aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Helgesens gate 79!

Oslo Helgesens gate 79 C

Lys og romslig 3-roms med vestvendt balkong. God planløsning. Sentral beliggenhet.

 • BRA 62 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER21 125
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 621 125
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMAksje
 • BYGGEÅR1 953
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 62 m²
 • ANDEL FELLESGJELD250 000
 • FELLESKOST./MND4 234
 • TOMT4 461 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 5 350 000,- (Prisantydning)
  250 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 600 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  3 850,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
  9 475,- (Transportgebyr)
  --------------------------------------------------------
  21 125,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 621 125,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Helgesens gate 79 C, Oslo

 • Flislagt gulv på kjøkkenet, laminatgulv på soverommene, ellers 3-stav parkett. Veggflatene i leiligheten er bestående av malt brystningspanel i
  tre, malte slette flater og malt trepanel. Innvendige tak er bestående av malt betongdekke.

  Peisovn i stuen tilkoblet byggets pipeløp som ble renovert rundt 2015 med et innvendig stålrør i regi av aksjelaget..

  Kjøkkeninnredning fra 2016 med slette fronter og laminert benkeplate med nedfelt komposittkum. Integrert i innredningen er induksjon platetopp,
  stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Nisje til vaskemaskin. Det er montert en automatisk stoppekran på vanntilførselen til oppvaskmaskinen og vaskemaskinen. Fuktsensor er montert bak sokkelen til innredningen, og ved en lekkasje fra vaskemaskinen eller oppvaskmaskinen vil vannet stenges automatisk. Det er montert en komfyrvakt over platetoppen, med hensikt i å sikre bruk og hindre brann ved matlaging. Kjøkkenventilator tilkoblet kullfilter.

  Badet er fra 2006 og bygget i regi av aksjelaget. Det er ikke fremvist dokumentasjon på oppbyggingen av badet. Flislagte vegger og malt innvendig tak. Flislagt gulv med elektriske varmekabler. Sluk plassert i dusjsonen. Synlig underliggende banemembran (gulvmembran) er klemt til sluket med tilhørende klemring. Ukjent veggmembran. Badet er utstyrt med servantinnredning, veggmontert toalett og dusjdører i glass. Servantinnredningen og dusjdørene ble byttet ut i 2022. Badet er ventilert via en ventil koblet på byggets ventilasjonssjakt med naturlig oppdrift. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner (pipeløp og yttervegg).

  Vannrør i leiligheten er av plast og stål, og ble skiftet ut i 2006 i forbindelse med et større våtromsprosjekt i bygget. Stoppekran er plassert på kjøkkenet og over himlingen på badet. Avløpsrørene i leiligheten og bygget generelt ble skiftet ut i 2006. Leiligheten er utstyrt med en liten eldre varmtvannsbereder på kjøkkenet. Til badet er det installert en nyere varmtvannsbereder på 120 liter plassert i garderobeskapet utenfor badet.

  Bakgården er flott opparbeidet med stor gressplen, plantekasser, fruktbusker og epletrær - samt en pergola som det ofte feires bursdager i og som er et naturlig samlingspunkt for beboerne. Det er gode solforhold i bakgården, og felles grill som man kan låne.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Tilstandsgrader
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG2.

  TG IU - KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT
  Bad tilliggende konstruksjoner: Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.

  TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
  Tekniske installasjoner varmtvannstank: Det er ingen løsning for sikring av avrenning/lekkasjer fra varmtvannsberederen på kjøkkenet. Varmtvannsberederen utenfor badet er tilkoblet strøm via en stikkontakt og ikke en fast tilkobling.

  TG2 - AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
  Utvendig balkonger, terrasser og rom underbalkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

  Innvendig etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i
  standardens krav til godkjente måleavvik. 10 mm.

  Bad sluk, membran og tettesjikt: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.

  Bad ventilasjon: Rommet har kun naturlig ventilasjon.

  Kjøkken avtrekk: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.

  Tekniske installasjoner ventilasjon: Det er ikke tilstrekkelig avtrekk eller tilluft på kjøkkenet eller i stuen.

  Tekniske installasjoner elektrisk anlegg: Sikringsskapet til leiligheten er plassert i trappeoppgangen rett utenfor leilighetsdøren. Sikringene i skapet ble skiftet ut til automatsikringer i 2013 i regi av aksjelaget, og det er fremvist en kontrollrapport fra Infratek hvor de bekrefter at det
  ikke ble oppdaget feil eller mangler ved stikkontroll av arbeidet med utskifting av sikringer. Ellers ble det elektriske anlegget på kjøkkenet oppgradert i 2016 i forbindelse med oppussingen av kjøkkenet. Det elektriske anlegget virker å være i god stand med det første øyekast, dog er det registert blanding med ujordet og jordet stikkontakter i stuen, og med den manglende dokumentasjonen på anlegget foruten arbeidet med kjøkkenet i 2016, anbefales det at det utføres
 • Leiligheten ligger sentralt på populære Sofienberg, hvor urbane Grünerløkka kan kombineres med de fine parkanleggene og grøntområdene i området. Det er et godt utvalg av matbutikker i umiddelbar nærhet til leiligheten. Både buss- og trikkestoppet er i nærheten, og i kombinasjon med kollektivknutepunktene Tøyen/Carl Berner har man lett tilgang på alt Oslo og omegn har å by på.

  Området rundt leiligheten grenser mot Rodeløkka som er et spennende og sjarmerende område med sin gamle trehusbebyggelse og nostalgiske atmosfære. Her er det også en populær velforening - som arrangerer aktiviteter for både barn og voksene.

  Om du liker det å leve det gode liv så er "Løkka" en bydel hvor alle finner en sin uteplass eller cafe. Etter en kort gåtur gjennom Sofienbergparken kommer du til Olaf Ryes plass, hjertet av Grünerløkka, hvor du kan spise en av byens beste pizzaer på Villa Paradiso, høre favorittartisten på Parkteateret eller ta en kaffe på Tim Wendelboe. Grünerløkka byr også på gode shoppingmuligheter med de mange små uavhengige butikkene i Markeveien, og markedet på Birkelunden hver søndag. Øverst på Grünerløkka vises de nyeste filmene på Ringen Kino. På Grünerløkka finner du også Vulkanområdet, som byr på et mangfold av mat- og kulturopplevelser med Mathallen og flere andre konsert og serveringssteder.

  Tøyen er også en bydel du kan ta beina fatt og spasere til. Tøyen er en bydel i Oslo som har blitt veldig populær de senere årene og som stadig er i utvikling. Området har flere spennende opplevelser å by på når det gjelder caféliv og mat. Utestedet og pizzarestauranten Postkontoret er for tiden et av områdets mest hippe, men det finnes flere andre steder som oppfyller de fleste behov og ønsker på mat- og drikkefronten. Det nye Tøyenbadet er også i utvikling og er forventet ferdig sommeren 2024.

  Leiligheten har mange fine parker og grøntområder i nærheten. Sofienbergparken, Ola Narr/Tøyenparken og Kampen Park gir gode muligheter for piknik og grilling, mens Botanisk Hage er en pent opparbeidet park med fine turmuligheter. Torshovsdalen og Akerselva byr også på fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

  Området har gode treningsfasiliteter med Fresh Fitness og SATS på Carl Berners plass. Utomhus byr området også på minigolf, sandvolleyballbane og tennisbaner.

  Rett utenfor leiligheten stopper 20 bussen som gjør at du lett kan reise til sentrum og videre vestover, eller nord/østover. Fra Carl Berner har du ytterligere kollektivtilbud med 20, 21, 28 og 57 bussen og trikk. Bussene som kjører linje 20 og 31 er nattbusser, noe som gjør at du lett kan komme deg rundt i Oslo til alle døgnets tider. T-banen er super fra Tøyen Torg, med direktelinjer til blant annet Nydalen, Blindern, Forskningsparken, Ullevål sykehus, sentrum, mm. Her kommer du deg enkelt rundt til hele byen. Du har også kort avstand til Tøyen t-bane, hvor du har alle linjer.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Bygget er oppført med bærende konstruksjoner i betong- og murverk. Ytterveggene er oppført som hulmursvegger av teglstein, slemmet utvendig. Fasaden på bygget ble pusset opp rundt 2014/2015. Etasjeskillere mellom etasjene er oppført som armerte betongdekker. Taket er en saltakskonstruksjon i tre tekket med plater/stein. Vinduene i leiligheten er trevinduer fra 2015 utført med 2-lags glass. Malte balkongdører fra 2015 i tre utført med 2-lags glass. Malt entrédør/leilighetsdør med brannklassifisering B-30 og lydklassifisering dB40.
 • Leiligheten ligger i 3.etg.
  P-ROM: 62 kvm
  BRA: 62 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Stue, kjøkken, bad, entré, soverom og soverom 2.

  Loftsbod på ca. 14 m2 gulvareal. Deler av dette arealet er ikke målbart etter oppmålingsreglene grunnet lav takhøyde og skråtak.
  Kjellerbod på ca. 6 m2.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten er elektrisk oppvarmet i tillegg til ildsted/peis.
 • Tomtens grunnareal: 4 461 kvm.
 • Boligaksjeselskapet har et antall parkeringsplasser som leies ut etter ventelister.
 • Offentlig tilknyttet.
 • Aksjeselskapet består av 72 leiligheter knyttet til aksjer.
  Helgesensgate 79 AS er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 833724452, og ligger i bydel Grünerløkka i Oslo kommune.

  Styrets økonomi:
  Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 3 102 235.
  Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 1 780 294.
  Årets resultat på kr 893 742 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

  Styrets arbeid:
  2016: Nye søppelskap utendørs
  2015: Oppganger pusset opp med nye brannsikre dører inn til kjeller og loft, malt vegger og himling, reparert skader i vegger, nye postkasser
  2014: Fasaderehabilitering med fullstendig fasade- og piperehabilitering inkludert stålrør i pipeløpene, nye skorsteiner, ny og isolert kledning av karnappene, nye vinduer og nye inngangsdører, nye takluker, betongrehabilitering av balkongene med mer.
  2013: Elektroprosjekt Det elektriske fellesanlegget, inkludert hovedtavler, frem til og med hver beboers sikringsskap ble skiftet.


  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i aksjelagets styre og/eller generalforsamling.
 • Forretningsfører: OBOS EIENDOMSFORVALTNING A.S
 • Det praktiseres ikke forkjøpsrett i boligaksjeselskapet.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt etter søknad til styret iht. aksjelagets husordensregler, med forutsetninger om at dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige beboerne.
 • If Skadeforsikring
  Polisenummer: 846346
 • Formuesverdi som primærbolig er på kr. 1 323 322,- per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig er på kr. 4 763 959,- per 31.12.21
 • 4 234 pr. mnd.

  Organisering som aksjelag innebærer at en aksjeeier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre aksjeeiere ikke betaler. Enkelte aksjelag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer aksjelagets risiko for tap på grunn av aksjeeiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 250 000,- pr. 01.12.2022
  Andel fellesformue kr 8 562,- pr. 31.12.2021
 • Lånenr: OBOS01-98207403164
  Type: A
  Restsaldo: 15 748 659,-
  Restløpetid: 21 år 10 md
  Term pr.år: 12
  Avdr.frihet til og med:
  Type rente: Flyt
  Rente (19.12.22): 4,70%

  Lånenr: 1OB928-98207366080
  Type: A
  Restsaldo: 1 625 179,-
  Restløpetid: 4 år 2md
  Term pr.år: 12
  Avdr.frihet til og med:
  Type rente: Flyt
  Rente (19.12.22): 4,70%
 • For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra selskapsforholdet har selskapet panterett i aksen(e) foran alle andre heftelser. Pantekravet er begrenset til en sum som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på tidspunktet da tvangsdekning besluttes gjennomført.
 • Ny eier må påregne kostnader for innboforsikring, felleskostnader, strøm, fremtidig eiendomsskatt m.m
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Fellesvaskeriet ligger i C-oppgangene og skal brukes i henhold til gjeldende regler.

  Felleskostnader økte med 15% fra 01.01.2023 til 4 234.- mnd iht. styrevedtak.
  Parkeringsleie øker med 6,9% fra 01.02.2023.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 1949/417779-3/105 Bestemmelse om bebyggelse
  29.12.1949
  Bestemmelse om benyttelse
  Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om gjerde
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1951/404313-1/105 Erklæring/avtale
  27.03.1951
  Bestemmelse om kloakkledning

  1952/412246-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  29.09.1952
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

  2006/29515-1/105 Pantedokument
  28.04.2006
  BELØP: NOK 10.500.000
  Panthaver:Oslo Bolig Og Sparelag
  Lnr: 7242725

  2014/856269-1/200 Pantedokument
  07.10.2014
  BELØP: NOK 19.451.658
  Panthaver:OBOS-BANKEN AS
  Org.nr: 911986884
  Uomsettelig
  Elektronisk innsendt
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Aksjebrevnr. 438 til nr 441 Orgnr. 833724452 i Oslo kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 40 000 for gjennomføring av salgsoppdraget samt øvrige utlegg. Dette inkluderer tilrettelegging, markedsføring, prospekt, foto, visning, info offentlige registre og sikkerhetsstillelse. Provisjonsbasert vederlag og øvrige vederlag er sammenlagt på kr. 85 840,-. Direkte utlegg 7 025,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket alle kostnader foruten provisjon i henhold til oppdragsavtalen dersom avtalen trekkes. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Hilde Heisholt Vizcaya
  Luis Vizcaya

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev