aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Hekkveien 3 - Presentert av Nina Friis Stensland v/Aktiv Carl Berner.

Bolig solgt! Visning avslyst.Kontakt megler dersom du har spørsmål.

 • BRA 75 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER20 678
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 308 694
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMAksje
 • BYGGEÅR1 955
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 75 m²
 • ANDEL FELLESGJELD288 016
 • FELLESKOST./MND4 684
 • TOMT2 973 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 6 000 000,- (Prisantydning)
  288 016,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  6 288 016,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  3 700,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  9 178,- (Transportgebyr)
  --------------------------------------------------------
  20 678,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 308 694,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Velkommen til Hekkveien 3 - en lys og delikat 3-roms leilighet beliggende i grønne omgivelser på Carl Berner. Leiligheten har en godt utnyttet planløsning med entré, stor stue, separat kjøkken, to romslige soverom og bad. Leiligheten ble betydelig oppgradert i senere tid med bla. oppgraderinger på kjøkken, ny enstavs hvitpigmentert eikeparkett alle rom, nytt toalett, nytt dusjkabinett mm. Her er trivselsfaktoren høy for både store og små! Leiligheten ligger høyt og fritt i 9. etasje, med fantastiske utsiktsforhold. Den unike atmosfæren i dette hjemmet må virkelig oppleves. Så mye av magien til denne leiligheten er lys, luft og utsikten fra alle vinduer og særlig fra balkongen. Det separate kjøkkenet er også noe dere vil sette stor pris på - her kan man kokkelere i rolige omgivelser, skjermet fra den sosiale sonen. Den store stuen blir fort det stedet familien tilbringer mest tid - stedet for hvile og avkobling, så vel som større sammenkomster med venner og familie. De varme sommerdagene kan nytes ute på den herlige balkongen. Her kan dere ta med dere flyttelasset og flytte rett inn!

Det bemerkes at leiligheten har en svært skjermet, men sentral beliggenhet på "taket" av Carl Berner. Her bor dere i umiddelbar nærhet til utmerket service- og kollektivtilbud i alle retninger. Flotte, store grøntområder er også å finne i kort gangavstand fra boligen. Ønsker dere å kjenne på det yrende bylivet nede på Grünerløkka, er det kun 15 minutters gange ned dit. Med denne beliggenheten er dere garantert å trives - kombinasjonen av rolige og skjermede omgivelser, samt yrende byliv i umiddelbar nærhet!
Veggene er malt i en tidløs, behagelig fargetone som gjør det enkelt å møblere etter eget ønske og behov.

Hekkveien 3, Oslo

 • Leiligheten holder god innvendig standard som følge av betydelige oppgraderinger i senere tid. Kjøkkenet ble renovert i 2010 og er senere blitt ytterligere oppgradert. Badet er fra 2011 (nytt sluk, membran, flis og varmekabler). I 2017 ble det lagt ny enstavs hvitpigmentert eikeparkett alle rom. Alle vegger er sparklet og malt i tidløse, moderne farger. Alle vinduer og balkongdøren ble skiftet i regi av borettslaget i 2015/16. Her er alt tilrettelagt for enkle hverdager. Ta med dere flyttelasset og flytt rett inn!

  Oppgraderinger i leiligheten:
  2020: nytt dusjkabinett
  2020: ny stekeovn
  2018: ny frittstående kjøkkenskap/benk
  2017: ny benkeplate kjøkken, ny enstavs hvitpigmentert eikeparkett alle rom, nytt toalett
  2011: Bad. Nytt sluk, membran, flis og varmekabler.
  2010: Kjøkken skiftet ut inkludert hvitevarer

  Entré:
  Fra svært grønne og hyggelige fellesareal er det enkel adkomst via heis til leiligheten som ligger i 9. etasje.
  I det dere trer over dørstokken forstår dere umiddelbart hvilket innbydende og lyst hjem dette er.
  Gangen er romslig med god plass til yttertøy og sko. Veggene er malt i en behagelig fargetone som harmonerer fint med det lyse parkettgulvet. Det er også etablert praktiske hylleløsninger i gangen som gjør det enkelt å holde orden. Her er det hyggelig å komme hjem!

  Stue:
  Den store og lyse stuen blir fort det rommet dere vil tilbringe mest tid i. I det dere ankommer stuen er det umiddelbart de store vinduene og den fantastiske panoramautsikten som fanger oppmerksomheten. Den lyse, åpne og luftige atmosfære er helt unik, og må bare oppleves!
  Stuens gode størrelse og romløsning gir naturlig plass til sofagruppe, bord og tv-benk i den ene enden og stor spisestue i den andre. Her er det rikelig med boltreplass for familie og venner.
  Alle veggene er malt i en lys fargetone som sammen med den lyse eikeparketten gir rommet et moderne uttrykk. Her er det enkelt å møblere etter eget ønske og behov.

  Balkong:
  Fra stuen er det utgang til en herlig balkong med fantastiske utsiktsforhold og kveldssol.
  Balkongens større rommer plass til hyggelig sittegruppe og blomsterkasser. Balkongen vender mot nord, dette gir mye sol på kveldstid, samt fantastisk panoramautsikt mot byen. Gled dere til å nyte lange, varme dager ute på denne fantastiske balkongen.

  Kjøkken:
  Drømmer dere om et separat kjøkken hvor alle dagens måltider kan tilberedes i fred og ro? Det får dere her!
  Dette lekre kjøkkenet er fra 2011, men har i senere tid blitt oppgradert med ny benkeplate (2017), nytt frittstående kjøkkenskap/benk (2018) og nyt stekeovn (2020). Selve innredningen er stilren med hvite fronter og heltre benkeplate med nedfelt kum. Det er godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap som gjør det enkelt å holde orden. Av integrerte hvitevarer følger oppvaskmaskin, koketopp (induksjon), micro, stekeovn og kjøle/fryseskap. Legg merke til den fantastiske utsikten fra kjøkkenvinduet! Ved vinduet er det god plass til spisebord.

  Hovedsoverom:
  Hovedsoverommet er lunt og innbydende med god plass til dobbeltseng, tilhørende nattbord og skrivebord.
  Langs den ene veggen er det etablert en stor skyvedørsgarderobe som maksimerer plassutnyttelsen i rommet.
  Alle veggene er malt i en lun farge som gir rommet en svært behagelig atmosfære. Mye lys og flott utsyn fra vinduet gir allikevel et luftig soverom. Her kan en god natts søvn nytes på sitt beste!

  Barnerom:
  Leilighetens andre soverom ligger vegg i vegg med hovedsoverommet og egner seg utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor. Rommet er lyst og innbydende, og kan enkelt møblere etter ønske og behov.
  Stor, plassbygget skyvedørsgarderobe gir plass til klær og sko. Det store vinduet med flott utsikt dominerer også i dette rommet!

  Bad:
  Badet er fra 2011 og er pent flislagt med underliggende gulvvarme.
  Badet inneholder alt dere trenger med dusjkabinett, baderomsinnredning med underskuffer og heldekkende servant, speilskap og gulvstående klosett. Det er også opplegg for smal vaskemaskin på badet.

  Gulv:
  1-stavs parkett i entré, stue, kjøkken og soverommene.
  Flislagt baderomsgulv.

  Vegger:
  Malte glatte veggflater i boligen.
  Flissatte baderomsvegger.

  Tak:
  Glatte, malte himlingsflater.
  Det er montert downlights i entré, gang og baderommet.
  Leilighetens overflater var nye i 2017.
  Himlingshøyden i stuen er målt til 2,63m.

  Annet:
  Vannledninger:
  Vannrør i plast av typen rør-i-rør.
  Rørstokken er lokalisert i himlingen på baderommet.

  Avløpsrør:
  Interne og synlig avløpsrør i plast.
  Øvrige avløpsrør er felles for bygningen og ikke inspisert/vurdert).

  Ventilasjon:
  Boligen har felles mekanisk avtrekk.

  Elektrisk anlegg:
  Sikringsskap i korridor.
  Automatsikringer, jordfeilbryter og jordfeilvarsler.
  32 Amp hovedsikringer og 3 fordelingskurser.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.
  Forhold som har fått TG2 og TG3: Ingen forhold har fått TG2 og TG3.
 • Om man skal gi et stikkord for denne leilighetens beliggenhet så er det sentralt! Med sin plassering like ved Carl Berner og Grünerløkka så vekkes den urbane tigeren i deg. Her kommer du tett på av alt av sentrumsnære fasiliteter. I tillegg har du store parkanlegg og grøntområder rett utenfor døren. Rammene for trivsel og hygge er dermed satt.

  En grønn oase rett utenfor døren:
  Du trenger ikke gå lenger enn ut av døren for å finne et sted å slappe av. Parken rett utenfor fungerer som en hage hvor små og store kan boltre seg.
  Ola Narr-parken er populær både sommer og vinter, med deilige grøntarealer på sommerstid og aking på vinteren. I tillegg til at det kun er noen få minutters gange bort til Tøyenparken. Her får du den sjeldne kombinasjonen av å "bo i parken" samtidig som du har umiddelbar nærhet til alt byen har å tilby.

  Grünerløkka:
  Om du liker du å leve det gode liv så er "Løkka" en bydel hvor alle finner en sin uteplass eller kafé. Her finnes bla. utestedene Aku Aku Tiki Bar, Ryes og Rebell for den som liker dans og moro, Grünerløkka Brygghus og Schouskjelleren Mikrobryggeri for en mer brun og intim stemning, mens klassikerne Godt Brød, Kaffebrenneriet og verdenskjente Wendelboe for koffeinelskere. Her har du Delicatessen, Villa Paradiso, etc. På Grünerløkka finner man også Birkelunden, som tilbyr loppemarked hver søndag.

  På Grünerløkka ligger også Vulkan som er Oslos nye og populære kultur- og kreative næringslivsenter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser rett utenfor døren. Her finner du Mathallen, Dansens Hus med bar og uteservering, BAR Vulkan, Smelteverket (som har Nord-Europas lengste bar), Pokalen (sportsbar), BLÅ (konsert- og utested) og flere andre serveringssteder.

  Carl Berner - en by i byen og et sentralt knutepunkt:
  Det er kun en kort spasertur fra du går ut døren og til du er på Carl Berner. Her har du et bredt spekter av forretnings- og servicetilbud med blant annet Kiwi, Rema 1000, Joker, Extra og Bunnpris like ved. Glemte du sukker til søndagsbaksten men ønsker ikke å forstyrre naboen? Slapp av, Jokerbutikken er søndagsåpen! I tillegg har du Vinmonopolet, 7-eleven, Elkjøp, Jernia, apotek og sushi i umiddelbar nærhet, for å nevne noen. Er du tom for kaffe og du er plutselig kaffetørst, kan du rusle bort til Samson eller Kaffebrenneriet og i tillegg rive med deg et fristende kakestykke. Nye Carl Berner torg er som en oase midt på Carl Berner. Her finner du blant annet Coop Mega med en flott ferskvaredisk, apotek, blomsterforretning, apotek og urbane spisesteder.

  Carl Berners plass er en by i byen hvor du har en av de største fordelene med at byens beste tilbud for kollektivtrafikk ligger like utenfor døren. Her finner du gode buss-, t-bane- og trikke forbindelser som tar deg dit du måtte ønske til alle døgnets tider. Om du ønsker å gå er Karl Johan kun ca. en halvtime unna. Kort gange er det også til Birkelunden og Ringen kino/Ringnes park øverst på Grünerløkka. Om sommeren er det bare å hive seg på en by sykkel og suse ned til sjøbadet på Sørenga.

  Kollektivtilbudet:
  Leiligheten har god dekning med offentlig kommunikasjon. Det er kun noen få minutters gange til Carl Berner T-bane stasjon med direktelinjer til blant annet Nydalen, Blindern, Forskningsparken, Ullevål sykehus, sentrum m.m. I tillegg er det ikke mange meterne til bussforbindelsen i Christian Michelsensgate, samt ytterligere trikk og bussforbindelser ved Carl Berner-krysset, som bl.a. 20, 21, 28, 31 og 33 bussen samt 17-trikken. Flybussens rute 1 og 5 går også herfra. Her er det kort vei til langt vekk!

  Parkanlegg:
  Fra kjøkkenvinduet kan du se utover vakre Skulpturparken. Mellom blokker og en gammel eplehage ligger denne skjulte perlen med en rekke spennende skulpturer. Videre er Botanisk Hage Oslos desidert mest eksotiske og kanskje fineste park. Sofienbergparken mye besøkt om sommeren og er et naturlig samlingsted for både voksne og barn. I parken finner du også en flott lekepark for barn med mange lekeapparater som vil gi glede for både små og store. Kort vei er det også til Torshovsdalen og Akerselva med fine tur- og rekreasjons-muligheter, sommer som vinter. I tillegg er det kun en liten sykkeltur til Sørenga, som virkelig har fått sitt gjennombrudd som en av Oslos beste steder å ta seg et bad sjøbad samt nyte en pils i solen.

  Treningstilbud:
  For deg som ønsker å trene innendørs finnes blant annet Fresh Fitness og SATS Carl Berner. Utomhus byr nærområdet på fotballbaner, skøytehall, minigolf, sandvolleyball- og tennisbaner.

  Et området i full oppsving og utvikling:
  Carl Berner-området opplever for tiden en oppsving i utvikling og det satses mye på det potensialet som området har. Carl Berner nyter godt av den jevne tilveksten av unge førstegangskjøpere og småbarnsfamilier som ser det potensiale som Oslo øst har. For å nevne noen av planene som området har, så planlegges det blant annet å videreutvikle Tøyenbadet til et større badeland. At Øyafestivalen ble flyttet til Tøyenparken, er et annet godt eksempel på utviklingen. Med andre ord så er ikke et kjøp av leilighet i dette området bare et hjem, men også en investering både økonomisk og kulturelt.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektiv sjekk ut www.ruter.no.
 • Grunnmur og fundamenter:
  Grunnmur i betong, antatt fundamentert på faste, komprimerte masser.

  Andre utvendige forhold:
  Flatt tak antas tekket med papp/membran. Ny taktekking i forbindelse med rehabilitering i 2015/2016.
  Yttervegger i betong.
  Pussede og malte fasader.
  Støpt såle, antatt fundamentert på fast grunn eller komprimerte faste masser.
  Grunnmur i betong.

  Etasjeskille/gulv mot grunn:
  Etasjeskiller i armert betong fra byggeårene.

  Vinduer:
  Vinduer med trerammer og isolerglass, merket med produksjonsår 2015.

  Dører:
  Laminert, brann- og lydklassifisert entrédør (B30/DB35)
  Balkongdør med trerammer og isolerglass merket med produksjonsår 2016.

  Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
  Utgang fra stue til nordvendt balkong i stål- og betongkonstruksjoner.
  Balkongen er målt til 2,3m².

  Se vedlagte tilstandsrapport utført av Tony Andersen for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • 9.et: Bra/P-rom: 75m²/75m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré/gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

  I tillegg:
  Kjeller:
  Bod på ca. 3,7 m² og 2m².
  Utgang fra stue til nordvendt balkong på ca. 2,3 m².
 • Entré: Plassbebygde hyller. Plassbebygd skap imellom soverommene.
  Soverom 1: Garderobeskap med glatte, sprøytelakkerte fronter.
  Soverom 2: Garderobeskap med profilerte, sprøytelakkerte fronter + speil.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Radiatorer tilknyttet og varmtvann via fjernvarme.
 • Tomtens grunnareal: 2973 kvm.

  Felles eiet tomt på 2 972 m².
  Tomten er pent opparbeidet med bl.a. plen, busker, trær, asfalterte internveier m.m.
  Eiendommen ligger inntil friområdet Skulpturparken.
  Blokken har egne parkeringsplasser som alle som bor kan benytte seg av.
 • Parkeringsbestemmelser (hentet fra aksjelagets parkeringsbestemmelser)
  - Furulund II AS disponerer 18 parkeringsplasser langs veien som går forbi vår inngangsdør.
  - Plassene er merket med skilt og oppmerkede felter
  - Plassene er for parkering av private biler som tilhører andelseiere, med gyldig parkeringsbevis, som skal ligge godt synlig på dashbordet.
  - Parkeringsbeviset gir ingen fast plass, men adgang til å benytte de disponible parkeringsplassene våre, dersom de er ledige.
  - Det utstedes bare ett parkeringsbevis per leilighet. Andre biler tilknyttet leiligheten, må parkeres på andre parkeringsplasser.
  - Arbeidsbiler, som tilhører jobben din, parkeres på de kommunale parkeringsplassene nede i svingen
  - Gjester (som familie o.l.) kan i tiden kl. 08.00 - 16.00 mandag til fredag parkere på våre parkeringsplasser. Det samme gjelder for håndverkere som utfører arbeid for våre beboere,
  - Utenom disse tidene henvises gjester til de kommunale parkeringsplassene nede i svingen. Dispensasjon: Biler fra Helse- og sosialtjenesten.
 • Offentlig.
 • Aksjeselskapet består av 53 leiligheter knyttet til aksjer. Furulund II AS er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer
  923682694, og ligger i bydel Grünerløkka i Oslo kommune med følgende adresse:
  Hekkveien 3, 0571 OSLO
  Gårds- og bruksnummer:
  125, 119

  Vaktmesterfirma:
  Etter en anbudsrunde høsten 2017 gikk vaktmestertjenestene, inkludert grøntarbeidet, til firmaet Vaktmester Gruppen AS. Styret er meget godt fornøyd vaktmestrenes arbeid. Vi har opplevd en høyere grad av tilstedeværelse, og vaktmestrene er oppmerksomme og imøtekommende. De tar egne
  initiativ og har vært meget nyttige for styret og har gjort arbeidet vårt lettere. Sammen med Furulund I AS inngikk vi også kontrakt med Vaktmester Gruppen AS om snørydding av vår del av Hekkveien. Resten av Hekkveien er kommunal vei.

  Renholdstjenesten internt:
  I flere år har Bjerke Renholdstjenester AS hatt renholdsjobben innendørs. Det er foretatt inspeksjoner av renholdet, mest som stikkprøver. Det er laget en sjekkliste som renholderne skal følge og krysse av i. Vi har også senere fulgt opp ulike sider av arbeidet. Styret mener det har vært
  en bedring etter dette. Det blir en ny befaring og evaluering høsten 2021.

  Framtidige tiltak:
  Ingen større tiltak er planlagt for 2022. Det må bli et «hvileskjær» slik at vi får et større overskudd på driftsbudsjettet, og at vår kapital kan bygges opp til å tåle økningene i kommende kostnader. Vi bør likevel kunne gjøre noe med det indre vedlikeholdet både oppgangene, kjelleren, vaskeriet
  osv., både rengjøring, maling o.l. Bedet ved kjellerveien bør også kunne bygges opp og beplantes uten for store kostnader.
  Men først og fremst må vi starte forberedelsene til enten omfattende og kostbar utbedring av heisen eller total utskifting i løpet av få år.
  Sykkelsituasjonen Er fortsatt anstrengt. Det er positivt at stadig flere bruker sykkel, men det begynner å bli trangt om
  plassen både ute og inne. Styret ser på et par kortsiktige tiltak og et mer langsiktig og vil komme tilbake med mer informasjon om dette etter hvert.

  Styrets arbeid i 2021:
  Styrets arbeid har også i 2021 periodevis vært preget av korona-situasjonen. Det har derfor bare vært 2 fysiske styremøter og 2 elektroniske. Ellers har styret jobbet på distanse, og flere enkeltsaker har derfor vært styrebehandlet elektronisk. Styret har bestått av Arne Simonsen (602) leder, styremedlemmene Marit Midtli Kastet (706), Ingunn Torgersen Glosli (406), Even Husom (902) og varamedlem Kenan Jasarevic, (404). Arbeidet i styret har gått greit, og styret har vært samstemt om det meste.

  Alle tiltak gjennomført:
  Alle de tiltakene som vi beskrev under avsnittet «Framtidige tiltak» i årsberetningen for 2020, er
  gjennomført i 2021. Det gjelder:

  Flere ladestasjoner for el-biler
  Vi sluttførte generalforsamlingens vedtak fra 2019 om at det skal kunne lades fra alle de 14 parkerings-plassene fra trappen til parken og helt ned til svingen. Del 1 ble gjennomført i 2020 og del 2 i 2022.

  Reparasjon av balkonger
  Reparert balkongene i 9., 8. og 7. etasje mot sør (01- og 02-leiligheter). Belegget på undersiden var slitt av. Det ble slipt, pusset, påført nytt beskyttelsesbelegg og malt. For balkongen til 901-902 måtte membranen (belegget på golvet) skiftes ut på grunn av et hull som ga lekkasje til
  balkongene under.

  Skifte brannslokkeapparatene
  Innholdet i brannslokkeapparatene i hver leilighet var «gått ut på dato». Alle slokkeapparatene ble byttet ut våren 2021.

  Ventilasjonsanlegget - rensing
  Det sentrale ventilasjonsanlegget ble renset i november 2021, både hovedsjaktene, som går opp gjennom hele bygget, og kanalene fra kjøkken og bad i hver enkelt leilighet.

  Andre tiltak
  Også flere andre tiltak, planlagte og ikke planlagte, ble gjort.
  - Gatedøren - fikk ny dørpumpe. Den gamle sluttet å fungere.
  Noen hadde gått løs glasset i gatedøren med hammer eller slegg og knust store deler av det. Det måtte derfor settes inn nytt sikkerhetsglass i gatedøren.
  - Nye nødlys i baktrappen. Nødlysene fungerte dårlig eller ikke i det hele tatt. Både nødlysene og armaturen måtte skiftes ut. Nødlysene skal automatisk slås på om hovedlysene i oppgangen slutter å lyse, f.eks. i forbindelse med brann. Baktrappen er rømningsvei i forbindelse med en
  eventuell brann.
  - Heisen - flere ting bl.a. ny alarm og nye buffere på undersiden av heisen, kostnad 50.000 kr.
  Totalutgiftene for heisen på 92.000 kr. i 2021.
  - Vaskeriet - ny vaskemaskin (50.000 kr.). Totalutgifter for vaskeriet var på hele 97.000 kr. i 2021. I tillegg til ny vaskemaskin omfatter det bl.a. ganske mye service på vaskemaskinene og tørketromlene.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i aksjelagets styre og/eller generalforsamling.
 • Forretningsfører: Obos Eiendomsforvaltning
 • Det praktiseres ikke forkjøpsrett.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Fra husordensregler:
  §5: Det er i utgangspunktet kun tillatt med ett husdyr per husstand. Dersom husdyret anskaffes etter innflytting skal styrets godkjenning innhentes.

  Fra vedtekter:
  (5) Styret kan fastsette vanlige ordensregler for eiendommen. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.
 • Gjensidige Forsikring
  Polisenummer: 81374141.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 303 593 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 692 935 per 31.12.20
 • 4 684 pr. mnd. Forretningførsel, drift og vedlikehold, trappevask, vaktmester, TV, bredbånd mm.
  I tillegg kommer A-konto oppvarming på kr 500,-.
  Organisering som aksjelag innebærer at en aksjeeier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre aksjeeiere ikke betaler. Enkelte aksjelag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer aksjelagets risiko for tap på grunn av aksjeeiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld pr. 01.07.2022 kr. 288 016,-
  Andel fellesformue pr. 31.12.2021 kr.17.502,-
 • Lånenr: OBOS01-98207505285
  Type lån: A
  Restsaldo: 12.755.735,-
  Restløpetid: 23 år 8 md.
  Term pr år: 12
  Type rente: 3,20%
  Rente: Flyt
  Andel av fellesgjeld: 269.554,-

  Lånenr: 1OB940-98207362107
  Type lån: A
  Restsaldo: 873.364,-
  Restløpetid: 4 år 9 md.
  Term pr år: 12
  Type rente: Flyt
  Rente: 3,20%
  Andel av fellesgjeld: 18.462,-
 • Aksjelaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
 • Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring og innvendig vedlikehold. Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For andels-/aksjeboliger faktureres dette av forretningsfører i tillegg til felleskostnadene. For selveide boliger faktureres det fra kommunen.
 • Det er utstedt arkivkort på eiendommen fra 1960.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Aksjelaget har lovbestemt pant for aksjehavers forpliktelser overfor aksjelaget. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  1954/7345-1/105 Bestemmelse om veg
  05.06.1954
  Bestemmelse om gjerde
  Bestemmelse om kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1954/14914-1/105 Erklæring/avtale
  15.11.1954
  Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

  1955/15507-1/105 Obligasjon
  02.12.1955
  BELØP: NOK 707.050
  Panthaver:Hassel Rolf Adv
  Lnr: 1096917
  ANFØRT PRIORITET:
  ETTER NOK 1 990 500,- UTEN OPPTRINNSRETT.

  1985/34391-1/105 ** Tinglysing på nytt
  12.06.1985
  2015/447790-1/200 ** Tinglysing på nytt
  21.05.2015

  1957/921-1/105 Bestemmelse om gjerde
  24.01.1957
  Bestemmelse om kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1968/522800-2/105 Skjønn
  14.12.1968
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1986/41528-1/105 Erklæring/avtale
  09.07.1986
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 • Eiendommen er regulert til bolig. Den ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringen har betegnelsen U 0.3-1.5 S-2255. 28.7.77 Se endr. reg. best S-2937. Reguleringskart med bestemmelser kan sees hos megler.
 • Aksjebrevnr. 80-81 Orgnr. 923682694 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Tilbehør som ikke skal medfølge:
  - Vaskemaskin følger (i utgangspunktet) ikke.
  - Tv boks er ikke vår, men leies av Telia.
  - Brun stringhylle i stue følger ikke.
  - Grå fastmonterte kurver i gang følger ikke.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjon tilsvarende 1 % av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke:
  Tilrettelegging kr. 22.900,-
  Visninger/Overtakelser kr. 2.490,- pr. stk.
  Oppgjørshonorar kr. 4.990,-
  Markedsføringspakke kr. 16.990,-
  Prospektpakke kr. 3.990,-
  Meglerpakke kr 1.955,-
  Meglerlisens kr. 393,-
  Grunnboksspørringer kr. 990,-
  Innhenting av informasjon fra forretningsfører kr 3.500,-
  Pantattest fra forretningsfører kr 324,-
  Noteringsgebyr gjeldsbrev med urådighetserklæring kr. 3.538,-
  Sikkerhetsstillelse kr. 850,- + 2,5 promille av salgssum.
  Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Inika Flaa Johansen
  Sindre Raymond Grüner
Nina Friis Stensland

Megler

Nina Friis Stensland

98 08 41 42

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev