 2 490 000
 • Omkostningerkr 17 560
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 592 931
 • EierformAndel
 • Byggeår1 954
 • Soverom -
 • ArealP-rom 24 m²
 • Andel fellesgjeldkr 85 371
 • Felleskostnaderkr 2 033
 • Tomt6 619 m²
 • Eierform tomt -
 • 2 490 000 (Prisantydning) 85 371 (Andel av fellesgjeld)   2 575 371 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 728 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 560 (Omkostninger totalt)   2 592 931 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere en pen og arealsmart 1-roms loftsleilighet med sovealkove. Leiligheten ligger i 4.etasje og består av entré, kjøkken/stue, sovealkove og flislagt baderom med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Flott & moderne Kvik-kjøkken med integrerte hvitevarer og trivelig spiseplass eller kontorplass med naturlig lysinnslipp fra vinduet i gavlvegg. Her får du en meget praktisk og velutnyttet planløsning som holder en gjennomgående tidsriktig og moderne stil med farger og materialvalg. Leiligheten har en meget sentral beliggenhet på Hauketo, med umiddelbar nærhet til tog og buss som enkelt tar deg til skole eller jobb. Toget bruker kun 10 min. til sentrum! Kort vei til dagligvarehandel, apotek, treningsstudio, spisesteder mm.

Hauketoveien 7A L0101, Oslo

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  4. etasje: 24 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 24 kvm Entré, Stue, Kjøkken, Bad, Alkove  Tomt
  6619m²

  Beskrivelse av tomt
  Borettslagets tomt har grøntområder, asfalterte internveier samt noe beplantning.

  Beliggenhet
  Sentralt beliggende i et etablert og attraktivt boligområde på Hauketo. Flotte friarealer, idrettsplass, Hauketo senter med sine forretninger og servicetilbud, treningssenter (Fresh) er innenfor gangavstand. Det går både buss og tog til Kolbotn/Ski, samt i retning Oslo, også bussforbindelse til Holmlia, Mortensrud, Bjørndal, Helsfyr og Grorud T-banestasjon. Ekspressbussen bruker ca. 15 minutter, og toget bruker ca. 10 minutter til Oslo. Det er gangavstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole. Det er meget gode rekreasjonsmuligheter i området med Østmarka innenfor gangavstand med flotte turmuligheter sommer som vinter. Fine sykkelmuligheter langs Kongeveien og om vinteren er det lysløype på 3 og 5 km. i nærområdet. Ljanskollen slalåmbakke, Lerskallen alpinanlegg, Hauketohallen og Prinsdal tennisklubb er "rett rundt hjørnet". Det er kort avstand til noen av Oslos beste og mest populære badestrender som f.eks. Hvervenbukta ved Oslofjorden/ Bunnefjorden.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Utvendig: Boligblokk med tekket saltak. Yttervegger i betong med utvendig fasade belagt med plater. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Laminat. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Etasjeskille i betong.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Bytting av sikringer og måler regi av boretslag. Bytting noen stikk.

  Innhold
  Det første som møter deg er en lysmalt entré med laminat på gulv. Det er montert klesoppheng samt hyllesystem for ytterligere oppbevaring. Leiligheten har callingssytem. Leiligheten har et moderne kjøkken med innredning fra Kvik. Kjøkkenet ble montert i 2020 og har slette fronter i sort utførelse, laminat benkeplate og integrerte hvitevarer. Over koketopp er det mekanisk avtrekk med kullfilter. En kontrast på kjøkkenet har man original teglsteinsmur fra 1950-tallet hvor det er montert et praktisk klaffebord. Stuen er i tilknytning med kjøkkenet og er malt i en tidsriktig farge. I himling er det montert downlights. Videre har leiligheten en hyggelig alkove som er malt i dempet sort. Her er det plass til seng med tilhørende møblement. Det er montert garderobestenger i himling samt at det er plass til kommoder for oppbevaring. Badet er flislagt med varmekabler i gulv. Badet er innredet med servant, dusj på vegg og gulvmontert toalett. Det er opplegg for vaskemaskin. Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 2,70 kvm.

  Standard
  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Tekniske installasjoner > Ventilasjon TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Våtrom > Overflater Gulv > Bad Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Våtrom > Ventilasjon > Bad Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Borettslaget har avtale med Telia for tv og bredbånd. I felleskostnadene er standardpakke inkludert.

  Parkering
  Det medfølger en parkeringsplass.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 490 000 (Prisantydning) 85 371 (Andel av fellesgjeld)   2 575 371 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 728 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 560 (Omkostninger totalt)   2 592 931 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  430263

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1548946

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Innboforsikring Strøm/oppvarming Normalt vedlikehold Listen er ikke uttømmende

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  92

  Part.obl.nr.
  959343160

  Felleskostnader pr. mnd.
  2033

  Andel fellesgjeld
  85371

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-26T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  9448

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Hauketo Borettslag

  Borettslagets org.nr
  959343160

  Om borettslaget
  Hauketo Borettslag er organisert etter de bestemmelser som følger av loven, og har til formål å drive eiendommen i samråd med, og til det beste for, eierne. Hauketo Borettslag ligger i Oslo kommune, og har organisasjonsnummer 959343160. Hauketo Borettslag består av 91 boliger og 1 næringslokaler. Borettslaget har et hobbyrom som kan leies, det betales et depositum på kr. 500,- ved henting av nøkkel. Depositumet blir tilbakeført ved levering av nøkkel etter godkjent rengjøring. Planlagt vedlikeholdsarbeid de nærmeste år - Bytte gjenstående ventilasjonsvifter av gammel modell når de ryker - Mulig rehabilitering av pipene blokk 5 og 7 - Maling av trappeoppganger (planlagt 2023) - Bytte av entredører til alle leiligheter (planlagt 2023) - Sikre trappene med antiskli-tape (etter test i oppgang 3B) - Rens av ventilasjonsrør - Etablere overvannsledning fra kum ved tørkebås 5 til kum ved oppgang 5C

  Gebyr forkjøpsrett
  7728

  Forkjøpsrett
  Da andelen tilhører et frittstående borettslag, er det kun de øvrige andelseierne i borettslaget som har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 12126579320, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 27.03.2023: 4.2% pa. Antall terminer til innfrielse: 63 Saldo per 27.03.2023: 2 738 606 Andel av saldo: 11 408 Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 30.09.2038 ) Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld. Lånenummer: 12126579304, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 27.03.2023: 4.2% pa. Antall terminer til innfrielse: 43 Saldo per 27.03.2023: 6 730 693 Andel av saldo: 73 964 Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 30.09.2033 ) Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring
  SP586905

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Husdyr må ikke holdes i leiligheten uten styrets skriftlige samtykke. Husdyreiere skal undertegne borettslagets "erklæring om husdyrhold" og denne er å regne som en del av Husordensreglementet. Lufting av husdyr skal skje utenfor borettslagets området.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/186/47: 20.06.1951 - Dokumentnr: 7134 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
  Festetid: 99 år
  ÅRLIG AVGIFT NOK 2,164
  BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
  BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
  HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
  ----------
  Nye vilkår
  20.06.1951 - Dokumentnr: 7134 - Bestemmelse om deleforbud Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om gjerde
  Med flere bestemmelser
  20.06.1951 - Dokumentnr: 7134 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 99 år
  ÅRLIG AVGIFT NOK 2,164
  BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
  BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
  HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
  ----------
  Nye vilkår
  22.10.1951 - Dokumentnr: 12555 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om gjerde
  Bestemmelse om kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  03.01.1953 - Dokumentnr: 69 - Erklæring/avtale Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
  24.10.1958 - Dokumentnr: 12539 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  02.12.1959 - Dokumentnr: 14936 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  01.11.1993 - Dokumentnr: 54114 - Skjønn Gjelder denne registerenheten med flere
  06.06.1950 - Dokumentnr: 6475 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:0301 Gnr:186 Bnr:18


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på Våningshus.

  Vei, vann og avløp
  Borettslaget har private intern veier. Hauketoveien er offentlig. Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig i midl.reg. best S-2864, 14.5.86.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 490 000 (Prisantydning) 85 371 (Andel av fellesgjeld)   2 575 371 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 728 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 560 (Omkostninger totalt)   2 592 931 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17560

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon: 39 900,- Tilrettelegging: 16 000,- Markedsføringspakke: 20 000,- Oppgjør 6 500,- Utlegg: 8 355,- Alle beløp inkl. mva.

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev